Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
والا ما که فعلا منتظریم زیرنویس فصل اولش تموم بشه، ببینیمش بعد بریم سراغ این فصلش :biggrin1: ولی فکر کنم ادامه هست، چون ادامه ی چپتر های مانگا هست. البته مطمئن نیستم.

ایشالا سعی میکنیم زود تمومش کنیم ( البته اگه با زیرنویس ما نگاه میکنید :d) فصل دمش هم کسی زیرنویسش رو به عهده نگرفت خودمون دست میگیریم من خودم این انیمه رو خیلی دوست دارم مخصوصآ با شخصیت اولش خیلی حال میکنم :d

این همونه که چند تا فیلمه؟ می ارزه به خاطرش لیست دانلودم رو که تا آخر تابستون پُره، به هم بریزم؟

اره همون سینمایی سریال 7 قسمت ای هستش که کلاً 9 ساعته.
والا، محمد علی، از اون کارهای سیاهِ psychological هستش که پیچیدگی نسبتاً خوبی داره. هنوز دو قسمت (سه ساعت) دیگه دارم که تموم بشه و همه ی نظرم بسته به همین دو قسمت هست.
یا میشه یک انیمه عالی در خور رنک ـش، یا میشه یک کار بی سر و ته که ببینده باید خودش پازلش رو جمع کنه.

هنوز نمیتونم بگم که ارزش داره یا نه...ولی میتونه لیست دانلود تابستونت رو باهاش ببندی...زمانی که من دانلودش کردم فقط نسخه ی 480p بودش (4:3)...ولی بعدش سریع 720p ـش (16:9) هم امد.

قسمت اول Sacred Seven رو ديدم، 0 درصد احتمال ميدادم چيزي ضايع تر از IDOL M@STER تو اين فصل پيدا بشه، ولي روم كم شد!/:)

Masaka ):

من تازه دانلودشون کردم (:

معلوم هست اصلا این gg داره چی کار میکنه...Sacred Seven قسمت دومش 500میگه!!!
باید دید HS چی کار میکنه، قسمت اول رو با 5 روز تاخیر داد

500 mb هستش !!؟؟:| شیطونه میگه بی خیالشم ولی احتمال بی خیال شدنشم کم نیست !!:| حالا این 1 دونه رو هم دان می کنم !! بینم چی میشه !!:d ( ولی به احتمال 90% ولش می کنم چون انیمه در حال پخش خوبم کم نیست ، منم وقتم محدوده :| )

دوستان میگم از بین این انیمه ها کدوم رو شروع کنم به دیدن :
59148645994421044783.jpg
میخوایم تو خماریه وان پیس بشینیم خوبایه اینارو ببینیم ... دوستان منتظر نظراتتون هستم .

دوستان میگم از بین این انیمه ها کدوم رو شروع کنم به دیدن :
59148645994421044783.jpg
میخوایم تو خماریه وان پیس بشینیم خوبایه اینارو ببینیم ... دوستان منتظر نظراتتون هستم .

از بین اون انیمه هایی که دیدم، اونهایی که خوب بودند و ارزش دیدن رو داشتند رو قرمز کردم.
اونهایی رو که هنوز ندیدم ولی ارزش دیدن دارند و یا من اشتیاق دیدن ـشون رو زیاد دارم...رو سبز کردم.
http://up.iranblog.com/images/yj5zo2ot53nyiujdn0yc.jpg

500 mb هستش !!؟؟:| شیطونه میگه بی خیالشم ولی احتمال بی خیال شدنشم کم نیست !!:| حالا این 1 دونه رو هم دان می کنم !! بینم چی میشه !!:d ( ولی به احتمال 90% ولش می کنم چون انیمه در حال پخش خوبم کم نیست ، منم وقتم محدوده :| )

اگر احتمال درآپ شدنش بالا باشه...صبر میکنم از HS میارم که با چند روز تاخیر میزنه...بعد تصمیم میگیرم

بیشتر کارا زیرنویس فارسیشون موجوده

بچه ها کسی قسمت اول Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou رو دانلود کرده ببیندش سیزن دوم نورا هستش ؟ از ادامه مجموعه اول شروع میشه ؟ هرکی خبر داره دریغ نکنه :d

حسن جان، منم منتظر اتمام زیرنویس فصل اول هستم...ولی دارم فصل دوم رو هم دانلود میکنم.

