Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ای داد بی داد :d من که نمیگم کلا 200 قسمت رو ببینه میترسه، ولی 500 تا رو نمیترسه که! میگم برای شروع انیمه ی بلند کلا ترسناکه :d غیر از اینه ؟ :d (حالا چه ناروتو باشه،چه وان پیس ، چه بلیچ ، چه گینتاما :d )
برای همین باید با انیمه های کوتاه شروع کرد! یکم که افتاد رو دور و موتورش روشن شد بعدش بره سراغ انیمه های بلند! :d که از بین اینا بهتره با وان پیس شروع کنه :d

وان پیس حداقل از دو جهت برای شروع انمیه دیدن مناسب نیست. اولاً دوز تخیل و فانتزی توش شدیداً زیاده. دوم این که ریتمش برای یه آدمی که به انیمه کش دادن عادت نداره، واقعاً کنده. من وان پیس Hater نیستم به خدا. ولی وان پیس دیدن یک شرایط و مقامات معنوی می خواد که بدون سیر و سلوک کافی در این وادی، منجر به تکفیر انیمه خواهد شد:d​

البته دلیل دومی از فیلرهای بی سر و ته بهتره که :-" :d

وان پیس حداقل از دو جهت برای شروع انمیه دیدن مناسب نیست. اولاً دوز تخیل و فانتزی توش شدیداً زیاده. دوم این که ریتمش برای یه آدمی که به انیمه کش دادن عادت نداره، واقعاً کنده. من وان پیس Hater نیستم به خدا. ولی وان پیس دیدن یک شرایط و مقامات معنوی می خواد که بدون سیر و سلوک کافی در این وادی، منجر به تکفیر انیمه خواهد شد:d
با کمال احترام، شما نه تنها hater هستی بلکه خیلی Hater هستی :دی. مردِ مومن One Piece رو کِش دادن؟ :|.
اگر طرف جونه و اهمیت زیادی به گرافیک و این بحثها داره میشه بهش desert Punk رو پیشنهاد داد که هم اکشنه و هم کمدیه و 24 اپیزود بیشتر نیست. اگر سنش زیاده و میخواد بیاد تو کاره انیمه باید بهش چیزی رو بدی که حس نوستالوژی بهش بده و خودبخود آلوده بشه (:دی) مثل کنشین یا دراگون بال یا .... .
One Piece بهترین انیمه One Going هست و هرکسی خوشش نیاد; ایراد از یه جا دیگه س نه OP :دی.

پ.ن. کامنت بعدی برضد One Piece یه
Hellephant Gatling Gun دربر داره. از ما گفتن بود
:دی
.

امیر دعوا شروع شد ، بریم یه چرخی بزنیم تا کار بچه ها تموم بشه:d
با کمال احترام، شما نه تنها hater هستی بلکه خیلی Hater هستی :دی. مردِ مومن One Piece رو کِش دادن؟ :|.
اگر طرف جونه و اهمیت زیادی به گرافیک و این بحثها داره میشه بهش desert Punk رو پیشنهاد داد که هم اکشنه و هم کمدیه و 24 اپیزود بیشتر نیست. اگر سنش زیاده و میخواد بیاد تو کاره انیمه باید بهش چیزی رو بدی که حس نوستالوژی بهش بده و خودبخود آلوده بشه (:دی) مثل کنشین یا دراگون بال یا .... .
One Piece بهترین انیمه One Going هست و هرکسی خوشش نیاد; ایراد از یه جا دیگه س نه OP :دی.

.

