فوق العاده بود !! بهتر از این نمیشد !! انیمه کاملا طوفانی شروع شده بود !! زورو و لوفی جذبه ای نشون دادن که من تو کف موندم !!
خیلی دوست دارم ببینم چقدر قوی شدن !!
چقدر اون لوفیه ضایع بود واقعا مردم نمی فهمن اون لوفی نیست !!
تریپ تمام گروه کلاه حصیریم خفناک شده بود !! همه ی برو بچ عالی شده بودن !! ایزوپ هم که دیگه آخر تغییر و تحول بود !!
فقط خیلی زود تموم شد !! من وان پیس می خوام چه جوی صبر کنم
فوق العاده بود. احساس میکنم گرافیک انیمه داره پیشرفت میکنه. Opening هم کاملا سبک دراگون بال بود و به دلم نشست شدید فقط انتظار داشتم رد پای مهمی از ایس توش باشه !
چقدر برای هم کری میخونند تو این فیلر :d از اول تا آخرشم جنگه! :d فقط شخصیت منفی اصلیش شکل و قیافه ی جالبی نداره :d
جنگ زاراکی با زاراکی هم بسی حال داد! کلا بلیچ هر جنگیش که زاراکی توش باشه خفنه :d
زیرنویس باکومن هم اومد! :d هورا :d
Ao no Exorcist هم مثل اینکه قسمت آخرش بوده! :d پس به زودی شروعش میکنم :d
باکومن -سری دوم - قسمت اول
این قسمت ته خنده بود! :d مخصوصا وقتی ماشینی که اومده بود دنبالشون رو دیدم! کم مونده بود رو زمین از خنده غلط بزنم :d :d :d
اندینگش عشقولی بود ! خوشمان آمد! اپنینگش هم عالی بود!
در کل برای شروع عالی بود! کلا حال کردم! :d
چرا خبری از بزرگان انیمه بین مثل خلیل و حسن و اوپس و ... نیست ؟ :d
سلام منم اومدم :d اخ که چقدر دستم درد میکنه به خاطر همینه یه مدتی نیستم :d
وان پیس 517 :
خب بالاخره سری جدید شروع شد و ما هم با خیال راحت میتونیم صحبت کنیم :d زخم روی سینه ی لوفی رو دیدید ؟ فکر میکنین زخم چیه خیلی خفنه :d
ما تو زمان مانگا قیافه زورو رو دیدیم چون اودا یه عکس رنگی از شخصیت ها تو شروع سری جدید مانگا گذاشت ولی الان دوستان انیمه ببین قیافه زورو رو ندیدن که اودا اون زمان میخواست زورو رو یه سوپرایز نگه داره که تو چپتر بعدی یه سوتی خفن هم تو طراحی داده بود که تو چپتر بعدی عذز خواهی کرد کلی خندیدیم سر اون موضوع قسمت بعد رو نشون بده قیافه زورو از اسپویل در بیاد سوتی اودا رو هم میگم چی بود :d
بقیه ناکاما ها هم که هر کدوم برای خودشون شاخی شدن
این قسمت خیلی چسبید مخصوصآ که هیچ وقفه ای با سری قبل نداشت ما تو مانگا 4 هفته وقفه داشتیم
در اخر خداییش وان پیس بهترین انیمه ongoing بلند موجود هستش :d
یک سایت تورنت خوب واسه انیمه پیدا کردم . ولی به صورت ارشیوی هست و انیمه ها کامل رو میزاره . سرعتشم بالاست . عضویت میخواد . انیمه هــن**** هم داره ( ) http://bakabt.me/
hunter x hunter 1 سری اصلی (1999 )
خیلی جالت تر و بهتر از این سال جدیدست . خیلی قسمتاش خذف شده .
چقدر دلم برای این تاپیک و پست زدن توش تنگ شده بود... (:
از انیمه های پاییزی فعلاً فقط Bakuman. 2 رو شروع کردم...برای این فصل گذاشتم ANN ری-ویو هاشون رو کامل کنند..بعدش برم برای دانلود کردن
فعلاً خودم رو مشغول یک سری چیز میز کردم که....
Bakuman. 2 قسمت اول
شروع بسیار بسیار عالی داشت، واقعاً شخصیت های توپی داره. OP بدک نبود ولی بیشتر از ED ـش خوشم امد.
اساساً (: از صدای Tommy Heavenly6 خوشم میاد...و پیش تر از این، از آهنگ Pray ـش، خیلی خوشم می اُمد.
OnePice 517
واقعاً شروع عالی داشت، این فصل جدید از انیمه حسابی میترکُنه...زخم روی سینه ی لوفی خیلی خفنه...(باید کار )
شدید منتظر سکانس ورود زورو ام
راستی کی، One Piece 3D Mugiwara Chase رو دیده..مثلاً رفتم 720P ـش رو دانلود کردم...که حالی ببرم..ولی وقتی پخشش کردم حال ام بد شد. بستمش (:
Steins;Gate رو شروع کردم...قسمت اولش و مقدار کمی از قسمت دومش رو دیدم...فوق عالی بودش
Steins;Gate - E01
اه...یک خورده توصیف جو انیمه سخته...با تمام انیمه هایی که دیدم، دنیا دنیا فرق داره!!!
