Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Bakuman واقعاً کار قشنگی هست..انیمه ساختار خیلی خوبی داره و تو جذب ببینده برای دیدن قسمت بعدی، خوب عمل میکنه. چیزهای جالبی در مورد مانگا و انیمه رو میشه از Bakuman فهمید و یاد گرفت.
فصل دومش، قطعاً یکی از کارهای قشنگ پاییز و زمستون 2011-2012 میشه.

آره خداییش Bakuman انیمه خیلی خوبی هستش !! من لحظه شماری می کنم تا فصل 2ـشو نشون بدن !!:biggrin1:
آره، انیمه ی خوبیه. دیدنش کیف خاصی داره. روند مانگا کشیدن خیلی جالبه. من فقط با این رومنسش مشکل دارم! هیچ جوری تو کتم نمیره این قول و قرار این دو تا :دی
No.6 همچین انیمه خیلی بدی هم نیست...
NO.6 انیمه ی بدی که نیست. تو بدترین حالت انیمه ی متوسطیه! بدیش اینه که همزمان با Steins;Gate داره پخش میشه و دروازه ی اشتاین به عنوان یه انیمه ی علمی تخیلی چندین برابر بهتره.
20 :Steins; Gate
این انیمه حسابی مغز رو فیتیله پیچ می کنه. تو این قسمت آخری یهویی اوکابه تازه یادش افتاد اگه آخرین دی-میل رو لغو کنه کوریسو میمیره. عجب تراژیدی ای میشه.

گینتاما نمیدونم کیا میبینند اما حتماً قسمت های 219 و 220 رو ببینید! حتی اگه هیچ قسمتی ازش ندیدید! از خنده کار به بخیه ی روده می کشه
دروازه ی اشتاین قسمت 21 رو ببینی چی میگی ؟
من گینتاما رو تا قسمت 64 دیدم فعلا. خیلی عقبم!!

داشتم یک چرخی میزدم، تاریخ کار جدید ماکاتو شینکای (Hoshi o Ou Kodomo) رو دیدم، یک ماه دیگه تو ژاپن (2011-11-25) نسخه ی بلوری ـش عرضه میشه.

o0322045010934484635.jpg

Teaser ـش رو میزارم...حتماً دانلودش کنید.
Hoshi o Ou Kodomo Trailer
ریموت آپلود خودم iFile.lt
[LN-Gao]Hoshi_o_Ou_Kodomo_Teaser[1080p][59535C3D].mkv
[LN-Gao]Hosh_o_Ou_Kodomo_Teaser[720p][0DE7E233].mkv

انیمه داستان ساده ای داره...دباره ی دختری به نام Asuna هست که پدرش رو از دست داده و در تنهایی خودش به آهنگ های مرموز ای که از رادیوی پدرش پخش میشه، گوش میکُنه. در ادامه Asuna تصمیم به سفری ماجرا جویانه ای برای دیدن پسری میکُنه که در طول این سفر با ظلم و زیبایی های دنیا، رو به رو میشه و تجربه های کسب میکنه.

البته باید این رو هم گفت که، کمی ریت این انیمه از سایر کارهای ماکاتو شینکای، کمتره. در هر حال بی شک ارزش دیدن داره و نمیشه بیخیال از کنار کارهای این کارگردان گذشت <:
مسلما جالب میشه!
تیزر رو دانلود کردم دیدم. مثل همیشه گرافیک تو بالاترین و زیباترین سطح ممکن!!

سلام.
دوستان می خوام یک انیمه جدید رو شروع کنم. وان پیس بهتره یا بلیچ؟(می خوام شدیدا درگیر کننده باشه و واسه دیدن قسمت بعد بی تابی کنم)
دوستان اگه جایی خوب سراغ دارین که از اونجا بخرم معرفی کنین
تو چند جا کلمه فیلر رو دیدم اما نمیدونم معنیش چیه. یه توضیحی میدین؟
ممنون
من بلیچ رو ندیدم ولی مطمئنم از دیدن وان پیس پشیمون نمیشی. البته شاید لازم باشه اولش یکم صبر به خرج بدی:دی به خاطر اغراق خیلی شدید توی داستان و گرافیک.
واسه خرید هم بعضی از بچه ها تجربه شو دارن، ولی فکر کنم از این انجمن های فارسی انیمه بگیری راحت تر باشی.
فیلر هم به قسمت هایی از انیمه ها گفته میشه که از روی منبع اقتباسشون ساخته نمیشن. مثلا انیمه هایی مثل ناروتو و وان پیس و بلیچ که از رو مانگا ساخته میشن، قسمت هایی دارن که تو مانگا نیست و خود سازنده های انیمه ها به دلایل مختلف میسازنشون. به اینا فیلر (filler) میگن.

