Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تو چند صفحه ی قبل در مورد یه سریال ژاپنی صحبت کردم، که یکی از برترین JDrama های برتر بحساب میاد و Fan های زیادی داره، از جمله خودم (!)

قرار شد نظرم رو درباره ی این سریال بدم، پس یه Off-Topic بزنم (:

1_Litre_of_Tears_%282005-Japan-TV%29.jpg

سریال One Litre of Tears بر اساس واقعیت و از روی کتابی به همین نام "1لیتر از اشک" ساخته شده است که داستان درباره ی دحتر 15 ساله ای به نام Aya Kitō هست که با خانواده ی خود در یک مغازه ی tofu سازی (یه غذای خوشمزه ی آسیایی که از شیر سویا درست میشه که ظاهرش شبیه پنیر ـه ) زندگی میکنه...زندگی این خانواده ی 6 نفری با وجود ساده بودن، سرشار از محبت و عشق هستش. در ادامه، "آیا" دُچار بیماری عجیبُ سختی میشه که خاطرات روزانه ی خودش رو توی یک دفتر می نویسه.

داستان اصلی سریال که برداشتی از زندگی Aya Kitō واقعی و دست نوشته های اون هست، بین دهه ی 60 تا 80 رخ میده، اما شبکه ی Fuji TV در سال 2005 با کمی اضافه کردن چاشنی (!) روایت داستان رو در سال 2005 قرار داده، که واقعاً کار بی نظیری درام عاطفی ساخته شد، که بعدها در چندین کشور این سریال 11 قسمت ای، پخش شد.

نظر شخصی: داستان بطرز باور نکردی روان هست و ببینده براحتی با شخصیت ها رابطه عاطفی عمیق برقرار میکنه. شخصیت های داستان، چه اصلی و چه فرعی، بسیار خوب ایفای نقش کردند، الخصوص "آیا" و مادرش که ساپورت های حیرت آور عاطفی توی سریال داره. موسیقی کار بی شک عالی بودش، بخصوص قطعات آوازی که وسط های بعضی از قسمت ها شنیده میشد.
و اما: با توجه بسلیقه ی من که اکثراً توی این تاپیک باهاش آشنا هستند. این سریال بیش از حد تصورام، انتظارهام رو برآورده کرد، بشکلی که به آورزی قلب ـی خودم رسیدم (:
تا الان تلاش های عجیب و زیادی رو کردم، و انیمه های تراژدی زیادی رو دیدم که بتونم حداقل یکبار هم که شده، مثل دوستان حس غیر قابل توصیف گریستن رو برای چیزی تجربه کنم، ولی هیچ وقت موفق نبودم ): ... ولی با دیدن این سریال، به معنای واقعی خلیل تموم شد (!) اصلا انتظارش رو نداشتم که سر این سریال گریه کنم، اون هم چندبار، به حدی که دیگه قلب ام توان دیدن ادامه ی سریال رو نداشت.
جدا از این موارد، معنا و مفهوم سریال و داستان اون، اینقدر عمیق و زندگی بخش بودش که بعد از دیدنش تا چند روز کاملاً غرق تو وجود خودم بودم (گفتن کلمه ی دپرس، اصلاً جواب گو نیست) اه...واقعاً توصیف ـش سخته.

در نهایت این رو بگم که این سریال بسیار زیبا که توسط بروبچ دنیای انیمه، زیرنویس فارسی شده رو به هیچ عنوان از دست ندید. حتی می تونید با خانواده هم اون رو راحت نگا کنید.

P.S
یه نگاهی هم به امتیازها و نظرات اعضا توی سایت jdorama کنید، بد نیستش
http://jdorama.com/drama.959.htm

اسپویل داستانی
من که سر این سریال بخصوص سکانس های آخرش، جایی که مردم به سمت آرامگاه "آیا" میاند.. کامل موچاله شدم، اصلا توان دیدنش رو نداشتم.. و یا جایی که مادر "آیا" تو ذهنش باهاش صحبت میکنه، قلب ام رو خنجر میزنند...حتی همین دو روز پیش که داشتم دوباره قسمت آخرش رو نگا میکردم...دوباره اشک ام در آمد (!)

