Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مانگا خوندن خوبه...ولی بدجور آدمو از کار و زندگی میندازه (:

+++++++++++

َAno Hana

cospa_honma_meiko03.jpg

Iroha

cospa_graphig_matsumae_ohana01.jpg

cospa_graphig_oshimizu_nako01.jpg

cospa_graphig_matsumae_ohana02.jpg

(^_^)

آره، بد فرم از کار و زندگی میافتیم! ولی خوب تو فیلر نمیره دیگه!
+++++++++++++++++++

بلاه بلاه چه خوشحالن این عروسکا!

خوب پس Fate zero رو ادامه بدم !! هم حالشو ندارم و هم وقتشو سری قبلو ببینم اگه میشه یه خلاصه ای از سری قبلشو بگو !!
خب اگه حوصله نداری 26 قسمتشو ببینی، بشین Fate/Stay Night Reproduction رو ببین. همون 26 قسمت رو تو دو تا فیلم 1 ساعته خلاصه کردن. البته زیرنویس نداره ولی واسه فهمیدن ماجرا کارو راه میندازه :d
دیگه خونه ی آخر آخرش...من میرم سراغ 480p، اگه لینک های 720p پیدا نکنم..ولی همیشه سعی میکنم 720p بیارم...زیاد با انکُد شده ها جور نیستم

راستی ماجرای این نسخه ی اسپیشال 4 قسمت ای که همراه با BD انیمه ی Usagi Drop، قراره هفته ی دیگه بیاد چیه... (: دیگه چه شود
از این اسپشیال های تبلیغاتیه که ملت برن نسخه DVD و BD رو هم بخرن. از این داستانای کوتاهه. یعنی هر قسمت حداکثر 5 دقیقه. Ikoku Meiro هم یه همچین چیزی داره. مال اون 7 قسمته فکر کنم.

-----------------------
پس من این فیلر های ناروتو رو نمی بینم :d

این چند روز نشستم چندتا انیمه ی دیگه رو هم شروع کردم :d
Un Go
فعلا نظر خاصی ندارم! :d ببینیم در آینده چی میشه! امیدواریم خوب باشه :d

Guilty Crown
قسمت اول و دومش رو دیدم! چیز خیلی خفنی بود! خوشمان آمد! مخصوصا آهنگاش! و باز هم مخصوصا اون آهنگی که اول قسمت اول میخوند :d خیلی خوشم اومد از این انیمه :d

Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai
اینم برای تفریح بد نیست! :d یکم بزنن تو سر و کله ی همدیگه حال میکنیم :d
فعلا قسمت اولش رو دیدم حالا میخوام برم دوم :d

گینتاما هم فعلا قسمت 33 هستم! :d بعضی قسمتاش واقعا حال میده :d یکیش همین 33 :-" :d

بابا این دیگه چه لیست مسخره ای یه !! :دی
به جای این ماگما کوزو و بلک برد ؟!
وجیتا تو دراگون بال شخصیت خوب میشه !
اسکار تو فول متال شخصیت خوبه باو :دی .

ممکنه 10 بیت باشه :d
پس اول مدیاپلیر کلاسیک رو پاک کن ، بعد برو اینجا و روی دکمه ی زرد رنگ کلیک کن و دانلودش کن بعدشم نصبش کن :d
احتمالا بعدش انیمه رو به راحتی میتونی ببینی :d

راستی برای شما هم http://ANIMEOUT.COM/ ترکیده ؟ :d یا فقط من این مشکل رو دارم ؟ :d

جمعش کن عزیزم:d
نبود پین کل لیست رو زیر سوال میبره:d
بابا این دیگه چه لیست مسخره ای یه !! :biggrin1:
به جای این ماگما کوزو و بلک برد ؟!
وجیتا تو دراگون بال شخصیت خوب میشه !
اسکار تو فول متال شخصیت خوبه باو :biggrin1: .
عزیزان من :دی میدونید که Anti Hero با شخصیت منفی، Pure Evil، ویلین و کلا اینا فرق داره :دی؟ آنتی هیرو میتونه یه شخصیتی باشه که با بدی هم مبارزه کنه اما بازم سمتش درست مشخص نباشه. معمولا، شخصیت های خاکستری این مدلی ان. شخصیت هایی که معمولا مخالف هیرو داستان هستند و بعضی مواقع هم به پر و پاشون میپیچن. وجیتا هم همینطوره. همونطور که کنار گوکو مبارزه میکنه، همون قدرم از بدش میاد و یه مواقعی میخواد باهاش مبارزه کنه. مثال توی گیم هم زیاده. ورجیل تو DMC، شدو تو سونیک یا مثلا ساسوکه و ایتاچی. نه اونقدر بدذاته که بگیم بد، و نه با خوب ها موافقن.
اگه منظور شخصیت های منفی بود، من خودم اولین کسی بودم که اعتراض میکردم به نبود پین مثلا :دی!

