Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
عزیز من وقت خرید و حوصله خرید مرید ندارم و دان میکنم ( خواستم ببینم اگه کسی جایی میدونه بگه هین کنم ) دیشب تا 3 یه سایت بود 10 درصد جلو رفتم چیزی پیدا نکردم :x امیدوارم قانونی یادم رفته باشه نقض نشده باشم یادم رفته !

item2035.jpg

خبری از فیلم جدید Berserk و نسخه ی بلوری kenshin نشد؟!
فیلم برسرک به طور دقیق برای بهمن ماه برنامه ریزی شده. تریلرش رو چند وقت پیش با یه کیفیت نه چندان خوب، برای یکی دیگه تو مدیافایر اپلود کرده بودم، شاید به درد بخوره!

صحبت فیلم شد سه تا موضوع رو بگم:

یکی اینکه چند روز پیش یه فیلم به اسم Redline نسخه ی بلوریش اومد که فیلم خوبی بود. اگه یه فیلم پر هیجان و اکشن و ماشین بازی دیوانه وار می خواید انتخاب خوبیه! :دی

یکی دیگه هم اینکه فیلم Tekken : Blood Vengeance که حداقل من خیلی منتظرش بودم، امروز توی ژاپن پخش شد. مشکل اینجاست که گویا فقط گرافیکش خوب دراومده (اگر احیانا نمی دونید، این فیلم به صورت کاملا CGI ساخته شده، یه چیزی مثل Final Fantasy VII : Advent Children) و از لحاظ داستان و بقیه موارد در سطح داغونه !! البته خیلی هم انتظار نداشتیم، اما امیدمون برای اینکه فیلم های انیمه ای Dragon Age و Mass Effect خوب دربیان کم شد.

آخریش هم اینکه چند وقت پیش ساخت یه فیلم از Ikkuu-San تایید شد. نمی شناسید ؟ ایکیو سان! کچل متفکر! اینم 2012 میاد.

آخرین ویرایش:
میشد حدس زد تکن چجوریه. جین دنبال اون یارو ـه، کازویا هم همینطور. آلیسا و لینگ میدونن، کازویا آنا رو میفرسته، اینا در میرن، یه بتل بین نینا و آنا، یه بتل آخر هم بین کازویا و جین که یه secret ـی فاش میشه و آلیسا هم با لینگ میجنگه :دی!
محمد قضیه این دراگون باله چیه؟

میشد حدس زد تکن چجوریه. جین دنبال اون یارو ـه، کازویا هم همینطور. آلیسا و لینگ میدونن، کازویا آنا رو میفرسته، اینا در میرن، یه بتل بین نینا و آنا، یه بتل آخر هم بین کازویا و جین که یه secret ـی فاش میشه و آلیسا هم با لینگ میجنگه :دی!
محمد قضیه این دراگون باله چیه؟
دراگون بال نه! دراگون ایج. بازی بایوویر! از بس این چند وقته تو دنیای انیمه بودم اسمشو قاطی کردم :دی
ویرایشش کردم.

سلام.
تو این مدتی که نبودم وان س رو تونستم تا قسمت 508 ببینم !! فوق العاده بود !!!
تمام صحنات جنگ بین مارین ها و دزدای دریایی برام خیلی جذلب بود

انیمه ولف رین رو هم دیدم !! به نظرم خیلی معمولی بود .

گاست این د شل رو هم شروع کردم ولی خوشم نیومد !!!

فعلا دارم saint seriya رو میبینم . با اینکه خیلی قدیمیه ولی قشنگه !!!

قسمت PreAir فصل جدید Working و دیدم....عالیه...خیلی منتظر شروع سری هستم....

