چرا یک ثانیه قبل از برداشتن چشم بند همینجوری پروندم اون یکی چشمش سبزه ؟ :d فکر کنم به خاطر همون عروسکه بوده :d
ولی آخرش یک جوری بود! بابا این جور مرگ ها چندشه :d من مشکل دارم :d کلا با مرگ انسان های مظلوم تو انیمه ها مشکل دارم و چندشم میشه صحنه ی مرگشون رو که میبینم :d
ولی خداییش خیلی نامردن! 3قسمته هنوز چیزی در مورد این ماجرا نگفتن! هی دارن داستان رو از اول بازگو میکنند و یکهو گیر میکنه! (البته 1 جمله ایندفعه اضافه شد،همینکه توی عکس بودش :d )
امیدوارم دیگه قسمت بعدی بگند چرا همچینه و چیزی در مورد قضیه نمیگند ملت و ...
وان پیس 312 :
میدونم خیلی هاتون با این قضیه ی مری مشکل دارید :d ولی چه کنیم! ما نیز دلمان کباب شد :d البته ایندفعه مثل اوسوپ نشدم و رود جاری نشد :d مثل زورو بودم :d از درون ناراحت بودم :d
بلیچ 357 :
این یارو اسم سخته :d خیلی رو اعصابه! با خاطرات مردم چیکار داره ؟ زد حافظشون رو به فنا داد که!
این هم فعلا تو کف قدرتشیم بدونیم واقعا چیه و حرف حسابش چیه :d
حس Brave 10 نیست :d فعلا وان پیس بیشتر فاز میده :d
خیلی حال کردم با همه چیش هم Intro ـش هم Ending ـش هم کاراکترهاش ! :d این ایچیکو خیلی به دلم نشست :d کلا انگار من رو دارند تعریف می کنن ! :d هر روز میام یک قسمتش رو واستون میگم . البته این تعریف بودش چون کمی تاحالا از بلیچ دونستم ! :d
خیلی حال کردم با همه چیش هم Intro ـش هم Ending ـش هم کاراکترهاش ! :d این ایچیکو خیلی به دلم نشست :d کلا انگار من رو دارند تعریف می کنن ! :d هر روز میام یک قسمتش رو واستون میگم . البته این تعریف بودش چون کمی تاحالا از بلیچ دونستم ! :d
هــــــــــــی نتونستم جلوی خودم رو بگیرم رفتم 2ـشم دیدم .
Bleach S1E2
تووی این قسمت ایچیگو ( ایچیکو ) داره با قدرتاش اشنا میشه و خودش رو پیدا می کنه . یک چیزی که من متوجه شدم این بود که اینا خیلی الاغن همشون :d همشون یک تیکه دارن :d مثلا از درس خوشش نمیاد و با پدرش می جنگه ... :d
در ضمن این ایچیگو انصافا خیلی خشتیپ می باشد :d , از دختراش هم که نمیشه گذشت
زندگی ما داریم آخه؟
اون ور این محمدعلی خودمون و محمدعلی خودشون به من که محمد علی باشم یه لیست انیمه های مناسب معرفی کردند، هر سولاخی می رم برای دانلود یا لینک مرحوم مگاآپلود (فاتحة مع الصلوات) یا فایل سرو و فایل سونیک در حال احتضار ـه.
زندگی ما داریم آخه؟
ببخشید انقدر میگید مانگا-مانگا خوب می تونید یک جوری اشاره بکنید که از داستان چیزی Spoiler نشه و هم انرژی پیدا کنیم :d خلاصه یکمی بگید که بفهمیم ول نفهمیم :d:d:d
ببخشید انقدر میگید مانگا-مانگا خوب می تونید یک جوری اشاره بکنید که از داستان چیزی Spoiler نشه و هم انرژی پیدا کنیم :d خلاصه یکمی بگید که بفهمیم ول نفهمیم :d:d:d
تووی این قسمت 5 دقیقه ی اول خیلی قشنگ با Nine Tail جنگد و یک Special Rassengan زد بهش و ناین تیل سعی در کنترل روح ناروتو کردش ولی یک دفعه مادر ناروتو پیداش شد و داستان خودش رو گفت و اشناییش با 4ـمین هوکاگه ـرو بعد تووی قسمت بعدی هم قدرتش رو میده بهش ! در کل خیلی حال کردم باهاش :d . در کل نمره ی من 9/10 بودش دوباره ! :d
خدا کنه این قسمت ها رو تو انیمه بتونن قشنگ در بیارن... اگه خوب روش کار کنن فوق العاده از آب در میاد>:d< فقط اون قسمتی که کاکاشی میگه: ...سن....!!! سنسی...!؟!