"آیا" واقعاً زندگی سختی رو داشت، توی سریال فقط تا 20 سالگی اون رو نشون داد، 5 سال دیگه که تخت خوابی و ناتوان شده بود رو دیگه نشون ندادند...از طرفی، از طرز نشون دادن مرگ "آیا" هم خیلی خوشم آمد. مثل ما ایرانی ها کشکی ـو الکی پیاز داغ ـش رو زیاد نکردند و همه ی توان احساسی سریال رو بعد از مرگش، جا دادند که ببینده برای احساس والاتری، اشک بریزه.

در یک خط نظر نهایم رو بگم، اگر بگند که قراره تا آخر عمرت توی یک جزیره تک و تنها زندگی و حق داری سه چیز رو برای دیدن با خودت بری، چی رو انتخاب میکنی، میگم "One Litre of Tears" اون دوتای دیگه هم مال خودتون (:

ایول خلیل. منم حتما می بینمش. یعنی از کلاناد: افتر ستوری هم بیشتر با سلیقه ات جور بود ؟ فکر کنم بتونم حدس بزنم چیه :d تونستی فیلم Nada Sou Sou رو هم ببین.
برای اینکه بی ارتباط به تاپیک نباشه، گینتاما رو رسوندم به 150 .

ایول خلیل. منم حتما می بینمش. یعنی از کلاناد: افتر ستوری هم بیشتر با سلیقه ات جور بود ؟ فکر کنم بتونم حدس بزنم چیه :d تونستی فیلم Nada Sou Sou رو هم ببین.
برای اینکه بی ارتباط به تاپیک نباشه، گینتاما رو رسوندم به 150 .

محمد علی، ریتم Clannad After Story با سلیقه ی من شدید جور بودش. من سرش خیلی از احساسات ـمو خرج کردم، سراسر انیمه پر از لبخندهای تلخ و شیرین بودش...هیچ چیزی رو نمیتونم تو جایگاه این انیمه قرار بدم...ولی One Litre of Tears یه تراژدی خاص بودش

Nada Sou Sou رو هم توی برنامه ام قرار میدم...تصمیم دارم Hana Yori Dango که دو فصل و یه فیلم سینمایی هستش رو دانلود کنم.

P.S
راستی، من آخرش نگرفتم با mawaru penguindrum چی کار کنم...بیارمش؟!
P.SS
ایول داری، Gintama رو این همه جلو رفتی، من تا 50 بیشتر نگا نکردم...

+++++++++++++++++++

یه خورده از Ongoing Anime انیمه ها بگم.

Bakuman. 2
به نظرم بهترین انیمه ی این فصل ـه، از طراحی، دیزاین، دوبله، موسیقی، ED OP، ریتم داستان و شخصیت ها و.... موارد دیگه از انیمه های این فصل خیلی جلوتره
Bakuman. 2 - E03
این قسمت ـش خیلی قشنگ بودش...این Takuro هم عجب Kawaiso ای هستش..اونجایی که ریخته بودن سرش، گفت که به دست هام صدمه نزنید..دلم به حالش سوخت.. (:
عجب بدبختی دارند..اینها...از مقام سومی، شوت شدند پایین جدول LOL

Beelzebub - E38
اخی، تا یک خورده داستان جون گرفت، دو سه قسمت حرکات خفن کردند...دوباره زد تو جاده خاکی، رفت تو فیلر....این کارها رو میکنند که دوباره برای یه فصل دیگه تمدیدش کنند. رفت بشه انیمه ی بلند (!)

Ben-To
برای مسخره بازی بد نیستش...ازش خوشم امده، برای سرگرم شدن هفتگی بد نیستش، الخصوص یکی از دلیل هایی که قصد دارم نگاش کنم، فقط صدای Aoi Yuuki چان هستش (":
Ben-To - E02
داستانش خیلی الکیه...اینکه برند سر غذا، دعوا کنند یعنی چی اخه (!) ولی چرا اینقدر روی اُپّای زوم میکنه، خودش یه حکایتیه

Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai
بد نبودش...از طراحی شخصیت هاش خوشم امد...انیم میرم ور دست Ben-To، برای سرگرمی...خیلی وقت بود انیمه ی نبوده بودم که توش، کَل کَل کنند.
دوتا دوبلور مورد علاقم هم توش هستند که دیگه چه بهتر...یکی دوبلور اوهانا چان، خانم Kanae Itou و دیگه خانم Kana Hanazawa که واقعاً صداش رو دوست دارم، مثل تو Ao no Exorcist جای شیمی، تو Angel Beats جای فرشته، یا توی Deadman Wonderland جای شیرو خیلی خوب صحبت میکرد... و یا Kamisama Dolls جای "ماهیرو" ... کلاً کارش خوبه، مثل بعضی ها، دوبلور تک صدا ـه نیستش.
Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai - E01
حالا باز داستانش از Ben-To خیلی بهتره...حداقل میخواند برای خودشون دوست پیدا کنند