اگر احتمال درآپ شدنش بالا باشه...صبر میکنم از HS میارم که با چند روز تاخیر میزنه...بعد تصمیم میگیرم

الان رفتم Animeout رو دیدم 720P کم حجمشو گذاشته برم دانلودش کنم ببینم چه جوریاست :d
تازه زیر نویسم نداره دیگه حالشو ندارم !! یه خرده سخته :|:d

خوب تصمیم بر این شد که بشینم darker than black ببینم :d
این کنیچی نمیدونم چرا عکسش رو که میبینم یکجوری میشم :d واقعا باحاله ؟ :d

البته الان جو گرفتتم دارم دوباره دفترچه ی مرگ رو میبینم :d

وان پیس قسمت 506 :
وای خیلی حال داد !! خیلی زود گذشت اصلا نفهمیدم کی این قسمت تموم شد !!:d
وقتی همه فهمیدن ایس مرده یه جوری شدم !! یاد ایس افتادم !! بعد از این مدت بر و بچ کلاه حصیریو دیدم خیلی حال کردم !! دلم برای کاتانای زورو تنگ شده بود !! خیلیم دلم برای روبین تنگ شده بود :d به نظر قسمتای بعد باز می خواد به اوجش برسه :d

برای شروع بترتیب اینارو ببین:
full metal alchemist
gantz
kenichi
samurai cahmploo
code geass
vampire knight 1&2
darker than black
clannad
canaan
lovly complex
pandora hearts

از بین اون انیمه هایی که دیدم، اونهایی که خوب بودند و ارزش دیدن رو داشتند رو قرمز کردم.
اونهایی رو که هنوز ندیدم ولی ارزش دیدن دارند و یا من اشتیاق دیدن ـشون رو زیاد دارم...رو سبز کردم.
http://up.iranblog.com/images/yj5zo2ot53nyiujdn0yc.jpg

ممنون از شما دوستان . پس ما بریم kenichi رو شروع کنیم فعلا ببینیم چی میشه :دی

ایشالا سعی میکنیم زود تمومش کنیم ( البته اگه با زیرنویس ما نگاه میکنید :d) فصل دمش هم کسی زیرنویسش رو به عهده نگرفت خودمون دست میگیریم من خودم این انیمه رو خیلی دوست دارم مخصوصآ با شخصیت اولش خیلی حال میکنم :d
تو لیست دانلودم هست. منتظرم زیرنویسش تموم بشه ببینمش :دی
قسمت اول Sacred Seven رو ديدم، 0 درصد احتمال ميدادم چيزي ضايع تر از IDOL M@STER تو اين فصل پيدا بشه، ولي روم كم شد!/:)
خوبه که تو این نظر تنها نیستم. من قسمت دومش رو هم از همون gg دانلود کردم ولی رغبتی به دیدنش ندارم واقعا! ترجیح میدم یکی دوبار دیگه قسمت دوم Ikoku Meiro رو ببینم! قسمت اول SS خیلی کلیشه ای بود. راستی من حدس میزنم IDOLM@STER بهتر بشه. چون واقعا هایپ خیلی بالایی داشت قبل اومدنش!
اره همون سینمایی سریال 7 قسمت ای هستش که کلاً 9 ساعته.
والا، محمد علی، از اون کارهای سیاهِ psychological هستش که پیچیدگی نسبتاً خوبی داره. هنوز دو قسمت (سه ساعت) دیگه دارم که تموم بشه و همه ی نظرم بسته به همین دو قسمت هست.
یا میشه یک انیمه عالی در خور رنک ـش، یا میشه یک کار بی سر و ته که ببینده باید خودش پازلش رو جمع کنه.

هنوز نمیتونم بگم که ارزش داره یا نه...ولی میتونه لیست دانلود تابستونت رو باهاش ببندی...زمانی که من دانلودش کردم فقط نسخه ی 480p بودش (4:3)...ولی بعدش سریع 720p ـش (16:9) هم امد.
خب پس من منتظر نظر نهاییت می مونم :دی چون واقعا رنک های بالایی دارن، نمیشه همینجوری از کنارشون رد شد! بعلاوه حدس میزنم جوش به سلیقه ی من بخوره.

-------------------------------------------
بعد از دیدن قسمت دوم Blade ، با اینکه اعتراف میکنم از اون چیزی که فکر میکردم بهتره، ولی دراپش میکنم. چون انیمه های خیلی بهتری برای دنبال کردن هست.

