Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یکی بیاد فرقه فیلر بلیچ با داستان اصلی رو بگه من که نفهمیدم :دی الان کاگروزا فیلر بود ؟ :دی بعد ناروتو میشه ک*لر :دی

فیلرهای بلیچ به ترتیب:(عنواناش رو از خودم میگم:d)
Bounto از قسمت 70-120 اینا
lurichio sama از قسمت 180 تا 210
zanpakto از 240 تا 270 تقریبا
یه تعدا فیلر تک قسمتی داشتیم از 308 تا 320
Kageroza از 316 تا 346

اینا کلا فیلر های بلیچ بوده.قسمتاش رو حدودی نوشتم!

ولی ماشاالله ناروتو:d
سری اول از 130 تا 220 یه تعدا فیلر که هر کدوم داستانش 3 قسمت طول می کشید!
تو شیپودن از قسمت 50 تا 70 که این یارو Sora تو داستان بود و از 90 تا 110 که داستان Guren بود.
بعدش فیلر نداشتیم تا بعد از جنگ Pain که 20 قسمت فیلر تک قسمتی تا 198 و بعدش هم از 220 تا 240 بدترین دوران ناروتو رو سپری کردیم(نظر شخصیم رو گفتم!).الان هم که انگار دوباره وارد داستا اصلی شده!

بلیچ358
خوب من ایچیگو رو درک میکنم حتما سخته دشمن بشه دوست من همونجا بودم فول برینگمو در می اوردم زرتی از مغزش عبور کنه تا حال همه خوب بشه
یعنی همه زخمی شدند حتی خوانواده ی ایچیگو تصور اینکه شمشیر از بدنت رد بشه تو همین سه چها ر ثانیه درد زیادی داره
ابشدا داره چی کار میکنه واسه خودش میچرخه خدا شفاش بده

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

راستی کسی فیلم 9 وان پیس رو دیده ؟ به نظرتون ارزش داره ببینمش یا نه ؟ :d
90 درصدش تکراریه و مربوط به داستان واپول میشه که یکمی تو روند داستان تغییر شده که می خوان اضافه شدن چوپر رو به نحوی دیگر نشون بدن و فرانکی هم تو کشتی است + برادر واپول
نمی دونم سوژه قهطی بود که اینو انتخاب کردن

آره خوب من اون مورد رو میدونم! :d حالا با این تغییرات کوچیک، بازم ارزش داره بشینم پاش؟ :d مبارزه ی جدیدی داره اصلا ؟ :d

آره خوب من اون مورد رو میدونم! :d حالا با این تغییرات کوچیک، بازم ارزش داره بشینم پاش؟ :d مبارزه ی جدیدی داره اصلا ؟ :d
100درصد ارزشش رو داره شک نکن.در مورد مبارزه چند جای تغییر کرده مثل مبارزه لوفی با واپول و...و چند صحنه ای هم اضافه شده

اِ وا....خیلی وقت بود که پست نداده بودم (:

off-topic

شبکه 3 سیما قراره فیلم Gantz شماره یک ـش رو پخش کنه!!!

007.gif

نه واقعاً، یخورده فک کنید، بعد یه فیلم رو برای ملت بزارید

P.S
یه توضیح برای دوستانی بدم که با اسم Gantz آشنایی ندارند. Gantz نام مانگایی هستش، داستان اون درباره ی یک سیستم ای به نام گانتز هست که از انسان های تازه مرده برای نابورد کردن یک سری موجوداتی استفاده میکنه.
از روی این مانگا یه انیمه هم ساخته شده، ولی سازندگان انیمه بخاطر مخاطب کم و هزینه های ساخت بالا، مجور شدند بعد از 26 قسمت و دو فصل پخش انیمه، داستان رو جمع کنند.
و اما سال پیش (2011-2010) بر اساس داستان Gantz، سه نسخه فیلم ساخته شد! Gantz و Gantz Perfect Answer و Another Gantz
شماره اول فیلم Gantz طبق داستان و اتفاق های اون پیش میره ولی سازندگان سعی کردند با یکسری تغییرات در شخصیت ها و روند اون، ارتباطی میان شماره اول و شماره دوم فیلم بدند که Gantz Perfect Answer داستان و پایانی رو دنبال میکنه که سازندگان فیلم دوست داشتند.
اما مابین این دو یه نسخه، فیلم دیگه هم وجود داره به نام Another Gantz (هنوز ندیدمش) اگه درست یادم باشه که خونده باشم، این نسخه، director cut بحساب میاد و یک سری سکانس بیشتر از نسخه ی پخش شده اصلی داره.