طرف کیه ؟منو میگی ؟:d
سلیقه ای هستش به خدا.من یه چیزی گفتم کم نیارم وگرنه One Piece یکی از اضلاع مثلث ناروتو و بلیچ هست چرا ؟خودم هم نمیدونم:d
Ongoing درسته ها :-" .حس نوستالژی رو که نمیدونم یعنی چی ولی دراگون بال خیلی حماسیه :d

امیر دعوا شروع شد ، بریم یه چرخی بزنیم تا کار بچه ها تموم بشه:d

طرف کیه ؟منو میگی ؟:d
سلیقه ای هستش به خدا.من یه چیزی گفتم کم نیارم وگرنه One Piece یکی از اضلاع مثلث ناروتو و بلیچ هست چرا ؟خودم هم نمیدونم:d
Ongoing درسته ها :-" .حس نوستالژی رو که نمیدونم یعنی چی ولی دراگون بال خیلی حماسیه :d
اشتباه نشه منظورم شخص شما یا خاصی نبود. درکل گفتم. اخه پیش اومده. کسی درخواست کرده و "طرف" بهش Death P0r0×y رو بهش پیشنهاد داده اونم برای انیمه اولش :دی.
این مثلث عشقی (:دی) رو هم بچه های بازیسنتر زحمتش رو کشیدن چون نداریم چنین چیزی. چون بلیچ بالای 200 قسمت رفته دلیل نمیشه اسمش کناره One Piece بیاد. با ناروتو خوش گذروندم و براش احترام قائلم گرچه چیزهای زیادی داره که روی مخ رژه میره رسماً.
املای On Going رو هم یاد گرفتم ممنون :دی.
نوستالوژی هم میشه احساس خوب یا بدی نسبت به موقعیت یا چیزی داشته باشی یا یهو برای چیزی احساس دلتنگی شدید کنی به واسته دیدن یه چیز دیگه!.

اشتباه نشه منظورم شخص شما یا خاصی نبود. درکل گفتم. اخه پیش اومده. کسی درخواست کرده و "طرف" بهش Death P0r0×y رو بهش پیشنهاد داده اونم برای انیمه اولش :دی.
این مثلث عشقی (:دی) رو هم بچه های بازیسنتر زحمتش رو کشیدن چون نداریم چنین چیزی. چون بلیچ بالای 200 قسمت رفته دلیل نمیشه اسمش کناره One Piece بیاد. با ناروتو خوش گذروندم و براش احترام قائلم گرچه چیزهای زیادی داره که روی مخ رژه میره رسماً.
املای On Going رو هم یاد گرفتم ممنون :دی.
نوستالوژی هم میشه احساس خوب یا بدی نسبت به موقعیت یا چیزی داشته باشی یا یهو برای چیزی احساس دلتنگی شدید کنی به واسته دیدن یه چیز دیگه!.

والا در مورد این مثلث من هم زیاد بهش اعتقادی ندارم.یه بار تو یکی از این سایتای فروش انیمه خوندم، همین جوری مونده تو ذهنم.البته اگر بخوایم بهترین انیمه های دنیا رو با اشکال هندسی بگیم چنین شکل هندسی ای موجود نیست.من شکل هندسی ای ندیدم که 2 تا ضلع داشته باشه.(Naruto و Bleach )>:)
Troll-Face-4efef98405000.png

این وسط من یه پارازیت بندازم.
بین تمامیه on going های که دیدم 50 قسمت ابتدایی وان پیس تا ورود موگیوارا به grand line زیباترین شروعی بود که دیدم.
مخصوصا آرک آرلونگ و بالا رفتن لوفی از محل اعدام . . . رسما منو به فنا داد.:d

آخرین ویرایش:

.

فریدون من در مقام یک انسان وارسته! و بی طرف میگم با محمد موافقم! انیمه خیلی آهسته اوج میگیره. قبول کن. کار نداریم الان (تو انیمه مانگا که کشته ما رو!) به جاهای جالبی رسیدیم (بهتره بگیم رد شدیم) اما اون اوایل تا خدمه جمع بشن واقعاً انیمه هیجان کافی رو نداشت.

فریدون من در مقام یک انسان وارسته! و بی طرف میگم با محمد موافقم! انیمه خیلی آهسته اوج میگیره. قبول کن. کار نداریم الان (تو انیمه مانگا که کشته ما رو!) به جاهای جالبی رسیدیم (بهتره بگیم رد شدیم) اما اون اوایل تا خدمه جمع بشن واقعاً انیمه هیجان کافی رو نداشت.
شکسته نفسیت خفه ام کرد!.
فرض محال، حالا گیرم که تا Grand Line کند پیش رفت ولی به گذشته شخصیتها اشاره شد. یه تک تک شخصیتها پرداخته شد. داستانی که استخون بندی محکمی داره اینطوریه. شما توقع دارید توی 50 قسمت اول با یه ادمیرال درگیر بشه. The Lord of The Rings که شاخص حظور مبارکتون هست انشالله؟ اونم خیلی اروم پیش میره ولی شخصیت پردازی و توصیف محیط و موقعیت و .... به قدری عالی هست که این چیزها رو فقط چشمهای یه Hater میبینه و بهش اشاره میکنه.
One Piece از همه لحاظ به شدت "سفره در آفتابِ" جای بحث نداره. همونطور که طراحی سینمائی و نسبتا Realـه بلیچ بحث ناپذیره.

البته صدرا جان اگر میخوای کلا از انیمه زده بشی حتما Ano Hana و Death Note رو ببین.:|

امیر این چه اولویت بندی ای هستش که کردی؟ Ano Hana رو که بین انیمه بازهای حرفه ای 2 دستگی وجود داره سر خوب بودنش و Death Note هم کار سنگینی هست از نظر دونستن زبان(البته من چون انگلیسی میبینم.فارسیش رو ندیدم تا الان.)
شما میگی انیمه ی قدیمی نبین بعد One Piece رو پیشنهاد می کنی؟:-/اون که اولاش انقدر گرافیکش پایینه که حتی نتونست من رو جذب کنه چه برسه کسی رو که می خواد تازه شروع کنه کارش رو.
بهترین گزینه ها ناروتو و بلیچ هست.من با همین 2 انیمه یه عده آدم رو معتاد انیمه کردم.شک نکن توش.:d

Oops !

Ano Hana یکی از زیباترین و جذاب ترین انیمه های سال 2011 بوده که من شخصاً تو ایران هر کسی رو که دیدم این انیمه رو گرفته عاشقش شده که Rate ـش هم گویای این قضیه هست ، و اما در مورد Death Note بهتره حرفی نزنم چون اصلاً جای بحثی نداره ...

و اما یک O_o واسه ندیدن وان پیس ( ضمن این که ترجمه کردن عنوان ها به کل غلط هست اساساً چیزی به اسم " یک تکه " نداریم ) . کاری به زیبایی های ناروتو و بلیچ و صد البته هایپ بزرگشون ندارم . ولی فرق وان پیس با بقیه انیمه ها اینه که به داستان و شخصیت ها بست میده ، استخوان بندی کار رو با پرداخت کم نظیر به کرکترهاش خصوصا شخصیت اصلیش محکم میکنه . وان پیس یه انیمه قهرمان محور نیست که بقیه جلوی اون کرکتر زانو بزنن اگه یکی از خدمه کشتی نباشن انگار کسی نیست . ضمن این که واقعاً Fun ـه صد البته توی Fight ها هم آدم رو هیجان زده میکنه .

ولی اینکه بیایم بگیم این 3 تا انیمه خوب نیست ....

نبینم کسی درباره ی وان پیس بد بگه :d
درسته انیمه ی بلندی هست و خودمم تا اومدن هر قسمتش جون به لب میشم و فک کنم یه 10 سال دیگه ای طول بکشه تا تموم شه اما خدا وکیلی من اکثرا تو هر قسمت این انیمه یه نکته ی جالب میبینم درسته فصل دومش به جز چند قسمت اولش زیاد جذابیت نداشته اما خوب همینطور نمیمونه و به جاهای جالب هم میرسه ........ فقط یکمی صبر باید پیشه کرد:d

Oops !

