فیلم برسرک به طور دقیق برای بهمن ماه برنامه ریزی شده. تریلرش رو چند وقت پیش با یه کیفیت نه چندان خوب، برای یکی دیگه تو مدیافایر اپلود کرده بودم، شاید به درد بخوره!
دراگون بال نه! دراگون ایج. بازی بایوویر! از بس این چند وقته تو دنیای انیمه بودم اسمشو قاطی کردممیشد حدس زد تکن چجوریه. جین دنبال اون یارو ـه، کازویا هم همینطور. آلیسا و لینگ میدونن، کازویا آنا رو میفرسته، اینا در میرن، یه بتل بین نینا و آنا، یه بتل آخر هم بین کازویا و جین که یه secret ـی فاش میشه و آلیسا هم با لینگ میجنگه !
محمد قضیه این دراگون باله چیه؟
من بلیچ رو تازه گرفتم. تا قسمت 45 دیدم. داستان جالبی داره. اما شدیدا یه چیزی خیلی تو ذوقه.یه سوال هم داشتم.اونم اینه که چپ و راست ایچیگو داره قوی میشه. اخه مگه میشه تو سه روز بتونی خیلی راحت با یه کاپیتان که 100سال زحمت کشیده برسی!! :-oخیلی مسخره هست. دیگه دارن شوررشو در میارن. لا اقل میگفت 3 ماه(یا سال)
-----این قدرتی که بدست میاره در پی همون قدرتی هست روکیا کوچیکی بهش داد هست یا خالص واسه خودشه؟
ویرایش : آقا از اسپویلر استفاده کن ( parham_safa )
من یه متن خیلی گنده از انیمه های پاییز نوشته بودم که هر کدوم تو چه حال و هوایی هستن ولی بی خیالش شدم. فعلا میتونی Ikoku Meiro رو ببینیUsagi Drop فقط یک قسمت دیگه مونده از انیمه های پاییزی کدومش میتونه جاش رو پر کنه ؟