Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این ناروتو معلوم نیست کی میخواد از فیلر در بیاد؟؟؟ خسته شدیم بابا......مانگاش به جاهای فوق العاده ای رسیده،دیگه نمیشه بیشتر از این صبر کرد..:((

فعلا که جو فیلر گرفتشون بی خیال هم نمیشن....مانگاش که داره میترکونه.هر چی اتفاق که نباید بیوفته افتاد.

Bakuman تو این قسمت های 6 و 7 بیشتر از هر موقع دیگه ای شبیه انیمه های شونن شده که چیز خوبیه. کلا من این فصلشو بیشتر دوست دارم چون رومنسش کمتر شده و دیگه احمقانه هم نیست (همدیگه رو میبینن :دی)

من تو در حال پخش ها بیشتر از همه با Mawaru Penguin Drum و Fate/Zero حال می کنم. جفتشون عالی هستن ، هر کدوم به روش خودشون.
تو درجه ی بعدی Chihayafuru و Ben to و بعدش هم همین Bakuman و Ika Musume . این شش تا رو قطعا دراپ نمی کنم.
انیمه هایی که شاید دراپ بشن :
Last Exil : Famو Guilty Crown بگیر نگیر دارن. یه قسمت خوب، یه قسمت بد. فعلا اینا رو ادامه میدم!
Phi Brain هم بعد از قسمت 5 مطمئن بودم که دراپش می کنم ولی قسمت 6 و 7 رو نگاه کردم و اینقدری خوب بودن که تشویقم کنه به ادامه دادنش.
Gundam AGE هم واقعا انیمه ی بدیه اما نمیدونم چرا نمیتونم دراپش کنم ؟! یه حالتی داره که موقع دیدن هر قسمت ازش لذت می برم ولی بعد که بهش فکر می کنم می بینم هیچ چیز خاصی نداشته!

اینا رو دراپ کردم :
Mirai Nikki تو قسمت 6 : این انیمه ایه که خیلی ها عاشقش میشن ولی من خیلی با این انیمه هایی که plot hole زیاد داشته باشن حال نمی کنم. تو این زمینه به کد گیاس گفته زکی!
Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai تو قسمت 2 : کلا از نوعیه که من نمی تونم تحمل کنم، جوریکه حتی نتونستم سر قولی که به خودم داده بودم وایسم. اینکه هیچ انیمه ای رو با دیدن کمتر از سه قسمت دراپ نکنم!
UN-GO تو قسمت 5 : وسطش یه آهنگ پخش میشه که با گیتار تنظیم شده. بهترین نکته ی انیمه اش اونه :دی و البته ED ش هم خیلی قشنگه ولی دراپ شد چون انیمه های بهتری هست این فصل.
Horizon تو قسمت 3 : بدترین نوع روایت داستان اینه که "نشون میدیم حتی اگه بیننده نفهمه چه خبره" و سازنده های این انیمه فکر کردن این کار جالبیه! اونم با داستانی عجیب و پیچیده، جوریکه تو همون قسمت اول 30-40 تا شخصیت معرفی میشه! احتمالا بعدا که ماجراها معلوم بشه بهتر شده ولی من مغزمو لازم دارم:دی
Persona 4 رو قسمت 6 : فقط اینکه تا حد زیادی به بازی وفادار بود باعث شده بود زودتر دراپش نکنم. ولی بسه دیگه. تازه فیلرهاش هم زیاد شده (چیزایی که ربطی به داستان بازی ندارن:دی)

Guilty Crown - E05
هر چی جلوتر...بیشتر از این کار خوشم میاد...شاهکار این فصله، واقعاً میشه به کار Araki Tetsurou ایمان اورد...
قطعاً میدونم که این "شو" بهشون خیانت میکنه..این احمق دهن بینی که من دیدم، آخرش طوری خراب میکنه که بعد مثل سگ پشیمون میشه.
هر چی بیشتر این "گای" مرموز تر میشه از دبلور اون، خدای صدا، Yuuichi Nakamura بیشتر خوشم میاد...دوبلور بهتر از این ممکن نبود که بشه جای شخصیت "گای" گذاشت.
اگه اون اتفاقی که آخر قسمت 5 افتاد منجر به مرگ گای بشه میتونه یه twist عالی برای داستان بشه که خیلی کارا میشه باهاش بکنن. ولی بعید میدونم. یه احتمال دیگه هم همینه که گفتی. اینکه شو خیانت کنه که اینم باحاله. به هر حال امیدوارم داستان یه حرکتی بکنه. حیفه این همه خرجی که واسه گرافیک و موسیقی و کاگردانی این کار کردن و داره واسه یه داستان معمولی استفاده میشه. البته این نظر منه ها!