در حین تماشایی انیمه، تمام مدت حس میکردم که تمام دنیایی انیمه درون یک گوی شیشه ای محصور شده. این حس حتی به دوبله ی زیبای کار هم کشیده میشد. حس واقعاً عالی بودش که تو انیمه های دیگه کم میشه پیداش کرد.
فعلاً زوده در مورد داستان انیمه چیزی بگم...اون هم با دیدن قسمت اول..ولی کشش عجیبی داره و هیجان خاص خودش رو داره که باید یکباره انیمه رو دید.
از OP انیمه واقعاً خوشم امد..الان که این پست رو دارم میزنم...نسخه ی Full ـش رو دارم گوش میکنم... (:
Beelzebub - E36
واقعاً داره خفن میشه...اینکه چند قسمت ـه روی داستان داره پیش میره..حسابی داره حال میده...
اوگا، واقعاً یک لحظه خیلی باحال شد...قدرت فوق العاده ای از بلبو گرفت..طراحی روی دست ـش خوبه..ولی از صورت ـش زیاد خوشم نیومد..شاید بعداً ارتقاء پیدا کنه.
Next Time
WoW، چه شود قسمت بعدی..استاد توجو هم امد توی داستان
آهنگ OP ـش بد نبود...ولی تصاویرش اصلا دل چسب نیست...ED ـش که واقعاً بیخود بود...باز سری قبل بخصوص ED ـش خیلی بهتر بودش.
و اما سریال ژاپنی 1Litre Of Tears رو شروع کردم که بر اساس واقعیت از روی یک دفتر خاطرات ساخته شده...دو قسمت اولش رو دیدم...یه جورایی یاد سبک moe منو میندازه...قراره حسابی منو بترکُنه.
واقعیت ماجرا در مورد دختر 15 ساله ای به نام Aya Kitō که با خانواده ی خودش در یک مغازه ی tofu سازی (یه غذای خوشمزه ی آسیایی که از شیر سویا درست میشه که ظاهرش شبیه پنیر ـه (: ) زندگی میکنه...زندگی این خانواده ی 6 نفری با وجود ساده بودن، سرشار از محبت و عشق هستش. در ادامه، "آیا" دُچار بیماری عجیبُ سختی میشه که خاطرات روزانه ی خودش رو توی یک دفتر می نویسه (تا همین جا توضیح کافیه)
داستان بین دهه ی 60 تا 80 هست و تاکنون بیشتر از 1 میلیون کپی از کتاب 1Litre no Namida به فروش رفته و سال 2005 شبکه ی Fuji TV یک سریال 11 قسمت ای بر اساس این داستان تولید کرده که واقعاً کار عالی از آب در امده و در چندین کشور نیز پخش هم شده.
در نهایت، با وجود اینکه فقط دو قسمت اولش رو دیدم و مابقیش زیر دانلود هست...ولی پیشنهاد میکنم سایر دوستان هم حتماً این سریال رو نگاه کنند..کار با احساسی هست که بازیگراش خیلی خوب ایفای نقش کردند و موسیقی خوب و راضی کننده ای داره.
P.S
زیرنویس فارسی هم داره
P.SS
آخیش، یه مدت بود پست نزده بودم، عذاب وجدان داشتم :q
یک سایت تورنت خوب واسه انیمه پیدا کردم . ولی به صورت ارشیوی هست و انیمه ها کامل رو میزاره . سرعتشم بالاست . عضویت میخواد . انیمه هــن**** هم داره ( ) http://bakabt.me/
چند ماهی هست که https://animetosho.org داره حسابی میترکُنه! سورس اصلیش سرورهای تورنت http://www.nyaa.eu هست که بعد از مدت کوتاهی، فایل ها رو در بیشتر از 12 هاست آپلود میکنه. حتی اگر حجم فایل برای اون هاست زیاد باشه...Split میشند.
Depositfiles
2Shared
FileFactory
FileServe
FileSonic
Rapidshare
Wupload
Hotfile
Megaupload
UploadKing
Uploadhere
MediaFire
سرعت عمل خیلی عالیه و خیلی راحت میتونه جایگزین سایت هایی مثل animetake.com و یا animefansftw.com بشه.
بدک نبود ، دلمون تنیگیده بود برا نیزوما و آشیروگی - سنسه . چه بد شد هاتوری دیگه ویراستارشون نیست ، ازش خوشم میومد . ولی رسماً اپیزود چیز خاصی نداشت ، اکثر قسمت های مهمش رو رو تو Preview قسمت 25 سیزن 1 دیده بودیم .
Kimi to Boku 01
اِی اینم بد نبود ، آرتش خیلی شبیه Usagi Drop ـه و فضای خوبی هم داره ، منم که خوراکم SOL ـه و در نتیجه این رو دنبال خواهم کرد .
Bleach 342
خداییش چی بود این ؟ مثلاً میخواستن تیکه آخرش غم انگیز باشه ؟ نصفش که فیلر بود ، 5 دقیقش هم که قسمت اصلی بود افتضاح ساخته شده بود . بعد مدت ها این قیافه نحس ایچیگو و روکیا رو دیدیم .