Chihayafuru
یه کار خوب، برای این فصل..بهش خیلی امید دارم، بخصوص اینکه تو فصل زمستون هم پخش میشه و Base داستانیش هم خوبه هم جذاب.
Chihayafuru - E02
کمی، هیچ رقمه نمیتونم با طراحی شخصیت هاش کنار بیام، یخورده نچسبه، حالا بازم بچه گی هاشون بهتره...motion blur روی تصویرش هم بد نیست..خوبه خوشم امده ازش.
شخصیت سازیش هم خوبه...تا اینجا که بچگی هاشون رو نشون داده، خوب پیش رفته..اصلا از دیدنش احساس خستگی نکردم.
P.S
راستی، زیرنویس ـش رو هم محمد علی جان میزنه..دیگه چه بهتر (:

Guilty Crown
به به، یه کار توپ دیگه تو این فصل و فصل دیگه که میشه باهاش حسابی حال کرد. طراحی شخصیت ها، دیزاین، گرافیک و الخصوص موسیقی کار بی نظیره.
از همه مهمتر آقای Yuuichi Nakamura جای شخصیت گای صحبت میکنه که من دیوانه ی احساس توی صداش ام، توی دوتا Clannad ها، جای تومویا، کولاک کرده بود (:
یا صدای آقای Daisuke Sakaguchi که فک کنم هنوز توی داستان نیومده...(Gintama بین ها، با صدای شینپاچی باهاش اشنا هستند.)
راستی خانم Kana Hanazawa هم که بالا گفتم...توی این انیمه هم جای یه شخصیت دختر هم صحبت میکنه.
OP ـش خیلی قشنگ و کاوایی بود (:

Kimi to Boku
اصلا خوشم نیومد. هیچ طور نمیتونم با شخصیت هاش ارتباط بر قرار کنم..این همه پسر شخصیت Main، دل آدم میزنه (: تازه فصل دومش هم میخواند بزنند!

Mirai Nikki
باز یه انیمه با کارکترهای کامل، ولی شخصیت اصلی یه احمق ترسو که هیچی نمی دونه...حالا باز خوبه قراره دو فصل پخش بشه...اگر فقط برای پاییز بودش دیگه هیچی، یه چرتی میشد که دومی نداشت.
در کل، زیاد خوشم نیومد ازش...شاید دادم دوستم آوردش.

Persona 4
توی عمرم این همه موقعه یه انیمه زجر نکشیده بودم...طراحی شخصیت ها بیخود، گرافیک چرند (: محیط داغون و خفه، داستان تا اینجا بیخود..شخصیت ها آبکی....دو قسمت ـش رو دیدم درآپ ـیه، صد در صد

Phi Brain - Kami No Puzzle
چه فصل باحالی شده، یه انیمه ی دو فصلی دیگه (: ازش خوشم امده، داستانش بد نیست، چالش برانگیزه و طراحی نسبتاً خوب با گرافیک تقریباً قابل قبول...امیدوارم که جلوتر داستان هم بهتر و بیشتر مشخص بشه.

Tamayura: Hitotose
اوه...غیر قابل تحمل بودش...نمیدونم میخواند توی 12 قسمت چی کارش کنند.

UN-GO
قسمت اولش خوب بود. خوب شد، توی این فصل یه انیمه ی کاراگاهی کم داشتیم...ولی حیف که 11 قسمت بیشتر نیست، امیدوارم که خوب تمومش کنند.

آخرین ویرایش:
Persona 4
توی عمرم این همه موقعه یه انیمه زجر نکشیده بودم...طراحی شخصیت ها بیخود، گرافیک چرند (: محیط داغون و خفه، داستان تا اینجا بیخود..شخصیت ها آبکی....دو قسمت ـش رو دیدم درآپ ـیه، صد در صد
خلیل مگه پرسونا 4 هم انیمه زدن ازش؟ من فقط Trinity Soul رو باهاش آشنایی دارم که واسه فن ها چیز بدی نبود. همون رو میگی؟

خوبه خلیل دوباره از این پستا زد :d برای همین احتمالا میرم چندتا از اینایی که خلیل گفته رو هم میبینم :d
این گینتاما هم زیاد باحال نیستش! یعنی تا 22 که باحال نبوده! :d البته بعضی قسمت هاش واقعا باحالند مثل قسمت 20 :d به نظرم از اون انیمه هاییه که هفتگی بیشتر حال میچسبه :d (ولی خوب چون عقبیم باید جبران کنیم :d )
بلیچم چیز خاصی برای گفتن نداشت غیر از اینکه ...
344
به سلامتی اینطور که بوش میاد قراره یک چیزایی در مورد خانواده ی ایچیگو بفهمیم! این قضیه ی پدرش خیلی مشکوکه :d با این چیزایی هم که اون بشر(هنوز اسمش رو یاد نگرفتم :d ) گفت مثل اینکه در مورد اوراهارا هم چیز زیادی نمیدونیم :d
راستی چرا خبری از کن نیست ؟ :d درسته نمیتونه روح ها و شینیگامی ها رو ببینه، ولی کن رو که میتونست ببینه! جاش خالیه :d
از چاد هم خبری نیست! نشونش بدن ببینیم تغییراتش چی بوده:d
آها این رئیس ایچیگو هم خیلی خشن بود!!! :d خوشمان آمد :d
من الان گفتم چیز خاصی نداشت ؟؟؟ :d

باکومن هم این قسمت قشنگ بود :d البته همیشه قشنگه! :d
فعلا هم منتظریم زیرنویس phi brain بیادش :d اینم چیز جالبیه :d

Bakuman S2

خوب فکر می کنم بهترین انیمه این فصل باشه !! به نظرم نسبت به فصل 1 پسرفت داشته ولی هنوز جالب هستش !! تا الان از قسمت 2 بیشتر از همه حال کردم !!

Persona 4

کاملا از این انیمه ناامید شدم !! هیچی برا گفتن نداره !! داستان به نطر خیلی آبکی می یادش !! گرافیک و طراحی ها نابود تر از بقیه :| دراپ شد رفت :|

Fate Zero

با این حال نکردم و همین الان به خاطر کمبود وقتم دراپش کردم !! از نظر گرافیکی مشکلات خیلی زیادی داشت !! در کل انیمه جالبی نمی یاد !!

Phi Brain

این انیمه رو هم می خوام ببینم ولی نمی دونم چرا زیرنویسش برا من مشکل داره !! به نظر خیلی قشنگ می یادش !!:|

One Piece 513

خوب این قسمتم مثل همیشه عالی بود !! ولی اگه دست از این طول دادنای بیش از حد وردارن !! :| خیلی عالی میشه !! همش ما رو تو کف می ذارن :|

ناروتو شیپودن
این انیمه آخه کی می خواد درست شه من نمی دونم :| چند ماهه اعصاب واسه من نذاشته !!
یادش بخیر قبلنا چه حالی می کردم :|

محمد علی، ریتم Clannad After Story با سلیقه ی من شدید جور بودش. من سرش خیلی از احساسات ـمو خرج کردم، سراسر انیمه پر از لبخندهای تلخ و شیرین بودش...هیچ چیزی رو نمیتونم تو جایگاه این انیمه قرار بدم...ولی One Litre of Tears یه تراژدی خاص بودش
پیش خودم گفتم که قضیه ی کلاناد برای خلیل ناموسیه :d
راستی، من آخرش نگرفتم با mawaru penguindrum چی کار کنم...بیارمش؟!
بذار اینجوری بگم. این قراره 24 قسمت باشه و تا حالا 14 قسمتش پخش شده. قسمتای 12، 13 و 14 ش بهتریناش بودن. اگر تو 10 قسمت باقی مونده 2-3 قسمت دیگه تو همین سطح داشته باشه، برای من Steins;Gate و Usagi Drop رو کنار میزنه و میشه بهترین انیمه ی سال!! اما... اما مطمئن نیستم که باب میل بقیه هم باشه. چون روایت داستانیش وحشتناک غیرخطیه. مطمئنم که از گرافیک، رنگ بندی و کارگردانی و این چیزاش خوشت میاد، اما اینجوری نیست که داستان رو صاف و ساده توضیح بده. تازه از قسمت 7-8 شروع میکنه که کم کم جواب سوالاتشو بده و بازم هر قسمت که دو یا سه تا سوال رو جواب میده، دو سه برابر سوالای جدید درست میکنه.من بعد هر قسمت چند تا بلاگ می خونم تا بفهمم دقیق چه اتفاقی داره می افته! در مورد خود داستانش هم نظر نمی تونم بدم، چون باید تموم بشه تا بفهمم هدف از اینهمه twist دیوانه وار توی داستان چیه. به هر حال من خیلی ازش لذت می برم. حالا دیگه خودت می دونی:d
الخصوص یکی از دلیل هایی که قصد دارم نگاش کنم، فقط صدای Aoi Yuuki چان هستش
خانم Kana Hanazawa که واقعاً صداش رو دوست دارم
این دو تا و دو نفر دیگه که رسما امسالو ترکوندن! Aoi Yuuki ،مادوکا توی Mahou Shoujo Madoka ، ویکتوریکا توی Gosick ، آلیس توی Ikoku Meiro و این فصل هم به غیر از Ben-to توی Last Exile : Fam هم یکی از دو تا نقش اصلی رو داره!
اوضاع Kana Hanazawa که خیلی وخیم تره! توی تابستون رسما قاطی کرده بودم بسکه صدای اینو می شنیدم! مایوشی توی Steins;Gate ، شیمی توی Ao no Exorcist ، کورها توی Mayo Chiki ، توی Kamisama Dolls هم ماهیرو بود. حتی یه نقش کوچیک هم توی Dantalian داشت (بچگی های هیویی) و اینا همه تو یه فصل بود! من موندم این بشر به غیر از دوبله هیچ کار دیگه ای نمی کنه؟ فکر کنم آب و غذا هم نمیخوره!
ز همه مهمتر آقای Yuuichi Nakamura
اینو قبول دارم اساسی! توی کلاناد واقعا عالی بود. به همراه Mamoru Miyano (دوبلور لایت توی دث نوت و اوکابه توی دروازه ی اشتاین) از دوبلورهای مورد علاقمه.
خلیل مگه پرسونا 4 هم انیمه زدن ازش؟ من فقط Trinity Soul رو باهاش آشنایی دارم که واسه فن ها چیز بدی نبود. همون رو میگی؟
آره، انیمه ی Persona 4 در حال پخشه و 2 قسمتش پخش شده. اگر بازیش کردی حتما ببینش. چون به شدت یادآور بازیه! اما واسه کسایی که بازی رو نکردن، احتمالا انیمه ی خیلی خوبی نباشه. کلا داستان P4 بیشتر حول کاراکترهاشه و شخصیت پردازی هم توی بازی کم کم انجام میشه. اما اینجا تا الان فقط نیم ساعت صرف انیمه کردن. وقتی بخوان یه بازی 70 ساعته رو تو 25 قسمت 20 دقیقه ای جمع کنن همین میشه. اما به جرات می تونم بگم یکی از وفادارترین اقتباس های ساخته شده از روی بازیهاست. حالا چه فیلم، چه انیمه!
این گینتاما هم زیاد باحال نیستش! یعنی تا 22 که باحال نبوده! :d البته بعضی قسمت هاش واقعا باحالند مثل قسمت 20 :d به نظرم از اون انیمه هاییه که هفتگی بیشتر حال میچسبه :d
دقیاق گینتاما هفتگی بیشتر میچسبه ولی خب، جلوتر خیلی بهتر میشه. یجورایی از همون قسمت 20 کم کم شروع میکنه به باحال شدن!
با این حال نکردم و همین الان به خاطر کمبود وقتم دراپش کردم !! از نظر گرافیکی مشکلات خیلی زیادی داشت !! در کل انیمه جالبی نمی یاد !!
من خودم قبلا تو همین جا گفته بودم که واسه فهمیدن این لازم نیست فصل قبلی رو دیده باشین. ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم. البته در ظاهر لازم نیست ولی عملا به نظر میرسه اینو واسه طرفدارای سری قبل ساختن. اینجوری خیلی بیشتر میچسبه. چون فضای این نسبت به قبلی خیلی تاریک تر و جدی تر و بزرگسالانه تر شده، بعلاوه از اون رومنس و کمدی مسخره هم خبری نیستش . کلا نسبت به قبلی خیلی بهتر شده. البته داستان رو هم درست و حسابی هنوز شروع نکردن. تو این سه قسمت بیشتر مقدمه چینی و توضیحات بوده تا اکشن و ... .

