Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
خو نمیشه قطعاً گفت که بلیچ 342 فیلر نبود :biggrin1::d
فیلر نبود .
حس و حالش کاملاً با فیلر کاگه روزا متفاوت بود .
بعد از مدتها زندگی عادی ایچیگو رو نشون داد .
شخصیتهایی که به خاطر فیلر کاملاً از روند داستانی کنار رفته بودن برگشتن .
البته اشاره ای هم به عدم پایداری نیروی روحی ای که اون مود سول به ایچیگو داده بود میکنه .
ولی همون فیلر نبود . امیدواری بدین به خودتون :دی

سلام

فیلر نبود .
البته اشاره ای هم به عدم پایداری نیروی روحی ای که اون مود سول به ایچیگو داده بود میکنه .

سه دقیقه اش فیلر نبود، بقیه اش تخیلات سازندگان انیمه بود، که فیلر قبلی رو به داستان اصلی بچسبونن
اصل داستان این بود که ایچیگو آیزن رو از دست داد و با روکیا خداحافظی کرد

انیمه های این فصل اونایی که تاحالا اومده هیچ کدم جذبم نکرده،فقط هانتر و باکومان بوده که اونا هم مال این فصل نبوده، Mirai Nikki و UN-GO امیدهای باقی مونده است

سلام

فیلر نبود .

سلام

همین که محمد گفت.
اون آخرش که ایچیگو و روکیا خداحافظی کردن فیلر نبود

پ.ن: پرهام تو مانگا می خونی؟ اگه نه، نظرم اینه بیشتر انیمه های شونن رو مانگاش رو هم دنبال کنی. بعضی وقتا داستان تو انیمه کمی متحول میشه.

سلام
همین که محمد گفت.
خو منم تو اسپویلرم دلایلی آوردم که 342 رو بینابین حساب کردم و آخرشم باز به خودم امیدواری دادم :دی
پ.ن: پرهام تو مانگا می خونی؟ اگه نه، نظرم اینه بیشتر انیمه های شونن رو مانگاش رو هم دنبال کنی. بعضی وقتا داستان تو انیمه کمی متحول میشه.
حوصله مانگا خوندن ندارم .
کلاً کامیک بوک دوست ندارم .

سلام

خو منم تو اسپویلرم دلایلی آوردم که 342 رو بینابین حساب کردم و آخرشم باز به خودم امیدواری دادم :دی

حوصله مانگا خوندن ندارم .
کلاً کامیک بوک دوست ندارم .

پرهام الان بیا بزار مثل خلیل که به طور ناگهانی به انیمه آلوده شد، تو رو هم به مانگا آلوده کنیم. :d

سلام
پرهام الان بیا بزار مثل خلیل که به طور ناگهانی به انیمه آلوده شد، تو رو هم به مانگا آلوده کنیم. :d
من خودم کلاً آلودم :دی
کتاب هم زیاد میخونم .
ولی با کتاب تصویری مشکل دارم .
تنها کتاب تصویری که دوستش داشتم و دارم " تن تن " می باشد .

انیمه باحال تره :d به صداهاشون عادت کردیم ، من که دیگه حس خوندن مانگا ندارم به خاطر همین دلیل :d
همون مانگای برسرک رو هم چند قسمت اولش رو دیدم :d ولی خوب ... :d حسش نبود :-" :d

خوب قسمت اول و دوم گینتاما رو دیدم :d

حال نداد! :d با طراحی شخصیت ها حال نکردم :d کلا دنیاش یکجوریه! :d یک طرف تو عهد سامورایی ها هستن، یک طرف RPG دستشونه و یک جای دیگه هم فضایی بیدن :d کاش شکلشون باز خوب بود! گوش گربه دارن :d :d :d
اپنینگش رو هم دیدم کلا هنگیدم :d هر تصویرش یک جوی داشت :d ولی از همه بیشتر با اونجا که با اسکلت و اینجور چیزا میجنگید حال کردم :d اگر کلش اینجوری بود عالی میشد :d
راستی صداگزار زورو هم توی این انیمه بید، آره ؟ :d از اون خوشم اومد :-" :d
برم قسمت 3 رو ببینم :d

راستی این Boku wa Tomodachi ga Sukunai حرف حسابش چی بیده ؟ :d گیمر بیدن ؟ بشینیم ببینیم اگر گیمرند :d

Boku_Tomo-599x300.jpg

بلیچ (در مورد این آرک(فیلر) آخر :d ) :

خوب اینم دیدم و تموم شد به سلامتی :d بد نبود ولی خوب هم نبود :d به نظرم فیلر زانپاکتو ها و باونت ها بهتر از این بودن :d جنگ هاشم اولش بد نبود ولی کم کم میرفت رو اعصاب دیگه :d درست حسابی هم مبارزه نشون نمیداد نامرد :d یکی این میزد، یکی اون بعد میرفت سراغ نفرات بعدی :d رو اعصاب بود این حرکتش :d

کمی دیر شد، ولی تصمیم ام رو برای دانلود انیمه های پاییزی گرفتم که با کدوم ها شروع کنم. (ترتیب ـشون دادم)
Phi Brain - Kami No Puzzle
Chihayafuru
Persona 4 The Animation
Tamayura ~hitotose
Kimi to Boku

