Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس 522 :

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #FAFAFA"]این سانجی از این به بعد باید چشم بسته تو کشتی راه بره! وگرنه به جزیره ی فیش من ها نرسیده تلف میشه
4.gif
مخصوصا اینکه تو این 2 سال داشته زجر میکشیده
4.gif
به قول خودش نامردیه
4.gif

منم یک ثانیه نمیدونم چرا به ذهنم خطور کرد که این دختر روحیه میتونه به گروهشون اضافه بشه! ولی بعد دیدم نه همین نیاد بهتره
4.gif
(مخصوصا صداش خیلی رو اعصابه
4.gif
ازشم خوشم نمیاد! نمیدونم این فکر چرا این قسمت یکهو به ذهنم خطور کرد
4.gif
)
ملت هم که اومده بودن بدرقه ی کلاه حصیری ها واقعا جالب بود! زدن شابوندی رو به فنا دادن
4.gif
ریلی هم خوب ملت رو ترسوند! این اوسوپ هم که بچه ی منحرفی نبود به هانکوک جذب شد! من در عجبم چرا من جدبش نشدم
4.gif
4.gif
4.gif
(فقط روبین
4.gif
البته قبل 2 سال به نظرم تیپش بهتر بود
4.gif
)
شدیدا منتظر اولین مبارزه ی خفن زورو هستیم ببینیم چه میکنه
4.gif

اینو تو AW هم نوشتم، اینجا چرا رفته تو کادر؟ :d[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

one piece 522
به جون خودم کل این قسمتا داشتم به خون فشانی سانجی میخندیدم=))
کمک کردن های بقیه خیلی حال داد کلا روند داستانی خیلی سریع تر شده و از این خوشحالم
این دختر روحیم خیلی باحال شده بود :d

امروز فیلم سینمایی اول گیناتاما رو دیدم(نمیدونم چندتا داره ولی به نظر میرسید اولیش باشه :d ) بسی خفن،جالب، باحال و ... بود :d یعنی کلا این فیلم سینمایی چیزی بود که من از گینتاما میخواستم :d
تا اینجا که دیدم چیزی از داستان رو اسپویل نمیکرد، یعنی برای من که تا 49 دیدم چیزی اسپویل نشد :d (به چندتا چیز که تو فیلم اشاره شده بود تو انیمه برخورده بودیم بهشون تو 49 قسمت :d )
فقط آخر فیلم سینمایی بعد از پیش نمایش فیلم سینمایی دوم،اونجا یک شخصیت جدید رو اسپویل کرد :d (بعد از این پیشنمایش کلا داستانی بود بسی خنده دار :d )
هیچی دیگه! فقط پیشنهاد میکنم ببینیدش که بسی داستانش نیز مهم میباشد :d

امروز فیلم سینمایی اول گیناتاما رو دیدم(نمیدونم چندتا داره ولی به نظر میرسید اولیش باشه :d ) بسی خفن،جالب، باحال و ... بود :d یعنی کلا این فیلم سینمایی چیزی بود که من از گینتاما میخواستم :d
تا اینجا که دیدم چیزی از داستان رو اسپویل نمیکرد، یعنی برای من که تا 49 دیدم چیزی اسپویل نشد :d (به چندتا چیز که تو فیلم اشاره شده بود تو انیمه برخورده بودیم بهشون تو 49 قسمت :d )
فقط آخر فیلم سینمایی بعد از پیش نمایش فیلم سینمایی دوم،اونجا یک شخصیت جدید رو اسپویل کرد :d (بعد از این پیشنمایش کلا داستانی بود بسی خنده دار :d )
هیچی دیگه! فقط پیشنهاد میکنم ببینیدش که بسی داستانش نیز مهم میباشد :d
یه جا خوندم که باید زیاد انیمه دیده باشی تا بتونی این انیمه رو بفهمی و باهاش بخندی. بدرد من که فقط بلیچ و ناروتو دیدم می خوره؟

یه جا خوندم که باید زیاد انیمه دیده باشی تا بتونی این انیمه رو بفهمی و باهاش بخندی. بدرد من که فقط بلیچ و ناروتو دیدم می خوره؟​