بعدا در مورد انیمه های پاییز نظر میدم. اما فعلا Fate/Zero و Chihayafuru رو بیشتر از بقیه دوست دارم. البته از بین اونایی که بیشتر از یه قسمت ازشون پخش شده!

پیش خودم گفتم که قضیه ی کلاناد برای خلیل ناموسیه

اوه اوه نگو...علاقه ی شدیدی به این انیمه دارم (:

بذار اینجوری بگم. این قراره 24 قسمت باشه و تا حالا 14 قسمتش پخش شده. قسمتای 12، 13 و 14 ش بهتریناش بودن. اگر تو 10 قسمت باقی مونده 2-3 قسمت دیگه تو همین سطح داشته باشه، برای من Steins;Gate و Usagi Drop رو کنار میزنه و میشه بهترین انیمه ی سال!! اما... اما مطمئن نیستم که باب میل بقیه هم باشه. چون روایت داستانیش وحشتناک غیرخطیه. مطمئنم که از گرافیک، رنگ بندی و کارگردانی و این چیزاش خوشت میاد، اما اینجوری نیست که داستان رو صاف و ساده توضیح بده. تازه از قسمت 7-8 شروع میکنه که کم کم جواب سوالاتشو بده و بازم هر قسمت که دو یا سه تا سوال رو جواب میده، دو سه برابر سوالای جدید درست میکنه.من بعد هر قسمت چند تا بلاگ می خونم تا بفهمم دقیق چه اتفاقی داره می افته! در مورد خود داستانش هم نظر نمی تونم بدم، چون باید تموم بشه تا بفهمم هدف از اینهمه twist دیوانه وار توی داستان چیه. به هر حال من خیلی ازش لذت می برم. حالا دیگه خودت می دونی

OK...که اینطور

اشتباه من این بود که خیلی زود بعد از قسمت اولش درآپ ـش کردم...باید چند قسمت دیگه هم دنبالش میکردم. (مشکلم، تم فانتزی ـش بود)
ولی واقعاً گرافیک و طراحی کار بی نظیر بودش، رنگ بندی و اجزای تصویر خیلی زیاد و شاد بودش که کار تکی بحساب می آمد.
P.S
لینک هاش رو گذاشتم توی IDM

اُه نگو...Mamoru Miyano که خدای صداس، توی Steins;Gate بجای "اوکابه رينتارو" خیلی خوب در نقش یه دانشمند دیوانه، صحبت میکنه..همون یه قسمت اولش رو دیدم، خوشم امد از کارش
گفتم Steins;Gate، بشینم نگاش کنم...نمیدونم چرا اینقدر تاخیر میخوره نگا کردنش (:

++++++++++++++++

Fate ⁄ Zero حسابی چشمم رو گرفته..برای همین Fate Stay Night رو دارم دانلود میکنم، تقریباً نصفش رو آوردم..فقط حجم هاش یک خورده نامردیه...از فن ساب THORA، هر قسمت بین 550MB تا 750MB ـه ):

+++++++++++++++

این انیمه رو هم می خوام ببینم ولی نمی دونم چرا زیرنویسش برا من مشکل داره !! به نظر خیلی قشنگ می یادش

مشکلش چیه دقیقاً زمان بندیش مشکل داره یا چیز دیگه ای...SRT ـش هم تست کردی؟

من از فن ساب WhyNot میارم، زیرنویس زیر رو تست کن
http://forum.bazicenter.com/attachment.php?attachmentid=20175&stc=1&d=1319056865

++++++++++++

(!) امیر حسین، گینتاما به این باحالی..به نظر من تازه بعد از قسمت های 40 به بعد یک خورده داستان بیشتر مشخص میشه..وقت کردی بازم ادامش بده.

ناروتو شیپودن
این انیمه آخه کی می خواد درست شه من نمی دونم چند ماهه اعصاب واسه من نذاشته !!
یادش بخیر قبلنا چه حالی می کردم

نگو...چه صبح جمعه هایی داشتیم اینجا (:
اصلا یادم نبود که 232 رو هم دانلود کردم...الان پخشش کردم..فقط Next Time ـش رو دیدم که بازم....

One Piece 513
خوب این قسمتم مثل همیشه عالی بود !! ولی اگه دست از این طول دادنای بیش از حد وردارن !! خیلی عالی میشه !! همش ما رو تو کف می ذارن

کش دادنش بهتره از فیلر زدن که...بازم از ناروتو خیلی بهتره، حداقل داره خوب از روی مانگا پیش میره.

