Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بلیچ 351 :
باز گزاشت تو کف :d میزنم یک بلایی سرش میارما اذیت میکنه :d بعد این یارو جکی وقت فول برینگش رو استفاده کرد یاد یورویچی توی جنگ با آیزن افتادم(اسم این بود؟ یادم رفته جان خودم :d )
باکومن،سری دوم، قسمت 10 :
خدایی چرا ما انقدر سر کاریم دوباره روز از نو ، روزی از نو :d (البته اینو قسمت قبل باید میگفتم :d )
فقط یک چیزی رو نفهمیدم من! بالاخره اینا 3 تا کار تحویل دادن یا 2 تا ؟ :d یکیش هیتمن 10 و اون یکی بود! سومی رو چرا هیچی ازش نگفت ؟ :d
من قسمت قبل دیدم اینا از سریالی در اومدن ناامید شدم! ولی این بشرها ناامید نشدن :d به به :d
همچنان منتظریم حال اجی رو بگیرند :d

وان پیس رو دوباره دارم از اول میبینم فعلا قسمت 56ـم! :d همچنان تازه به نظر میرسه :d اصلا کار کمدی میخواید بیاید همین وان پیس رو ببینید :d
البته گینتاما هم خوبه :d منتظر قسمت 57 هستیم :d گرچه خلیل گفت تک قسمتیه و میشه بعدا دیدش :d ولی ما همچنان منتظریم :d

الان داشتم تیکن رو نگاه میکردم به نظر من کار خوبی بود و از لحاظ گرافیکی و مبارزات چشم نواز بود

یکی از نکات مثبت این انیمیشن شخصیت قابل لمس جین بود که خیلی باهاش حال کردم

این انیمیشن جدا از اکشن و گرافیکش دیالوگ های جالبی هم داشت که بیشترش باز مال جین بود که در اسپویل پایین به چندتاش اشاره میکنم

یکیش اول انیمیشن بود که در مورد جنگ پدر و پسر گفت اگه فکر میکنین جنگ پدر و پسر این دنیا رو نابود میکنه بدرک بذار نابود شه

و همچنین دیالوگ های جین اخر فیلم که در مورد قدرت زد بسیار جالب بود

پس با اجازتون منم نظرم درباره این انیمیشن تیکن بگم (چون سوپر فن بازی هستم):
امتیازات من از 100:
داستان 40
گرافیک و صحنه هایه سینماتیک 70
موسیقی متن 80
استفاده از کارکترها 50

میانگین: 60 :|
============
نقد:
نکات مثبت: 4 دقیقه ابتدایی عالی بود! ینی من همین 4 دقیقه رو تا الان 3بار دیدم... هم چنین بعضی از جاهایی که اون Family Reunion شکل میگیره >:) موزیک متن بازی یکی از نکات قوت این انیمه ست، مخصوصاً همون موزیک Nina vs Anna کارهای هنری و محیطی و گرافیکی بعضی جاها در حد خیلی عالی بود ولی بعضی جاها کاملاً متوسط بود! نمیدونم علت این نوسان چی بود!
نکات منفی: با روند رو به جلوی انیمه، داستان دیگه واقعاً تخیلی شد و اصلاً به خود بازی ربط چندانی نداشت!!! البته حدس من اینه که سازنده ها قصدشون این بوده که از حالت کلیشه ای داستان رو در بیارنش (خب حداقل از فیلمش خیلی بهتر بود) ولی در کل زیاد جالب نشد! حضور mainکارکترهایی که شاید از نظر محبوبیت تو رده هایه آخر بازی باشن! یعنی از شایو و پانداش مصمم تر و جدی تر نبود؟! قضیه کل کل هوارانگ و جین؟! یا این همه کارکتر یونیک دیگه!!! بعضی جاها هم که بازی محیطش پینک میشد و اصلاً حالت کمدی میگرفت :-/ و درنهایت چیزی که واقعاً رفت رو مخم، دیالوگ آخر جین به شایو بود که گفت میدونم تو یه روز واسه شکست دادن من میای و من منتظرتم! )x
پیشنهاد:
اگه فن این بازی هستید و از نظر نت مشکلی ندارید پیشنهاد میکنم ببینید! حداقل دیدن نینا و جین و 2 صحنه مبارزه عالی تو بازی خالی از لطف نیست.
سؤال:
من هر چفدر رو دیالوگا زوم کردم نفهمیدم هی هاچی میشیما چطور زنده مونده! کسی میتونه کمکم کنه :-/

بحث Tekken شد...منم نظرم رو بدم
مدت ها بودش که انیمیشن ندیده بودم، Tekken رو فقط بخاطر عنوانش و ژاپنی بودن نگاش کردم، کار قشنگی بودش و میشه گفت که متوسط رو به بالا هستش. گرافیک کار هم نیازی به تعریف نداره
دوبله ی کار، چشم گیر بودش و صداهایی آشنایی مثل آقای Mamoru Miyano و یا خانم Yuki Matsuoka بگوش رسید که خیلی خوشم امد...ولی حرکت خاصی از Mamoru Miyano ندیدم، هرچند که خود شخصیت چنین پتانسیلی و اجازه ای نمیداد که واقعاً صدای Mamoru Miyano بگوش برسه.