عزیزان من :دی میدونید که Anti Hero با شخصیت منفی، Pure Evil، ویلین و کلا اینا فرق داره :دی؟ آنتی هیرو میتونه یه شخصیتی باشه که با بدی هم مبارزه کنه اما بازم سمتش درست مشخص نباشه. معمولا، شخصیت های خاکستری این مدلی ان. شخصیت هایی که معمولا مخالف هیرو داستان هستند و بعضی مواقع هم به پر و پاشون میپیچن. وجیتا هم همینطوره. همونطور که کنار گوکو مبارزه میکنه، همون قدرم از بدش میاد و یه مواقعی میخواد باهاش مبارزه کنه. مثال توی گیم هم زیاده. ورجیل تو DMC، شدو تو سونیک یا مثلا ساسوکه و ایتاچی. نه اونقدر بدذاته که بگیم بد، و نه با خوب ها موافقن.
اگه منظور شخصیت های منفی بود، من خودم اولین کسی بودم که اعتراض میکردم به نبود پین مثلا :دی!
سفسطه نکن عزیزم:d
پین یک آنتی هیروی تمام و کمال هست ,اثباتش هم نیاز نیست چون دقیقا به نکاتی اشاره کردی که شامل خصوصیات پین میشه,پین تا زمانی واسه ببینده شخصیت منفی بحساب میومد که از سرگذشت پین بی خبر بود!!دقیقا نقطه موازی با ناروتو قرار میگیره ولی راه های رسیدن به رویاهاشون با هم متفاوت . گرچه رویای یکسانی دارند.صلح!

حالا یک سوال:kira و L تو کدوم گروه قرار میگیرند؟:d

آخرین ویرایش:
سفسطه نکن عزیزم:d
پین یک آنتی هیروی تمام و کمال هست ,اثباتش هم نیاز نیست چون دقیقا به نکاتی اشاره کردی که شامل خصوصیات پین میشه,پین تا زمانی واسه ببینده شخصیت منفی بحساب میومد که از سرگذشت پین بی خبر بود!!دقیقا نقطه موازی با ناروتو قرار میگیره ولی راه های رسیدن به رویاهاشون با هم متفاوت . گرچه رویای یکسانی دارند.صلح!

حالا یک سوال:kira و L تو کدوم گروه قرار میگیرند؟:d
از کی تا حالا توضیح دادن میشه سفسطه کردن :دی؟ من 6 ماه آواتارم پین بود ( شایدم بیشتر! ) گفتم اگه بد بود خودم میومدم نابود میکردم این سایت رو. اما، اینکه چون مثلا یه بلایی سرش اومد و یه عقیده خیلی منحصر داره دلیلی بر خاکستری بودنش نیست. پین کونوها رو با خاک یکسان کرد، کاکاشی و کلی دیگه رو کشت. الان جدا چجوری میتونیم این شخصیت رو evil حساب نکنیم :دی؟ یه جورایی من احساس میکنم ( جسارت نشه میلاد :دی ) اینکه چون پین گذشته و عقیده اش با بافی منفی ها مثل مادارا فرق داره تو این شخصیت رو خاکستری حساب کردی یا چون آخرشم به نوعی با ناروتو مثل انسان ( :دی ) روبرو شد بگی این شخصیت بد بود ولی به نوعی evil نبود. مثلا ایتاچی، راه خودش رو میره ولی دیدیم که جلو خیلی ها وایساده و کمک یه سری ها کرده. این میشه یه جورایی آنتی هیرو. باقیشون ( حتی تا قبل از آخرین بدن پین ) یه ماشین ترور بودن! اینطوری میشه بلک بیرد هم شخصیت بلاتکفیت حساب کرد چون داره واسه رویاش عین لوفی میجنگه. ولی سر راهش همرو میکشه. یه مثال خوب دیگه واسه آنتی هیرو ها میشه Deadpool رو حساب کرد. خوبیه که بده! به وقتش دهن همرو سرویس میکنه، به وقتش هم ( که معمولا سره غرور و شهامت برای کسایی مثلا ستو کایبا هست ) کنار خوب ها میجنگه.
Kira یه شخصیت کاملا Evil ـه. نمادی از بدذات بودن یه انسانه. اصلا یعنی راه نداره تو یه دسته دیگه حساب کنیمش :دی! خوبی DN هم همینه که شخصیت اولش، خبیث ترین شخصیت کل داستانه :دی! L واقعا بلاتکلیفه کلی سرش همه جا بحث شده که این بابا خوبه یا بد. هم با کیرا جنگید، هم عوضی بازی های خودش رو داشت. ولی آنتی هیرو نمیشه بهش گفت. سبک DN به نظرم اصلا Hero ـی نیست که بخوایم دسته بندی کنیم :دی!

