Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام بر بکسه انیمه باز گله گلاب :دی
من از بچگی علاقه خاصی به انیمه داشتم....یه مدتم خیلی تماشا میکردم، پوکمون و اون انیمه هه بود میرن اردو بعد میرن یه دنیای دیگه بعد حوون میوون دارن گنده میشن و اینا :دی
خلاصه الان میخوام ادامه بدم...کمک میخوام :دی
یکی از بکسه گل ه گلاب رو دی وی دی میتونه بزنه شوت کنه دمه دره خونه ما؟
پیل میلشم اگه معقول :دی باشه میپردازیم :دی

وان پیس قسمت 506 :

بهترین قسمت چندین و چندماه اخیر برای من :d که البته به نظر میاد همینطور رفته رفته هر قسمتی بیاد برای من بهترین قسمت میشه :d
اصلا زورو که نشون داد و 2 تا حرکت زد روحم شاد شد ! میهاوک رو هم نشون داد باز هم مبهوت ابهتش شدم ! :d
فرانکی هم خدا رو شکر کولا پیدا کرد! و چون یکی از محبوب های کلاه حصیری برامه ، اینکه به حالت عادی برگشت خوشحالم کرد! :d
روبین چرا این شکلی شده بود ؟ کلا روبین چهرش زیاد تغییر میکنه :d
اوسوپ هم که ماشاالله ! :d :d :d بزنیم به تخته ترکونده :d
بقیه هم بودن دیگه :d آها اینکه سانجی هم با شوکی که بهش وارد شد مثل قبل شد خبر خوشحال کننده ای بود :d
کلا من الان تو فضا سِیر میکنم :d

Usagi Drop EP 1 :
خیلی خوشم اومد !! همون طور که درام خیلی دوست دارم یه دارم خفنم بهم افتاد !! بسیار زیبا هستش !! گرافیک خیلی قشنگ و خوبی هم داره !! پتانسیل اینو هم داره که یکی از انیمه های با خاطره بشه !! از این ریون ( به نظرم کاواییه :d ) خیلی خوشم اومد !!

فقط یه چیزی انیمه های Usagi Drop و Kamisama No Memo Chou و Sacred Seven هر کدوم چه روزایی از هفته می یان !!؟؟

سلام بر بکسه انیمه باز گله گلاب :biggrin1:
من از بچگی علاقه خاصی به انیمه داشتم....یه مدتم خیلی تماشا میکردم، پوکمون و اون انیمه هه بود میرن اردو بعد میرن یه دنیای دیگه بعد حوون میوون دارن گنده میشن و اینا :biggrin1:
خلاصه الان میخوام ادامه بدم...کمک میخوام :biggrin1:
یکی از بکسه گل ه گلاب رو دی وی دی میتونه بزنه شوت کنه دمه دره خونه ما؟
پیل میلشم اگه معقول :biggrin1: باشه میپردازیم :biggrin1:
شما اگر قصد داری انیمه بخری، توی انجمن دنیای انیمه هم روی دیسک و هم روی هارد با قیمت خوبی میفروشن. چند تا از بچه های اینجا هم ازشون خرید کردن.
فقط یه چیزی انیمه های Usagi Drop و Kamisama No Memo Chou و Sacred Seven هر کدوم چه روزایی از هفته می یان !!؟؟
به ترتیب: جمعه، شنبه و یکشنبه.
تو یه پست از صفحه ی قبل، خلیل چند تا مرجع خوب برای دیدن زمان انیمه ها معرفی کرد. تو لینک زیر زمان پخش تمام انیمه های در حال پخش هستش.
http://countdown.mandragon.info/

-----------------------------------------
تصمیم گرفتم بین دو تا کلاناد ها، یه انیمه ی کوتاه ببینم و از بین Kurenai و Kino no tabi که مدت ها بود رو هاردم داشتم، دومی رو انتخاب کردم. فعلا فقط سه قسمت دیدم (مثل بقیه ی انیمه های اپیسودیک فقط روزی یک قسمت) ولی میتونم بگم که این انیمه رو دقیقا مطابق سلیقه ی من ساختن! داستان در مورد پسر جوانی به اسم کینو هست که با موتورش (هرمس) از کشوری به کشور دیگه سفر میکنه. هر قسمت یه plot جداگانه و بسیار قدرتمند داره، اما کلا یه داستان پیوسته نداره. تا اینجا که شاهکار بوده! تموم که بشه قطعا یه معرفی ازش میزنم.

الان می خوام برم سراف Midori No Hibi !!

بچه ها به نظرتون Usagi Drop ببینم !!؟؟ کلا چند قسمته !!؟؟

میدوری، کار خوبی هستش...سرگرمت میکنه...میشه ازش بعنوان مکمل تو انیمه های دیگه هم استفاده کرد.

Usagi Drop هم 12 قسمتی هست

مانگا چیه؟

http://fa.wikipedia.org/wiki/مانگا

تصمیم گرفتم بین دو تا کلاناد ها، یه انیمه ی کوتاه ببینم و از بین Kurenai و Kino no tabi که مدت ها بود رو هاردم داشتم، دومی رو انتخاب کردم. فعلا فقط سه قسمت دیدم (مثل بقیه ی انیمه های اپیسودیک فقط روزی یک قسمت) ولی میتونم بگم که این انیمه رو دقیقا مطابق سلیقه ی من ساختن! داستان در مورد پسر جوانی به اسم کینو هست که با موتورش (هرمس) از کشوری به کشور دیگه سفر میکنه. هر قسمت یه plot جداگانه و بسیار قدرتمند داره، اما کلا یه داستان پیوسته نداره. تا اینجا که شاهکار بوده! تموم که بشه قطعا یه معرفی ازش میزنم.

