Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
guilty crown 1-2:
انیمه خیلی مسخره شروع شد اما اخرای قسمته اول یه چیزی نشون داد که یه ذره حال کنیم. قسمته دومش هم خیلی جالب بود. عجب چیزه خوفی داشت. همه ی تیر ها رو تو یه لحظه بازتاب داد. خیلی حال کردم. انیمه ی جالبیه.
naruto shippuden 246:
عجب 5 دقیقه ی طلایی بود. اخرته اوجه داستان بود اما بعدش شدید خورد زمین. وسط جنگه به اون باحالی ییهو رفت تو گذشته ها. خیلی خورد تو ذوقم!!! بعده مدتها یه قسمته خوب از ناروتو اومده بودا....
Broken Blade 1:
انیمه به نظر جالب میاد. رباتاش شبیهه code geass هست. و با جادو حرکت می کنه!!!
یه سوال: این انیمه 6 قسمت تموم میشه؟!!! همه ی قسمتاش 50 دقیقه ای هستش؟

دوستان انیمه تو سبکه Code Geass هستش؟ اگه میشه معرفی کنید.(از وقتی Code Geass رو دیدم دیگه هیچ انیمه ای به دلم نمیشینه!!:(( چی کار کنم؟!!! خیلی محشر بود!)

ناروتو از فیلر کشید بیرون!؟
اوایل هر آرک یک مقدار خسته کنندست میزارم 6-7 قسمت بره جلو بعد شروع میکنم.
فعلا فقط Usagi Drop
آره ظاهرا 4-3 قسمته از فیلر اومده بیرون>:d<
منم ایندفعه در یک حرکت انقلابی میخوام جلو خودمو بگیرم تا کل قسمت های این آرک پخش شه بعد بشینم همشو یکجا ببینم!!!! اینجوری خیلی لذتش بیشتره تا بخوای هر هفته منتظر بمونی:d

یک سؤال تخصصی ! الان این عکس توی امضای من برای چه انیمه ای هست؟! اصلا برای انیمه خاصی هستش یا نه؟؟؟

دوستان انیمه تو سبکه Code Geass هستش؟ اگه میشه معرفی کنید.(از وقتی Code Geass رو دیدم دیگه هیچ انیمه ای به دلم نمیشینه!!:(( چی کار کنم؟!!! خیلی محشر بود!)
Death Note .

--------------------

Bleach S1 E1-10

تووی این قسمت ها ایچیگو داره کم کم قدرت میشه . اما داستان بلیچ یکمی تازگی ها به دلم نمیشینه :( ولی اون روحه که رفتش تووی جلد عروسک خیلی باحاله :d ادم اون میبینه می ترکه از خنده :d . اصلا بعضی جا خاطزات رو خوب درست نکردن مثلا من اصلا نفهمدم این مادرش رو که اون هالو ها کشتن رو چه جور کشتن :d ( یعنی می دونم چطوری کشتن :d ولی فقط با حرف تعریف کردن ولی با تصویر نشون ندادن ! :(

بچه ها یکی میتونه درباره ی این توضیح بده ؟
One Piece: Strong World Episode 0 - MyAnimeList.net
یعنی الان شیکی با لوفی طرفه ؟؟
سانجی چه مرد بودا :دی
پیشنهاد میشه اگه ندیدید ببینین : اینم باکابت : من خودم دارم سید میدم بگیرین فکر کنم از ایران به ایران بهتر باشه :دی http://bakabt.me/152702-one-piece-strong-world-episode-0-yibis-dvd-h264.html

Death Note .

--------------------

Bleach S1 E1-10

تووی این قسمت ها ایچیگو داره کم کم قدرت میشه . اما داستان بلیچ یکمی تازگی ها به دلم نمیشینه :( ولی اون روحه که رفتش تووی جلد عروسک خیلی باحاله :d ادم اون میبینه می ترکه از خنده :d . اصلا بعضی جا خاطزات رو خوب درست نکردن مثلا من اصلا نفهمدم این مادرش رو که اون هالو ها کشتن رو چه جور کشتن :d ( یعنی می دونم چطوری کشتن :d ولی فقط با حرف تعریف کردن ولی با تصویر نشون ندادن ! :(

اون قسمته زیاد مهم نیست اون تیکه اش مهمه که :
اون شینیگامی اومده که Rukia رو برگردونه.از اینجا به بعد قضیه مهم میشه!
بشین نگاه کن سر قسمت 16 که برسی مطمئن باش تا قسمت 30 میری جلو خودت!
عشق است Kon Sama :)) این جمله اش رو یادته کجا گفته :d " Nice Angle "

اون قسمته زیاد مهم نیست اون تیکه اش مهمه که :
اون شینیگامی اومده که Rukia رو برگردونه.از اینجا به بعد قضیه مهم میشه!
بشین نگاه کن سر قسمت 16 که برسی مطمئن باش تا قسمت 30 میری جلو خودت!
عشق است Kon Sama :)) این جمله اش رو یادته کجا گفته :d " Nice Angle "
فقط اسمش خیلی بده :دی لامسب نمیشه دید میان میبینن فکر میکنن یچیز دیگست ! همین مشکل رو با دث نوت هم داشتم :دی

Area no Kishi جز Oyatsu فن ساب ِ دیگه ای نداره؟! کیفیت 720ـش خیلی پایین ِ.
کسی اینجا مانگاش رو می خونه؟
.
الان قسمت ِ چهارم دانلودش تموم شد :دی

آخرین ویرایش:
Area no Kishi : EP4:
یه کاراکتر جدید معرفی شد تو این قسمت که احتمالا جای داداشش رو بگیر ِ. خوبیش این بود که بیخودی لفطش ندادن :دی
نمی دونستم Horriblesubs هم این کار رو زیرنویس می کنه. کیفیت کارش بهتر از Oyatsu بود.
پیش به سوی مانگا ؛ صبر جایز نیست :دی

بچه این تورنتای Area no kishi که داره Horrible میزنه رو از کجا باید گیر بیاریم؟
رفتم Nyaa.eu نبود!

از سایت خودشون چرا نمیگیری؟
همون تو Nyaa هم هست.یه ذره بری پایین تر پیداش می کنی.

با اسم The Knight In The Area ریلیز کردن.

دستت درد نکنه.این Brave10 چه طوریه انیمه اش.ارزش گرفتن داره؟ کامل شده یا نه؟

اگه با سبک شونن حال می کنی حتما بگیر ببین.به نظرم اگه Bleach و Fairy Tale با هم ترکیب کنیم می شه این انیمه!:d
شخصیت اصلیشم خیلی شبیه ساسکه هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or