Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اه..چرا یه مدت من نبودم :q

تو هفته ی پیش، گروه nano.RIPE یه آلبوم از کارهای خودشون بیرون دادند. که آلبوم قشنگی هستش.

Hoshi no Yoru no Myaku no Oto no
星の夜の脈の音の
ijhlxlyP6DRAs.jpg

Code:
[LEFT]Tracklist

01. nano.RIPE - セラトナ
02. nano.RIPE - ハナノイロ
03. nano.RIPE - 雨を待つ
04. nano.RIPE - 15秒
05. nano.RIPE - ハイリープ
06. nano.RIPE - 面影ワープ
07. nano.RIPE - ハッチ
08. nano.RIPE - 星の夜の脈の音の
09. nano.RIPE - フラッシュキーパー
10. nano.RIPE - ノクチルカ
11. nano.RIPE - パトリシア
12. nano.RIPE - 細胞キオク
13. nano.RIPE - 世界点
14. nano.RIPE - てのひらのマリー[/LEFT]

این گروه OP و ED های انیمه ی Hanasaku Iroha رو کار کردند که تو این آلبوم هم هستش.

P.S:
با صدای Kimiko خیلی حال میکنم...kawaiiiii (":

آخرین ویرایش:
شما فعلا بنی منتها یه سر به اینم ورلد بزن اونجا پیدا میکنی. اگرم بخوای میتونی Kai رو ببینی که ریمیک Z هست و فیلرهاشم نداره ولی شخصا دیدن کلمه Z خودش حماسه ایه
DragonBAll که سری انیمه ی فوق اولاده ای هست . یکی از برترین انیمه های عمرمه . میخواستم که بازم ادامه داشته باشه ...... از سری اول دیدم تا GT . همشو به جز KAI دیدم که اونم Z ه .

این انیمه کامل Dragon Balls بدون Z و با Z چه فرقی میکنه و اون سری KAI چیه ؟ یکی توضیح بده ! منم از بن در اومدم :d ! واسه دانلود لینک مستقیم داره !؟؟ من رفتم تو انیمه ورلد خیلی سایت بزرگی بود گم شدم :d:d

شماره سیزن هاشه دیگه.
Dragon Ball دوران کودکی و اواخر جوانی گوکو هست.
Z کل محور این سری هست.
GT بعد از Z هست که همه پیر میشن و اینا که کلا نبین!
Kai هم ریمیک Z هست که گرافیکش یه نمه بهتر شده و فیلر هاشم نداره!

• Like
Reactions: Good Guy Greg
شماره سیزن هاشه دیگه.
Dragon Ball دوران کودکی و اواخر جوانی گوکو هست.
Z کل محور این سری هست.
GT بعد از Z هست که همه پیر میشن و اینا که کلا نبین!
Kai هم ریمیک Z هست که گرافیکش یه نمه بهتر شده و فیلر هاشم نداره!
روزی روزگاری نوبکی در کوچه پس کوچه های بازیسنتر میدوید به دنبال توپ های اژدها ناگهان بزرگی آمد و گفت فیلر !!!! ناگهان نوبک هنگ کرد :d:d:d و در ذهن خود پرسید فیلر یعنی چه ؟ :d

---------- نوشته در 12:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

راستی کروماشو توصیه میکنی ببینم ؟ میخوام کل داستان رو ببینم ! :)

ناظم عزیز جوابتون رو دادن :دی! البته فیلرم داریم تا فیلر. فیلر داریم مثل ماله ناروتو بعضی مواقع اصلا میخوای پاکش کنی بره، فیلر هم هست که بعضی مواقع محض سرگرم شدن بد نیست! کلا سوال نپرس :دی! یه راست برو کلیک کن رو دانلود Z و این شاهکار رو ببین تا بیشتر از این عمرت بر فنا نرفته :دی!

از انیمه ورلد دانلود کنم ؟ لینم مستقیم دارن ؟
ناظم عزیز جوابتون رو دادن :دی! البته فیلرم داریم تا فیلر. فیلر داریم مثل ماله ناروتو بعضی مواقع اصلا میخوای پاکش کنی بره، فیلر هم هست که بعضی مواقع محض سرگرم شدن بد نیست! کلا سوال نپرس :دی! یه راست برو کلیک کن رو دانلود Z و این شاهکار رو ببین تا بیشتر از این عمرت بر فنا نرفته :دی!

دم همتونم گرم >:d

راستی حالا من کدوم قسمت هاشو ببینم ؟ Z که گفتین نبین همون Kai رو به جاش میبینم ! GT هم که میگین نبین ! یعنی ارزش نداره ؟ خب قسمت های دیگه ای نداره که جا افتاده باشه ؟
نتیجه : میرم قسمت kai رو پیدا میکنم و به صورت کامل دانلود میکنم ولی مشکل اینه که نمیدونم از کجا دانلود کنم ! لینکی سیاتی واسه Kai ندارین عزیزان ؟

آخرین ویرایش:
راستی حالا من کدوم قسمت هاشو ببینم ؟ Z که گفتین نبین همون Kai رو به جاش میبینم ! GT هم که میگین نبین ! یعنی ارزش نداره ؟ خب قسمت های دیگه ای نداره که جا افتاده باشه ؟
نتیجه : میرم قسمت kai رو پیدا میکنم و به صورت کامل دانلود میکنم ولی مشکل اینه که نمیدونم از کجا دانلود کنم ! لینکی سیاتی واسه Kai ندارین عزیزان ؟
من جات باشم اول دراگون بال، بعد Z. جی تی هم ذهنیتت راجب داستانی که دوست داشتی رو خراب میکنه! با یه دید دیگه ببینش تا شاید از بعضی نکاتش لذت بردی!

سلام به دوستان. میشه یکی واسم لینک زیر نویس فارسی بلیچ رو از 325 به بعد بده. خودم هر چی گشتم پیدا نکردم.
ناروتو از فیلر در اومد یا هنوز........؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or