دیشبم بالاخره موفق شدم تمام سری های Gundam رو تموم کنم....یه عمر طول کشید تا تموم شه#:-s

همه رو شبیه ربات میبینم:d

من بلیچ رو تازه گرفتم. تا قسمت 45 دیدم. داستان جالبی داره. اما شدیدا یه چیزی خیلی تو ذوقه.
اونم اینه که چپ و راست ایچیگو داره قوی میشه. اخه مگه میشه تو سه روز بتونی خیلی راحت با یه کاپیتان که 100سال زحمت کشیده برسی!! :-o=))خیلی مسخره هست. دیگه دارن شوررشو در میارن. لا اقل میگفت 3 ماه(یا سال)
یه سوال هم داشتم.
این قدرتی که بدست میاره در پی همون قدرتی هست روکیا کوچیکی بهش داد هست یا خالص واسه خودشه؟
-----
ویرایش : آقا از اسپویلر استفاده کن ( parham_safa )

Last edited by a moderator:
من بلیچ رو تازه گرفتم. تا قسمت 45 دیدم. داستان جالبی داره. اما شدیدا یه چیزی خیلی تو ذوقه.
اونم اینه که چپ و راست ایچیگو داره قوی میشه. اخه مگه میشه تو سه روز بتونی خیلی راحت با یه کاپیتان که 100سال زحمت کشیده برسی!! :-o=))خیلی مسخره هست. دیگه دارن شوررشو در میارن. لا اقل میگفت 3 ماه(یا سال)
یه سوال هم داشتم.
این قدرتی که بدست میاره در پی همون قدرتی هست روکیا کوچیکی بهش داد هست یا خالص واسه خودشه؟
-----
ویرایش : آقا از اسپویلر استفاده کن ( parham_safa )
ایچیگو به صورت ذاتی خیلی Reiatsu بالایی داره برای همینه که می تونه با کاپیتان ها بجنگه.مثل نروتو که چاکارای خیلی زیادی داره.خوده ایچیگو هم میگه تو اون 3 روز با اوراهارا فقط داشت تجربه ی جنگیشو می برد بالا.

روکیا باعث شد که قدرت های Shinigami ایچیگو فعال بشن وگرنه قدرت روکیا اگه این قدر بود که الان برای خودش کاپیتان بودش!!

• Like
Reactions: Rav3n Heart
Usagi Drop فقط یک قسمت دیگه مونده :((از انیمه های پاییزی کدومش میتونه جاش رو پر کنه ؟

چند روزیه به خاطر کمبود انیمه نشستم بلیچ رو میبینم! اول گفتم فقط میشینم یک سری از مبارزه ها رو میبینم ولی الان بعد از چند روز احساس میکنم تقریبا کل بلیچ (غیر از فیلرها) رو دیدم :d در همین راستا جوگیر شدم و دارم فکر میکنم که بازیش رو بگیرم یا نه :d

این گینتامای ما هم همچنان نرسیده تو کفم شدید :d

Usagi Drop فقط یک قسمت دیگه مونده :((از انیمه های پاییزی کدومش میتونه جاش رو پر کنه ؟
من یه متن خیلی گنده از انیمه های پاییز نوشته بودم که هر کدوم تو چه حال و هوایی هستن ولی بی خیالش شدم. فعلا میتونی Ikoku Meiro رو ببینی :دی

حالا که پست دادم: قسمت 23 انیمه Steins;Gate :
بهترین انیمه ی سال

• Like
Reactions: m.a.t and Akiba
نمیدونم چرا هر قسمت Usagi Drop رو که میبینیم یه لبخند کوچیکی از اول تا آخر انیمه میزنم. خیلی خوبه این کار، خیلی روون و باحاله، ای کاش تموم نمی شد!

• Like
Reactions: Akiba
الان Usagi Drop چه مقداری از مانگا رو نشون داده ؟ یعنی امکانش هست اون قسمت بزرگسالی رین بره واسه سیزن دو ؟
وان پیس 513 ( البته 3 - 4 روز پیش دیدم :D )
آب بستن به انیمه در حد چی ، چطور میشه نرفت سراغ مانگا ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or