Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اخیش داشت اینجا خاک میخورد
خوب من نه طرفدارشم نمی توانم بگم فیلرهاش بده چون فیلرهاش و با داستان اصلیش هی گرافیگش میبره بالا لامصب طوری شده بود که هم گرافیگ بارون خیلی بالای داشت و هم قیافه هاشون را بهتر و دقیق تر کشیده بود
پرهام جان من هنوز ندیدمش گذاشتم تمام بشه و بعد شروعش کنم گفتنه که تا 25 قسمت بیشتر ازش نمیاد متاسفانه
نارتو شیپودن
وفقط درباره نارتو میخوام بگم که من کاری با فیلرهاش ندارم ولی وقتی این فیلرهاش تمام بشند واقعا میترکونه نارتو چون من مطمعن دیگه گارگردانش نمیتونه فیلر بذار برای همینم هی داره میزاره تا خوب منگا جلو بره و بعد یه دفعه به ترکونه به به چه شود نارتو در اینده
راستی میگم کسی اینجا فری تیل را نگاه نمی کنه اونم داره قشنگ میشه هان ببینینش و از دستش ندید:d

سلام
پرهام جان من هنوز ندیدمش گذاشتم تمام بشه و بعد شروعش کنم گفتنه که تا 25 قسمت بیشتر ازش نمیاد متاسفانه
الان تا 24 اومده .
من شدیداً دارم باهاش حال میکنم . عجیب خوشم اومده ازش . چیز خاصی هم نداره ها !
-----
shiki رو هم دارم میبینم .
تا قسمت 7 رو دیدم .
نه خوشم اومده و نه بدم اومده .
مشکل اساسیش به نظم اینه که شدیداً قابل پیشبینیه . اقلاً تا الان که اینجوری بوده .

سلام
-----
Ao No Exorcist هم بسی جالب میباشد :دی

علیک سلام
-----
پرهام مانگاش رو میخوندی نمی گفتی این رو. اوایل کار از رو مانگاس بعد از خط مانگا میزنه بیرون و خیلی ضعیف میشه.
فقط اون جنبش حجمی بسیار عالیست:d

نارتو شیپودن
وفقط درباره نارتو میخوام بگم که من کاری با فیلرهاش ندارم ولی وقتی این فیلرهاش تمام بشند واقعا میترکونه نارتو چون من مطمعن دیگه گارگردانش نمیتونه فیلر بذار برای همینم هی داره میزاره تا خوب منگا جلو بره و بعد یه دفعه به ترکونه به به چه شود نارتو در اینده
راستی میگم کسی اینجا فری تیل را نگاه نمی کنه اونم داره قشنگ میشه هان ببینینش و از دستش ندید:d

اره هم مانگا همک انیمه. تو هر دوتاش خوب داره پیش میره. این انیمه هم از اون انیمه های حجمیه توپه:d
در مورد ناروتو هم باهات موافقم چون اون بخش داستان که الان تو مانگاس شروع بشه اصن جایی برا فیلر نمیزاره. مثل
ارک حمله پین و ساسکه و ایتاچیه که بدون فیلر ترکوند
.

Last edited by a moderator:
منظورم این نبود که فیلراش آشغالن ، فیلر های بلیچ رو میتونم بگم از فیلرهای وان پیس هم قشنگ ترن ، ولی اشکالشون اینه که فوق العاده فوق العاده بی موقع و بد جا گذاشته شدن . مثلا فیلر زانپاکتو ، کجا بود ؟ بین یکی از مهم ترین جنگ ها . در حالی که اگه میزاشتن و بعد از اون جنگ نشونش میدادن به مراتب بهتر بود . فیلر بونتو ها رو من هم خوشم اومد ولی اون موقع نوب بودم فیلر میلر نمیشناختم :D .
کمتر از 5 روز به شروع سیزن دو باکومن :x
خیلی منتظر شروع انیمه های پاییزم ، با این همه درس و مقش یه 7 - 8 تا انیم رو میخوام ببینم ، Fate/zero , Guilty Crown , Hunter x Hunter , Bakuman S2 , Tamayura , UN-GO و ...

سلام

الان تا 24 اومده .
من شدیداً دارم باهاش حال میکنم . عجیب خوشم اومده ازش . چیز خاصی هم نداره ها !

علیک سلام

اره هم مانگا همک انیمه. تو هر دوتاش خوب داره پیش میره. این انیمه هم از اون انیمه های حجمیه توپه:d
در مورد ناروتو هم باهات موافقم چون اون بخش داستان که الان تو مانگاس شروع بشه اصن جایی برا فیلر نمیزاره. مثل
ارک حمله پین و ساسکه و ایتاچیه که بدون فیلر ترکوند
.

میدونم انیمه اش قشنگه این جن گیر ابی ولی حیف شد که انیمه اش را ادامه نمیدن و بقیه اش را باید از روی نمگا ادامه بدید
======================
نارتو اره خودم میدونم و خبر دارم تا حدودی که منگاش چه طوری داره میترکونه ایشالله که انیمه اش هم میترکونه فقط باید صبر کنیم
=============
خوب بلیچ هم دانلود شد برم ببینم این قسمتش اخرین قسمت فیلر بوده و یا نه هنوز ادامه داره

این فیلر آخری (31x تا الان :d ) چطور ارزیابیش میکنید ؟ خوب بود ؟ بد بود ؟ چیز خاصی داشت ؟ :d اگر بد نیست بشینم ببینمش :d البته در هر صورت میبینم :d فقط میخوام ببینم زودتر شروع به دیدنش بکنم یا بزارم هر وقت حسش اومد :d

وان پیس 516
این سری جدید وان پیس شروع میشه منو خیلی خوشحال کرد !! واقعا تو پوست خودم نمی گنجم :دی
امروز تازه وقت کردم ببینم که خیلی بهم چسبید !!
نمی تونم تا قسمت بعد صبر کنم :|:دی

تاپیک خوابیده :d هیچکی انیمه ای چیزی نمیبینه ؟ :d
من کم کم دارم شروع میکنم که فیلر های بلیچ رو ببینم! 312 رو دقایقی پیش دیدم :d

انیمه های پاییزی هیچکدومشون شروع نشدن ؟ :d کلا مثل اینکه در فقر انیمه به سر میبریم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or