Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
عذر میخوام .
من تا حالا طرف انیمه نرفتم . به همین خاطر ممکنه سوالم تکراری یا ناآشنا به نظر بیاد.
دنبال یه انیمه پر طرفدار و محبوب هستم . ترجیحا سریالی.
مسائل +18 هم برام بی اهمیت هستن ، چون هیچ حالتی نسبت به این مورد ندارم و بیشتر محتوا واسم مهمه. هرچه قد عمیقتر بهتر.
خواهشن بسته به تجربه خوبتون یه انیمه معرفی کنید که برای شروع ، دلزده نشم.
Death Note ببین 24 قسمته . هرکی دیده خوشش اومده . اینمه بلند هست و کوتاه . بلند هاش به 500-600 قسمت بلکه بیشترم میرسه . کوتاه 24 قسمتی هستند اغلب و یا 2 فصل 24 قسمتی .

• Like
Reactions: 4th
سلام

Gosick رو هم میتونی ببینی . 24 قسمت و فوق العاده .
-----
من Bleach رو از 224 به این ور دیگه نتونستم ببینم . از فیلر درومده ؟

نه هنوز ولی احتمال میدم تا دو هفته ای دیگه از فیلر در بیاد چون اخرای فیلر هست

شما حالا پیشن نگاه کن خیلی قسمت عقب هستی تا برسی ایشاله از فیلر در میاد

• Like
سلام
شما حالا پیشن نگاه کن خیلی قسمت عقب هستی تا برسی ایشاله از فیلر در میاد
دیشب تا 228 رو دانلود کردم و دیدم .
امشبم بقیش رو دانلود میکنم و میبینم .
10 قسمت عقب بودن که چیزی نیست . 1 - 2 روزه جبران میشه :دی
Death Note + Gosick + Bleach
اگر میخوای انیمه بلند هم شروع کنی ، به غیر از bleach میتونی از naruot یا one piece شروع کنی .
به نظرم با gosick و death note شروع کن که کوتاه هستن . بعدش در کنار انیمه های کوتاه برو سراغ انیمه بلند .

آخرین ویرایش:
خوب دوستان بعد از دیدن چند انیمه نیمه بلند و کوتاه . اساتید اگر انیمه بلند سراغ دارند پیشنهاد بدن :

bleach رو دیدم ولی به علت اینکه داستان رو به کزایی شدن رفت drop شد در مورد naruot یا one piece هم خوشم نمیاد ازشون نمیدونم چرا اصلا با اینطور سبکها حال نمیکنم . حالا اگر چیزی مونده وسط ما ندیده باشیم ممنون میشم . حالا تموم شده باشه مشکلی نیست :d

Death Note ببین 24 قسمته . هرکی دیده خوشش اومده . اینمه بلند هست و کوتاه . بلند هاش به 500-600 قسمت بلکه بیشترم میرسه . کوتاه 24 قسمتی هستند اغلب و یا 2 فصل 24 قسمتی .
ِDeath Note که 37 قسمته برادر.
عذر میخوام .
من تا حالا طرف انیمه نرفتم . به همین خاطر ممکنه سوالم تکراری یا ناآشنا به نظر بیاد.
دنبال یه انیمه پر طرفدار و محبوب هستم . ترجیحا سریالی.
مسائل +18 هم برام بی اهمیت هستن ، چون هیچ حالتی نسبت به این مورد ندارم و بیشتر محتوا واسم مهمه. هرچه قد عمیقتر بهتر.
خواهشن بسته به تجربه خوبتون یه انیمه معرفی کنید که برای شروع ، دلزده نشم.
شما اول Death Note رو ببین، Berserk هم انیمه کوتاه قشنگیه!
خوب دوستان بعد از دیدن چند انیمه نیمه بلند و کوتاه . اساتید اگر انیمه بلند سراغ دارند پیشنهاد بدن :

bleach رو دیدم ولی به علت اینکه داستان رو به کزایی شدن رفت drop شد در مورد naruot یا one piece هم خوشم نمیاد ازشون نمیدونم چرا اصلا با اینطور سبکها حال نمیکنم . حالا اگر چیزی مونده وسط ما ندیده باشیم ممنون میشم . حالا تموم شده باشه مشکلی نیست :d
تا کجا دیدی که داستان به کذایی رفت؟
همون انیمه کوتاه Berserk هستش که قشنگه!
دیگه چیزی به مغزم :دی خطور نمیکنه!

• Like
حالا چه فرقی میکنه ؟ :d . اخه بیشتر کوتاه ها 24 قسمتن فکر کردم اینم 24 قسمت بود . همین Death Note ببین فعلا .

انیمه نیمه بلند ( 2 سری 25 قسمتی ) Code Geass رو ببین . چه انیمه هایی دیدی ؟؟
-------------------------------
ایشون گفتن Naroto اشتبا املایی کردن :d

انیمه ی بلند، فیری تیل و گینتاما و چند تا دیگه هم هستن ولی خب احتمالا از اینا هم خوشت نمیاد دیگه :دی من حدس میزنم 40 قسمت از وان پیس که بگذره حتما خوشت بیاد!

خوب در اخر تونستم 504 فسمت وان پیس را که رو دی وی دی خریده بودم تموم کنم اینم نظرم تا اینجا
همه چیز تا اینجای سریال خوب بده به جزء این اخریاش که خیلی طاقت فرسا بود مردن ایس بعد از این همه تلاشی که کردن ضد حال بود قسمت درام جاش تو مجموعه خالی بود که به لطف اومدن بوا هانکوک بسیار عالی شد
حالا میخواستم ببینم اخرین قسمتایی که ازش منتشر شده تا کدومه به اگه اشتباه نکنم تا 510 هست هر جا گشتم یه سایت درست حسابی برای دانلودش پیدا نکردم دوستان اگه لینک دانلود با کیفیت متوسط از 505 تا اخریش را دارن بزارن ممنون

شما اول Death Note رو ببین، Berserk هم انیمه کوتاه قشنگیه!

تا کجا دیدی که داستان به کذایی رفت؟
همون انیمه کوتاه Berserk هستش که قشنگه!
دیگه چیزی به مغزم :دی خطور نمیکنه!
واقعا نامردیه انیمه ی کسل کننده برسرک رو به مانگای شاهکار این سری ترجیح دادن....:d
پیشنهاد من فقط خوندن مانگا, البته این دفعه استثنائا.....

حالا میخواستم ببینم اخرین قسمتایی که ازش منتشر شده تا کدومه به اگه اشتباه نکنم تا 510 هست هر جا گشتم یه سایت درست حسابی برای دانلودش پیدا نکردم دوستان اگه لینک دانلود با کیفیت متوسط از 505 تا اخریش را دارن بزارن ممنون

از اینجا میتونی دانلود کنی....البته قبلش باید عضو بشی...Free

http://www.anime-access.com/anime/O/One_Piece_(TV)

اگرم که با Torrent بلدی کار کنی اینجا از همه بهتره

http://www.nyaa.eu/

برای گرفتن انیمه های در حال پخش روز به روز هم میتونی به این دو تا سایت بری هم torrent دارن و هم Direct Download

http://www.animefansftw.com/

http://www.animetake.com

سلام
انیمیشن ناروتو شیپدون کلا چند قسمته؟ من تا 220 دارم اما اخرش نصفه موند. از چند جا خواستم بگیرم همین 220 بوده. خوب بقیش چی شد؟!
225 هم دیشب اومد .
-----
پ.ن : دوستان تقاضای لینک دانلود نکنن لطفاً .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or