داستانش هم بد نبود و از طرفی هم نمیشه انتظار بسیار بالایی هم داشت که چنان و چنان باشه، در حد خودش، خوب بودش. اکشن و صحنه های مبارزش هم خیلی خوب کار شده بود که با موسیقی بسیار خوبش (واقعاً خوبش) کار رو تکمیل کرده بود.
شخصیت سازی جین هم که حسن جان گفت، خیلی خوب و قابل لمس بودش.

+++++++++++

سر شبی داشتم برنامه ی imagine-nation شبکه ی NHK رو نگا میکردم، داشت در مورد سری دوم انیمه ی Fate/Zero صحبت میکرد..با کارگردان اون و انیماتورهاش صحبت کرد و یه خورده از مراحل ساختش رو نشون داد! واقعاً برای هر فریم انیمه، زحمت زیادی میکشند، بخصوص اینکه انیمه ی اکشن ای هم هستش.

سری اولش رو قبلاً دانلود کردم، سری دومش هم هفتگی دارم میارم، ولی هیچ برنامه ای برای دیدنش نداشتم، ولی بعد از دیدن برنامه ی این هفته ی imagine-nation، دیدن انیمه رو میزارم تو اولویت هام که حتماً زودی نگاش کنم.

دوستان انیمیشن(شایدم انیمه :d ولی فکر کنم انیمه درست تر باشه :d ) Tekken زیرنویس شده! :d من که فعلا نمیتونم دانلودش کنم ولی بعدا میبینمش :d
راستی این ناروتو از هفته ی دیگه میاد سراغ داستان اصلی دیگه ؟ :d

death note رو تا 25 دیدم. واقعا عالیه
اونجا که L مرد عجب صحنه ای بود.:((:(( دلم براش کلی سوخت. ای کاش نمی مرد. عجب شخصیته جالبی داشت. خیلی حیف شد.
یه نفر داره دث نوت رو برای اولین بار میبینه ؟
من حسودیم شد
biggrin1.gif

البته الان فکر کنم دیگه توی TOP 20 لیستم هم نباشه ولی لذتی که بار اول دیدنش داشت، غیر قابل وصفه.
از این هم بالاتره. خداییش اخرته انیمه هست.

آخرین ویرایش:
یه نفر داره دث نوت رو برای اولین بار میبینه ؟
من حسودیم شد :دی
البته الان فکر کنم دیگه توی TOP 20 لیستم هم نباشه ولی لذتی که بار اول دیدنش داشت، غیر قابل وصفه.

مهدی، ایول....خوب انیمه ای رو نگا میکنی

محمد علی، Rumbling Hearts رو گذاشتم تو لیست ام بره برای دانلود، فقط یه مشکل بزرگ دارم، چرا 720p نداره!! فقط DVD 480p داره...

مهدی، ایول....خوب انیمه ای رو نگا میکنی

محمد علی، Rumbling Hearts رو گذاشتم تو لیست ام بره برای دانلود، فقط یه مشکل بزرگ دارم، چرا 720p نداره!! فقط DVD 480p داره...
انیمه های قبل 2006 که 720P دارن، بعدا دوباره نسخه BD شون عرضه شده که تعدادشون زیاد نیست. اینم از اوناس که BD شون عرضه نشده:دی همون نسخه ی DVD بهترینشه!

خوب منم تکن رو دیدم !! یه کار متوسط رو به پایین بود به نظرم :دی
خوب اول از خوبی های این انیمیشن می گم !!
مبارزات بسیار زیبایی داشت !!
با تعدادی از کارکتر ها به راحتی می تونستی ارتباط برقرار کنی !!
صدا گذاری یک سری از کارکترها به خوبی انجام شده بود !!
گرافیک دلنواز و خیره کننده ای داشت !!

خوب حالا نکات منفیشو می گم !!
به نظرم داستان پر باری نداشت و به دل من اصلا نشست !!
صداگذاری یک سری از شخصیتا برا من تا وسط های انیمیشن رو اعصاب بود !!:|:دی
حرکات صورت در اوایلش به نظرم یک مقدار مصنوعی بود ولی بعد از یه مدت همون طور که خلیل گفته بود بهش عادت کردم !!

آخرم به این انیمیشن نمره 6 رو می دم !!:دی

چرا؟ انیم به این تووووپیییییی :d
یه چند تا از اون انیم هایی که جای اینو پُر کردن برات معرفی کن بریم ببینیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or