تمصیم دارم Fate/Zero رو هم بیارم، ولی اول میخوام Fate StayNight رو ببینم بعدش برم سراغ این جدیده.
Hunter x Hunter رو هم موندم که چطوری هستش...بهتر نیست اول سری قدیمی 62 قسمتی رو نگاه کنم، بعدش بیام سراغ اینی که میگند بازسازی اون هستش!؟

++++++++++++

خلیل، من اون سریاله رو خیلی وقته دانلود کردم ولی حس دیدنش نبوده. تموم کردی بیا تعریف کن، منم ببینم دروازه ی اشتاین هم تازه از قسمت 8-9 به بعد شروع میکنه که بشه بهترین انیمه ی سال!

حتماً...دانلودش امروز تموم شد..وقت کنم یکباره نگاش میکنم
دروازه ی اشتاین رو هم حتماً ادامه میدم..ولی اول 1Litre Of Tears رو تموم میکنم...بعدش میرم برای ادامه ی دروازه ی اشتاین.

P.S
خلی دوست دارم در مورد انیمه هایی که این چند وقته دیدم بیام پست بزنم...مثلاً
D.Gray-Man
Gintama
Kara no Kyoukai - the Garden of sinners
Shingetsutan Tsukihime
Natsume Yuujinchou
و یا انیمه های فصل پیش
Usagi Drop
Ikoku Meiro no Croisee
Kamisama Dolls

ولی فرصت نمیشه (:

آخرین ویرایش:
اِ مثل اینکه داره فیلم سینمایی Berserk میاد :d
اینم سایت رسمیش :
http://www.berserkfilm.com/

تو اسپویلر میگم در مورد تریلر بعدا دوستان نگند لو رفت، ترجیحا اونایی که انیمه رو دیدن بخونند که دیگه به طور کل اتفاقی واسه کسی نیفته :d

یک سری صحنه ها قدیمی بود ولی یک سری مثل اون یارو اسکلتیه به نظرم جدید بودن :d اون صحنه ی جنگ توی برفم که تقریبا آخرای انیمه بود :d (آخرا ؟ یک 5-6 قسمتی تا آخرا فاصله داشت البته :d )
این یارو مو سفیده اسمش چی بود ؟ :d افتضاح طراحی شده :d یکجوریه :d
منتظریم بیاد ببینیم چی میشه :d

اِ مثل اینکه داره فیلم سینمایی Berserk میاد :d
اینم سایت رسمیش :
http://www.berserkfilm.com/

تو اسپویلر میگم در مورد تریلر بعدا دوستان نگند لو رفت، ترجیحا اونایی که انیمه رو دیدن بخونند که دیگه به طور کل اتفاقی واسه کسی نیفته :d

یک سری صحنه ها قدیمی بود ولی یک سری مثل اون یارو اسکلتیه به نظرم جدید بودن :d اون صحنه ی جنگ توی برفم که تقریبا آخرای انیمه بود :d (آخرا ؟ یک 5-6 قسمتی تا آخرا فاصله داشت البته :d )
این یارو مو سفیده اسمش چی بود ؟ :d افتضاح طراحی شده :d یکجوریه :d
منتظریم بیاد ببینیم چی میشه :d
آره خبرش خیلی وقت پیش اومده بود.فکر کنم واسه کریسمس رو پرده بره.
با توجه به تریلر مثل اینکه سر جمع میخواند 50-60 چپتر مانگا رو بچپونند تو یک فیلم سینمایی.اینا هر چی بسازند بازم نمیتونند اون ابهت و تم تاریک مانگای برسرک رو بوجود بیارند.آخه اصلا چه کاریه واسه این مانگای شاهکار انیمه ساختن!؟:d
طراحی کارکتر ها تو همین چند صحنه که نشون داد اصلا حس شخصیت های مانگا رو القا نمیکنه!گریفیث هم از همه بدتر!:d

پ.ن:چرا اون اسکلته اوایل مانگا هستش بیشتر توضیح بدم اسپویل میشه.:d

در مورد تریلر برسرک و در جواب بالایی :d
پ.ن:چرا اون اسکلته اوایل مانگا هستش بیشتر توضیح بدم اسپویل میشه.:d

نه منظورم تو انیمه بودش :d

وان پیس 518 :

بسیار عالی! :d مخصوصا اون آخراش :d زورو ترکوند! :d
حسن اگر موقعش رسیده بیا و سوتیی که هفته ی پیش در موردش گفته بودی رو بگو :d
این چوپر هم کلا پرته :d :d :d
امیدواریم دیگه هفته ی بعد همشون همدیگه رو ببینند :d

One Piece 518
خوب بود . خیلی واسم دیر میگزره .... ولی از فیلر که 100% بهتره . همه یک چیز خوبی شدن . مخصوصا زورو تک چشم :دی . چوپر که اصلا پرته پرته :دی Cannot W8 for next EpisoDe
BeelZebub 37
خوبه :دی . بچه گونس ولی خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or