Mativ
کاربر سایت
really?:d
.
.
با حرفای شهاب موافقم یک تقلید تا حدودی ناموفق از دو انیمه بلند....البته به عنوان یک زنگ تفریح در مواقع بی انیمه ای چیز بدی نیست....
@ Mativ: دلیل مخالفتم با فیری تیل اینه که گرافیک وان پیسه، بتل ها ناروتو. همین! چیز دیگری نداره! یعنی من عکسای این انیمه رو هم میبینم عصبی میشم که انقدر افتضاح از وان پیس تقلید کرده!
@ RezaRazer: این همون دیجیمون ِ که نشون میدادن!
شهاب، تا حالا دیدی مثلا یه نسل از یه جامعه ایی با علایق مشترک، طرز تفکر شبیه به هم در جامعه وجود داره
این نسل جدید مانگاکاها از اثاری مثل DB, Lupin, Ranma و ...... تاثیر گرفتم به خاطر همین وجه تمایز مشترک بین اثارشون زیاد میبینی
برای واقعا فهمی فقط کپی محضه یا تاثیر گرفتن باید به پیشینه طرف، علایق و کارهای قبلیش رجوع کنی و من با توجه به اطلاعات که در این رابطه کسب کردم میتونم بگم کپی محض و تقلید نیست
عین همین انتقاد رو از وان پیس هم قبلنا داشتن ( هنوزم هم دارن ) که یگفتن کپی از آثار کلاسیکی مثل DB, Kenshin, Ranma و غیره هست
فریدون اونقدرها هم دیگه افتضاح نیست که ۳ بگیره ولی اگه کلا سری آخری که افراد جدید میان یعنی همونایی که عد از معبد هستن رو حذف کنی پایان طوره دیگه ای میشه که به مانگاش نزدیکه و میتونی نمره بالاتری دادGants
3/10
ممنون، کار وبار زیاد بود، امتحانات دانشگاه هم خیلی سخت بودن دیگه وقت هیچ کار دیگه ایی نداشتمقربان میلاد خان، چند وقتی بود سر نزده بودید؟!
دقیقاً همینطوره...یا طرفدار داره افراطی، یا مخالف داره شدید...منم آخرش موندم نگاش کنم یا نــه <:
به نظرم نگاه کن البته بدونه تعصب و پیش زمینه
تو تنها چیزی که تعصب رو گذاشتم کنارم انیمه هست، شده طرف بازی یا فیلمی نرم ولی در مورد انیمه حتی اگه ازش هم بدم بیاد، به زور هم شده تا آخرش رو میبینم