Ooops
کاربر سایت
Dantalian no Shoka - E01
آ....قسمت اولش بد نبود، ولی دوز تم Sci-Fi ـش یکخورده زیاده، ولی قابل تحمل بودش...
شخصیت ها از همین الان کامل ظاهر شدند، امیدوارم جلوتر بازم شخصیت سازی بهتری داشته و فقط نخواد رو داستان و پیدا کردن کتاب خونه پیش بره.
البته از 13 قسمت نمیشه زیاد انتظارها رو بالا برد!
راستی دوبلور Dalian، خانم Miyuki Sawashiro، همون دوبلور مادر ویکتوریکا هستش (:
البته فانتزی بود تا علمی تخیلی. از انیمه ای هم که ژانر اصلیش فانتزیه چیز دیگه ای هم انتظار نمیره.
خلیل، منم باهات موافقم که قسمت اولش چیز خاصی نبود. من بهش 6 میدم. حالم از EDش هم بهم خورد...
در مورد دوبله هم، من خودم شوکه شدم که چقدر صدای دالیان نسبت به صدای کوردلیا توی گوسیک فرق داره ولی اون صحنه ی فانتزیش صداش کمی شبیه صدای کوردلیا شد!
خلیل، منم باهات موافقم که قسمت اولش چیز خاصی نبود. من بهش 6 میدم. حالم از EDش هم بهم خورد...
در مورد دوبله هم، من خودم شوکه شدم که چقدر صدای دالیان نسبت به صدای کوردلیا توی گوسیک فرق داره ولی اون صحنه ی فانتزیش صداش کمی شبیه صدای کوردلیا شد!
من واقعا به این انیمه علاقه ی خاصی دارم.
همون مونولوگ ابتدایی قسمت اول که در مورد "سرنوشت" بود من رو به این انیمه علاقه مند کرد. تفکرات شخصیت ها ی داستان در مورد "سرنوشت" و "خدا" برام جالبه که ببینم چطور پیش میره. برخلاف دو تا شخصیت پسر داستان، آخر قسمت اول صدای دختری رو شنیدیم که از علاقه و اعتقادش به سرنوشت میگفت که من خودم اول فکر کردم هیماریه ولی تو قسمت دوم مشخص شد که رینگو هست که دلیل اعتقادش احتمالا اون دفترچه ای هست که توش اتفاقات مشخصش میشه. یا حتی صحبت های اون دو تا بچه ای که تو قسمت اول در مورد سیب و دنیای اون صحبت می کنن. کلی اشارات و سوالات فلسفی توی این انیمه هست که من خیلی دوست دارم ببینم به کجا میرسه. کلی نماد گرایی هم توی انیمه هست که خیلی هاش رو فعلا هنوز متوجه نمی شیم. مثل پنگوئن ها! دقیقا مشص نیست پنگوئن ها چرا تو داستان هستند و تو قسمت های بعد باید منتظرش باشیم!
نیمه ی اول قسمت اول، انیمه مثل یه انیمه ی درام معمولی به نظر می رسه، اما تو نیمه ی دومش و با زنده شدن هیماری و اتفاقات فانتزی عجیبی که میفته، انیمه ماهیت اصلی خودش رو نشون میده. برخلاف ماهیت عجیب غریب و نسبتا مفهومی انیمه، عنصر باحال بودن، سرگرم کنندگی و شاد بودن انیمه فراموش نشده و به نظر من نقطه قوتش همینه. کارای بامزه ی پنگوئن ها، گرافیک و رنگ بندی فوق العاده و طراحی صدای عالی، همین موارد هستن. اون سکانس تبدیل(!) هیماری توی آخر قسمت اول و ابتدای قسمت دوم جزو یکی از بهترین و کلاسیک ترین طراحی های انیمه های امساله به نظرم!
توی قسمت دوم، بیشتر تمرکز روی داستان گذاشته شد تا نمادگرایی. انیمه سعی کرد خودشو یه انیمه ی داستان گو مطرح کنه که بازم به نظر من به بهترین نحو ممکن انجامش داد! فارغ از بقیه ی موارد، کل قسمت های تعقیب و گریز و بامزه بازیهای پنگوئن ها با یه ریتم بسیار عالی و روایت خیلی حرفه ای نشون داده شدن! معرفی شخصیت های جدید هم خیلی خوب انجام شد. هر چند انیمه هنوز تو مراحل اولیه ست ولی از ریتم و کارگردانی کار خیلی لذت می برم.
نیمه ی اول قسمت اول، انیمه مثل یه انیمه ی درام معمولی به نظر می رسه، اما تو نیمه ی دومش و با زنده شدن هیماری و اتفاقات فانتزی عجیبی که میفته، انیمه ماهیت اصلی خودش رو نشون میده. برخلاف ماهیت عجیب غریب و نسبتا مفهومی انیمه، عنصر باحال بودن، سرگرم کنندگی و شاد بودن انیمه فراموش نشده و به نظر من نقطه قوتش همینه. کارای بامزه ی پنگوئن ها، گرافیک و رنگ بندی فوق العاده و طراحی صدای عالی، همین موارد هستن. اون سکانس تبدیل(!) هیماری توی آخر قسمت اول و ابتدای قسمت دوم جزو یکی از بهترین و کلاسیک ترین طراحی های انیمه های امساله به نظرم!
توی قسمت دوم، بیشتر تمرکز روی داستان گذاشته شد تا نمادگرایی. انیمه سعی کرد خودشو یه انیمه ی داستان گو مطرح کنه که بازم به نظر من به بهترین نحو ممکن انجامش داد! فارغ از بقیه ی موارد، کل قسمت های تعقیب و گریز و بامزه بازیهای پنگوئن ها با یه ریتم بسیار عالی و روایت خیلی حرفه ای نشون داده شدن! معرفی شخصیت های جدید هم خیلی خوب انجام شد. هر چند انیمه هنوز تو مراحل اولیه ست ولی از ریتم و کارگردانی کار خیلی لذت می برم.
THE IDOLM@STER 02
حال نداد.... نمیدونم شاید بعدا بهتر بشه... ولی بیخیال. دراپش می کنم!!
Ikoku Meiro 03
این قسمت برعکس قسمت قبل بود و بیشتر کلود از یونه در مورد فرهنگ ژاپن یاد می گرفت.
خداییش نمیدونم یا من روی اون دوبلور آلیس (ویکتوریکا توی گوسیک)حساس شدم یا اینکه واقعا کارش رو خوب انجام میده. من که از کارش لذت می برم.
خداییش نمیدونم یا من روی اون دوبلور آلیس (ویکتوریکا توی گوسیک)حساس شدم یا اینکه واقعا کارش رو خوب انجام میده. من که از کارش لذت می برم.
Hanasaku Iroha 16
انیمه ی مورد علاقه ی من از فصل قبل
این آرک جدید که شروع شد خیلی جالب به نظر می رسه. کلا جزو قسمت های خوبش بود.
بقیه شونم فردا شب