Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دستت درد نکنه خلیل جان :d
با نگاه اول به انیمه ها جذب هیچکدوم نشدم :-" :d با نگاه دوم از Brave10 و Black*Rock Shooter شدم :d بار سوم هم که نگاهیدم Another و سمت چپیش و Recorder to Randoseru جالب به نظر اومدن! :d (این آخری رو تو نگاه اول ندیدمش وگرنه میرفت اون طرف :d )
البته فیلم های سینمایی خوبی به چشم میان :d تو نگاه اولی که گفتم این سینمایی ها بیشتر من رو مجذوب خودشون کردن :d

راستی فکر کنم تابستون یک عدد فیلم FMA : BH اومده بود. هنوز خبری از لینک هاش نیست ؟ :d دلمان تنگیده براش :d

البته من نمیدونم چرا وقتی این لیست ها میاد و میگم شدید منتظر این انیمه ها هستم، آخرش هیچکدومشون رو هم نمیبینم :d مثلا خیر سرم میخواستم این Fate/Zero و اپل سید رو هم ببینم :d اون پرسونا هم نمیدونم چی شد حس دیدنش دیگه نیمد :d کلا من نظرم ندم بهتره :d میترسم این فصل هم این Brave10رو نبینم :d

دستت درد نکنه خلیل جان

من تریلر Brave10 رو دیدم انیمه خوبی به نظر میومد کلآ اینجور سبک از انیمه ها رو میپسندم حالا باید بیاد ببینیم چی میشه

تو قسمت فیلم ها هم که یکی از پربارترین لیست های این چند وقته اخیر هستش

انیمیشن قشنگ مثل rio سراغ ندارید(واقعا عالی بود).خیلی باحال بود.کلا انیمیشنی میخوام که فانتزی نباشه و توی دنیای واقعی جریان پیدا کنه.مثل همین ریو یا تا حدودی رنگو و اژدها خو را چگونه تربیت کنیم:d

آخرین ویرایش:
ناروتو 237
یکی بیاد این مسخره بازیا رو جمع کنه. واقعا دلم واسه خودم می سوزه وقت میزارم این فیلر های مسخره رو می بینم .:(( کی قراره داستان اصلی بره جلو؟؟!!!
fate/zero 1:
انیمه ی خیلی جالبیه. من این سبک از انیمه رو خیلی دوست دارم. اون قسمت که سورنت ها رو احظار میکنن چقدر پر ابهت بود. چون قسمته اول 40 دقیقه ای بود فکر می کردم بقیش هم همین باشه. اما 20 دقیقه ای هست.
vampire knight 1:
به نظر جالب میومد. یوکی واقعا می خواست با اون چوبه اون خون اشامه رو کنترل کنه؟!!:))=))

حسن این لینک جایی که تریلر انیمه ها رو میزاره میدی ؟ :d (این پست رو برای انیمه های بهار هم میدم :d )

وان پیس 525 :

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ! این چی بود دیگه :d این حرکتی که لوفی زد با استفاده از هاکی زره بود ؟ :d خیلی خفن بود :d
سانجی نیز همچنین :d سرعتش رو عشق است :d
زورو هم اینجوری معلوم نمیشه حرکاتش :d باید تو مبارزه به قدرتش پی برد! چون کلا شقه کردن کارشه :d

بلزباب 44 :

این 2 تا بچه ها چقدر جوگیرند :d یک مدت هم بود میگفتم از دسته گریه های بلبو دیگه خبری نبود ولی تو این 2 قسمت آخر دوباره شروع شدن :d
این اوگا هم ته جوگیره :d
قسمت بعد هم مثل اینکه قراره بخندیم :d

Phi Brain قسمت 5 :
بالاخره یک چیزای درست حسابی مثل اینکه میخواد از گزشته بگه! :d
این بشر مو سفیده خیلی دوست میدارم بدونم از کجا از هم جدا شدن و این چیزا :d
فقط زیاد با طراحی کاراکتر ها حال نمیکنم! این چندتا خطی که زیر چشم همه هست رو اعصابه :d

در مورد انیمه بلزباب میخواستم بدونم قسمت های جدیدش قشنگ شده یا نه؟ خیلی وقت پیش 8-7قسمتش رو دیدم خوشم نیومد.نسبت به مانگاش خیلی ضعیف عمل کرده بود،انصافا مانگاش خیلی قوی کار شده هر هفته میگیرمش. اما انیمش حتی توی همون قسمت های اولش تیکه های اضافه مثل فیلر بکار برده بود که اصلا خوشم نیومد.... الان ارزش داره دوباره شروع کنم ببینم؟؟

