Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کاملا درکت می کنم خلیل جان!
تم ِ فانتزیش به قدری حالم رو گرفت که می خواستم کلا بی خیالش شم. هنوزم قوی ترین کارش 5Centimeter per Second هست. با توجه به امکاناتی که الان در اختیارشِِ به نظرم حتی Voices of the Distant Star هم از این کار برتر بود. اگه مثلا میازاکی این رو می ساخت خیلی هم حال می داد شاید(نه که میازاکی سطحش پایینترِآ--منظور تمِ کارهاشونِ) ؛ ولی شینکای...

باو !! Voices of the Distant Star کار خوبی بود !! من که خوشم اومد !! فقط یه خرده گنگ بود واسه من !!:دی

بلیچ 352:
اخرش چه بد تموم شد. جای خیلی حساسی بود. این ایچیگو چقدر باحال شده بود. خیلی با تیپش حال کردم.شبیهه بانکایش بود. عجب اهنگ حماسی پخش می کرد.کی قراره روکیا با روفقا بیان تو داستان؟ حوصلم سر رفت.....

باو !! Voices of the Distant Star کار خوبی بود !! من که خوشم اومد !! فقط یه خرده گنگ بود واسه من !!:دی

منم که می گم از این بیشتر حال داد دیگه! آخه اون تقریبا اولین کارش بود ، بد بهش امکانات دادن اومد اون شاهکار 5Centimeter per Second رو خلق کرد ؛ اما یهو کلا زد تو یه فاز دیگه با این کار آخر :دی

fate zero 11:
این قسمت فقط واسه خنده بود.اون تیکه که رایدر اومد تو کاخ به بعد... ارچر عجب شخصیتی داره. کلی باهاش حال می کنم. مخصوصا سبکه حرف زدنش. این انیمه عجب اهنگ های حماسی داره!!!

کاملا درکت می کنم خلیل جان!
تم ِ فانتزیش به قدری حالم رو گرفت که می خواستم کلا بی خیالش شم. هنوزم قوی ترین کارش 5Centimeter per Second هست. با توجه به امکاناتی که الان در اختیارشِِ به نظرم حتی Voices of the Distant Star هم از این کار برتر بود. اگه مثلا میازاکی این رو می ساخت خیلی هم حال می داد شاید(نه که میازاکی سطحش پایینترِآ--منظور تمِ کارهاشونِ) ؛ ولی شینکای...

یـــه، چقدر دیر دارم جواب میدم (:

اصلا به تریپ شینکای نمیخوره، که کار فانتزی، اون هم اینطوری بزنه.
اگه She and Her Cat ـش رو دیده باشی، با این وجود که جزء اولین کارهاش بحساب میاد، هم شبیه به سایر کارهاش هستش. دوبله ی کار رو هم خودش انجام داده..

اگه بخوام طبقه بندی کنم کارهاش رو، این Hoshi o Ou Kodomo، اصلاً هیچ جایی نداره

P.S
اره...درست، بیشتر به استاد میازاکی میخوره، همچین کارهایی بسازه (که واقعاً هم استاده توش)
راستی کار آخری که توش شرکت کرده رو دیدی، Karigurashi no Arrietty، من خیلی خوشم امد ازش...دو بار دیدم(!)
الان هم منتظر Kokurikozaka Kara ام که بیاد.

خب سال میلادی داره تموم میشه منم گفتم یه سری از انیمیشن های امسال که دستمون بهش رسیده و دیدیمشون رو معرفی کنم
tqqtbj7hzzy5i2do8e77.jpg

اسم : ماشن ها 2

اسم انگلیسی : Cars 2

ژانر : کمدی ماجراجویی ورزشی

مدت زمان : 106 دقیقه

محصول سال 2011
yjekxu7gvocu6fvbs22e.jpg

داستان ماشین های 2 از جایی شروع میشه که مک کوئین و تیم همیشگیش و بهترین دوست خودش ( متر ) برای یک مسابقه بین الملی و انتخاب بهترین ماشن دنیا عازم سفر میشند که در ادامه این مسابقات جایی برای گرفتن یک انتقام قدیمی و سرنگونی یک شرکت بزرگ لاستیک سازی تبدیل میشه و در این بین ( متر ) به عنوان بک جاسوس که به طور تصادفی انتخاب شده نقش مهمی رو ایفا خواهد کرد و .........

