سلام
خو میشه قطعاً گفت که بلیچ 342 فیلر نبود
سلام
خو نمیشه قطعاً گفت که بلیچ 342 فیلر نبود :biggrin1::d
سلام
خو میشه قطعاً گفت که بلیچ 342 فیلر نبود
فیلر نبود .خو نمیشه قطعاً گفت که بلیچ 342 فیلر نبود :biggrin1::d
سلام
فیلر نبود .
ولی همون فیلر نبود . امیدواری بدین به خودتونحس و حالش کاملاً با فیلر کاگه روزا متفاوت بود .
بعد از مدتها زندگی عادی ایچیگو رو نشون داد .
شخصیتهایی که به خاطر فیلر کاملاً از روند داستانی کنار رفته بودن برگشتن .
البته اشاره ای هم به عدم پایداری نیروی روحی ای که اون مود سول به ایچیگو داده بود میکنه .
سلام
فیلر نبود .
ولی همون فیلر نبود . امیدواری بدین به خودتونحس و حالش کاملاً با فیلر کاگه روزا متفاوت بود .
بعد از مدتها زندگی عادی ایچیگو رو نشون داد .
شخصیتهایی که به خاطر فیلر کاملاً از روند داستانی کنار رفته بودن برگشتن .
البته اشاره ای هم به عدم پایداری نیروی روحی ای که اون مود سول به ایچیگو داده بود میکنه .
خو منم تو اسپویلرم دلایلی آوردم که 342 رو بینابین حساب کردم و آخرشم باز به خودم امیدواری دادمهمین که محمد گفت.
حوصله مانگا خوندن ندارم .پ.ن: پرهام تو مانگا می خونی؟ اگه نه، نظرم اینه بیشتر انیمه های شونن رو مانگاش رو هم دنبال کنی. بعضی وقتا داستان تو انیمه کمی متحول میشه.
سلام
خو منم تو اسپویلرم دلایلی آوردم که 342 رو بینابین حساب کردم و آخرشم باز به خودم امیدواری دادم
حوصله مانگا خوندن ندارم .
کلاً کامیک بوک دوست ندارم .
خلیل، من اون سریاله رو خیلی وقته دانلود کردم ولی حس دیدنش نبوده. تموم کردی بیا تعریف کن، منم ببینم دروازه ی اشتاین هم تازه از قسمت 8-9 به بعد شروع میکنه که بشه بهترین انیمه ی سال!
آره خبرش خیلی وقت پیش اومده بود.فکر کنم واسه کریسمس رو پرده بره.اِ مثل اینکه داره فیلم سینمایی Berserk میاد :d
اینم سایت رسمیش :
http://www.berserkfilm.com/
تو اسپویلر میگم در مورد تریلر بعدا دوستان نگند لو رفت، ترجیحا اونایی که انیمه رو دیدن بخونند که دیگه به طور کل اتفاقی واسه کسی نیفته :d
یک سری صحنه ها قدیمی بود ولی یک سری مثل اون یارو اسکلتیه به نظرم جدید بودن :d اون صحنه ی جنگ توی برفم که تقریبا آخرای انیمه بود :d (آخرا ؟ یک 5-6 قسمتی تا آخرا فاصله داشت البته :d )
این یارو مو سفیده اسمش چی بود ؟ :d افتضاح طراحی شده :d یکجوریه :d
منتظریم بیاد ببینیم چی میشه :d
پ.ن:چرا اون اسکلته اوایل مانگا هستش بیشتر توضیح بدم اسپویل میشه.:d