Ooops
کاربر سایت
بالاخره وقت کردم:
انیمه های در حال پخش به ترتیبی که ازشون خوشم میاد :
Usagi Drop تا قسمت 8 :
امتیازش تا الان 9
Steins;Gate تا قسمت 21 :
امتیازش تا الان 8
Mawaru Penguin Drum تا قسمت 7 :
امتیازش تا الان 8
Ikoku Meiro no Croisée تا قسمت 8 :
امتیازش تا الان 7
Hanasaku Iroha تا قسمت 21 :
امتیازش تا الان 7
Ao no Exorcist تا قسمت 19 :
امتیازش تا الان 6
Dantalian no Shoka تا قسمت 7 :
امتیازش تا الان 6
Mayo Chiki تا قسمت 7 :
امتیازش تا الان 5
انیمه ی خوبیه. اچی که منو سرگرم کنه حتما خوبه
Kamisama Dolls تا قسمت 8 :
امتیازش تا الان 5
یه قسمت خوب، یه قسمت بد، یه تیکه خوب، یه تیکه بد، یه جا عالی، یه جا مسخره!
Kamisama no Memochou تا قسمت 7 :
امتیازش تا الان 5
هر قسمتش روند نزولی داره. یعنی انگار سازنده ها نشستن همه ی ماجراها رو پیش هم گذاشتن، بعد از بهترین ها شروع کردن و یکی یکی به سمت بدترین رفتن. بهترین قسمتش همون قسمت اولش بود.
انیمه های در حال پخش به ترتیبی که ازشون خوشم میاد :
Usagi Drop تا قسمت 8 :
امتیازش تا الان 9
توی این هشت قسمت واقعا عالی بوده. البته Ano Hana هم توی 7 قسمت اول عالی بود و بعدش از مسیرش منحرف شد ولی فکر نکنم واسه اینم این اتفاق بیفته. امیدوارم.
توی دو قسمت آخر تمرکز بیشتر روی شخصیت های فرعی هست و در عین حال هیچوقت رین و دایکیچی و روابط رو به رشدشون فراموش نمیشه. قسمت هفتمش بهترین قسمتش بود. به نظر من اشاره به از خودگذشتگی هاروکو، دختردایی دایکیچی به عنوان یه مادر خیلی ارزشمنده و خیلی هم خوب انجام شد. در مورد قسمت آخر، من دقیقا نمیدونم که مادر رین چه حسی داره؟ الان پشیمونه که رین رو ول کرده؟ عذاب وجدان داره یا اینکه فقط یکم یاد گذشته افتاده؟
راستی یه چیز دیگه توی این قسمت این بود که زندگی مانگاکا ها رو خیلی پر استرس و تحت فشار نشون داد. قبلا Bakuman هم یه اشاراتی به این موضوع داشتش. فکر کنم خیلی علاقه لازمه تا یه همچین کاری رو انجام بدی. حتی اگه پول خوبی توش باشه.
توی دو قسمت آخر تمرکز بیشتر روی شخصیت های فرعی هست و در عین حال هیچوقت رین و دایکیچی و روابط رو به رشدشون فراموش نمیشه. قسمت هفتمش بهترین قسمتش بود. به نظر من اشاره به از خودگذشتگی هاروکو، دختردایی دایکیچی به عنوان یه مادر خیلی ارزشمنده و خیلی هم خوب انجام شد. در مورد قسمت آخر، من دقیقا نمیدونم که مادر رین چه حسی داره؟ الان پشیمونه که رین رو ول کرده؟ عذاب وجدان داره یا اینکه فقط یکم یاد گذشته افتاده؟
راستی یه چیز دیگه توی این قسمت این بود که زندگی مانگاکا ها رو خیلی پر استرس و تحت فشار نشون داد. قبلا Bakuman هم یه اشاراتی به این موضوع داشتش. فکر کنم خیلی علاقه لازمه تا یه همچین کاری رو انجام بدی. حتی اگه پول خوبی توش باشه.
Steins;Gate تا قسمت 21 :
امتیازش تا الان 8
این انیمه، یکی از بهترین روایت های داستان رو توی انیمه های درحال پخش داره. توی نیمه ی اول انیمه، تیکه های کمدی بخصوص تیکه های خود اوکابه، با اون شخصیت خل و چلش انیمه رو خیلی جذاب کرده بود، ولی هر چی جلوتر رفتیم، انیمه موضوعش جدی تر شد و تو این قسمت های آخر عملا تبدیل به یه انیمه تراژیک و غمگین شده.