+++++++++

P.S
شهاب جان، محمد علی، بهترین جواب رو دادند

Attachments

آخرین ویرایش:
(!) امیر حسین، گینتاما به این باحالی..به نظر من تازه بعد از قسمت های 40 به بعد یک خورده داستان بیشتر مشخص میشه..وقت کردی بازم ادامش بده.
باحال که هست ولی جوری نیست که بشینی تو یک روز 20 قسمت ببینی :d فوقش 5 قسمت :d بیشتر کشش نداره (حداقل برای من :d )

من هنوز تو کف صحنه هایی از OP اولش هستم :d 2 تا قسمت اونجوری نشون بدن شاید بیشتر ازش خوشم بیاد :d (قبلا فکر کنم گفتم چه صحنه هایی :d )

آره، انیمه ی Persona 4 در حال پخشه و 2 قسمتش پخش شده. اگر بازیش کردی حتما ببینش. چون به شدت یادآور بازیه! اما واسه کسایی که بازی رو نکردن، احتمالا انیمه ی خیلی خوبی نباشه. کلا داستان P4 بیشتر حول کاراکترهاشه و شخصیت پردازی هم توی بازی کم کم انجام میشه. اما اینجا تا الان فقط نیم ساعت صرف انیمه کردن. وقتی بخوان یه بازی 70 ساعته رو تو 25 قسمت 20 دقیقه ای جمع کنن همین میشه. اما به جرات می تونم بگم یکی از وفادارترین اقتباس های ساخته شده از روی بازیهاست. حالا چه فیلم، چه انیمه!
خب محمد اگه وفادار به داستان باشه، چطور از داستانش زیاد انتقاد شده؟ داستان های سری پرسونا همیشه بهترین بوده و جوش نظیر نداره! باید دیدش...

Fate ⁄ Zero حسابی چشمم رو گرفته..برای همین Fate Stay Night رو دارم دانلود میکنم، تقریباً نصفش رو آوردم..فقط حجم هاش یک خورده نامردیه...از فن ساب THORA، هر قسمت بین 550MB تا 750MB ـه ):
من خودم اینو نسخه ی DVD شو از امیر گرفته بودم. به نظر من نسخه ی انکد شده رو دانلود کن بره. اینقدرها انیمه ی شاخی نیست که اینهمه حجم صرفش کنی. من چیزی که ازش یادم مونده موسیقی های فوق العاده اش بود. داستانش خوب بود، اما بد ساخته بودنش. البته فکر کنم گفته بودی که کلا به انکد شده علاقه نداری ؟!

خب محمد اگه وفادار به داستان باشه، چطور از داستانش زیاد انتقاد شده؟ داستان های سری پرسونا همیشه بهترین بوده و جوش نظیر نداره! باید دیدش...
خب گفتم چرا انتقاد میشه ازش دیگه. کلا به نظر من داستان Persona 4 نسبت به مثلا Persona 3 ضعیف تره (بازی بهتریه) و حول شخصیت هاس بیشتر. حالا فکر کن اینجا اومدن 7-8 ساعت اول بازی رو تو دو قسمت نشون دادن. تو بازی کلی کار انجام میگرفت. قسمت زیادی از بازی تو سکوت انجام میشد و صرف صحبت با NPC ها و اینا بود و همین جاها بود که شخصیت ها رو خوب میشناختیم. اما خب تو انیمه نتونستن اینا رو درست تبدیل کنن.
از اون جهت گفتم وفاداره که آدمو یاد بازی میندازه. مثلا OP قسمت اول همون OP بازیه. یا اون تقویمه که تو بازی بود اینجا هم هست. بعضی از سکانس ها و دیالوگا عینا بازسازی شدن و این چیزا. یه چیزی تو مایه های فیلم سایلنت هیل که آدمو یاد بازی می انداخت. البته انیمه ی Persona 4 همون خط داستانی بازی رو داره برخلاف فیلم سایلنت هیل.

------------------------
این فیلر فعلی ناروتو چطوره ؟ ببینم یا نه؟ با در نظر گرفتن این موضوع که من نه توی ناروتو و نه توی شیپودن تا حالا فیلرهای بیشتر از دو قسمت رو ندیدم!

دقیاق گینتاما هفتگی بیشتر میچسبه ولی خب، جلوتر خیلی بهتر میشه. یجورایی از همون قسمت 20 کم کم شروع میکنه به باحال شدن!

