الته مشکلش اینه روی اینترنت تمام قسمتاش نیست و من قسمتهای آخر رو ندارمwow
من الان نگاه کردم، 100 قسمته!
اتفاقآ دیدن انیمه های فصلی به من خیلی میچسبه البته یه سری از کار ها رو قبل از نمایش انتخاب میکنم و اونا رو دنبال میکنم همشون رو نگاه نمیکنم معمولآ هم تو انتخاب هام اشتباه نمیکنم :d
جاتون خالی نورا رو یه قسمتی که از سیزن دومش اومد رو دانلود کردم همون تیکه اولش رو دیدم کف کردم خیلی خفن شروع شد :d دیگه بقیش رو نگاه نکردم اسپویل نشه برام تا سیزن یکو خودم کامل ببینم ( خودم 20 قسمتش رو دیدم )
چرا میلاد جون، خیلی حال میده..یک روند از کارم رو بگم (:
من تازه سه فصل هست که زدم تو کار انیمه های هفتگی....
فصل زمستون بود که چون تازه کار بودم...برداشتم تمام کارهایی زیرنویس میشدند رو آوردم..که حاصل کار هم کارهای قشنگ بودش و هم کارهای بد درآپ ـی
فصل بهار برعکس کار کردم...گذاشتم سه هفته بگذره و کارهای قشنگ معلوم بشند بعدش شروع کردم به انتخاب و اونهایی که زیرنویس میشدند رو دانلود کردم...نتیجه کار یک سری انیمه خوب شد، که تا آخر آوردم...ولی لیست ناقص بود چون مبنای انتخاب انیمه های خوب زیرنویس شده بود.
ولی برای فصل تابستون خواستم روش جدیدی رو تست کنم...16 تا انیمه رو انتخاب کردم که قسمت اول و دومشون رو بیارم و نگاه کنم...بدون در نظر گرفتن وضعیت زیرنویس و از بین ـشون کارهای خوب که به سلیقم میخوره رو انتخاب کنم...الان حاصل کار شد 5 تا انیمه که حتماً ادامشون میدم.
حالا برای فصل پاییز یک روش دیگه رو تست میکنم (:
در کل خیلی حال میده و میخوام تجربه کسب کنم
آره فکر کنم !!:d بلکه قسمت اولش زیاد جالب نبود ولی فکر کنم قسمت های بعدی جالب شه :dامیدی هست انیمه No. 6 زیرنویس فارسی بزنن براش؟
نه دیگه، ما برای این کار پیر شدیم!!!
راستش رو بخواید خیلی وقته متوجه شدم من دیگه نمیرسم برای این کار و بیشتر اوقات اینا رو فراموش میکنم!!
امیدی هست انیمه No. 6 زیرنویس فارسی بزنن براش؟
کوچیکتمIkoku Meiro no Croisée
محمد علی، گل گفتی...اصلا باورم نمیشه که دارم این انیمه رو دوبار نگاه میکنم. یکبار با Sub en همون موقعه بعد از دانلود...بعدش هم با زیرنویس خوب خودت (:
منم خیلی با این کار حال می کنم. من حتی انیمه های تموم شده رو هم نهایتا روزی دو قسمت نگاه می کنم. اینجوری خوبیش اینه که میتونی مدت زمان بیشتری از یه کار لذت ببری(اگه لذت ببری) بعلاوه اینکه انیمه های بیشتری رو همزمان دنبال میکنی.ولی خدایش خیلی حال دارید انیمه های Ongoing فصلی به روز میشینید دنبال میکنید، من چند وقته دست از این کار کشیدم و با فاصله ۲ ۳ سال اینا رو نگله میکنم
همونطور که گفتن داره زیرنویس میشه. قسمت اول هم اومده زیرنویسش. کلا تیم زیرنویس این انیمه سریع ترین تیم زیرنویس ایرانهقسمت اولش رو زیرنویس کردن یا هنوز درحال کاره؟
بیا بزن تو گوشم! . متاسفانه مشغله زیاد نمیزاره چند تا فروم رو با هم بگردم. اونجا رو هم گشتم ولی بچشمم نخورد.عزیز از دو ماه قبل اینکه این انیمه ها شروع بشه بچه ها زنبیل میزارن واسه ساب زدنشون . این انیمه اگه ساب نمیشد عجیب بود .
قسمت دوم No.6 هم اومد. زیرنویس قسمت اول همچنان هماهنگ نیست.