درنهایت باید گفت که داستان Gantz، موضوع داستانی بزرگسالی داره و هر مخاطبی نمیتونه از داستان و مفهوم اون لذت ببره و از طرفی بخاطر صحنه هایی که تو مانگا، انیمه و فیلم اون هست...نمیدونم چرا میخواند همچنین چیزی رو پخش کنند. اون هم آخرش با کلی سانسور

آخرین ویرایش:
Naruto Shippuden E247

خیلی قشنگ بودش :d هم داستان مادرش و گرفتن قدرت کیوبی ازش :d من دیگه فک نکنم کسی در ناروتو دیگه بتونه در مقابل ناروتو با این قدرتش هاش ( Sage Mode , Kyubie's Power , Rasengan , ... ) بتونه دووم بیاره در مقابلش :d

قسمت بعدی هم خیلی خیلی قشنگه :d نشون که چطوری پدر نارتو ( Moti ? ) میمیره :(

حالا نمره هم میدیم :d

9/10

Naruto Shippuden E247

قسمت بعدی هم خیلی خیلی قشنگه :d نشون که چطوری پدر نارتو ( Moti ? ) میمیره :(

منظورت Minato هست دیگه؟:d اسم کامل پدرش Minato Namikaze هست.
حالا این که خوبه! مانگاش نمی دونین چقدر الان خفن شده!!!

آخرین ویرایش:
دیشب کلی حالم گرفته شد.اومدم Bkuman 15 رو ببینم یهو معلوم شد اصلا زیرنویس نداره.میخواستم کله ام رو بکوبم به دیوار!
این رابطه Miho و Saiko یه کم غیر منطقی نیست؟ چرا اینا پشت تلفن و میل انقدر با هم راحتن ولی رو در رو خجالت می کشن.یه کم تو مخی ششده این موضوع!این یارو پسر مانگاکا خفنه چه قدر خفنه:d

Naruto Sippuden EP 247

فوق العاده بود !! از هون اول که سری ناروتو شروع شد ، منتظر این قسمتایی بودم که درمورد حمله کیوبی به دهکده بودم !!:دی که الان قسمتمون شد !!
الان خیلی خیلی جو گرفته منو نمی تونم برای قسمت بعد صبر کنم !!:|:دی

Danshi Koukousei no Nichijou قسمت چهارمش شدیدا باحال بود :d ! تا باشه از این قسمت باحالا :d

ناروتو هم قسمت بعدش مطمئنا بسیار عالی خواهد بود! :d انتظار سخت است! :d

فا. مانگای ناروتو رو اگه نمیدیدم واسم حال میداد الان اصلا حال نمیده انمیش . پیشنهاد میشه مانگا نخونین :دی
نمیدونم چرا انمیه دیگه منو راضی نمیکنه ... فقط دارم از بیکاری Ongoin هارو میبینم و انیمه زیاد دارم ولی نگاه نمیکنم ... حوصلمو سر میبره با اینکه کاره دیگه ای ندارم :دی

منظورت Minato هست دیگه؟:d اسم کامل پدرش Minato Namikaze هست.
حالا این که خوبه! مانگاش نمی دونین چقدر الان خفن شده!!!

خوب دیگه چه فرقی می کنه چه Moti و چه Motiv :d و چه Minato :d . همشون یکین :d در ضمن دیروز می خواستم بگم که قسمت بعدی 2 تایی میاد ( هــــِی 3-2 :( ) . در این خانواده ی ناروتو چقدر مهربونن همشون :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or