تقریباً دو هفته ای اینترنت نداشتم، ولی کارهای هفتگی رو از طرف دوستام دنبال میکردم
Kamisama Dolls تا قسمت 7 که دیدم خیلی خوب شده، اولش هاش خیلی قصد درآپ کردنش رو داشتم، ولی نظرم کم کم عوض شده و انیمه روند بهتری پیدا کرده.
Ao no Exorcist تا قسمت 18 دیدم...انیمه واقعاً تو فصل دومش خیلی پیشرفت کرده، ولی معلوم نیست چطوری میخواد تموم بشه توی 24 قسمت، تازه انیمه جون گرفته.
Beelzebub با این وجود که انتهای آب بندی بودش تا همین قسمت 30، ولی امیدوارم که برای فصل پاییز هم تمدید ـش کنند...خیلی باهاش حال میکنم بخصوص تو (SP قسمت 30)
بخصوص تو این مدرسه ی جدید، کارکترهای جدید و اون شش نفر افسانه ای، چه شود <:
Ikoku Meiro no Croisée واقعاً میخواد چی بشه آخرش (: هر چی هست، انیمه ی قشنگی هست بخصوص اینکه محمد علی زیرنویس ـش رو عالی و به موقعه میزنه. (SP قسمت 7)
این "کلود" چقدر فرصت طلب ـه (: ماچ ـو گرفت نامرد LOL
No.6 چقدر بیخوده این انیمه، نصف ـش رفته...هنوز هیچی نشده، هر قسمت هم همینطوری رو هیچی داره پیش میره (SP قسمت 6)
پتانسیل عجیبی برای دیدن یک صحنه ی G4y تو این انیمه هستش...
Naruto Shippuuden-225
کارمون در آمد...تا این ناروتو احمق بخواد به هشت دُم برسه، ما، چند ده قسمتی فیلر مهمون هستیم
Usagi Drop واقعاً داره عالی پیش میره، خفن ترین Slice of Life این فصل ـه. (SP قسمت 7)
تا اینجا"رین" تو اوج خوشحالی هستش...معمولاً سلیقه ی من با اشک ـو احساسات تو انیمه، میونه ی خیلـــی خوبی داره....ولی واقعاً نمیتونم گریه کردن "رین" رو تحمل کنم. ولی بازم استقبال میکنیم (:
تقریباً دو هفته ای اینترنت نداشتم، ولی کارهای هفتگی رو از طرف دوستام دنبال میکردم
Kamisama Dolls تا قسمت 7 که دیدم خیلی خوب شده، اولش هاش خیلی قصد درآپ کردنش رو داشتم، ولی نظرم کم کم عوض شده و انیمه روند بهتری پیدا کرده.
Ao no Exorcist تا قسمت 18 دیدم...انیمه واقعاً تو فصل دومش خیلی پیشرفت کرده، ولی معلوم نیست چطوری میخواد تموم بشه توی 24 قسمت، تازه انیمه جون گرفته.
Beelzebub با این وجود که انتهای آب بندی بودش تا همین قسمت 30، ولی امیدوارم که برای فصل پاییز هم تمدید ـش کنند...خیلی باهاش حال میکنم بخصوص تو (SP قسمت 30)
بخصوص تو این مدرسه ی جدید، کارکترهای جدید و اون شش نفر افسانه ای، چه شود <:
Ikoku Meiro no Croisée واقعاً میخواد چی بشه آخرش (: هر چی هست، انیمه ی قشنگی هست بخصوص اینکه محمد علی زیرنویس ـش رو عالی و به موقعه میزنه. (SP قسمت 7)
این "کلود" چقدر فرصت طلب ـه (: ماچ ـو گرفت نامرد LOL
No.6 چقدر بیخوده این انیمه، نصف ـش رفته...هنوز هیچی نشده، هر قسمت هم همینطوری رو هیچی داره پیش میره (SP قسمت 6)
پتانسیل عجیبی برای دیدن یک صحنه ی G4y تو این انیمه هستش...