انقدر از این 571 ناروتو تعریف میکنید، نمیگید خدایی نکرده وسوسه میشیم میخونیمش ؟ :d :d :d
Bakuman S2 E16 :
الان دیدمش، گفتم تا چیزی یادم نرفته بیام نظرم رو بگم :d
اینا حیف ـند خداییش برای تنتو ! باید دوباره برند سراغ یک چیز خفن مثل تله ی کاراگاه! :d هی هر قسمت نشون میده با انرژی و موفقیت دارن به راهشون ادامه میدن من زورم میگیره :d :d :d
از این فوکودا هم از اولش خوشم میومد! این قسمتم خفن بود! با حال ناکای(سان :d ) رو گرفتن هم حال کردم! باید زیر مشت و لگد میگرفتش :d
آوکی هم وقتی داشت با فوکودا در مورد طراحی صحبت میکرد صورتش خیلی بامزه شده بود :d اینم تو سری دوم بهتر شده! دیگه مثل قبل مغرور نیست و رو اعصاب نیستش! :d
هاتوری نامرد!!!! چرا به خاطر رفاقت رفتی سمت حریف ؟؟؟ نکن این کارا رو ! :d
همین دیگه :d
Naruto Shippuden E246
این قسمت اولاش که خیلی خوب بود :d بعدشم خوب بود! در مورد گذشته ی والدین ناروتو گفت! من کلا ناگفته های گذشته رو خیلی دوست دارم :d
بعد 1 سؤال! اینا با این حرکاتی که میرند انگار هنوز زندن خو! راحت در مورد گذشته و آینده و ... صحبت میکنند :d کلا قرار نیست بمیرند ؟ :d
این هفته هنوز بلزباب رو ندیدم! اصلا حساب روزایی که انیمه ها میان از دستم در رفته! :d فقط وان پیس و ناروتو و بلیچ رو میدونم چه روزایی میان :d یکی به دادم برسه :d
انقدر از این 571 ناروتو تعریف میکنید، نمیگید خدایی نکرده وسوسه میشیم میخونیمش ؟ :d :d :d
Bakuman S2 E16 :
الان دیدمش، گفتم تا چیزی یادم نرفته بیام نظرم رو بگم :d
اینا حیف ـند خداییش برای تنتو ! باید دوباره برند سراغ یک چیز خفن مثل تله ی کاراگاه! :d هی هر قسمت نشون میده با انرژی و موفقیت دارن به راهشون ادامه میدن من زورم میگیره :d :d :d
از این فوکودا هم از اولش خوشم میومد! این قسمتم خفن بود! با حال ناکای(سان :d ) رو گرفتن هم حال کردم! باید زیر مشت و لگد میگرفتش :d
آوکی هم وقتی داشت با فوکودا در مورد طراحی صحبت میکرد صورتش خیلی بامزه شده بود :d اینم تو سری دوم بهتر شده! دیگه مثل قبل مغرور نیست و رو اعصاب نیستش! :d
هاتوری نامرد!!!! چرا به خاطر رفاقت رفتی سمت حریف ؟؟؟ نکن این کارا رو ! :d
همین دیگه :d
Naruto Shippuden E246
این قسمت اولاش که خیلی خوب بود :d بعدشم خوب بود! در مورد گذشته ی والدین ناروتو گفت! من کلا ناگفته های گذشته رو خیلی دوست دارم :d
بعد 1 سؤال! اینا با این حرکاتی که میرند انگار هنوز زندن خو! راحت در مورد گذشته و آینده و ... صحبت میکنند :d کلا قرار نیست بمیرند ؟ :d
این هفته هنوز بلزباب رو ندیدم! اصلا حساب روزایی که انیمه ها میان از دستم در رفته! :d فقط وان پیس و ناروتو و بلیچ رو میدونم چه روزایی میان :d یکی به دادم برسه :d
اره واقعا :d اگه اوون زمانی که ناروتو داشت با پِین می جنگید , پدرش نیومده ناروتو نابود شده بود :d حالا هم مادرش میاد لابد پس فردا هم تمامی هوگاگه ها میان :d . ولی انصفا خلی انیمه ی ناروتو تَکه :d
Bleach S1E4
نمی دونم از چیش بگم ولی ایچگو قشنگ با برادر آنی ( اینو :d ) جنگید :d ولی انصافا کمی مثل ناروتو بودش ( یا شایدم ناروتو مثل اینه ) :
اره واقعا :d اگه اوون زمانی که ناروتو داشت با پِین می جنگید , پدرش نیومده ناروتو نابود شده بود :d حالا هم مادرش میاد لابد پس فردا هم تمامی هوگاگه ها میان :d . ولی انصفا خلی انیمه ی ناروتو تَکه :d
Bleach S1E4
نمی دونم از چیش بگم ولی ایچگو قشنگ با برادر آنی ( اینو :d ) جنگید :d ولی انصافا کمی مثل ناروتو بودش ( یا شایدم ناروتو مثل اینه ) :