A.T.HELLBOY
کاربر سایت
خوب کردی دیدی
من الان جفتشم آماده کردم (هم اوساگی هم ایکوکو) ولی مثکه انجمن ترکیده
---------------------------------------
واسه پاییز من 11 تا انیمه انتخاب کردم که حتما 2-3 قسمت ازشون ببینم، حالا یا دراپ میشن یا ادامه می دم، بقیه رو هم اگر تعریفی بشنوم ازشون می بینم. به ترتیب:
Last Exile - Fam, the Silver Wing
فکر نکنم کسی Last Exile رو دیده باشه و منتظر این نباشه. (البته برای دیدن این لازم نیست فصل قبل رو ببینید، تو همون دنیا یه داستان جدید با شخصیت های جدیده) تو یکساله گذشته هر فصل پخشش تاخیر خورده تا بیشتر روش کار کنن. امیدوارم آبروی اسم Last Exile رو نگه داره. قوی ترین تیم دوبلور ها رو هم داره تو انیمه های فصل بعد.
UN-GO
یه انیمه ی کاراگاهی دیگه، منتهی این بار کارآگاه یه دختر نیست. تیم سازنده ی Fullmetal Alchemist دارن میسازنش و استودیوی .Bones
Persona 4 The Animation
بازیش که خیلی خوفه! تو انیمه اش برای شخصیت اصلی یه اسم گذاشتن و یه دوبله ی کامل هم براش انجام دادن (تو بازی اسمو خودمون می ذاشتیم، حرفی هم نمیزد به جز یه سری داد و بیداد ) . فقط کافیه که کارگردان و بخصوص نویسنده بتونن اقتباس خوبی از داستان بازی بکنن. داستان و شخصیتهاش و البته موزیک هاش تضمین شده ست! تریلر بسیار خفنی داشت.
Chihayafuru
من اینو به عنوان جانشین Usagi Drop تو فصل بعد می بینم. البته داستان خیلی پر رنگ تر و احتمالا هیجانی تره. تیم سازنده ی انیمه ی NANA و استودیوی Madhouse بعلاوه ی مانگاش که کلی جایزه ی مانگایی و غیر مانگایی برده، امیدوار کننده ست. منتهی مانگاش تموم نشده. شاید مثل اوساگی دراپ، مانگا رو نصفه ول کنه.
Guilty Crown
این انیمه به همراه Persona 4 به شدت تو 6 ماه اخیر هایپ شدن! دلیلش هم اینه که این انیمه کار جدید کارگردان انیمه ی دث نوته! نویسنده هاش هم نویسنده های کد گیاس هستن! گرافیک کار هم فوق العاده ست طبق تریلر. کلا خیلی دوست دارم ببینم نتیجه ی هایپ سنگین تو انیمه (که خیلی اتفاق نمی افته) چی میشه. هم برای این و هم پرسونا 4 .
Tamayura - Hitotose
اینو تقریبا همون تیم Ikoku Meiro داره میسازه و جای اونو قراره پر کنه. داستانش در مورد دختریه که تو یه شهر ساحلی زندگی می کنه و علاقه ی زیادی به عکس گرفتن با دوربین قدیمی پدرش داره. مثل همه ی Slice of life ها بسیار ساده.
Fate Zero
خب، من Fate Stay Night رو دوست نداشتم، ولی میگن این داستانش به شدت بزرگسالانه تر و جدی تره، بعلاوه کل تیم سازنده و استودیو هم عوض شده و امیدوار کننده ست. برای دیدن این هم لازم نیست فصل قبل یعنی Fate Stay Night رو دیده باشید، چون یه Prequel هست و ماجراهای 10 سال قبل رو تعریف می کنه. هرچند بعضی شخصیت ها مثل سیبر قطعا برمی گردن.
Mirai Nikki
داستان این انیمه و مانگا در مورد پسریه که تو دفترچه ی موبایلش اتفاقات آینده پیش بینی میشه. هیجان مانگا رو با دث نوت مقایسه میکنن و خلاصه اینم خیلی پتانسیل داره مثل پرسونا 4 و همه چیز بستگی داره به تیم نویسندگی که چجوری اقتباس کنن. یه نکته ی مثبت دیگه اینکه مانگا تموم شده و انیمه هم 26 قسمتیه و اینا خوبه. منتهی پرسونا 4 سازنده های پر تجربه تری داره نسبت به این.
Bakuman 2nd
فکر کنم همه اینجا فصل اولش رو دیدن. منم مثل بقیه منتظر ادمه ی ماجراهای این دو تا مانگاکا هستم. بخصوص که گویا شخصیت مورد علاقه من (ایزوما نجی) نقش بیشتری تو این فصل داره. برای دیدن این، حتما باید فصل اولش رو دیده باشین.
Phi Brain
ماجرای این انیمه در مورد پسریه که استعداد داره تو حل کردن پازل و با یه سازمانی سر این قضیه درگیر میشه. انیمه یه جورایی حس و حال Yu Gi Oh داره و گرافیک کار طبق تریلر چندان جالب نیست ولی نکته ای که منو به این انیمه علاقه مند کرده تیم سازنده شه. سابقه ی تک تک اعضای تیم سازنده خیلی خیلی درخشانه .
Shinryaku! Ika Musume 2nd
اینم یه کمدیه که فصل قبلش پارسال پخش شده. مطمئنم اگر فصل قبل رو دیده باشید، اینم می بینید. خوراک هفتگی دیدنه. فصل قبلش رو باید دیده باشید.
آره انگار انجمن ترکیده !!
حالا نمی دونم زیر نویس وان پیسو از کجا بیارم فکر کنم اینم باید با زیر نویس انگلیسی ببینم
محمد علی این Mawaru Penguindrum چی شد !!؟؟ خودت ادامه دادیش یا مثل من همون قسمت دوم دراپش کردی !!
می خوام ادامشو ببینم ولی اصلا باهاش حال نکردم یه جوری بود
اینم یه تصویر از انیمه های پاییزی !!
واقعا نمی دونم کدومشونو ببیننم ( البته Bakuman 2 که رو شاخشه )
محمد علی خیلی کار خوبی کردی یه تعدادی از انیمه های پاییز رو یه توضیح کوتاهی دادی !! دستت درد نکنه !!
ویرایش : خوب الان وان پیس رو هم دیدم !! لا مصب روز به روز دارم عاشقش میشم !!
قسمت 515
خوب آخر موضوع اون خال کوبی هم تو انیمه گفته شد !! واقعا معنی قشنگی داره !! بعد این همه مدت چه جوری می خواد بگذره !!
به نظر بعد از این مدت بر و بچ خیلی قوی شن !! من که منتظر می مونم
روبین هم که دیگه رفت پیش دراگون زورو هم که دیگه .... !!
به نظر بعد از این مدت بر و بچ خیلی قوی شن !! من که منتظر می مونم
روبین هم که دیگه رفت پیش دراگون زورو هم که دیگه .... !!
آخرین ویرایش: