Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ناروتو قسمت های فیلر اخیر - (217-229 )
بسیار فیلر های زشت و مزخرفی بود ! اصلا ارزش دیدن هم ندارن ! 100 رحمت به فیلر های بلیچ ! دیگه فکر کنین چه فیلریه که فیلر بلیچ ازش بهرته ! فیلر های کامالا ت*** .
وان پیس 517
عالی . درجه 1 . کلا وان پیس بهترین انیمس . فیلرهاشم قشنگه . (البته اینا که فیلر نیستن :دی ولی فیلر های قبلشم قشنگ بود )
فیری تیل 99 +18
خوبه بد نیست . در کل راضی هستم . الان تو کفه اون پسرم که اومد گفت ناتسو و همه چیز دورو برش میمرد . ولی خیلی سک** هستن :دی خیلی لوسی و ... رو چیز ساختن :دی مثل هن** شده :دی همه بیگ بوبز :دی میزوشم که شست :دی . کلا یک جور ساختن که ترفدار از این سمتم داشته باشن :دی
Stiens;Gate - کل قسمت ها
انیمه ی فوق اولاده ای بود . منم رفتم تو فکر تایم ماشین و ... :دی . با خودم گفتم میرم فیزیک میخونم و تمام عمرم رو رو ماشین زمان و تئوری هاش صرف میکنم . دیدم هیچ چیزی عوض نشد فهمیدم در اینده موفق نمیشم :دی (اگه میشدم می اومدم گزشته دیگه بعد خودم خبر داری چیزی میشدم :دی ) در این صورت ادامه ندادم :دی
این بود انشای ما :دی پایان
P.S بعضی کلمات رو ** کزاشتم ادامشو که فقط کسانی که میفهمند بفهمند :دی

من بلیچ رو تا 310 دیدم. شدیدا به همه پیشنهاد می کنم ببینین. از نونه شب واجب تره. عالیه. حرف توش نیست.

کلا اونجا که ایزن شخصا وارد جنگ شد داستان تا جایی که داشت رفت تو اوج. واقعا عالی بود. اونجاشم که گین به ایزن حمله کرد هم که دیگه هیچی!!!
زمانی که ایچیگو از اون فن اخرین گتسوگا تنشو استفاده کرد چقدر با حال شد.!!!!

سلام
پست آخر صفحه ی قبل این موضوع رو تایید میکنه :d
مرجع قطعی بود ؟ :دی
-----
آقا این Ao No Exorcist تا چند قسمت قراره ادامه پیدا کنه ؟ شما هی میگین قطعش میکنن و این هی میاد . 25 هم اومده .

مرجع قطعی بود ؟ :biggrin1:
از شاهدان عینی مگه معتبر تر هم داریم ؟ :d :d :d

زیرنویس وان پیس ساعت1 و نیم - 2 میاد !!! :d
صبح قبل از مدرسه رفتن بلند میشم این رو میبینم :d این واجب تره :d

وان پیس 517
واقعا علی قیافه های جدیدشون خیلی خوب شده و دوره ی جدید شروع شد 10 سال از این انیمه گذشت فک کنم یه 10 سال دیگه باید طی کیم

وان پیس 517 :

چقدر زود تموم شد ... من هنوز وان پیس میخوام :d حالا که دوباره همه دوره هم جمع شدن(دارن میشن :d ) صبر کردن سخت شده! :d
اپنینگ جدید هم زیاد به دلم ننشست! هی تکراری میخوند :d قبلیه خیلی سرتر بود :d

وان پیس 517
عالی بود . خداروشکر وانپیس رو مثل ناروتو نپوکوندن بافیلراش . اوسوپ عجب چیزی شده ها . رابین چوان و نامی سوان هم خوب چیزی شدن :دی . نمیدونم رابین و چوپر چجوری قوی شدن . زورو که اصلا طوفانی شده :دی . لوفی که اوووووووووف . دیگه حتما کایزوکو کینگه . سانجی هم لول بود :دی تارگت گیر داشت :دی
1 Hunter X Hunter
من سری قبلی رو ندیدم این هم چیز زیادی نشون نداد ولی به دلم نشست . اساتید میگن قبلی بهرت بود
کسی Hunter X hunter سری اصلی مدیافایری یا هات فایل داشت بده ممنون

وان پیس 517
عالی بود . خداروشکر وانپیس رو مثل ناروتو نپوکوندن بافیلراش . اوسوپ عجب چیزی شده ها . رابین چوان و نامی سوان هم خوب چیزی شدن :دی . نمیدونم رابین و چوپر چجوری قوی شدن . زورو که اصلا طوفانی شده :دی . لوفی که اوووووووووف . دیگه حتما کایزوکو کینگه . سانجی هم لول بود :دی تارگت گیر داشت :دی
1 Hunter X Hunter
من سری قبلی رو ندیدم این هم چیز زیادی نشون نداد ولی به دلم نشست . اساتید میگن قبلی بهرت بود
کسی Hunter X hunter سری اصلی مدیافایری یا هات فایل داشت بده ممنون

Hunter X hunter همون سری قبلی ـه که به صورت خلاصه شده بازسازی شده تا برای فصل بعد که قراره ادامه اش ساخته بشه، مخاطب جدید آشنایی داشته باشه.
قصمت اول خلاصه ی شش قسمت اول سری اصلی بود.
سری قبلی 62 قسمت بود که از 1999 تا 2001 پخش شده، بنابراین پخش خلاصه ی قسمت های قبل ازم به نظر میرسید.
مانگای این سری هنوز در حال انتشاره و امیدوارم یه فکری هم به حال Hitman Reborn بکنن.

One Piece 517
فوق العاده بود. احساس میکنم گرافیک انیمه داره پیشرفت میکنه. Opening هم کاملا سبک دراگون بال بود و به دلم نشست شدید فقط انتظار داشتم رد پای مهمی از ایس توش باشه :دی!

می خواستم الان برم Bakuman 2 رو ببینم که هنوز زیر نویسی ندادن !! فکر کنم مجبورم برم بدون زیر نویس ببینم !! اصلا طاقت ندارم :دی
انیمه های پاییزیم فعلا Bakuman 2 و Kami No Puzzle و Working S2 و Fate Zero و Maji De Watashi Ni Koi Shinasa و Hunter X Hunter و C3 اومده !!
که فعلا من Bauman 2 رو دانلود کردم ببینم !!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or