Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس 520 :

نمایش قدرت فرانکی تو تجهیزاتش بود باحال ترینشم عوض کردن مدل موش بود خیلی باحال بود :d

استارت سفر به نیوورلد هم به نظر میرسه از قسمت بعد زده میشه

کاریبو رو هم دیدید چه نازه عشق من تو این ارک این شخصیت محبوبه :))=)):d

و چیزی که کاملآ در این قسمت های اخیر میشه بهش اشاره کرد پیشرفت گرافیکی این انیمست انقدر بهش گیر دادین تا یه تکونی خورد :d

حرفات کاملا منطقیه و قبولشون دارم ولی:
نمیدونم چطور بلک بیرد و کیرا رو با پین مقایسه میکنی!؟:dاین دو شخصیت از روشنایی و با خواسته ی خودشون بسمت تاریکی رفتند و تا آخرش هم همینگونه بودند و خواهند بود ولی داستان پین عکس این دو هستش. سرنوشتش ناخواسته اون رو در تاریکی قرار داد و سالها مجبور بود بدنبال جوابی برای سرنوشتش باشه که ناروتو تونست این جواب رو بده! تمام سعی خودش رو هم کرد که گذشته رو تغییر بده با زنده کردن دوباره مردم کونوها. و دقیقا بسمت روشنایی قدم برداشت! بنظر من پین نمیتونه یکی مثل بلک بیرد باشه, اگر زنده میموند حتی اگر عقیدش هم تغییر کرده باشه باز هم در راه متفاوتی نسبت به ناروتو قدم برمیداشت. پین یک شخصیت کاملا تاریک نیست نمونه مشابهش رو چندین بار خودت مثال زدی! ایتاچی! کسی که شاید برای هدف بزرگش خیلی ها رو قربانی کرد ولی باز اون رو یک آنتی هیرو میدونی.

در کل دید من و تو نسبت به این موضوع متفاوته و ممکنه تصور هر کدوممون درست یا اشتباه باشه. مشکل اینجاست طول عمر پین اونقدر در داستان بلند نبود که بشه شخصیتش رو کامل بررسی کرد , درست بر خلاف ساسکه و deadpool:d
من کی مقایسه کردم :دی؟ من گفتم پین در راه عقیدش همرو کشت، بلک بیرد هم داره بخاطر رویاش همین کارو میکنه. تو منظورت از قدم برداشتن به سمت روشنایی Change of heart ـه. مثلا گارا تا یه جایی اینطوری بود. پیکولو بود. این ربطی به خاکستری بودن نداره. چون طرف از خوبی رفته بدی یا بلعکس.
الان یه چیزی هست اینه که گذشته و آینده پین و کلا چیزایی که اتفاق افتاده بود ربطی به اینکه بگیم ایشون شخصیت منفی نیست نداره. پین شاید خفن ترین شخصیت منفی تاریخ انیمه هاست. آنتی هیرو و شخصیت خاکستری کلا فرق داره. خاکستری بودن ذات شخصیته. الان من کاملا متوجه میشم که منظورت چیه. خصوصا اینکه عقیده پشت بد بودن توی ناروتو هر کدوم یک شکله. و چون ماله پین یه جورایی بیشتر حالت Justice داره ما یه همچین حسی داریم :دی!
الان نصف شخصیت های لیست خوبن! یعنی بچه پرو، مغرور و اینا هستند. یعنی هیچ کدوم اصلا شخصیت منفی و evil نیستن. آنتی-هیرو مثل Rival میمونه.

When you think “anti-hero” or “rival”, Prince Vegeta stands out as the quintessential anti-hero and rival to Goku as the protagonist of Dragonball Z.

• Like
Reactions: VecchiaSignora
وان پیس 520 :

نمایش قدرت فرانکی تو تجهیزاتش بود باحال ترینشم عوض کردن مدل موش بود خیلی باحال بود :d

استارت سفر به نیوورلد هم به نظر میرسه از قسمت بعد زده میشه

کاریبو رو هم دیدید چه نازه عشق من تو این ارک این شخصیت محبوبه :))=)):d

و چیزی که کاملآ در این قسمت های اخیر میشه بهش اشاره کرد پیشرفت گرافیکی این انیمست انقدر بهش گیر دادین تا یه تکونی خورد :d

اره حسن خیلی باحال بود این قسمت
چه حالی میده قسمته بعدش که واقعا بی صبرانه منتظرشم

سلام. دوستان می خوام یه انیمه جدید بگیرم. تا حالا ناروتو و بلیچ رو دیدم. با هر 2تاش حال کردم. البته بلیچ که یه چیزه دیگه بود. واقعا عالی بود. تو این سبک باز انیمیشن باحال هست که بگیرم؟

وان پیس :d
البته اگر بتونی با گرافیک قسمت های اولش کنار بیای :d و همچنین حس دیدن 520 قسمت رو داشته باشی! :d
ولی می ارزه! حتما ببینش :d

سلام. دوستان می خوام یه انیمه جدید بگیرم. تا حالا ناروتو و بلیچ رو دیدم. با هر 2تاش حال کردم. البته بلیچ که یه چیزه دیگه بود. واقعا عالی بود. تو این سبک باز انیمیشن باحال هست که بگیرم؟