چندتا از انیمه های تابستونی رو دیدم..همش رو تو SP میزارم

Blade - E01
اَه اَه...اصلاً هیچ جور علاقه ای به اینطور داستان ندارم. واقعاً از شخصیت سازی و طراحی کارکترهاش هیچ خوشم نیومد...هیچ رقمه به سلیقه ی من نخورد...از گرافیک ـش کرفته تا دوبلش و OP ED چرت ـش. کارهای با تم ژاپنی رو بیشتر دوست دارم.

با این وجود بازم قسمت دومش رو میبینم..بعد درآپ ـش میکنم

Blood-C
برای قسمت اول بد نبودش..میشه بهش گفت متوسط رو به پایین، باید دید بعداً چطور پیش میره.
صدای نانا میزوکی که هم مثل همیشه قشنگ بودش... ED آخرش هم که کار خودش بودش.

احتمال ادامه دادنش بالاست، چون Blood+ رو هم دارم نگاه میکنم.

Ikoku Meiro no Croisée - E02
تقریباً مثل قسمت اولش قشنگ بود (: شخصیت یونه، حرف نداره

Kamisama Dolls - E01
این چی بود دیدم، خودم هم نمیدونم....نوشتن هم ازش سخته (: از شخصیت Hibino Shiba اصلا خوشم نیومده...یک خورده زیادی نچسب هست

Mawaru Penguindrum - E01
یعنی چرت ـتر از این انیمه هم پیدا میشه...قراره چی بشه تو این انیمه...خواهره مثلاً مرده....الان با چندتا پنگوئن زده شده...که چی بشه!! کی میشه اینها رو نگاه میکنه (: ولی عجب رنگ بندی داشت....

No.6 - E01
اه...جالب بودش...میشه انتظارها رو ازش بالا برد..قسمت اول خوب بودش و ازش راضی هستم..
چه اتفاقی قراره تو آینده بی افته و چی میشه...که شیون موهاش سفید میشه!؟

امشب قسمت های اول Mayo Chiki ، Sacred Seven ، The iDOLMSTER ، Manyuu Hikenchou رو نگاه میکنم.

P.S
کارهایی که حتماً ادامه میدم...
Kamisama no Memochou
Ikoku Meiro no Croisee
No.6
Usagi Drop
Blood-C

آخرین ویرایش:
اقایون اینقدر لیست نزارین من الان 20 تا عنوان رو مجبورم دان کنم ، واقعا ممنون هستم از تمامی دوستان که عنوانهای خوب رو معرفی میکنن ، تشکر ویژه ه از خلیل گرامی بابت زحمات و راهنمایی هاشون

چندتا از انیمه های تابستونی رو دیدم..همش رو تو SP میزارم

Blood-C
برای قسمت اول بد نبودش..میشه بهش گفت متوسط رو به پایین، باید دید بعداً چطور پیش میره.
صدای نانا میزوکی که هم مثل همیشه قشنگ بودش... ED آخرش هم که کار خودش بودش.

احتمال ادامه دادنش بالاست، چون Blood+ رو هم دارم نگاه میکنم.

Ikoku Meiro no Croisée - E02
تقریباً مثل قسمت اولش قشنگ بود (: شخصیت یونه، حرف نداره

این Blood -C اصلا علاقه ای به دیدنش ندارم !! چون از Blood + هم اونطوری خوشم نیومد !! به نظرم انیمه مبارزه ای خوب خیلی کم پیدا میشه !! انیمه مبارزه ای زیاد می سازن ولی خیلیاس به درد نخوره !! تازه اگه خون آشامی هم باشه که دیگه هیچی :d

اینطوری که از Ikoku Meiro no Croisée صحبت کردی خوشم اومد برم ببینم !!

NO.6 EP 1 :
انیمه قشنگی بود !! خوشم اومد !! می تونه انیمه خوبی از آب در بیاد قسمت اولشم خوب شروع شد !! خیلی دوست داره قسمت بعدی رو ببینم ولی نه در حد Usagi Drop . برای قسمت اول بهش 7 رو میدم !! !!

Sacred Seven اینم بی خیال شدم !! دراپش کردم !! فعلا انیمه 3 4 تا درست حسابی هستش تا چند تا قسمت دیگه پخش شه ببینم چه جوریه !!

بچه ها Ano no Exorcist در چه حده !!؟؟ کسی ندیده !!؟؟

فعلا دارم این انیمه Ongoing رو می بینم تا ببینم چی میشه :
Usagi Drop
NO.6
Kamisama no Memochou

این Ikoku Meiro no Croisee برم دانلود کنم !!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or