NO.6 انیمه ی بدی که نیست. تو بدترین حالت انیمه ی متوسطیه! بدیش اینه که همزمان با Steins;Gate داره پخش میشه و دروازه ی اشتاین به عنوان یه انیمه ی علمی تخیلی چندین برابر بهتره.

دروازه ی اشتاین قسمت 21 رو ببینی چی میگی ؟
من گینتاما رو تا قسمت 64 دیدم فعلا. خیلی عقبم!!

اصلاً کسی که تا حالا گینتاما هم ندیده می تونه 219 و 220 رو ببینه و روده بر بشه:d
Steins;Gate فوق العاده شده.
بین انیمه های بهار Steins;Gate و C: The money of Soul and Possibility Control مفاهیم خاصی داشتند.

به ببین کی برگشته خیلی خوشحال شدم دوباره برگشتی تاپیک داشت خاک میخورد>:d<

والا زیرنویس نورا رو یکی از دوستان انیمه ورلد ( حسین ) نمیدونم میشناسی یا نه ولی از ما تحویل گرفت و ما دیگه روش کار نمیکنیم الان اونا دارند روش کار میکنند

ولی در کل انیمه ای هستش که در کنار داستان خوب واقعآ با شخصیت اصلیش حال میکنی کلآ شخصیت با پرستیژی هستش که از همون قسمت اول خودنمایی میکنه :d

حسن جان، فدات.

که اینطور...امیدوارم هر چه زوردتر کار زیرنویس ـش تموم و کار فصل دومش شروع بشه.

اینقدر گینتاما، گینتاما کردند...که امشب قراره استارت فصل اولش رو بزنم... (:

یک دقیقه ی ازش رو که دانلود کرده بودم...از طراحی کارکترهاش و استایلش خوشم امد.

+++++

محمد علی جان

آره، انیمه ی خوبیه. دیدنش کیف خاصی داره. روند مانگا کشیدن خیلی جالبه. من فقط با این رومنسش مشکل دارم! هیچ جوری تو کتم نمیره این قول و قرار این دو تا

شدید حس خاصی داره...من اصلا نفهمیدم چطوری تمومش کرد
بالاخره یک انگیزه ی قوی باید باشه که این ها رو به سمت جلو حرکت بده..چیزی بهتر از عشق هم میتونه این کار رو کُنه!

Steins; Gate رو دارم هفتگی دانلود میکنم ولی نمیدونم چرا انگیزه ای برای دیدنش ندارم...احساس میکنم دیدنش، دقت زیادی رو میخواد. نگاش کنم؟ <:

سلام.
دوستان می خوام یک انیمه جدید رو شروع کنم. وان پیس بهتره یا بلیچ؟(می خوام شدیدا درگیر کننده باشه و واسه دیدن قسمت بعد بی تابی کنم)
دوستان اگه جایی خوب سراغ دارین که از اونجا بخرم معرفی کنین
تو چند جا کلمه فیلر رو دیدم اما نمیدونم معنیش چیه. یه توضیحی میدین؟
ممنون

یک سوم بلیچ، همش فیلر هست...من خودم بدون فیلر نگاش کردم.
http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=488149
بیلچ تقریباً از 40 قسمت به بعد داستان جون میگیره که رها کردنش رو سخت میکنه.

وان پیس، درصد فیلرهاش خیلی خیلی کمتره و به مرور زمان انیمه همینطور قوی تر میشه که رها کردنش رو غیر ممکن میکنه (:

هر دو انیمه خوب هستند...اگر دنبال مبارزه های سنگین و طولانی هست....که شخصیت هاش، همشون فابریکی قوی هستند. بلیچ گزینه ی خوبی هستش.
وان پیس هم یک انیمه ی شاد با پر از شخصیت های جذاب و قشنگ هست که مبارزه های خیلی خوبی داره...شخصیت سازیش هم که حرف نداره.

اصلاً کسی که تا حالا گینتاما هم ندیده می تونه 219 و 220 رو ببینه و روده بر بشه:d
Steins;Gate فوق العاده شده.
بین انیمه های بهار Steins;Gate و C: The money of Soul and Possibility Control مفاهیم خاصی داشتند.