انتخاب Kino no tabi تصمیم عالی بودش...هرچند که هنوز ندیدمش ولی خیلی دوست دارم نگاهش کنم و به نظر از Kurenai که قبلاً دیدم باید کار قوی و جالب تری باشه.
منتظر معرفی هستم

از دیدن Blood-C هم منصرف شدم. ترجیح میدم اول انیمه های قبلی Blood رو ببینم!

که اینطور....من Blood+ رو امروز شروع کردم و میخوام ضربتی دو شیفته تمومش کنم.
ولی فکر نکنم بتونم تحمل بیارم که تموم بشه و بعدش برم برا دیدن Blood-c (:

ظاهراً هم ربطی به هم ندارند، نــه!

+++++++
قسمت Kara no Kyoukai - The Garden of Sinners - E05 رو دیدم...مغزم هنگ کرد....داره جالتر و پیچیده تر میشه
+++++++
Usagi Drop
543964.jpg

قسمت اولش رو دیدم...عالی بود..اصلا متوجه نشدم چطوری 20دقیقه ی انیمه تموم شد.
موسیقی کار واقعاً عالیه...به قول محمد علی، احتمال درآپ، Zero Pasento (:

P.S
معلوم هست اصلا این gg داره چی کار میکنه...Sacred Seven قسمت دومش 500میگه!!!
باید دید HS چی کار میکنه، قسمت اول رو با 5 روز تاخیر داد

آخرین ویرایش:
انتخاب Kino no tabi تصمیم عالی بودش...هرچند که هنوز ندیدمش ولی خیلی دوست دارم نگاهش کنم و به نظر از Kurenai که قبلاً دیدم باید کار قوی و جالب تری باشه.
منتظر معرفی هستم
واقعا خودم هم غافلگیر شدم! اصلا فکرش رو هم نمیکردم همچین انیمه ی عمیق و پرمفهومی باشه! آهنگ OP و EDش هم عالین.
که اینطور....من Blood+ رو امروز شروع کردم و میخوام ضربتی دو شیفته تمومش کنم.
ولی فکر نکنم بتونم تحمل بیارم که تموم بشه و بعدش برم برا دیدن Blood-c (:

ظاهراً هم ربطی به هم ندارند، نــه!
جز اینکه تو عنوانشون کلمه ی Blood هست و اسم شخصیت اصلی هم سایا هست، هیچ ربطی به هم ندارند. خیلی ها به این میگن moe Blood :دی
قسمت Kara no Kyoukai - The Garden of Sinners - E05 رو دیدم...مغزم هنگ کرد....داره جالتر و پیچیده تر میشه
این همونه که چند تا فیلمه؟ می ارزه به خاطرش لیست دانلودم رو که تا آخر تابستون پُره، به هم بریزم؟
البته یکی از دلایل حجم بالاش اینه که این انیمه خیلی صحنه های مبارزه ی شلوغی داره، حداقل تو قسمت اول که اینطوری بود. ولی من کلا به غیر از انیمه هایی که به خاطر هماهنگی زیرنویس فارسی از gg دانلود میکنم، چیزی ازش نمیگیرم، چون زیرنویسشون رو خیلی سخت انجام میدن! در مقایسه با مثلا HS !

این که چیزی نیست قسمت آخر [C] نه صد مگ بود :D:D
انیمه Trigun هم کار زیباییه . کسی دیدتش ؟
به نظر من کمدی خیلی خوبی داره .

1 سوال اینایی که شما نیگا میکنید زیر نویس فارسی داره یا.....؟

بیشتر کارا زیرنویس فارسیشون موجوده

بچه ها کسی قسمت اول Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou رو دانلود کرده ببیندش سیزن دوم نورا هستش ؟ از ادامه مجموعه اول شروع میشه ؟ هرکی خبر داره دریغ نکنه :d

انیمه Trigun هم کار زیباییه . کسی دیدتش ؟
انیمه ی معروفیه. من خودم قرار بودم از یکی از بچه ها بگیرمش، هر چند خیلی این روزا تو دیدن انیمه سرم رو شلوغ کردم.
1 سوال اینایی که شما نیگا میکنید زیر نویس فارسی داره یا.....؟
الان وضعیت زیرنویس فارسی توی انیمه به جایی رسیده که طرفدار هر سبکی که باشین، تا یکی دو سال انیمه برای دیدن با زیرنویس فارسی داشته باشین!
بچه ها کسی قسمت اول Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou رو دانلود کرده ببیندش سیزن دوم نورا هستش ؟ از ادامه مجموعه اول شروع میشه ؟ هرکی خبر داره دریغ نکنه :d
والا ما که فعلا منتظریم زیرنویس فصل اولش تموم بشه، ببینیمش بعد بریم سراغ این فصلش :دی ولی فکر کنم ادامه هست، چون ادامه ی چپتر های مانگا هست. البته مطمئن نیستم.

Sora no Woto تموم شد... کار بسیار زیبایی بود... خیلی از شخصیت اصلی داستان هم خوشم اومد(مخصوصا مدل موهاش :دی)
داستان در مورد یه قلعه ی محافطتی در یک نقطه ی دور کشور که طبق افسانه ها برای اینکه بتونه از شهر محافظت کنه از 5 بانو کمک می گیره... برای ارتباط با اهالی شهر از شیپور استفاده می کنند و شخصیت اصلی داستان برای اینکه یاد بگیره چه جوری شیپور بزنه وارد ارتش می شه و منتقل می کنه خودش رو به این قلعه تا به همراه 4 بانوی دیگه ای که تو این قلعه مشغولند روزگار سپری کنند... داستان villain جدی نداره و بیشتر روابط این 5تا دختر با شخصیت های متفاوتِ... OP قشنگی هم داره... در کل به کسایی که یه درام سر حال می خوان پیشنهاد می شه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or