Ano Hana یکی از زیباترین و جذاب ترین انیمه های سال 2011 بوده که من شخصاً تو ایران هر کسی رو که دیدم این انیمه رو گرفته عاشقش شده که Rate ـش هم گویای این قضیه هست ، و اما در مورد Death Note بهتره حرفی نزنم چون اصلاً جای بحثی نداره ...

و اما یک O_o واسه ندیدن وان پیس ( ضمن این که ترجمه کردن عنوان ها به کل غلط هست اساساً چیزی به اسم " یک تکه " نداریم ) . کاری به زیبایی های ناروتو و بلیچ و صد البته هایپ بزرگشون ندارم . ولی فرق وان پیس با بقیه انیمه ها اینه که به داستان و شخصیت ها بست میده ، استخوان بندی کار رو با پرداخت کم نظیر به کرکترهاش خصوصا شخصیت اصلیش محکم میکنه . وان پیس یه انیمه قهرمان محور نیست که بقیه جلوی اون کرکتر زانو بزنن اگه یکی از خدمه کشتی نباشن انگار کسی نیست . ضمن این که واقعاً Fun ـه صد البته توی Fight ها هم آدم رو هیجان زده میکنه .

ولی اینکه بیایم بگیم این 3 تا انیمه خوب نیست ....

اون ترجمه که شوخی بود:|
بعد این جمله ی آخرت هزار تا معنی داره.یه ویرگولی ، کامایی ، کوفتی بذار ببینم دقیق منظورت چیه ، بریم برای راند دوم ترول:d

در مورد Ano Hana هم که کاملا مشخصه پست رو نخوندی:dدقیقا من چی گفتم:
Ano Hana رو که بین انیمه بازهای حرفه ای 2 دستگی وجود داره سر خوب بودنش

نکات این جمله:
1-انیمه باز های حرفه ای (که کاملا مشخصه یعنی خودم:d)
2-دو دستگی وجود داره (یعنی عده ای میگن خوبه ، عده ای میگن بده.سلیقه ای هستش.البته به صورت پانویس بگم که توی ایران کلمه ی سلیقه هیچ معنی نداره انگار:d)
3-سر خوب بودنش(این جمله رو میشه یه کتاب ازش معنی در آورد.:d

قسمت اول سریال Brave 10 ، داستان انیمه چیزی رو مشخص نکرد ولی باید چیزه جالبی باشه . کسی میدونه این انیمه کوتاه هست یا بلند ؟

فعلاً 12 قسمتش تایید شده. فصل اول مانگاش هم تموم شده. بنابراین بعید بیشتر از 12 قسمت بشه (حالا اگه 13 تا شد، لطفاً کتکم نزنید:d)

والا من خوندم که نوشتم :

Ano Hana یکی از زیباترین و جذاب ترین انیمه های سال 2011 بوده که من شخصاً تو ایران هر کسی رو که دیدم این انیمه رو گرفته عاشقش شده که Rate ـش هم گویای این قضیه هست

اکثر افرادی که من میشناسم تو حوضه انیمه و مانگا هر کدوم کارهای مختف و زیادی رو دیدن و با اساس کار نتنها آشنا هستن بلکه زیرنویس میزنن ، نقد میکنن یا افرادی که خودم بعد از نت تو دنیای واقعی هم دیدمشون قریب به اکثریت از کار بسیار راضی بودن . حتی یکی از مدیران یک سایتی که توی نقد نوشتن بین فارسی زبانان در مورد انیمه و مانگا با کارهاش نفر اول هست و به قدری موشکافانه و دقیق نقد مینوسه که ادم جا میخوره هم Ano Hana رو بسیار پسندیده و از جهات فنی هم قبولش داره .

حالا این افراد حرفه ای که دو دستگی توشن در خوب بودن انیمه هست کیان دقیقاً ؟

بله یک موقع هست شما داری از نظر خودت بحث میکنی خب خوشت نیومده یا بین خوب و خوب نبودنش در حد قابل قبول گیر کردی . شما میای مطرح میکنی نظر مخاف و موافق میشنوی و تموم میشه میره ... چرا ؟ چون این نظر شماست با سلیقه شما ولی Fact نیست .