آها خوب شد محمد گفت! این C: The money of Soul and Possibility Control هم از اون انیمه های باحاله! خیلی خوب وضعیت اقتصاد جهانی رو به زبون ساده بیان می کنه و خیلی زیبا میگه پول بی پشتوانه پوله سیاه هستش(طعنه ای زیبا به دلار). و توی نابودی اقتصاد ها هم عین وضعیت روز آسیا اول از همه سنگاپور زمین می خوره!

Steins; Gate رو دارم هفتگی دانلود میکنم ولی نمیدونم چرا انگیزه ای برای دیدنش ندارم...احساس میکنم دیدنش، دقت زیادی رو میخواد. نگاش کنم؟ <:

خلیل جان دقیقاً به دقت و حفظ کردن یکسری صحنه ها نیاز داره. بهتره کمی ترافیک رو کم کنی تا بتونی ببینیش. داستانش واقعاً کشش داره. قسمت 21 هم اومده.

Gintama زیرنویس انگلیسی خیلی سختی داره پدرم در میاد تا بخونم :دی . با زیرنویس فارسی هم حال نمیکنم . تا قسمت 43 دیدم . ارزش داره ببینمش ؟؟
من وانپیس میخوام :| . فیلرم فقط فیلر وانپیس :دی ادم حال میکنه با اینکه فیلره . بد ترین فیلرهم بلیچ و ناروتو .

Gintama زیرنویس انگلیسی خیلی سختی داره پدرم در میاد تا بخونم :دی . با زیرنویس فارسی هم حال نمیکنم . تا قسمت 43 دیدم . ارزش داره ببینمش ؟؟
ارزش داره مث چی! اگه از ژانر کمدی، تقلیدی و ضایع بازی خوشت میاد! شخصاً با دیدن یک هر قسمتش یک هفته ی شاد رو سپری می کنم!
به قولی تو مجلس ختم نشون بدی تبدیل به عروسی میشه!

• Like
Reactions: Fallen Soul
+++++

محمد علی جان

شدید حس خاصی داره...من اصلا نفهمیدم چطوری تمومش کرد
بالاخره یک انگیزه ی قوی باید باشه که این ها رو به سمت جلو حرکت بده..چیزی بهتر از عشق هم میتونه این کار رو کُنه!

نه، من که با وجود رابطه ی رومنسش مشکل ندارم که، شکل قول و قرار این دو تا برام غیر قابل فهمه! کلا بزرگترین مشکل Bakuman شخصیت پردازی این دوتاست. یعنی زوج تاکاگی-میوشی خیلی بهتر از زوج ماشیرو-آزوکی دراومدن. بخصوص آزوکی که اصلا انگار کاراکتر نیست و بیشتر شبیه یه بهونه واسه ادامه داستانه.
البته نه اینکه بد باشه ها، خیلی خیلی انیمه ی خوبیه. بخصوص که احتمالا مانگاکاهای Bakuman که همون مانگاکاهای دث نوت هم هستن، خاطرات دوران جوونی خودشون رو آوردن تو کار. منم به شدت منتظر سری دومشم.

دروازه ی اشتاین هم، به نظر من تا الان که ندیدی، بذار تموم بشه بعد ببین. چون بخصوص تو نیمه ی دوم، پیچیده میشه و بهتره به جای هفتگی دنبال کردن، رگباری دنبال بشه. ولی حتما ببین. فکر کنم خوشت بیاد.;)

دوستان کسی مانگای berserk رو خونده؟ فیری تیل رو چی؟ کدوماش رو بخونم؟:-/
اگه مانگای بهتری هم سراغ دارین بگین.البته من چون با آیپاد دانلود میکنم و میخونم بعضی از مانگاها رو نمیتونم پیدا کنم،مثل ناروتو یا بلیچ و وان پیس.

دوستان کسی مانگای berserk رو خونده؟ فیری تیل رو چی؟ کدوماش رو بخونم؟:-/
اگه مانگای بهتری هم سراغ دارین بگین.البته من چون با آیپاد دانلود میکنم و میخونم بعضی از مانگاها رو نمیتونم پیدا کنم،مثل ناروتو یا بلیچ و وان پیس.
چند صفحه قبل فکر کنم پیشنهادش رو به دوستان دادم...
برسرک یک سروگردن از همه مانگاهای on going بالاتره, از همین حالا شروع کن بخوندنش....