Hunter x Hunter Episode 01
خوب بود ، به گفته دوستان 6 قسمت سری یک رو تو یه اپیزود نشون دادن ولی من الان رفتم قسمت 1 سری یک رو دیدم کلی شخصیت دیگه هم توش بود ، کسی سری یک رو دیده ؟
بدک نبود ، دلمون تنیگیده بود برا نیزوما و آشیروگی - سنسه . چه بد شد هاتوری دیگه ویراستارشون نیست ، ازش خوشم میومد . ولی رسماً اپیزود چیز خاصی نداشت ، اکثر قسمت های مهمش رو رو تو Preview قسمت 25 سیزن 1 دیده بودیم .
Kimi to Boku 01
اِی اینم بد نبود ، آرتش خیلی شبیه Usagi Drop ـه و فضای خوبی هم داره ، منم که خوراکم SOL ـه و در نتیجه این رو دنبال خواهم کرد .
Bleach 342
خداییش چی بود این ؟ مثلاً میخواستن تیکه آخرش غم انگیز باشه ؟ نصفش که فیلر بود ، 5 دقیقش هم که قسمت اصلی بود افتضاح ساخته شده بود . بعد مدت ها این قیافه نحس ایچیگو و روکیا رو دیدیم .
Hunter x Hunter Episode 01
خوب بود ، به گفته دوستان 6 قسمت سری یک رو تو یه اپیزود نشون دادن ولی من الان رفتم قسمت 1 سری یک رو دیدم کلی شخصیت دیگه هم توش بود ، کسی سری یک رو دیده ؟
من اکثر انیمه های پاییز رو دیدم قسمت اولشون رو. 6 تا از اون 11 انیمه ای که تو این پست در موردشون نوشته بودم، پخش شدن و دقیقا این 6 تا انیمه های خوب هستن.
بهترین قسمت اول رو تا الان به نظرم Chihayafuru داشته. بعد از دیدنش یه حس ترکیبی از Hanasaku Iroha و Nana داشتم. خلاصه خیلی خوب بود. 100 درصد تا آخرش میبینم.
بعدش قسمت اول Phi Brain . پسره عین آب خوردن پازل حل میکنه. واسه یه کار شونن خیلی هیجان انگیز و سرگرم کننده بود. تو بدترین حالتش از جنگیر آبی بهتر و خلاقانه تره! در نتیجه اینم احتمالا تا آخرش می بینم.
بعدش Tamayura . این طبق سلیقه ی من عالی بود. اما خب انیمه ای نیست که همه ببینن و خوششون هم بیاد. چون ریتمش خیلی کنده. دقیقا جای Ikoku Meiro رو پر میکنه. حتی دقیقا همون موقع پخش میشه.
Fate/Zero ، قسمت اولش یک ساعته ست و تو این یه ساعت فقط حرف میزنن! فقط داستان و مقدمات رو توضیح میدن و تازه آخر این قسمت یه تکونی میخوره! البته نه اینکه بد باشه، اما خب روش های بهتری هم برای توضیح دادن این موارد هست. توی قصه گویی چند لایه و تعریف گذشته، همه ی انیمه ها و سریال ها و فیلم ها باید از Mawaru Penguin Drum یاد بگیرن.
Bakuman 2 هم بعدی بود. راستش من قصد نداشتم اینو ببینم. میخواستم جمعش کنم، وقتی تموم شد یه کله ببینمش. اما این قسمت واقعا سورپرایزم کرد! اگه همه ی قسمت هاش اینقدر سریع و با جزئیات باشه عالی میشه. و اینکه من هنوزم تو درک رابطه ی رومنس این دو تا مشکل دارم!
Horizon و Majide Watashi ، دو تا انیمه ای بودن که توی قسمت اولشون اکشن بی هدف ولی جلبی داشتن اما چون هارِم تابلویی داشتن، چرت بودن. احتمال اینکه اینا رو دراپ کنم زیاده. بستگی داره به اینکه بقیه ی انیمه هایی که هنوز پخش نشدن ، چجوری باشن.
C3 و Mashiro-Iro هم که شاید خوب باشن، شاید بد! من کلا به این کمدی اچی ها آلرژی دارم، نمی فهمم خوبن یا بد، فقط قبل از اینکه حتی یه قسمتشون تموم بشه، دراپشون می کنم.
Hunter x Hunter رو هم که عمرا ببینم. یعنی غیر ممکنه که خودمو گرفتار یه کار شونن هیچوقت تموم نشو!!!ی دیگه بکنم. همین ناروتو و وان پیس ما را بس.
البته اینا همش طبق قسمت اولشون بود. ممکنه بعدا تغییر کنن.
------------------
خلیل، من اون سریاله رو خیلی وقته دانلود کردم ولی حس دیدنش نبوده. تموم کردی بیا تعریف کن، منم ببینم دروازه ی اشتاین هم تازه از قسمت 8-9 به بعد شروع میکنه که بشه بهترین انیمه ی سال!