داستان این سری یه داستان معمولی و خوب بود

کار از لحاظ گرافیکی نسبت به نسخه قبل خودش پیشرفت داشته و استفاده از محیط های وسیع تر و بک گراند های متنوع باعث جذابیت بیشتر انیمیشن شده

مشکا اصلی انیمیشن اینه که هرچی بیشتر انیمیشنم رو نگاه میکنید بر خلاف تمام امتیاز هایی که این کار به دلیل پیشرفت زمانی داشته کار قبلی رو به یاد ماندنی تر و قشنگ تر میدونید ( حداقل نظر من اینه )

نظر شخصی : کار خوبی بود نه بیشتر و نه کمتر و همچنان میگم نسخه اول دوست داشتنی تر بود

در ادامه بقیه کار ها یی که دیدم رو معرفی میکنم

cw1ztjd10lh0ssevgn9n.jpg

آخرین ویرایش:
بچه Dragon Ball Z رو از دست ندید.خیلی قشنگه....
با اینکه خیلی قدیمی هستش و مبارزات آنچنان سطح بالایی نداره ولی آدم رو یاد کارتون های زمان بچگیم میندازه.حتما ببنیدش.از قسمت 6 به بعد باحال میشه.

راستی چنتا از دوستان دارن Death Note رو میبینن.به شدت تایید میشه.جو خیلی باحالی داره.مخصوصا آهنگ آخرش.دوبله اش هم حرف نداره

Beelzebub - E47
باز دوباره برگشت به اوج...همشون جمع شدند..توی Next Time یه تیکه کوچیک از تکنیک جدید اوگا رو نشون داد، اصلا نمیتونم صبر کنم تا یکشنبه

Bakuman. 2 - E11
این میورا سان هم خیلی رو اعصابه..وقتی پاش رو تو انیمه گذاشته، این دوتا بیچاره، همش کارشون گره میخوره

Ben-To - E11
آخی...یه قسمت دیگه تمومه ): باحال بودش، حتی اگه دره پیت تموم بشه
جدی جدی این انیمه بالای 13ساله(!!)

Chihayafuru - E11
واقعاً بُرد شیرینی بودش..بازی چیهایا خیلی خوب بودش...پسره رو سوسک ـش کرد...اولش فک کردم خیلی آخرشه

One Piece - E528
اه، شش دقیقه ی اول انیمه که سر کاری بودش...بقیش هم، یا آب بندی بودش، یا چیز خاصی نبود...کلاً این قسمت چیزی برای گفتن نداشت.
باز خوبه حداقل داره از روی مانگا پیش میره

Bleach 352
بابا خفن، عجب چششای داره این ایچیکو، فقط اگه یخورده دیگه موهام دوباره بلند بشه، تریپ ـش کامل میشه.

Guilty Crown - E10
یه چند قسمت بود، که ازش نامید شده بودم، ولی دوباره برگشت سر داستان. قسمت 10 شروع خیلی خوبی برای قسمت های بعدی داشت.

Mirai Nikki - E11
خفن ترین تیکه ی این قسمت، جایی بودش که یونو و یوکی، بالای پشت بوم پلیس بودند

با اینکه خیلی قدیمی هستش و مبارزات آنچنان سطح بالایی نداره ولی آدم رو یاد کارتون های زمان بچگیم میندازه.حتما ببنیدش.از قسمت 6 به بعد باحال میشه.
اصلا دراگون بال بخاطر مبارزاتشه که انقدر شاخه حاجی :دی! برو جلو تر بعد میبینی با چه غولی طرفی...

اصلا دراگون بال بخاطر مبارزاتشه که انقدر شاخه حاجی :دی! برو جلو تر بعد میبینی با چه غولی طرفی...

منظورم قسمتای اوله که چیزه خاصی نداره.شما که دیدی میدونی چه خبره ، برای بقیه گفتم:d

راستی شهاب بعد از این Dragon Ball Z سری بعدی هم هست ببینیم؟

پ.ن:البته مبارزات فقط ناروتو و بلیچ:d

---------- نوشته در 02:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

این ناروتو از فیلر همچنان در نیمده؟ اعصابمون بهم ریخته :d

فکر کنم 243 از فیلر در می یاد !

واقعا قدیمیا راست گفتن : "گذشته همیشه تکرار میشه"
برید پستای صفحات قبلی رو بخونید.هر کی پرسیده کی ناروتو از فیلر در میاد نفر بعدی اومده گفته در قسمت n از فیلر در میاد.
(روش به دست آوردن N : قسمت پخش شده در هفته را به اضافه ی عدد 3 بکنید.)

خیالتون رو راحت کنم.بعد از اینکه داستان اصلی سری اول تموم شد ، 90 قسمت فیلر داشتیم.این سری هم 90 قسمت فیلره و سری بعدی شروع میشه:d

جدی(؟)

فک کنم یه بار قبلاً بحث ـش شد...ترتیب نگا کردنش رو گفته بودی، شهاب جان...میشه بگی که چطوری باید دیدش

P.S
تو اکشن، من بالا دست Gurren Lagann ندیدم.

جدی(؟)

فک کنم یه بار قبلاً بحث ـش شد...ترتیب نگا کردنش رو گفته بودی، شهاب جان...میشه بگی که چطوری باید دیدش

P.S
تو اکشن، من بالا دست Gurren Lagann ندیدم.

معرفی این انیمه که الان اسمش رو زدی داریم؟؟؟اگه هست آدرسش لطفا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or