Arman210
کاربر سایت
منم پیشنهاد می کنم Mitsudomoe رو ببینی فصل دوم رو خودم ندیدم ولی فصل اول که دیدم عالی بود بین این و Gintama این کمدی تره 13 قسمت هم بیشتر نیست فصل اولش
امتیازات من از 100:
داستان 40
گرافیک و صحنه هایه سینماتیک 70
موسیقی متن 80
استفاده از کارکترها 50
میانگین: 60
============
نقد:
پیشنهاد:نکات مثبت: 4 دقیقه ابتدایی عالی بود! ینی من همین 4 دقیقه رو تا الان 3بار دیدم... هم چنین بعضی از جاهایی که اون Family Reunion شکل میگیره موزیک متن بازی یکی از نکات قوت این انیمه ست، مخصوصاً همون موزیک Nina vs Anna کارهای هنری و محیطی و گرافیکی بعضی جاها در حد خیلی عالی بود ولی بعضی جاها کاملاً متوسط بود! نمیدونم علت این نوسان چی بود!
نکات منفی: با روند رو به جلوی انیمه، داستان دیگه واقعاً تخیلی شد و اصلاً به خود بازی ربط چندانی نداشت!!! البته حدس من اینه که سازنده ها قصدشون این بوده که از حالت کلیشه ای داستان رو در بیارنش (خب حداقل از فیلمش خیلی بهتر بود) ولی در کل زیاد جالب نشد! حضور mainکارکترهایی که شاید از نظر محبوبیت تو رده هایه آخر بازی باشن! یعنی از شایو و پانداش مصمم تر و جدی تر نبود؟! قضیه کل کل هوارانگ و جین؟! یا این همه کارکتر یونیک دیگه!!! بعضی جاها هم که بازی محیطش پینک میشد و اصلاً حالت کمدی میگرفت و درنهایت چیزی که واقعاً رفت رو مخم، دیالوگ آخر جین به شایو بود که گفت میدونم تو یه روز واسه شکست دادن من میای و من منتظرتم! )x
سؤال:اگه فن این بازی هستید و از نظر نت مشکلی ندارید پیشنهاد میکنم ببینید! حداقل دیدن نینا و جین و 2 صحنه مبارزه عالی تو بازی خالی از لطف نیست.
من هر چفدر رو دیالوگا زوم کردم نفهمیدم هی هاچی میشیما چطور زنده مونده! کسی میتونه کمکم کنه
بفرماسلام
یکی زیرنویس فارسی بلیچ 351 رو برسونه .
از این هم بالاتره. خداییش اخرته انیمه هست.یه نفر داره دث نوت رو برای اولین بار میبینه ؟
من حسودیم شد
البته الان فکر کنم دیگه توی TOP 20 لیستم هم نباشه ولی لذتی که بار اول دیدنش داشت، غیر قابل وصفه.
انیمه های قبل 2006 که 720P دارن، بعدا دوباره نسخه BD شون عرضه شده که تعدادشون زیاد نیست. اینم از اوناس که BD شون عرضه نشده همون نسخه ی DVD بهترینشه!مهدی، ایول....خوب انیمه ای رو نگا میکنی
محمد علی، Rumbling Hearts رو گذاشتم تو لیست ام بره برای دانلود، فقط یه مشکل بزرگ دارم، چرا 720p نداره!! فقط DVD 480p داره...