بیشتر با انیمه های قدیمی شوخی میکنه که منم ندیدمشون :d
ولی بازم باحاله :d بعد هم خود انیمه (یا شایدم این سابی که بخش بی منفعت گزاشته بود) توضیح انگلیسی مینویسه که به کدوم انیمه و چجوری مرتبطه یا دوستانی که زیرنویس میکنند هم توضیح میدن قضیه چیه! :d مثل همین قسمت50 که رسما هرچی انیمه دم دستشون اومده بود رو مسخره کرده بودن :d :d :d
ولی حتی اگر متوجه این تیکه هاش هم نشیم بازم خود داستان خنده داره :d

راستی اینجا تاپیک انیمیشن هم هست، یکم هم در مورد انیمیشن بگیم :d
دیشب رفتیم تن تن رو دیدیم! بسی حال داد! خوشمان آمد :d به محض اومدن لینک هاش به شما هم پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش :d حتی اگر از طرفدارای تن تن نیستید بازم ببینید :d

حالا که بحث رسید به انیمیشن چندتا سؤال هم بپرسم :d
سایتی چیزی نمیشناسید که انیمیشن های جدید رو بزاره برای دانلود(با کیفیت خوب) البته اگر انیمیشن های یکی دو سال پیشم داشته باشه خوبه! خیلی وقته چیزی ندیدم :d
و اینکه دیزنی نمیخواد انیمیشنی تو سبک کلاسیک بسازه؟(مثل شاهزاده و قورباغه که البته این رو هم هنوز ندیدم :d )دلمان تنگ شده ... :d

سایتی چیزی نمیشناسید که انیمیشن های جدید رو بزاره برای دانلود(با کیفیت خوب) البته اگر انیمیشن های یکی دو سال پیشم داشته باشه خوبه! خیلی وقته چیزی ندیدم :d
از زبده زیاد دانلود دارم فکر میکنم چند تا انیمیشن خوب هم داشته باشه که دیدنشون ضرری نداره:d

• Like
Reactions: Akiba
مانگای ناروتو
مانگا این هفته ناروتو عجب چیزی بود! درسته کلا دیگه زده تو جاده خاکی و کلا ناروتو نیست ولی شدید اپیک بود!

Last edited by a moderator:
این Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou چطوریاست؟ارزش دیدن داره؟

انیمه NURARIHYON NO MAGO یکی از جالب ترین انیمه هایی بوده که تا حالا دیدم و از لحاظ داستانی و کشش از توانایی زیادی برخوردار هست و یکی از نقاط قوت این انیمه شخصیت اصلی این داستان در حالت شیطانیش هست که بدون شک یکی از با پرستیژ ترین کاراکتر های انیمه ای هست و من خیلی ازش خوشم میاد :d

این انیمه فصل اولش 26 قسمتس هست و فصل دومش هم فکر کنم تا الان 18 قسمت ازش منتشر شده و پخشش ادامه داره چون فصل دوم رو هنوز شروع نکردم

ولی در کل پیشنهاد میکنم حتمآ برای امتحانم که شده یکی دو قسمت ازش رو ببینید فوقش اینه که دراپ میخواین بکنین دیگه :d

اینم توضیحات من تو انیمه ورلد بود ذر مورد معرفی انیمه که اینجا کپی میکنم :

داستان انیمه در مورد پسری به نام ریکو نورا هست که به عنوان فرمانده سوم شیاطین شناخته میشه و کل خاندان شیاطین نورا منتظر هستند که ریکو مسئولیت خاندان رو به عنوان فرمانده سوم به عهده بگیره ولی ریکو الان خودش رو یه انسان عادی میدونه و در حالت انسانی خودش به هیچ وجه حاظر به تغییر حالت شیطانیش و قبول همچین مسئولیتی نیست چون خودش رو یه انسان میدونه و افراد زیادی نیستند که تونسته باشند حالت شیطانی ریکو رو دیده باشند

اما ریکو ناخوداگاه وقتی خودش یا یکی از دوستانش در خطر قرار میگیره به حالت شیطانیش درمیاد و حالت شیطانی اون خواستار به قدرت رسیدن هستش و میخواد بالاخره به عنوان فرمانده سوم جانشین فرمانده دوم بشه

متن بالا فقط برای شروع انیمه هست در ادامه اتفاقت به صورت دیگه ای رقم میخوره که ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or