این دو سه روز شروع کردم انیمه hakuouki shinsengumi kitan سیزن اولش رو دیدم که 12 قسمت بود

در مورد انیمه باید بگم که انیمه خیلی جالبی بود و شخصیت های خفنی هم داشت و روند انیمه واقعآ مثل یه کوه بود از دامنه به قله که تو قسمت اخرش واقعآ تاثیر انیمه رو احساس میکردی

در اخرم در مورد موسیقی هاش باید بگم که واقعآ عالی بود و خیلی لذت بردم

خلیل جان اگه ندیدی این انیمه رو توصیه میکنم حتمآ ببینیش زیرنویسش هم که کامله هم سیزن اولش و هم سیزن دومش

الانم دارم میرم سیزن دومش رو شروع کنم

این دو سه روز شروع کردم انیمه hakuouki shinsengumi kitan سیزن اولش رو دیدم که 12 قسمت بود

در مورد انیمه باید بگم که انیمه خیلی جالبی بود و شخصیت های خفنی هم داشت و روند انیمه واقعآ مثل یه کوه بود از دامنه به قله که تو قسمت اخرش واقعآ تاثیر انیمه رو احساس میکردی

در اخرم در مورد موسیقی هاش باید بگم که واقعآ عالی بود و خیلی لذت بردم

خلیل جان اگه ندیدی این انیمه رو توصیه میکنم حتمآ ببینیش زیرنویسش هم که کامله هم سیزن اولش و هم سیزن دومش

الانم دارم میرم سیزن دومش رو شروع کنم

بله در پی صحبت های قبلیم خر شدم و نشستم یه سره 10 قسمت سیزن دومش رو هم دیدم در یک کلام بخوام این انیمه رو توصیف کنم فقط میتونم بگم واقعآ سنگین بود

برای ناروتو یه جا قبلاً خونده بودم که تا فسمت 238 فیلره....امیدوارم که هرچی زودتر تموم بشه..یه حال اساسی کنیم (:

محمدعلی سان، واقعاً زیر این همه تعریف از Mawaru Penguin Drum، من یکی کف بر شدم...واقعاً باید دیدش (: دیشب بالاخره لیست ام تموم شد و امد سراغ Mawaru Penguin Drum .... از Fansub gg میارم که حجم های واقعاً نامردیه داره...فکر کنم 6gb بشه و سه روزی مشغولش باشم، تا تموم شد سریع خارج از برنامه، نگاش میکنم

تحمل Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai یه خورده سخته...بعضی از قسمت هاش واقعاً بیخوده...نمیدونم انگیزه ـشون چیه!!

+++++++

حسن جان، سال پیش بودش که خواستم دانلودش کنم..(اون موقعه جو انیمه ی سامورایی منو گرفته بود، بخصوص سر کنشین)..ولی بخاطر ریت بدش توی ANN، بیخالش شدم. ولی انیمه ی Popular به نظرم امد.
اینکه شما یه چیزی رو پیشنهاد کنید، حتماً دانلودش میکنم...میخواستم بعد از Mawaru Penguin Drum، فصل دوم kimi ni todoke رو بزارم تو لیست...ولی این رو هم جا میدم..فک کنم 22 قسمت ـش بین 6 تا 7 گیگ بشه.

برای ناروتو یه جا قبلاً خونده بودم که تا فسمت 238 فیلره....امیدوارم که هرچی زودتر تموم بشه..یه حال اساسی کنیم (:

محمدعلی سان، واقعاً زیر این همه تعریف از Mawaru Penguin Drum، من یکی کف بر شدم...واقعاً باید دیدش (: دیشب بالاخره لیست ام تموم شد و امد سراغ Mawaru Penguin Drum .... از Fansub gg میارم که حجم های واقعاً نامردیه داره...فکر کنم 6gb بشه و سه روزی مشغولش باشم، تا تموم شد سریع خارج از برنامه، نگاش میکنم

تحمل Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai یه خورده سخته...بعضی از قسمت هاش واقعاً بیخوده...نمیدونم انگیزه ـشون چیه!!