ممکنه 10 بیت باشه :d
پس اول مدیاپلیر کلاسیک رو پاک کن ، بعد برو اینجا و روی دکمه ی زرد رنگ کلیک کن و دانلودش کن بعدشم نصبش کن :d
احتمالا بعدش انیمه رو به راحتی میتونی ببینی :d

راستی برای شما هم http://ANIMEOUT.COM/ ترکیده ؟ :d یا فقط من این مشکل رو دارم ؟ :d

آره برا منم ترکیده !!:|:دی

از کی تا حالا توضیح دادن میشه سفسطه کردن :دی؟ من 6 ماه آواتارم پین بود ( شایدم بیشتر! ) گفتم اگه بد بود خودم میومدم نابود میکردم این سایت رو. اما، اینکه چون مثلا یه بلایی سرش اومد و یه عقیده خیلی منحصر داره دلیلی بر خاکستری بودنش نیست. پین کونوها رو با خاک یکسان کرد، کاکاشی و کلی دیگه رو کشت. الان جدا چجوری میتونیم این شخصیت رو evil حساب نکنیم :دی؟ یه جورایی من احساس میکنم ( جسارت نشه میلاد :دی ) اینکه چون پین گذشته و عقیده اش با بافی منفی ها مثل مادارا فرق داره تو این شخصیت رو خاکستری حساب کردی یا چون آخرشم به نوعی با ناروتو مثل انسان ( :دی ) روبرو شد بگی این شخصیت بد بود ولی به نوعی evil نبود. مثلا ایتاچی، راه خودش رو میره ولی دیدیم که جلو خیلی ها وایساده و کمک یه سری ها کرده. این میشه یه جورایی آنتی هیرو. باقیشون ( حتی تا قبل از آخرین بدن پین ) یه ماشین ترور بودن! اینطوری میشه بلک بیرد هم شخصیت بلاتکفیت حساب کرد چون داره واسه رویاش عین لوفی میجنگه. ولی سر راهش همرو میکشه. یه مثال خوب دیگه واسه آنتی هیرو ها میشه Deadpool رو حساب کرد. خوبیه که بده! به وقتش دهن همرو سرویس میکنه، به وقتش هم ( که معمولا سره غرور و شهامت برای کسایی مثلا ستو کایبا هست ) کنار خوب ها میجنگه.
Kira یه شخصیت کاملا Evil ـه. نمادی از بدذات بودن یه انسانه. اصلا یعنی راه نداره تو یه دسته دیگه حساب کنیمش :دی! خوبی DN هم همینه که شخصیت اولش، خبیث ترین شخصیت کل داستانه :دی! L واقعا بلاتکلیفه کلی سرش همه جا بحث شده که این بابا خوبه یا بد. هم با کیرا جنگید، هم عوضی بازی های خودش رو داشت. ولی آنتی هیرو نمیشه بهش گفت. سبک DN به نظرم اصلا Hero ـی نیست که بخوایم دسته بندی کنیم :دی!
حرفات کاملا منطقیه و قبولشون دارم ولی:
نمیدونم چطور بلک بیرد و کیرا رو با پین مقایسه میکنی!؟:dاین دو شخصیت از روشنایی و با خواسته ی خودشون بسمت تاریکی رفتند و تا آخرش هم همینگونه بودند و خواهند بود ولی داستان پین عکس این دو هستش. سرنوشتش ناخواسته اون رو در تاریکی قرار داد و سالها مجبور بود بدنبال جوابی برای سرنوشتش باشه که ناروتو تونست این جواب رو بده! تمام سعی خودش رو هم کرد که گذشته رو تغییر بده با زنده کردن دوباره مردم کونوها. و دقیقا بسمت روشنایی قدم برداشت! بنظر من پین نمیتونه یکی مثل بلک بیرد باشه, اگر زنده میموند حتی اگر عقیدش هم تغییر کرده باشه باز هم در راه متفاوتی نسبت به ناروتو قدم برمیداشت. پین یک شخصیت کاملا تاریک نیست نمونه مشابهش رو چندین بار خودت مثال زدی! ایتاچی! کسی که شاید برای هدف بزرگش خیلی ها رو قربانی کرد ولی باز اون رو یک آنتی هیرو میدونی.

در کل دید من و تو نسبت به این موضوع متفاوته و ممکنه تصور هر کدوممون درست یا اشتباه باشه. مشکل اینجاست طول عمر پین اونقدر در داستان بلند نبود که بشه شخصیتش رو کامل بررسی کرد , درست بر خلاف ساسکه و deadpool:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or