Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نگفتی کامل شده یا نه؟
خود Fairy tale تو چه مایه هاییه؟

Brave 10 جزء انیمه های فصلی هست و داره ongoing پخش میشه و این هفته قسمت 4 اومد

فری تیل هم سبکش که شونن هست و در مورد جادو و مبارزات با جادو هستش انیمه بدی نیست ولی خب فعلآ در حدی نیست که بشه با بزرگان شونن مقایسش کرد

Brave 10 جزء انیمه های فصلی هست و داره ongoing پخش میشه و این هفته قسمت 4 اومد

فری تیل هم سبکش که شونن هست و در مورد جادو و مبارزات با جادو هستش انیمه بدی نیست ولی خب فعلآ در حدی نیست که بشه با بزرگان شونن مقایسش کرد

انیمه فصلی از این انیمه هایی که قسمتاشون کمه؟
فری تیل تموم شده پخشش؟

آره دیگه! یعنی 1 یا 2 فصل پخش میشن و تموم میشه میره :d
حدود 12 یا 24 قسمتند :d
اینم تو زمسوتن شروع شده همینطور که حسن گفت 4 قسمت اومده و زیرنویس 3 قسمتش آمادست :d

سلام...
نظرتون درمورد لیست زیر چیه؟
shiki
El Cazador de la Brujaanime
House of five leaves
Kino's Journey
Requiem For The Phantom
Mushishi
Legend of the Legendary Heroes
Tengen Toppa Gurren Lagann
Rose of Versailles
Gankutsuou
Nana
Togainu no Chi
Neon Genesis Evangelion
Kara no Kyoukai
Texhnolyze
===
Gintama
BLEACH
ONE PIECE
D.GRAY-MAN

قسمت چهار فصل چهار ناتسومه فوق العاده بود! چه حالی داد. ناتسومه بعضی از این داستاناش واقعا به سطح شاهکارایی مثل Mushishi نزدیک میشه. این قسمت هم داستان خیلی خوبی داشت، هم یوکای جذابی داشت و هم خیلی خوش ساخت بود. کلا این فصل چهارم ناتسومه تا اینجا واقعا عالی بوده!
------------------------
من یه مقدار از مانگای Area no Kishi رو خونده بودم. از نظر داستانی واسه یه شونن ورزشی پتانسیل بالایی داره، ولی ایکاش میفتاد دست یه استودیوی بهتر، با یه بودجه ی بیشتر واسه انیمیشن ها و یه چند تا دوبلور با تجربه تر و یه آهنگساز بهتر! فکر کنید اگه یه تیم درست و حسابی رو این کار میکرد، از این اتفاقات احساسی قسمتای اخیر چه چیزی میتونست در بیاره. سوتی های انیمیشن هم هر قسمت بیشتر میشه. البته خوبه ولی حیفِ این داستان خوب که گیر یه تیم سازنده ی بهتر نیفتاد.

در مورد Brave 10 چیزی نمی گم، چون دراپش کردم:دی ورای تحمل من بود :دی
shiki
El Cazador de la Brujaanime
House of five leaves
Kino's Journey
Requiem For The Phantom
Mushishi
Legend of the Legendary Heroes
Tengen Toppa Gurren Lagann
Rose of Versailles
Gankutsuou
Nana
Togainu no Chi
Neon Genesis Evangelion
Kara no Kyoukai
Texhnolyze
===
Gintama
BLEACH
ONE PIECE
D.GRAY-MAN

لیست خیلی خوبیه. یعنی اگه اون یه دونه که زرد کردم رو بندازی بیرون، یه لیست از انیمه های عالی و باکلاس میشه. هرچند من خودم فقط قرمزا رو دیدم و همه شونو توصیه می کنم، اما بقیه هم از انیمه های خوب و اسم و رسم دارن.
از اون چهار تا پایینی ها هم من گینتاما و وان پیس رو دیدم . جفتشونم خوبن.

آخرین ویرایش:
این انیمه one piece رو ازکجا میشه بصورت فول آرشیو از قسمت اول دان کرد؟
با اینکه دیدم میخوام آرشیو کاملشو داشته باشم.علاقه خاصی بهش دارم:x

خب یه انیمه ی دیگه رو شروع کردم.خیلی باحاله سیستمش.خوشم اومد ازش.تا آخر هفته تمومش می کنیم.فکر کنم حدود 8 بتونه ازم بگیره!:d

Bakuman S01E02

شخصیتاش جالبن ولی تو قسمت اول رفت با عشقش حرفش رو زد یکم یهویی بود.عادت ندارم زیر 100 قسمت شخصیت اصلی بره اعتراف بکنه.حالا ببینیم چی میشه:d

اتفاقا فیلرهای بلیچ هم خوبند! :d داستانشون خوبه، همچین بد نیست :d ، مبارزه باحال هم که داره! :d در کل خوبه به نظرم :d
این AOT امروز حالش خوش نیست :d تو کف بلیچ و Another میباشیم! :d

راستی کسی فیلم 9 وان پیس رو دیده ؟ به نظرتون ارزش داره ببینمش یا نه ؟ :d

بلیچ 358 :
آآآآآآآآآآآ !
گند زد به زندگی ایچیگو رفت ... :d یک آدم سالم این وسط نیست ؟ گینجو بدبخت هم گفتم حالا زدن ناکارش کردن ولی نه انگار هنوز زنده بود! :d ایشیدا هم مثل اینکه سالمه!
مثل اینکه قراره کم کم قسمت های خوبش(مبارزه ها ) شروع بشه! :d فقط منتظرم هرچه سریعتر شینیگامی ها بیان وسط! زاراکی و بر و بچ هم باشن :d + رنجی :d

آخرین ویرایش:
حداقل از فیلر های ناروتو خیلی بهترن!:dیه داستانی دارن آدم لذت میبره نگاهش کنه.همین فیلر آخری Bleach واقعا چیزی از داستان اصلی کم نداشت.عالی بود!

Bakuman S01E07
سرعت انیمه خیلی بالاس.واقعا عادت ندارم ببینم زیر 200 قسمت اینهمه اتفاق بیوفته.مامان آزوکی هم باحال بود خوشمان آمد!:">حالا ببینیم این مانگا نویسیشون به کجا میرسه این بندگان خدا!
پ.ن:واقعا ژاپن کشور پیشرفته ای هست.از وقتی زدم تو کار انیمه نگاه کردن بیشتر با عظمت این کشور آشنا میشم. تو مدرسه هاشون هر روز زنگ ورزش دارن.از سن کم بچه هاشون رو به ورزش شعلاقه مند می کنن.کاش ما هم یه روز اینطوری میشدیم.شاید........#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or