ولی وقتی میای یه پست امیر رو در اولویت بندی نقض میکنی و میگی بین صاحب نظران دو دستگی هست ، یعنی هم حرف امیر نقض میشه هم شما از نظر دیگران داری حرفی رو میزنی که این دیگه نظر شخصی دیگه محصوب نمیشه .

اما اگه این حرف ها تنها نظر شخصی شماست من بحث دیگه ای ندارم ، چون به هر حال سلیقه ها با هم فرق داره و ممکنه من ِ علی از یه انیمه با Rate پایین خوشم بیاد و برعکس از یکی با Rate بالا خیلی لذت نبرم ...

اشتباه نشه منظورم شخص شما یا خاصی نبود. درکل گفتم. اخه پیش اومده. کسی درخواست کرده و "طرف" بهش Death P0r0×y رو بهش پیشنهاد داده اونم برای انیمه اولش :biggrin1:.
Death Pr0xy همون ممد خودمونه. اون Ergo Pr0xy ـه.

و اینکه ناروتو، وان پیس و بلیچ 3 انیمه ongoing بزرگ حال حاضر هستند. حکم Big 3 انیمه هارو داره. این یه چیز کاملا اثبات شدش.

و اما در مورد وان پیس.
وان پیس رو من از بقیه 2 تا انیمه رقیب سرتر میدونم. ولی اثباتی واسه این حرفم ندارم. چون ریت ها کاملا با من نیستن. فن بیس وان پیس هم کمتر از نصف ناروتو هستش. تقریبا اگه منطقی بررسی کنیم، این انیمه از جهاتی مساوی هستند. حالا من و شاید یه سری بنا به دلایلی بگیم وان پیس، یکی بگه ناروتو و الی آخر! حتی فیری تیل با تمام اون آشغالیش. وان پیس یه نکته خیلی مثبت و البته منفی داره که تقریبا بین خوب بودن یا بد بودن گره خرده. انقدری دنیای بزرگ و دلنشینی داره که اودا میتونه تا 10 سال دیگه بدون در نظر گرفتن داستان اصلی و گنج راجر و اینا داستان رو پیش ببره. چرا؟ چون از همون اوایل اشخاص رو درست معرفی نکرد. کی میدونست تا قسمت 90 لوفی برادر به اون خفنی داره؟ کی میدونست سرنوشتش اینه؟ با این فرمول 200 تا آرک دیگه هم انیمه پیش میره. الان ما هنوز گذشته خیلی ها برامون نامشخصه. این خوبه ولی وسیع شدنش بعضی مواقع میتونه خیلی هم خوب نباشه. اودا یه فرمولی رو الان داره. چون ملت عاشق اثرش هستن حتی به بدترین شکل هم استفاده کنه میتونه موفق باشه. من از جنگ به بعد و شروع سری جدید ندیدم، ولی اصولا اوایل وان پیس کلیشه ای بود. چرا؟ ارک های اول داستان.
تا تیم شکل گرفت، کلاه حصیری ها میرن یه جا، یه گروه/پایرت/گنگ یا هرچی دیگه فرمانور یه نقطه/شهر/منطقه و... شدن. معمولا یه باس خیلی خفن داره، یه چند تا معاون و crew. باسه همیشه ماله لوفی ِ، باقی ماله بقیه کلاه حصیری ها. از اول: Buggy, Don Krieg, Kuro, Arlong, Crocodile, Enel, CP9 و... تمام اینا رئیسه رو آخر لوفی زده، باقیشون رو زورو و سانجی و بقیه. حالا این وسط یه چیزایی هم تغییر کرده. ولی در کل از این بابت کلیشه ایه. منتها کلیشه ای قشنگ. چون حالت Adventureـش رو همیشه حفظ میکنه. بازم هست ولی فعلا فکر کنم کافی باشه :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or