Fallen Soul
کاربر سایت
دستت درد نکنه خلیل جان :d
با نگاه اول به انیمه ها جذب هیچکدوم نشدم :d با نگاه دوم از Brave10 و Black*Rock Shooter شدم :d بار سوم هم که نگاهیدم Another و سمت چپیش و Recorder to Randoseru جالب به نظر اومدن! :d (این آخری رو تو نگاه اول ندیدمش وگرنه میرفت اون طرف :d )
البته فیلم های سینمایی خوبی به چشم میان :d تو نگاه اولی که گفتم این سینمایی ها بیشتر من رو مجذوب خودشون کردن :d
راستی فکر کنم تابستون یک عدد فیلم FMA : BH اومده بود. هنوز خبری از لینک هاش نیست ؟ :d دلمان تنگیده براش :d
البته من نمیدونم چرا وقتی این لیست ها میاد و میگم شدید منتظر این انیمه ها هستم، آخرش هیچکدومشون رو هم نمیبینم :d مثلا خیر سرم میخواستم این Fate/Zero و اپل سید رو هم ببینم :d اون پرسونا هم نمیدونم چی شد حس دیدنش دیگه نیمد :d کلا من نظرم ندم بهتره :d میترسم این فصل هم این Brave10رو نبینم :d
من مانگاش نمی خونم ولی به نظرم از قسمت 30 به بعدش دیگه قشنگه و ارزش دیدن داره .در مورد انیمه بلزباب میخواستم بدونم قسمت های جدیدش قشنگ شده یا نه؟ خیلی وقت پیش 8-7قسمتش رو دیدم خوشم نیومد.نسبت به مانگاش خیلی ضعیف عمل کرده بود،انصافا مانگاش خیلی قوی کار شده هر هفته میگیرمش. اما انیمش حتی توی همون قسمت های اولش تیکه های اضافه مثل فیلر بکار برده بود که اصلا خوشم نیومد.... الان ارزش داره دوباره شروع کنم ببینم؟؟
بلیچ 350:
مانگا خوندن چرا اینقدر سخته!!!!!! اصلا نمی فهمم که کی داره با کی حرف میزنه. شما چه طوری می خونید؟؟(من اولین مانگام هست و vampire knight) کاش رنگی می کردن. یه سوال .داستانش دیگه واسم اون جذابیت قبل رو نداره. خیلی کند پیش می ره و هنوز سول سوسایتی وارد داستان نشده. اصلا انیمه بی سول سوسایتی مگه میشه؟؟!!!! اون قسمتی که شمشیره اوریهیمه رو تیکه می کنه چقدر باحال بود.
همه مانگا ها هفته نامن؟ چطوریه قضیشون؟