توی داستان، قسمت های غیر واقعی و غیر منطقی زیادی وجود داره و حتی سوتی هایی هم میشه از انیمه گرفت ولی نگاه کردنش رو دوست دارم. مهمترین نقطه قوتش شخصیت هاش هست که خیلی خوب و با جزئیات کار شدن.
هر چند از نظر بصری و صوتی جزو انیمه های کم خرجه ولی یکی از بهترین هاست.
توی داستان، قسمت های غیر واقعی و غیر منطقی زیادی وجود داره و حتی سوتی هایی هم میشه از انیمه گرفت ولی نگاه کردنش رو دوست دارم. مهمترین نقطه قوتش شخصیت هاش هست که خیلی خوب و با جزئیات کار شدن.
هر چند از نظر بصری و صوتی جزو انیمه های کم خرجه ولی یکی از بهترین هاست.
Mawaru Penguin Drum تا قسمت 7 :
امتیازش تا الان 8
اگر قرار باشه این انیمه رو با دو تا کلمه توصیف کنم، اولیش "عجیب غریب" و دومیش هم "دیوانه وار" هست. هر قسمت ترکیبی از درام، کمدی، فانتزی و رئالیسمیه که به سوالات ایجاد شده از قسمت های قبلی جواب میده، خودش هم کلی سوال تازه درست میکنه! نمادگرایی تو این انیمه تو بالاترین حد ممکنه! اکثر صحنه ها و ایتم ها با هدف و اشاره به موضوع خاصی توی انیمه هستن. از طرفی پنگوئن ها و کارای بامزه و خنده دارشون شون، انیمه رو دوست داشتنی میکنن، از اون طرف دیوونه بازیهای وحشتناک رینگو و ناتسومه انیمه رو جنایی میکنه. از یه طرف "سیزون سنیاکو" انیمه رو فانتزی میکنه، از یه طرف کانبا و تلاشش برای حفظ خانواده انیمه رو واقعی میکنه. در مورد داستان چیزی زیادی نمی تونم بگم، چون کلی سوال بی جواب داره. کانبا چیکار داره میکنه؟ رینگو واقعا تا کجا پیش میره؟ ناتسومه کیه ؟ هیماری رو چی کنترل میکنه و ... .
لازم به ذکر نیست که این انیمه از نظر گرافیکی و صوتی یه شاهکاره محضه.
لازم به ذکر نیست که این انیمه از نظر گرافیکی و صوتی یه شاهکاره محضه.
Ikoku Meiro no Croisée تا قسمت 8 :
امتیازش تا الان 7
هرچند تو تمام قسمت های این انیمه، به یه سری تفاوت ها ی فرهنگی ریز و درشت پرداخته میشه، اما اگر واقع بین باشیم، اکثرا تفاوت های سلیقه ای و ظاهری بودن. مثل غذاها و لباس ها و ... . اما توی قسمت های اخیر، انیمه به موضوعات جدی تری پرداخته. مثلا توی قسمت پنجم، به تفاوت نوع نگاه ژاپنی ها و اروپایی های اونموقع به غریبه ها و رفتار عمومی شون پرداخته شد. یا مثلا توی قسمت هشتم، نوع نگاه اونموقع به زن ، جامعه و آزادی بررسی کردن که موضوعات خیلی جدی تر و مهم تری هستن. البته انیمه همچنان حالت آرامش بخش و کاوایی خودش رو از دست نداده و این نکته ی خوبشه. قسمت آخر انیمه فوق العاده بود. یعنی اگر قراره به 7 قسمت اول امتیاز 7 بدم، باید به قسمت هشتم، امتیاز 10 بدم. همه چیز این قسمت، یه سر و گردن بالاتر از استانداردهای این انیمه بود. هم دلیل تفاوت کامیل و آلیس رو فهمیدیم، هم قصه ها شون مورد بررسی قرار گرفت، هم یه رابطه ی عشقی شکست خورده بین کامیل و کلود به وسط کشیده شد و ... و همه ی اینا هم تو بهترین حالت روایت داستان اتفاق افتادن. در مورد کامیل، فکر کنم بین اون و کلود روابط پیچیده تری باشه. من حدس میزنم، کامیل از کلود درخواستی داشته که کلود قبول نکرده، شاید مثلا فرار یا یه همچین چیزی!
