Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بچه ها یکی از بچه های دنیای انیمه یه سایت زده بیشتر انیمه های تابستونی رو کم حجمشو می ذاره !! از همه جا هم سریع تر !!

Persian Encodes

منم امروز صبح No.6 رو دانلود کردم ولی چون 1 قسمتو 2 بار نمی بینم صبر می کنم زیر نویسش بیاد بعد ببینم :d

Usagi Drop...فقط باید گفت که تا اینجا هر دو قسمت ـش عالی بود، این انیمه واقعاً لطافت خاصی داره که میتونه ارتباط عجیبی با ببینده برقرار کنه و با نگاه ها بازی میکنه.

راستی کسی انیمه ی Mokke رو دیده!؟

بیا بزن تو گوشم! :دی. متاسفانه مشغله زیاد نمیزاره چند تا فروم رو با هم بگردم. اونجا رو هم گشتم ولی بچشمم نخورد.
ممنون از همه
شرمنده اگه یکمی لحنم تند بود ...
Usagi Drop واقعا انیمه زیبائیه . واقعا از این دو قسمتش لذت بردم .
کسی انیمه Steins Gate رو دنبال میکنه ؟ من 3 قسمتش رو دیدم ولی به لطف زیرنویس و البته پیچیده بودن خود انیمه هیچی ازش نفهمیدم . :p

منم مثل بقیه فقط میتونم بگم Usagi Drop انیمه ی خیلی زیباییه ! خیلی دوست داشتنیه و این چیزا دیگه :d
گرافیک باحالی هم داره! :d
این چند ثانیه ای هم که بعد اندینگ ها نشون میده خیلی جالبه :d

Usagi Drop - E02
یه تیکش بود که من واقعا ازش لذت بردم .
اون جایی که رین منتظر بود تا دایکیچی بیاد دنبالش و از مهد کودک ببرتش ، اول که رین دید دایکیچی اومده دنبالش ، یه لحظه لبخند زد و خیالش راحت شد که دایکیچی نمیخواد ولش کنه به امون خدا . خیلی خوشم اومد .
کسی قسمت دوم Kamisama no Memo-chou رو گرفته ؟ شک دارم که UTW دانلود کنم یا EveTaku ؟
یه Off Topic : پستای مباحث آزاد شمرده نمیشه ، نه ؟ پس من تا ابد سه پسته باقی میمونم . :دی

Last edited by a moderator:
Usagi Drop EP 2 :
خوب مثل قسمت قبل عالی !! واقعا فاز داد !!:d
اون آخرش خیلی باحال بود !! دایکیچی از خواب بلد شد دید زیرش .... هسش :d اولش یه چیزه دیگه فکر کردم :d ولی بعدش فهمیدم کار رین بود ( عرق کرده به قول خودش :d ) بیشتر خندم گرفت :d

Blood -C EP 2 :

خوب تا حالا اتفاق خاصی نیفتاده یه انیمه کاملا معمولی !! اصلا جالب نیست !! می خوام دارپش کنم .

Mawaru Penguindrum EP 1 :
خوب الان تازه این انیمه رو هم دیدم !! از انتظارم بالاتر بود !! به نظر انیمه خوبی می یادش !! همه اتفاقاتی که تو انیمه افتاد کاملا ناگهانی بود !! خیلی خوشم اومد !!:d

ای خدا دارم تحریک میشم No.6 و Mawaru Penguindrum رو قسمت 2ـشو ببینم ولی می خوام صبر کنم زیر نویسش بیاد !! اصلا با زیر نویس یه حال دیگه ای میده !! ( منم زیاد خوب نمی تونم ترجمه کنم بعضی جاها به مشکل می خورم :|:d )
Sacred Seven قسمت 2ـشم امروز جو گیر شدم دانلود کردم :d به نطرم حداقل از Blood -C بهتره !! ولی چون باز هنوز زیر نویسش نیومده قصد دیدنشو ندارم !!

خدا کنه No.6 و Mawaru Penguindrum و Kamisama no Memo-chou قسمت 2ـشونو زودتر زیر نویس کنن :d

ویرایش : آخی !! زیر نویس No.6 هم اومد !! برم ببینم :d

آخرین ویرایش:
قسمت دوم No.6 :

نسبت به قسمت اول بهتر بود و قسمت اکشنش هم خوب کار شده بود ولی همچنان داستان گنگی داره و روایت داستان انسجام خاصی نداره که امیدوارم در قسمت های بعدی این پراکندگی به هسته اصلی داستان برسه و همینجوری رها نشه

No.6 - E02
با این وجود که داستان اونطور که باید و شاید باید پیش میرفت، نرفت...ولی قسمت خوبی بودش و سریع زمان گذشت

Nichijou قسمت اولش رو دیدم. بدک نبود...باحال بودش. از شخصیت ها و نوع کمدیش خوشم امد..بخصوص دوبله ی کار، جالب هستش.

برای Kamisama no Memochou، من صبر میکنم همون gg بزنه

No.6 EP2 :
خوب نسیت به قسمت اول پیشرفت چشم گیزی داشت !! تو این انیمه هم حوادث خیلی سریع اتفاق افتاد !! ولی داستان باز به صورت ناگهانی خیلی گنگ شد !! اگه این گنگیات قسمتای بعد برطرف بشه ، به نظر انیمه خوبی از آب در می یاد !! بهش خیلی بیشتر امیدوار شدم !! حتما ادامه می دمش !!
اون جا اون دختره بهش می گه بیا از اون کارا کنیم :d ( به قول بر و بچه زیر نویس کن :d ) خیلی ضایع بود !!:d ناگهانی بود :d

دیشب یا بهتر بگم امروز صبح Ryuusei no Rockman یا به اصطلاح خودمون Mega Man Star Force رو تموم کردم تا برم سراغ سری بعدش، بازم از بازیهای خوب نینتندو
4.gif

144710d1310879144-megaman-starforce-boxset-jpg

از آخرین لحظات دارم استفاده میکنم و انیمه هایی که امروز و دیروز اومدن رو دانلود میکنم!
وان پیس شکر خدا دانلودش تموم شد!

الانم رفتم سراغ kamisama no memo
اگر بازم وقت شد No.6 هم دانلود خواهیم کرد !که البته احتمالش کمه! همین kno هم فکر نکنم بشه !!! (ولی امیدواریم بشه!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or