شما که به دیدن انیمه های بلند عادت کردید پیشنهاد میکنم وان پیس رو هم شروع کنید به هر حال وان پیس و ناروتو و بلیچ در کنار هم بهترین و پرطرفدارترین انیمه های ongoing حال حاضر دنیای انیمه رو تشکیل میدند

در کنار اونها انیمه های بلند دیگه ای هم مثل فری تیل و بلزباب و قدیمی تر دراگون بال و ..... هم هست که جزء کار های خوب شناخته میشند

انیمه های فصلی و کوتاه هم که تعدادشون خیلی زیاده برای انتخابشون میتونی به این تاپیک مراجعه کنی تا بیشتر باهاشون اشنا بشی : بهترین های دنیای Anime به انتخاب اعضای بازی سنتر (آخرین آپدیت ها با پست 141)

Bleach 345 :

این قسمت چرا شکل و شمایلشون یک جوری بود ؟ کلا خیلی داغون بودن :d
فعلا 3 قسمت تو کف چاد میباشم! حالا شانس نداریم که! 10 قسمت دیگه هم صبر میکنیم بعد میادش میبینیم یک اپسیلون هم تغییر نکرده ضدحال میخوریم :d
انشاالله قسمت بعد در مورد این چند نفر جدیدا یک اطلاعاتی به دست خواهیم اورد! :d

با سلام خدمت تمام دوستان انیمه باز و فن و غیره ! آقا من در دوران کودکی با مونواره قسمت هایی انیمه Dragonball Z رو تا حدودی دنبال کردم و به یکی از بهترین انیمه عمرم تبدیل شده بود . میخواستم ببینم لینک دانلود کاملشو کسی نداره ؟ آخه نفهمیدم آخرش چی شد ! :(( به دلایلی دیگه نتونستم ادامشو نگاه کنم :-s ! حالا میخواستم ببینم آخر سرگذشت سنگوکو با اون پسرش چی میشه ! خیلی تو کفشم دارم میمیرم ! یادش بخیر پرواز میکردن و با یه کامی هامی هی همه جا رو درب و داغون میکردن . جون من هر کسی میدونه یا جایی چیزی ازش سراغ داره بگه . >:d

با سلام خدمت تمام دوستان انیمه باز و فن و غیره ! آقا من در دوران کودکی با مونواره قسمت هایی انیمه Dragonball Z رو تا حدودی دنبال کردم و به یکی از بهترین انیمه عمرم تبدیل شده بود . میخواستم ببینم لینک دانلود کاملشو کسی نداره ؟ آخه نفهمیدم آخرش چی شد ! :(( به دلایلی دیگه نتونستم ادامشو نگاه کنم :-s ! حالا میخواستم ببینم آخر سرگذشت سنگوکو با اون پسرش چی میشه ! خیلی تو کفشم دارم میمیرم ! یادش بخیر پرواز میکردن و با یه کامی هامی هی همه جا رو درب و داغون میکردن . جون من هر کسی میدونه یا جایی چیزی ازش سراغ داره بگه . >:d
شما فعلا بنی منتها یه سر به اینم ورلد بزن اونجا پیدا میکنی. اگرم بخوای میتونی Kai رو ببینی که ریمیک Z هست و فیلرهاشم نداره ولی شخصا دیدن کلمه Z خودش حماسه ایه :دی!

دوستان وضعیت ناروتو و بلیچ از لحاظ فیلر به کجا رسیده؟ تو فیلر هستن؟(بلیچ تا 325و ناروتو هم 225 هستم. می خوام بدونم داستان به جایی خوبی رسیده شروع کنم ببینم؟)

بلیچ خروج کردن از فیلر :D
ولی با این وضعی که داره پیش میره ( هر قسمت حداقل یکی دو چپتر ) فک کنم به زودی به فیلر بخوره دوباره ، البته نه از این درازا .
ناروتو رو من دنبال نمیکنم ولی فک کنم هنوز از فیلر در نیومده .

شما فعلا بنی منتها یه سر به اینم ورلد بزن اونجا پیدا میکنی. اگرم بخوای میتونی Kai رو ببینی که ریمیک Z هست و فیلرهاشم نداره ولی شخصا دیدن کلمه Z خودش حماسه ایه :دی!
DragonBAll که سری انیمه ی فوق اولاده ای هست . یکی از برترین انیمه های عمرمه . میخواستم که بازم ادامه داشته باشه ...... از سری اول دیدم تا GT . همشو به جز KAI دیدم که اونم Z ه .

دوستان وضعیت ناروتو و بلیچ از لحاظ فیلر به کجا رسیده؟ تو فیلر هستن؟(بلیچ تا 325و ناروتو هم 225 هستم. می خوام بدونم داستان به جایی خوبی رسیده شروع کنم ببینم؟)
بلیچ از فیلر در اومده ولی ناروتو همچنان در فیلره!
البته نروتو حق داره چون وسط Ninja War که نمی شه فیلر داد!باید مانگا یه جا برسه که معلوم باشه جنگ در حال اتمام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or