قسمت ویژه اش هم خیلی قشنگ بود. حیف که آهنگ ها زیرنویس نداشتن و کیفیت پایین بود.
قسمت ویژه اش هم خیلی قشنگ بود. حیف که آهنگ ها زیرنویس نداشتن و کیفیت پایین بود.
Hanasaku Iroha تا قسمت 21 :
امتیازش تا الان 7
یه جا خوندم که این انیمه قرار بوده تو 14 قسمت تموم بشه ولی چون پتانسیلش رو داشته 26 قسمتی ساختنش. من که ناراضی نیستم. هرچند نیمه ی دوم انیمه به اندازه ی نیمه ی اولش خوب نیست، بخصوص از لحاظ داستان، اما من علاقه ی خاصی به دنبال کردنش دارم. مهم ترین دلیل ضعف داستان تو این قسمت ها عدم تمرکز روی شخصیت اصلی یعنی اوهاناست و خیلی واضحه که داستان خود اوهانا رو نگه داشتن برای قسمت های آخر. در نتیجه مطمئنا بهتر هم میشه. هر چند همین الان هم بعضی آرک هاش مثل آرک دو قسمتی اخیر خیلی خوبن.
Ao no Exorcist تا قسمت 19 :
امتیازش تا الان 6
یه حس فولمتال آلکمیست تو این انیمه هست! هم توی داستان و طراحی کاراکترها، هم توی روایت داستان و انیمیشن ها و ... . به هر حال این انیمه تو دو سه قسمت اول، به نظر من، خیلی خوب شروع شد. اما خیلی زود اسیر این school life شد که مثل طاعون افتاده روی همه ی انیمه های اکشن و شونن جدید و همین کیفیتش رو به شدت پایین آورد. هر چند بعد از چند قسمت بهتر شد، ولی پتانسیل خیلی بهتر شدن رو هم هنوز داره. این قسمت های فیلر مانندش هم هرچند به خاطر گرافیک و موسیقی های عالی مثل فیلرهای ناروتو اعصاب خردکن نیست، اما از کیفیت انیمه کم میکنه.
Dantalian no Shoka تا قسمت 7 :
امتیازش تا الان 6
این انیمه خیلی با Gosick فرق داره. همین اول گفتم، چون اینو به طرز ناجوانمردانه ای با گوسیک مقایسه اش میکنن. چیزی که من در مورد این انیمه دوست دارم، اینه که روایت داستانش طوریه که بر خلاف 95 درصد انیمه ها، مخاطب رو باهوش فرض میکنه و با مونولوگ ها و دیالوگ های اعصاب خرد کن و فلش بک ها و ... نمیاد همه چیزو توضیح بده! یه چیز دیگه، انیمیشن های حرکتی شخصیت ها و مبارزاتش که یادآور شاهکارهای قبلی GAINAX یعنی Gurren Lagann و FLCL هست. اما نقطه ضعف هم کم نداره. به خاطر ساختار اپیسودیک داستان ها خیلی عمیق نیست و شخصیت ها هم کامل نیستن و ... . توی قسمت ششم، شخصیت های اصلی بدون هیچ اعلام قبلی یهو عوض شدن و این از چیزاییه که فقط تو این انیمه اتفاق میفته!
Mayo Chiki تا قسمت 7 :
امتیازش تا الان 5
انیمه ی خوبیه. اچی که منو سرگرم کنه حتما خوبه
Kamisama Dolls تا قسمت 8 :
امتیازش تا الان 5
یه قسمت خوب، یه قسمت بد، یه تیکه خوب، یه تیکه بد، یه جا عالی، یه جا مسخره!
Kamisama no Memochou تا قسمت 7 :
امتیازش تا الان 5
هر قسمتش روند نزولی داره. یعنی انگار سازنده ها نشستن همه ی ماجراها رو پیش هم گذاشتن، بعد از بهترین ها شروع کردن و یکی یکی به سمت بدترین رفتن. بهترین قسمتش همون قسمت اولش بود.