Naruto Shippuuden-225
کارمون در آمد...تا این ناروتو احمق بخواد به هشت دُم برسه، ما، چند ده قسمتی فیلر مهمون هستیم
Usagi Drop واقعاً داره عالی پیش میره، خفن ترین Slice of Life این فصل ـه. (SP قسمت 7)
تا اینجا"رین" تو اوج خوشحالی هستش...معمولاً سلیقه ی من با اشک ـو احساسات تو انیمه، میونه ی خیلـــی خوبی داره....ولی واقعاً نمیتونم گریه کردن "رین" رو تحمل کنم. ولی بازم استقبال میکنیم (:
به به !! خليل خوش اومدي !! واقعا جات خالي بود :دي اين جا خوابيده بود بد !!
منم الان فقط Usagi Drop و Ikoku Meiro no Croisée رو مي بينم !! No.6 هم كه خيلي مسخره بود !! يه 4 5 تا هم كه همون اول دراپش كردم !!
خليلي اين ناروتو فيلراش ارزش ديدن داره !!؟؟ دانلود كردم ولي اصلا حالشو ندارم ببينم !!
اما به نظرم وان پيس داره خيلي خوب پيش مي ره !!من كه هنوز در حال سورپرايز شدنم !!:d
به به!
ببین کی برگشته. اوکائری خلیل
-------------------
منم دارم Bakuman میبینم. 18 قسمتی دیدم. بعلاوه ی چند تا از کارای در حال پخش که بعدا در موردشون حرف میزنم.
به به !! خليل خوش اومدي !! واقعا جات خالي بود :دي اين جا خوابيده بود بد !!
منم الان فقط Usagi Drop و Ikoku Meiro no Croisée رو مي بينم !! No.6 هم كه خيلي مسخره بود !! يه 4 5 تا هم كه همون اول دراپش كردم !!
خليلي اين ناروتو فيلراش ارزش ديدن داره !!؟؟ دانلود كردم ولي اصلا حالشو ندارم ببينم !!
اما به نظرم وان پيس داره خيلي خوب پيش مي ره !!من كه هنوز در حال سورپرايز شدنم !!:d
No.6 رو فقط برای اینکه آرشیوام ناقص نباشه دارم ادامش میدم، و گرنه تا اینجا هیچ امیدی بهش نیست.
ناروتو...والا من مانگاش رو نمیخونم..ولی فعلاً که از ظاهرش توی فیلره...ولی احتمالش هست که ترکیبی از فیلر و چند درصدی از داستان هم توی این قسمت ها و یا قسمت های آب بندی بعدی باشه...باید از مانگا خوان ها سوال کرد.
وان پیس که حرف نداره...
OnePiece - E511
واقعاً Eiichiro Oda کارش درسته...شخصیت سازیش حرف نداره. این قسمت واقعاً حال داد دیدنش...Next Time قسمت بعدی خوب بودش، چیزی رو لو نداد (:
با این وجود که از روی مانگا، میدونم قسمت بعد چیه...ولی عجیب دارم لحظه شماری میکنم تا دوشنبه ی هفته ی دیگه، که 720پی E512 بیاد <:
به به!
-------------------
منم دارم Bakuman میبینم. 18 قسمتی دیدم. بعلاوه ی چند تا از کارای در حال پخش که بعدا در موردشون حرف میزنم.
Bakuman واقعاً کار قشنگی هست..انیمه ساختار خیلی خوبی داره و تو جذب ببینده برای دیدن قسمت بعدی، خوب عمل میکنه. چیزهای جالبی در مورد مانگا و انیمه رو میشه از Bakuman فهمید و یاد گرفت.
فصل دومش، قطعاً یکی از کارهای قشنگ پاییز و زمستون 2011-2012 میشه.
به به!
-------------------
این فیلرا مارو کشت چه وضعیتیه؟! عملاً تبدیل شده به وان پیس! قسمت بعدم که قراره با دزدای دریایی بجنگن! ناروتوپیس شده.
وان پیس: 511
سازنده خوب بلده از سه چپتر مانگا چطوری 20 قسمت انیمه در بیاره تا ی وختی خدایی نکرده در گیر پدیده شوم فیلر نشه.
بلیچ:336
هیچی دیگه. همچنان فیلر است که میماند.
7 :Usagi Drop
آخی، چه انیمه خوبه. همه چی آرومه من چقد خوشحالم. هر قسمتش رو میبینم روحیم عوض میشه.