نه، من که با وجود رابطه ی رومنسش مشکل ندارم که، شکل قول و قرار این دو تا برام غیر قابل فهمه! کلا بزرگترین مشکل Bakuman شخصیت پردازی این دوتاست. یعنی زوج تاکاگی-میوشی خیلی بهتر از زوج ماشیرو-آزوکی دراومدن. بخصوص آزوکی که اصلا انگار کاراکتر نیست و بیشتر شبیه یه بهونه واسه ادامه داستانه.

جوانی هزار شوق ـو خامی (:

Naruto Shippuuden-226
واقعاً چقدر بیخود بودش...وقت تلف کردن به تمام معنا بود

Ikoku Meiro no Croisée - E08
مثل همیشه عالی بودش...با آلیس چان، خیلی حال میکنم. صدای Aoi Yuuki حرف نداره (:

Usagi Drop - E08
چرا این انیمه اینقدر قشنگه <:
اون تیکه که "دایچکی" یک لحظه یاد بار اولی که "رین" رو دید، افتاد. خیلی قشنگ بودش...یاد تنهایی که تو نگاه "رین" بود، افتاد. یک لحظه فکر کرد که "رین" دوباره احساس تنهایی کرده و تقصیر خودش هست (: ....

امشب دیدن Nurarihyon no Mago رو شروع میکنم...چند ثانیه ی اول با OP ـش رو که دیدم...ندید جذبش شدم...

P.S
که اینطور...Steins;Gate رو میزارم وقتی که تموم شد...یه کَله نگاش کنم.

ولی شنیدم که طراحش دیگه طراحی نمیکنه و داستان ناقص مونده.
نه عزیزم شایعست,کلا اینکار دیر به دیر آپ میشه شروعش برمیگرده به 1990...
اینم لیست قسمت های اینده مانگا:
316. "Full Moon 1"317. "Full Moon 2" 318. "Beast"319. "Sea God"320. "Sea God 2"321. "Sea God 3"322. "Heart" 22. "Heart"323. "Call From the Deep"324. "Merrow"

امشب دیدن Nurarihyon no Mago رو شروع میکنم...چند ثانیه ی اول با OP ـش رو که دیدم...ندید جذبش شدم...

نگاه کن خلیل جان ضرر نمیکنی فقط دیگه فکر نکنم بتونی منتظر بشینی تا زیرنویسش بیاد وقتی شروع کردی به نگاه کردن دیگه نمیشه بیخیالش شد :d

امروز 4 قسمت از گینتاما رو هم دیدم این انیمه اخر خندست کلی خنیدیم :d

نگاه کن خلیل جان ضرر نمیکنی فقط دیگه فکر نکنم بتونی منتظر بشینی تا زیرنویسش بیاد وقتی شروع کردی به نگاه کردن دیگه نمیشه بیخیالش شد :d

امروز 4 قسمت از گینتاما رو هم دیدم این انیمه اخر خندست کلی خنیدیم :d

تصمیم گرفته بودم، شبی فقط سه قسمت نگاه کنم...دیشب سه قسمت ـش رو دیدم...عالی بودش (:
طراحی کارکترهاش واقعاً حرف نداره. کم میشه انیمه ای با این دقت پیدا کرد. کشش عجیبی توی انیمه وجود داره که نمیتونم هر شب برای دیدن سه قسمت صبر کنم (:
از طرفی دارم کار فن ساب WhyNot رو میارم که هر قسمت 370 میگ هست ): و کلی طول میکشه که هر قسمت تموم بشه!
از طرفی هر چی انیمه تو دست دیدن داشتم رو سریع تموم کردم، مثل Shingetsutan Tsukihime و یا D.Gray-Man که فقط بشینم کارهای هفتگی و Nurarihyon no Mago رو نگاه کنم...

اینقدر Gintama ـا Gintama ـا کردید <: قراره استارت دانلود اون رو هم تو همین هفته بزنم

P.S
اگر فرصتی شد، حتماً در مورد انیمه هایی که طی این چند روزی که دیدم ـو، نبودم، میام صحبت میکنم.

باو اینقدر گینتاما گینتاما کردین ، منم تحریک شدم یرم دانلود کنم !!:|:دی ( خیر سرم می خواستم سال دیگه ببینم ولی انگار نمیشه :| )
تازه زیادم وقت ندارم نمی دونم چه غلطی کنم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or