Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس 512 :

خب بذار یه جور راهنماییت کنم خودت برو کشف کن بهتر از اینه که من بگم :d

دیدی رو بازوی لوفی چی نوشته شده بود ؟ حالا نمیدونم یادت هست یا نه ولی برگرد به قسمت هایی که تو شابودی بودن و داشتن از دست کیزارو و کوما در میرفتن اونجا میفهمی منظور الان لوفی از نوشتن این چیزا روی بازوش چی بوده :d اگه بازم نفهمیدی خواستی حتمآ تا قبل از هفته ی بعد بدونی بگو برات pm کنم :d

حالا اینا رو ولش کن فکر میکنین نامه ای که برای باگی اومد چی بوده یعنی میخوان شیجیبوکایش کنن ای میخندیم اقا ای میخندیم :)) چون هنوز تو مانگا هم مشخص نیست نامه چی بوده :d
وان پیس 512 :
دقیقا همون موقع که اون نامه به دستش رسید من به خودم گفتم فکر کنم می خوان شیجیبوکایش کنن !! :دی اما نمی دونم از روی چه استدلالی این به مغزم سر انیمه رسید :دی
فقط حسن قسمتی که توی شابودی بودنو میشه بگی !!؟؟:دی اصلا قسمتشو یادم نیست !!

&

وان پیس 512 و 3D2Y
عجب آبی بستن به انیمه ، تقریبا یه چپتر مانگا بود ، نه ؟ بعد این باگی رو هم یادم نمیاد که تو مانگا بود یا نه . بود ؟ 3D2Y هم مخفف اینه حالا خودت بفهم که چیه :D 3Days2Year

به ذهنم نمی یاد !! حالا بذارین برم یه خرده قسمتای شابودی رو یه نیگا بزنم :|:دی
یه فن آرت با توجه به این جمله داشتم سرچ می کردم پیدا کردم :دی

گینتاما هم یه 2 3 قسمتشو دیدم !! خداییش ته خندس !! توی بدترین حالات هم یه حرف خنده دار میزنن :دی
( خیر سرم دیشب می خواستم بقیشو دانلود کنم ولی خواب موندمن :| )

آخرین ویرایش:
هشت قسمت از Gintama رو دیدم، خیلی باحال بودش. اگر همینطور روند رو به رشد داشته باشه، انیمه ی خیلی خوبی هست، و گرنه خسته کننده میشه.
همه ی انیمه یک طرف، صدای Kazuya Nakai درنقش Toshiro Hijikata، طرف دیگه <: .... واقعاً صدای خفنی داره

One Piece 512
اینا انصافاً بلند چطوری داستان رو تو انیمه کش بدند که بعداً مجبور نشد فیلرهای چرت به خورد ببینده ببند.

این "زورو" واقعاً چقدر احمق ـه

P.S
محمد علی
دوباره برم سراغ Mawaru Penguin Drum ... چطوره، ارزش داره که از پوشه ی Dropped ها درش بیارم؟

دوستان بلیچ ارزش دیدن داره؟
و اینکه چند انیمه ی گرافیک بالا هم معرفی کنید،البته صرفاً گرافیک بالا نباشه...ارزش دیدن هم داشته باشه....
Fullmetal Alchemist: Brotherhoodرو که دیدم...بسیار لذت بردم...شاهکار بود از هر نظر!
یه چند تا سایت هم معرفی کنید واسه دانلود...تر و تمیز با لینک مستقیم...

دوباره برم سراغ Mawaru Penguin Drum ... چطوره، ارزش داره که از پوشه ی Dropped ها درش بیارم؟
سبک داستان گوییش طوریه که تو هر قسمت سوالای زیادی رو باقی میذاره، با این مشکل نداشته باشی به نظر من ارزش دیدن داره.;)
و اینکه چند انیمه ی گرافیک بالا هم معرفی کنید،البته صرفاً گرافیک بالا نباشه...ارزش دیدن هم داشته باشه....
Fullmetal Alchemist: Brotherhoodرو که دیدم...بسیار لذت بردم...شاهکار بود از هر نظر!
بلیچ رو نمی دونم.
اکثر انیمه های جدید گرافیک بالایی دارن.
Ao no Exorcist تا حدی شبیه فولمتال هست. منتهی فاصله اش با مانگاش خیلی کم هست و 5 قسمت دیگه هم تموم میشه و قطعا داستانش رو تموم نمی کنه.

وان پیس 512 :
دقیقا همون موقع که اون نامه به دستش رسید من به خودم گفتم فکر کنم می خوان شیجیبوکایش کنن !! :دی اما نمی دونم از روی چه استدلالی این به مغزم سر انیمه رسید :دی
فقط حسن قسمتی که توی شابودی بودنو میشه بگی !!؟؟:دی اصلا قسمتشو یادم نیست !!