20 :Steins; Gate
این انیمه حسابی مغز رو فیتیله پیچ می کنه. تو این قسمت آخری یهویی اوکابه تازه یادش افتاد اگه آخرین دی-میل رو لغو کنه کوریسو میمیره. عجب تراژیدی ای میشه.
18 :Ao No Exorcist
انیمه خوبیه. خوش می گزره. مبارزه های باحالی داره. مخصوصاً قسمت دو هفته قبل که با پادشاه آسیاه مبارزه کرد.
بلزباب:30
بعد چندین فیلر ضایع برگشت به خط خودش. مبارزه با این شوالیه های مقدس خیلی خوب بود. البته هنوز هم باید روش کار بشه. ای کاش ادامه بدنش.
7 :No 6
تا اینجای کار که هیچ چیزی درست حسابی مشخص نشده. فقط این داستان زنبور هاست که کمی جالبه بدونم از کجا اومدن و چه کار می کنند. جنبه یک مورد چیزدار چیزکی رو هم که بد جور داره.
دقیقاً (: .... Manyuu Hikenchou بیخودترین انیمه ی این فصل هست، از همون قسمت اولش، قبل از اینکه پاگیرش بشم و مجبور بشم الکی تا آخرش دانلود کنم...فرستادمش تو پوشه ی Dropped هام. باز صد رحمت به Mayo Chiki که تا اونجایی که دیدم، یک خورده بیشتر قابل بودش...ولی بازم سرنوشت ـش پوشه ی Dropped بودش و دادم یکی از دوستام بیارتش (:
++++++++
داشتم یک چرخی میزدم، تاریخ کار جدید ماکاتو شینکای (Hoshi o Ou Kodomo) رو دیدم، یک ماه دیگه تو ژاپن (2011-11-25) نسخه ی بلوری ـش عرضه میشه.
انیمه داستان ساده ای داره...دباره ی دختری به نام Asuna هست که پدرش رو از دست داده و در تنهایی خودش به آهنگ های مرموز ای که از رادیوی پدرش پخش میشه، گوش میکُنه. در ادامه Asuna تصمیم به سفری ماجرا جویانه ای برای دیدن پسری میکُنه که در طول این سفر با ظلم و زیبایی های دنیا، رو به رو میشه و تجربه های کسب میکنه.
البته باید این رو هم گفت که، کمی ریت این انیمه از سایر کارهای ماکاتو شینکای، کمتره. در هر حال بی شک ارزش دیدن داره و نمیشه بیخیال از کنار کارهای این کارگردان گذشت <:
فیلر به قسمت هایی از انیمه گفته میشه که ربطی به داستان اصلی نداره چون همه ی انیمه ها رو از روی مانگا میسازند وقتی فاصله پخش داستانی انیمه به مانگا نزدیک میشه سازنده انیمه مجبوره فیلر بسازه تا مانگا پیشروی داستان داشته باشه
در مورد انیمه های بلیچ و وان پیس اگه تعداد قسمت برات مهم نیست و میخوای یه کار خوب منسجم ببینی وان پیس رو شروع کن ولی تا الان 511 قسمت ازش پخش شده ولی بلیچ جزء انیمه هایی هستش که فکر میکنم تعداد قسمت فیلرش از تعداد قسمت های اصلی داستان بیشتره و واقعآ اعصاب ادم رو خورد میکنه با اینکه داستان اصلیش خیلی جذاب دنبال میشه و مبارزاتش حرف نداره
---------- نوشته در 02:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:53 PM ارسال شده بود ----------
حسن جان، وضعیت زیرنویس Nurarihyon no Mago چطور هست...امشب میخوام استارت دانلودش رو بزنم و هر شب نگاه کنم...فصل دومش رو هفتگی دارم دانلود میکنم.
به ببین کی برگشته خیلی خوشحال شدم دوباره برگشتی تاپیک داشت خاک میخورد>:d<
والا زیرنویس نورا رو یکی از دوستان انیمه ورلد ( حسین ) نمیدونم میشناسی یا نه ولی از ما تحویل گرفت و ما دیگه روش کار نمیکنیم الان اونا دارند روش کار میکنند
ولی در کل انیمه ای هستش که در کنار داستان خوب واقعآ با شخصیت اصلیش حال میکنی کلآ شخصیت با پرستیژی هستش که از همون قسمت اول خودنمایی میکنه :d