Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فلیچ ، ببخشید بلیچ همینه دیگه . :d
نبین آقا ، نبین . فیلر کلا چیزه به درد نخوریه . البته به نظر من فیلر بونتو ها که 40 قسمتی هست یه کمی ارزش دیدن داره ولی بقیش مفت هم نمی ارزه .

البته نباید به بلیچ توهین کرد اگه بلیچ این فیلر هارو نداشت 100 برابر از نارتو جلو می زد دوست عزیز aliahmadi2 بعضی از فیلر هاش بد نیست کمی به داستان اصلی ربط داره پس ببین و الا هم بلیچ از فیلر در اومده

دوستان یه سوالی داشتم الان من دارم وان پیس را نگاه میکنم میخواستم ببینم توی فسمت 504 داستان به پایان میرسه یا هنوز ادامه داره؟ بعد منظور از این فیلر چیه؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوالی داشتم الان من دارم وان پیس را نگاه میکنم میخواستم ببینم توی فسمت 504 داستان به پایان میرسه یا هنوز ادامه داره؟ بعد منظور از این فیلر چیه؟
نه بابا هنوز خیلی مونده :P
فیلر هم به قسمتایی میگن که فقط تو انیمه است و توی مانگا وجود نداره و بیشتر وقتا به داستان اصلی هم ربطی نداره .

یک انسانی بعد 2 قسمت دو ریالی اش می افتد یک انسانی هم بعد از 4 قسمت.:d
یک انسانی هم همچنان چنین احساسی نداره :d
راستی همچنان تو کف زیرنویس قسمت های جدید هاناساکو ایروها و دفترچه خاطرات خدا هم هستیم :d

بعد از مدتها وقت شد دوباره ناروتو ببینیم..
naruto shippuden 221:
قدرت کابوتو وحشتناک بود...جالب تر از اون تابوت آخری بود که رو کرد که باعث شد توبی یه نیمچه سکته همونجا بزنه...
همینجوری که داستان داره جلو میره دارم بیشتر مطمئن میشم که توبی مادارا نیست,به احتمال زیاد اون کسی که داخل تابوت آخر بود و همینطور طبق لحن صحبت کابوتو میشه نتیجه گرفت شخص داخل تابوت کسی جز مادارا نمیتونه باشه...

البته هنوزم سر عقیدم هستم:توبی یا هاشیراماست و یا پدر ساسکه.d:

این دروازه ی اشتاین (Steins; Gate) هم به شدت نفس گیر شده
هر چقدر قسمت 16 نفس گیر بود، قسمت 17 نا امید کننده بود!
یک انسانی هم همچنان چنین احساسی نداره :d
شاید هیچ وقت اتفاق نیفته ولی قشنگ انیمه یه جوری رفتار میکنه که آدم حس کنه چنین چیزی قراره اتفاق بیفته!

تازه بعد از 500 قسمت طرف میخواد تمرین کنه که آماده شه بره فلان جزیره جنگ، الان این خودش حداقل 100 قسمته.

وان پیس 509 :

عجب اهنگ باحالی میزد بروک خیلی حال کردم اخر این قسمتم که نشون داد لوفی میخواد برگرده به مارینفورد که برای انیمه بین ها نکته جالبی بود

وان پیس 509 :

عجب اهنگ باحالی میزد بروک خیلی حال کردم اخر این قسمتم که نشون داد لوفی میخواد برگرده به مارینفورد که برای انیمه بین ها نکته جالبی بود

ادامه بحث

اره خوب بهشون انرژی داد
حالا ببینم تا هفته ای دیگه چی میشه جریانش

عذر میخوام .
من تا حالا طرف انیمه نرفتم . به همین خاطر ممکنه سوالم تکراری یا ناآشنا به نظر بیاد.
دنبال یه انیمه پر طرفدار و محبوب هستم . ترجیحا سریالی.
مسائل +18 هم برام بی اهمیت هستن ، چون هیچ حالتی نسبت به این مورد ندارم و بیشتر محتوا واسم مهمه. هرچه قد عمیقتر بهتر.
خواهشن بسته به تجربه خوبتون یه انیمه معرفی کنید که برای شروع ، دلزده نشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or