Ooops
کاربر سایت
Bakuman واقعاً کار قشنگی هست..انیمه ساختار خیلی خوبی داره و تو جذب ببینده برای دیدن قسمت بعدی، خوب عمل میکنه. چیزهای جالبی در مورد مانگا و انیمه رو میشه از Bakuman فهمید و یاد گرفت.
فصل دومش، قطعاً یکی از کارهای قشنگ پاییز و زمستون 2011-2012 میشه.
آره، انیمه ی خوبیه. دیدنش کیف خاصی داره. روند مانگا کشیدن خیلی جالبه. من فقط با این رومنسش مشکل دارم! هیچ جوری تو کتم نمیره این قول و قرار این دو تاآره خداییش Bakuman انیمه خیلی خوبی هستش !! من لحظه شماری می کنم تا فصل 2ـشو نشون بدن !!:biggrin1:
NO.6 انیمه ی بدی که نیست. تو بدترین حالت انیمه ی متوسطیه! بدیش اینه که همزمان با Steins;Gate داره پخش میشه و دروازه ی اشتاین به عنوان یه انیمه ی علمی تخیلی چندین برابر بهتره.No.6 همچین انیمه خیلی بدی هم نیست...
دروازه ی اشتاین قسمت 21 رو ببینی چی میگی ؟20 :Steins; Gate
این انیمه حسابی مغز رو فیتیله پیچ می کنه. تو این قسمت آخری یهویی اوکابه تازه یادش افتاد اگه آخرین دی-میل رو لغو کنه کوریسو میمیره. عجب تراژیدی ای میشه.
گینتاما نمیدونم کیا میبینند اما حتماً قسمت های 219 و 220 رو ببینید! حتی اگه هیچ قسمتی ازش ندیدید! از خنده کار به بخیه ی روده می کشه
من گینتاما رو تا قسمت 64 دیدم فعلا. خیلی عقبم!!
مسلما جالب میشه!داشتم یک چرخی میزدم، تاریخ کار جدید ماکاتو شینکای (Hoshi o Ou Kodomo) رو دیدم، یک ماه دیگه تو ژاپن (2011-11-25) نسخه ی بلوری ـش عرضه میشه.
Teaser ـش رو میزارم...حتماً دانلودش کنید.
Hoshi o Ou Kodomo Trailer
ریموت آپلود خودم iFile.lt
[LN-Gao]Hoshi_o_Ou_Kodomo_Teaser[1080p][59535C3D].mkv
[LN-Gao]Hosh_o_Ou_Kodomo_Teaser[720p][0DE7E233].mkv
انیمه داستان ساده ای داره...دباره ی دختری به نام Asuna هست که پدرش رو از دست داده و در تنهایی خودش به آهنگ های مرموز ای که از رادیوی پدرش پخش میشه، گوش میکُنه. در ادامه Asuna تصمیم به سفری ماجرا جویانه ای برای دیدن پسری میکُنه که در طول این سفر با ظلم و زیبایی های دنیا، رو به رو میشه و تجربه های کسب میکنه.
البته باید این رو هم گفت که، کمی ریت این انیمه از سایر کارهای ماکاتو شینکای، کمتره. در هر حال بی شک ارزش دیدن داره و نمیشه بیخیال از کنار کارهای این کارگردان گذشت <:
تیزر رو دانلود کردم دیدم. مثل همیشه گرافیک تو بالاترین و زیباترین سطح ممکن!!
من بلیچ رو ندیدم ولی مطمئنم از دیدن وان پیس پشیمون نمیشی. البته شاید لازم باشه اولش یکم صبر به خرج بدی به خاطر اغراق خیلی شدید توی داستان و گرافیک.سلام.
دوستان می خوام یک انیمه جدید رو شروع کنم. وان پیس بهتره یا بلیچ؟(می خوام شدیدا درگیر کننده باشه و واسه دیدن قسمت بعد بی تابی کنم)
تو چند جا کلمه فیلر رو دیدم اما نمیدونم معنیش چیه. یه توضیحی میدین؟دوستان اگه جایی خوب سراغ دارین که از اونجا بخرم معرفی کنین
ممنون
واسه خرید هم بعضی از بچه ها تجربه شو دارن، ولی فکر کنم از این انجمن های فارسی انیمه بگیری راحت تر باشی.
فیلر هم به قسمت هایی از انیمه ها گفته میشه که از روی منبع اقتباسشون ساخته نمیشن. مثلا انیمه هایی مثل ناروتو و وان پیس و بلیچ که از رو مانگا ساخته میشن، قسمت هایی دارن که تو مانگا نیست و خود سازنده های انیمه ها به دلایل مختلف میسازنشون. به اینا فیلر (filler) میگن.