.: Darkness :.
کاربر سایت
این ناروتو معلوم نیست کی میخواد از فیلر در بیاد؟؟؟ خسته شدیم بابا......مانگاش به جاهای فوق العاده ای رسیده،دیگه نمیشه بیشتر از این صبر کرد..
این ناروتو معلوم نیست کی میخواد از فیلر در بیاد؟؟؟ خسته شدیم بابا......مانگاش به جاهای فوق العاده ای رسیده،دیگه نمیشه بیشتر از این صبر کرد..
Guilty Crown - E05
هر چی جلوتر...بیشتر از این کار خوشم میاد...شاهکار این فصله، واقعاً میشه به کار Araki Tetsurou ایمان اورد...
قطعاً میدونم که این "شو" بهشون خیانت میکنه..این احمق دهن بینی که من دیدم، آخرش طوری خراب میکنه که بعد مثل سگ پشیمون میشه.
هر چی بیشتر این "گای" مرموز تر میشه از دبلور اون، خدای صدا، Yuuichi Nakamura بیشتر خوشم میاد...دوبلور بهتر از این ممکن نبود که بشه جای شخصیت "گای" گذاشت.
این دو سه روز شروع کردم انیمه hakuouki shinsengumi kitan سیزن اولش رو دیدم که 12 قسمت بود
در مورد انیمه باید بگم که انیمه خیلی جالبی بود و شخصیت های خفنی هم داشت و روند انیمه واقعآ مثل یه کوه بود از دامنه به قله که تو قسمت اخرش واقعآ تاثیر انیمه رو احساس میکردی
در اخرم در مورد موسیقی هاش باید بگم که واقعآ عالی بود و خیلی لذت بردم
خلیل جان اگه ندیدی این انیمه رو توصیه میکنم حتمآ ببینیش زیرنویسش هم که کامله هم سیزن اولش و هم سیزن دومش
الانم دارم میرم سیزن دومش رو شروع کنم
برای ناروتو یه جا قبلاً خونده بودم که تا فسمت 238 فیلره....امیدوارم که هرچی زودتر تموم بشه..یه حال اساسی کنیم (:
محمدعلی سان، واقعاً زیر این همه تعریف از Mawaru Penguin Drum، من یکی کف بر شدم...واقعاً باید دیدش (: دیشب بالاخره لیست ام تموم شد و امد سراغ Mawaru Penguin Drum .... از Fansub gg میارم که حجم های واقعاً نامردیه داره...فکر کنم 6gb بشه و سه روزی مشغولش باشم، تا تموم شد سریع خارج از برنامه، نگاش میکنم
تحمل Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai یه خورده سخته...بعضی از قسمت هاش واقعاً بیخوده...نمیدونم انگیزه ـشون چیه!!
+++++++
حسن جان، سال پیش بودش که خواستم دانلودش کنم..(اون موقعه جو انیمه ی سامورایی منو گرفته بود، بخصوص سر کنشین)..ولی بخاطر ریت بدش توی ANN، بیخالش شدم. ولی انیمه ی Popular به نظرم امد.
اینکه شما یه چیزی رو پیشنهاد کنید، حتماً دانلودش میکنم...میخواستم بعد از Mawaru Penguin Drum، فصل دوم kimi ni todoke رو بزارم تو لیست...ولی این رو هم جا میدم..فک کنم 22 قسمت ـش بین 6 تا 7 گیگ بشه.
دنیای انیمه که موقتا بسته شده. نمی تونم برم زیرنویس دان کنم. یکی که زیرنویس ها رو داره میتونه زیرنویس ناروتو شیپدون از 225-236 واسم اپ کنه لینک بزاره؟؟
ممنون
منم موندم چرا میشینید اینا رو نگاه می کنید؟کی این داستانا رو مینویسه من موندم....
دروازه ی اشتاین رو دیدی چقدر داستانش غیرخطی بود؟ این چند برابر اون داستانش غیرخطی روایت میشه منتهی خود داستان شاید به اون اندازه جذاب نباشه. البته 5 قسمت دیگه مونده. خیلی اتفاقا میتونه بیفته.محمدعلی سان، واقعاً زیر این همه تعریف از Mawaru Penguin Drum، من یکی کف بر شدم...واقعاً باید دیدش (: دیشب بالاخره لیست ام تموم شد و امد سراغ Mawaru Penguin Drum .... از Fansub gg میارم که حجم های واقعاً نامردیه داره...فکر کنم 6gb بشه و سه روزی مشغولش باشم، تا تموم شد سریع خارج از برنامه، نگاش میکنم
سلام
ناروتو 237 پخش نشد این هفته ؟