بلزباب که داره قشنگ میشه .
واسه من هوریبل ساب و نیا خرابه . واسه بقیه هم خرابه یا فقط منم ؟؟
وانپیس 525
خوب بود :دی . الان دوباره سانجی تو خطره بدبخت :دی (خطر نامی :ذی )
Bakuman هم به نظر من داره بهتر میشه الان تا سیزن 2 قسمت 8 اومده . در مورد دو نفره که میخوان مانگاکا (کسایی که مانگا میسازن بشون میگن مانگاکا ) و بعد انیمه بسازن . داستان عشقی نسبتا خوبی داره . دیگه بشتر نگم اسپویل میشه . دیدنش ضرر نداره :دی

در مورد انیمه بلزباب میخواستم بدونم قسمت های جدیدش قشنگ شده یا نه؟ خیلی وقت پیش 8-7قسمتش رو دیدم خوشم نیومد.نسبت به مانگاش خیلی ضعیف عمل کرده بود،انصافا مانگاش خیلی قوی کار شده هر هفته میگیرمش. اما انیمش حتی توی همون قسمت های اولش تیکه های اضافه مثل فیلر بکار برده بود که اصلا خوشم نیومد.... الان ارزش داره دوباره شروع کنم ببینم؟؟
من مانگاش نمی خونم ولی به نظرم از قسمت 30 به بعدش دیگه قشنگه و ارزش دیدن داره .

من هر دو فصل vampire knight رو دیدم. واقعا داستان خوبی داره. به همه پیشنهاد می کنم حتما ببینید. دو فصل روی هم 26 قسمته. تنها نقطه ضعفش اخره انیمه هست. من که نفهمیدم چی شد!!!

ادامه ي اين داستان را در مانگا مشاهده بفرماييد.

انيمه ي بلزباب هم براي كسي كه مانگا رو نخونده باشه مي تونه خيلي لذت بخش و مفرح باشه.

دوستان از کار بعدی هایائو میازاکی کسی خبری نداره؟؟ بعد از پونیو دیگه خبری ازش ندارم....به شدت علاقمند کارهای استاد هستم مخصوصا Princess Mononoke:x و Spirited away:x

در حال کارگردانی قسمت جدید پورکو روسو ئه
The Secret World of Arrietty رو فیلمنامه نویسی کرده که لینک های دانلودش هم اومده.
یه سه چهارتایی هم کار کوتاه کارگردانی یا نویسندگی یا فیلمنامه نویسی کرده

بلیچ 350:
داستانش دیگه واسم اون جذابیت قبل رو نداره. خیلی کند پیش می ره و هنوز سول سوسایتی وارد داستان نشده. اصلا انیمه بی سول سوسایتی مگه میشه؟؟!!!! اون قسمتی که شمشیره اوریهیمه رو تیکه می کنه چقدر باحال بود.
مانگا خوندن چرا اینقدر سخته!!!!!! اصلا نمی فهمم که کی داره با کی حرف میزنه. شما چه طوری می خونید؟؟(من اولین مانگام هست و vampire knight) کاش رنگی می کردن. یه سوال .
همه مانگا ها هفته نامن؟ چطوریه قضیشون؟

بلیچ 350:
داستانش دیگه واسم اون جذابیت قبل رو نداره. خیلی کند پیش می ره و هنوز سول سوسایتی وارد داستان نشده. اصلا انیمه بی سول سوسایتی مگه میشه؟؟!!!! اون قسمتی که شمشیره اوریهیمه رو تیکه می کنه چقدر باحال بود.
مانگا خوندن چرا اینقدر سخته!!!!!! اصلا نمی فهمم که کی داره با کی حرف میزنه. شما چه طوری می خونید؟؟(من اولین مانگام هست و vampire knight) کاش رنگی می کردن. یه سوال .
همه مانگا ها هفته نامن؟ چطوریه قضیشون؟

مانگا باید از راست به چپ بخونی دیگه!:dهر چند قسمت یکبار،3 یا 4 صفحه رنگی هم توش میزارن.
مانگا هایی که تو Shonen Jump چاپ می شن هفته نامن مثل نروتو ،وان پیس،بلیچ.مانگاهایی که تو Jump Square چاپ میشن ماه نامن مثل Claymore , D.Gray Man اینا!البته اینا ماله Jump هست،ماله بقیه مجلات نمی دونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or