+++++++

حسن جان، سال پیش بودش که خواستم دانلودش کنم..(اون موقعه جو انیمه ی سامورایی منو گرفته بود، بخصوص سر کنشین)..ولی بخاطر ریت بدش توی ANN، بیخالش شدم. ولی انیمه ی Popular به نظرم امد.
اینکه شما یه چیزی رو پیشنهاد کنید، حتماً دانلودش میکنم...میخواستم بعد از Mawaru Penguin Drum، فصل دوم kimi ni todoke رو بزارم تو لیست...ولی این رو هم جا میدم..فک کنم 22 قسمت ـش بین 6 تا 7 گیگ بشه.

خلیل جان این انیمه به خاطر سبک خاصی که داره زیاد مورد پسند همه قرار نمیگیره جزء انیمه هایی نیست که هرکی ببینتش ازش خوشش بیادمثل Usagi Drop یه انیمه دوست داشتنی نیست :d

در مجموع انیمه جو سنگینی داره مخصوصآ تو سیزن دومش حالا نمیدونم از این نوع کار ها خوشت میاد یا نه ولی اونجور که از سلیقت خبر دارم از این کار بدت نمیاد مخصوصآ گرافیک خیلی خوب و همچنین موسیقی های واقعآ جالبی تو این انیمه هست

دنیای انیمه که موقتا بسته شده. نمی تونم برم زیرنویس دان کنم. یکی که زیرنویس ها رو داره میتونه زیرنویس ناروتو شیپدون از 225-236 واسم اپ کنه لینک بزاره؟؟
ممنون

دنیای انیمه که موقتا بسته شده. نمی تونم برم زیرنویس دان کنم. یکی که زیرنویس ها رو داره میتونه زیرنویس ناروتو شیپدون از 225-236 واسم اپ کنه لینک بزاره؟؟
ممنون

پیوست پست

Attachments

ناروتو که واقعا فیلراش ترکونده:
میدادن من داستان می نوشتم به خدا از این بهتر در میمود.امروز قسمت 226 رو دیدم میخواستم کله ام رو بکوبم به دیوار.:ranting:
دیگه کار به زیردریایی و روبوت و .... رسیده.
کی این داستانا رو مینویسه من موندم....

کی این داستانا رو مینویسه من موندم....
منم موندم چرا میشینید اینا رو نگاه می کنید؟
کلا تجربه ای که من از فیلر های ناروتو دارم (هرچند خیلی خیلی کم) اینه که، فیلرهای ناروتو کفِ کف انیمه ست.

دروازه ی اشتاین رو دیدی چقدر داستانش غیرخطی بود؟ این چند برابر اون داستانش غیرخطی روایت میشه :دی منتهی خود داستان شاید به اون اندازه جذاب نباشه. البته 5 قسمت دیگه مونده. خیلی اتفاقا میتونه بیفته.
من بعد هر قسمت فکر میکنم که دیگه غیرممکنه که این عجیب غریب تر و پیچیده تر از چیزی که الان هست بشه، ولی وقتی قسمت بعد رو که میبینم، میفهمم اشتباه میکردم. فقط خدا کنه بتونن جمعش کنن.:دی
این 19 قسمتی که من دارم 6.6 گیگه:دی کلا gg حالش خرابه :دی

cover.jpg

دارم منهوای THE BREAKER میخونم کار بسیار فوق العاه ای هست مجموعا 72 چپتر هستش که 69 چپترش رو تا حالا تموم کردم.
کسانی که اهل خوندن مانگا هستند از دستش ندن.تنها مشکلش بنظر من تبدیل نشدن کارهای کره ای به انیمه ست.داستان غنی و جالبی داره ,مخلوطی از slice life , comedy , drama, school life,super natural که طنزش با مقدار زیادی ایچی همراه هستش.
اینجا میتونید بخونید:
سری جدیدش هم به اسم the breaker: new wave که ادامه سری قبلی هست امسال تا بحال 48 چپتر ازش بیرون اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or