من خودم قبلا تو همین جا گفته بودم که واسه فهمیدن این لازم نیست فصل قبلی رو دیده باشین. ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم. البته در ظاهر لازم نیست ولی عملا به نظر میرسه اینو واسه طرفدارای سری قبل ساختن. اینجوری خیلی بیشتر میچسبه. چون فضای این نسبت به قبلی خیلی تاریک تر و جدی تر و بزرگسالانه تر شده، بعلاوه از اون رومنس و کمدی مسخره هم خبری نیستش . کلا نسبت به قبلی خیلی بهتر شده. البته داستان رو هم درست و حسابی هنوز شروع نکردن. تو این سه قسمت بیشتر مقدمه چینی و توضیحات بوده تا اکشن و ... .

محمد علی واقعا این پرسونا نابوده !! برا من که اصلا هیچ جذابیتی نداره !! راز اینو هنوز نفهمیدم که چرا صورتاشون یه جوریه !!:|:دی

منم گینتاما رو یه 10 قسمتشو دیدم ولی زیاد حال نکردم باهاش !! بیشتر ببینم حا می کنم !!؟؟ ( خیلی وقته همشو هم دانلود کردم ولی ... :|:دی )

خوب پس Fate zero رو ادامه بدم !! هم حالشو ندارم و هم وقتشو سری قبلو ببینم اگه میشه یه خلاصه ای از سری قبلشو بگو !!

محمد علی نمی دونستم Chihayafuru رو هم تو زیر نویس می کنی !! واجب شد برم ببینم !!:دی هنوز شروع نکرده بودم :دی

ا

مشکلش چیه دقیقاً زمان بندیش مشکل داره یا چیز دیگه ای...SRT ـش هم تست کردی؟

من از فن ساب WhyNot میارم، زیرنویس زیر رو تست کن
http://forum.bazicenter.com/attachment.php?attachmentid=20175&stc=1&d=1319056865

کش دادنش بهتره از فیلر زدن که...بازم از ناروتو خیلی بهتره، حداقل داره خوب از روی مانگا پیش میره.

حل شد خلیل !! مشکل از Km Player ـم مشکل داشت که حل شد !!

آره خوب گفتم که این طول دادناشونم به آدم حال میده ولی خوب ... !!

این فیلر فعلی ناروتو چطوره ؟ ببینم یا نه؟ با در نظر گرفتن این موضوع که من نه توی ناروتو و نه توی شیپودن تا حالا فیلرهای بیشتر از دو قسمت رو ندیدم!

مثل خودمی منم حال ندارم ببینم !! در کل من تا به حال فیلر درست حسابی ازش ندیدم :|

من خودم اینو نسخه ی DVD شو از امیر گرفته بودم. به نظر من نسخه ی انکد شده رو دانلود کن بره. اینقدرها انیمه ی شاخی نیست که اینهمه حجم صرفش کنی. من چیزی که ازش یادم مونده موسیقی های فوق العاده اش بود. داستانش خوب بود، اما بد ساخته بودنش. البته فکر کنم گفته بودی که کلا به انکد شده علاقه نداری ؟!

دیگه خونه ی آخر آخرش...من میرم سراغ 480p، اگه لینک های 720p پیدا نکنم..ولی همیشه سعی میکنم 720p بیارم...زیاد با انکُد شده ها جور نیستم

راستی ماجرای این نسخه ی اسپیشال 4 قسمت ای که همراه با BD انیمه ی Usagi Drop، قراره هفته ی دیگه بیاد چیه... (: دیگه چه شود (!)

من هنوز تو کف صحنه هایی از OP اولش هستم 2 تا قسمت اونجوری نشون بدن شاید بیشتر ازش خوشم بیاد (قبلا فکر کنم گفتم چه صحنه هایی )

دیدن انیمش یه حس خاصی داره...بخصوص دوبله ی شاهکار اون که واقعاً خودش جای یه پست جدا داره.

این ناروتو هرچقدر انیمه اش داره خراب می کنه، مانگاش داره میترکونه! خیلی توپ شده مانگاش.

مانگا خوندن خوبه...ولی بدجور آدمو از کار و زندگی میندازه (:

+++++++++++

َAno Hana

cospa_honma_meiko03.jpg

Iroha

cospa_graphig_matsumae_ohana01.jpg

cospa_graphig_oshimizu_nako01.jpg

cospa_graphig_matsumae_ohana02.jpg

(^_^)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