&

به ذهنم نمی یاد !! حالا بذارین برم یه خرده قسمتای شابودی رو یه نیگا بزنم :|:دی
یه فن آرت با توجه به این جمله داشتم سرچ می کردم پیدا کردم :دی

گینتاما هم یه 2 3 قسمتشو دیدم !! خداییش ته خندس !! توی بدترین حالات هم یه حرف خنده دار میزنن :دی
( خیر سرم دیشب می خواستم بقیشو دانلود کنم ولی خواب موندمن :| )

قسمتش دقیق یادم نمیاد:d

من بعد از ناروتو نشستم بلیچ رو نگاه کردم به جز 5-6 تا قسمت اول که هنوز با جو انیمه و شخصیتها آشنا نشدی ، بعدش انمیه اوج میگره و تا قسمت 60 که خودم دیدم فوق العاده جلو میره.بعضی قسمت هاش حتی از ناروتو هم قشنگتر شده بود

بهترین سایت هم واسه دانلود انیمه با زیرنویس فارسی سایت دنیای انیمه ست

اگه کسی جایی می شناسه که لینکای کامل Gintama کم حجم رو داره برام پ.خ کنه !
من One Piece و Naruto و Bleach(بیشترش قسمتاش فیلر تا خود داستان اصلی !) چنتا انیمه خوب بگید فرقی هم نداره که کوتاه باشه یا بلند !

بلزباب هم تا قسمت 50 تمدید شد :d

واقعاً خیلی عالی شد که برای فصل پاییز هم تمدیدش کردند (:

یه چند وقتی نبودم احساس می کنم یه عمر عقبم :دی
کسی اینجا Gamaran نمی خونه؟ کار جالبی بود...
خبری از فیلم جدید Berserk و نسخه ی بلوری kenshin نشد؟!!

وقت کردید این رو بخونید... جالب ِ:

Interview: Makoto Shinkai

نسخه ی بلوری کنشین، تو هفته ی پیش امد.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=1740&p=1573794&viewfull=1#post1573794

شدید منتظر کار جدید ماکاتو شینکای ام که قراره ماه دیگه بلوری ـش بیاد

سبک داستان گوییش طوریه که تو هر قسمت سوالای زیادی رو باقی میذاره، با این مشکل نداشته باشی به نظر من ارزش دیدن داره

OK....محمد علی جان.

میدم یکی از دوستام بیارتش

احساس کمبود انیمه میکنم :d فقط وان پیس و ناروتو و Usagi Drop و NO.6 رو فعلا دارم میبینم :d
گینتاما رو سفارش دادیم ببینیم کی میرسه تا از بی انیمه ای در بیایم :d
راستی این ناروتو تا کی تو فیلره ؟ کلا فیلراش خیلی رو اعصابه :d
البته بلیچ رو هم با پسرعمم میشینم دوباره میبینم! از بیکاری بهتره :d

سلام :d امیدوارم به عمق فراموشی سپرده نشده باشم :دی

قبلا در مورد یک انیمه صحبت میکردم یک آدم آهنی قرمز با چشمانی سبز همین دیروز اتفاقی اون و پیدا کردم که حدود 50 قسمت هستش و فکر کنم برای حدود 1980 دقیق نمیدونم RED BARON آدم آهنی با مشت سهمگین میخواستم ببینم جایی پیدا میشه بتونم این انیمه رو که برای دوران کودکی هست و اولین انیمه ای بود که دیده ام را دا ( اسمش و نبر کنم ) :D

سلام :d امیدوارم به عمق فراموشی سپرده نشده باشم :دی

قبلا در مورد یک انیمه صحبت میکردم یک آدم آهنی قرمز با چشمانی سبز همین دیروز اتفاقی اون و پیدا کردم که حدود 50 قسمت هستش و فکر کنم برای حدود 1980 دقیق نمیدونم RED BARON آدم آهنی با مشت سهمگین میخواستم ببینم جایی پیدا میشه بتونم این انیمه رو که برای دوران کودکی هست و اولین انیمه ای بود که دیده ام را دا ( اسمش و نبر کنم ) :D

می تونی بری بخش بی منفعت Animworld !! احتمالا دارن !!

Katte ni Kaizuo قسمت 3 رو دیدم....خیلی جالب بود...کلاً سبک باحالی داره...فقط حیف که دیر به دیر میاد:(

Ro-Kyu-Bu دو قسمت آخری هم که ازش پخش شد و دیدم...کلاً در حد همون 1.5/5 هست...

یه جوری loliهاش زیاد loli نیستن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or