باید این After Story رو هم ببینم، بعد نظر بدم. البته چون من نهایتا روزی دو قسمت از یه انیمه می بینم دو سه هفته ای طول بکشه احتمالا . به هر حال ممنون.محمد علی در مورد SP انیمه ی Clannad
همین سادگی انیمه باعث جذاب شدن اون میشه که به دور از پیچیده گی های خاص، یک داستان ساده رو روایت میکنه که در عین ساده بودن دارای عمق بسیار زیادی هستش.
تو انیمه بخصوص فصل دوم، لحظاتی داره که قلب ام از هیجان و احساسات به تپش می افتاد....
بعضی اوقات رد پایی مفاهیمی میبینم که دوست دارم...انیمه رو دوباره نگاه کنم...با نگاه اول واقعاً نمیشه همه جزئیات ـش رو بیرون کشید. (کلاً تمومش کردی...بهم بگو تا یک چیز جالب بگم)
در مورد هارم بودن و یا شخصیت های اضافی داستان...من نظرم اینه که نیاز شخصیت پردازی، شخصیت های اصلی داستان بودند...یک نوع مکمل برای تکمیل شدن اساس داستان که بعداً باید تو After Story شاهدش باشیم.
اگر این محیط فانتزی تو Clannad ساخته نمیشید...شاید هیچ وقت After Story انیمه ی موفقی نبود.
"موشن بلور" ی که گفتی...نمیدونم رو چه کیفیتی انیمه رو دانلود کردی...ولی شدیداً به تم انیمه میخوره و نوعی انیمه رو کاوایی تر کرده.
تحمل ندارم ببینم برای After Story چه نظری میدی (:
یعنی چقدر سانسور داره؟ ارزشش رو آورده پایین؟اگر میدونستم Deadman Wonderland اینقدر سانسور داره حتما تا نسخه BD صبر میکردم.
اگر میدونستم Deadman Wonderland اینقدر سانسور داره حتما تا نسخه BD صبر میکردم.
یک توضیح کوچیک در مورد kaicho wa maid sama بدم ,اگر دنبال یک انیمه رومنس ,کمدی,مدرسه ای میگردید که لوس بازی کمتری نسبت به هم سبکای خودش داشته باشه KWMS میتونه انتخاب سرگرم کننده ای باشه,ترجمه این انیمه به انگلیسی یعنی council
26 . . . President is a maid قسمت
seika یک دبیرستان معروف است که پسران قالبا وحشی:d درش درس میخونند در این محیط هیچ وقت دخترای دبیرستان احساس آرامش ندارند....
داستان درباره درباره دختری به اسم misaki ayuzawa ست که از قرار معلوم رئیس شورای دانش آموزی مدرسه است و در طی انجام وظیفش از هرگونه کاری برای آرامش دختران و خون بدل کردن پسرای مدرسه دریغ نمیکنه , misakai بخاطر مشکلات مالی بعد از مدرسه به عنوان خدمتکار کافه کار میکنه و هیچ دوست نداره اعضای مدرسه اونو با لباس خدمتکاری ببینند, این بین تنها یک پسر است { Takumi Usui } که misaki نمیتونه براحتی بهش گیر بده چون نه تنها خیلی خوشتیب و کول تشریف داره هم چنین تقریبا از هرگونه اشتباه مبراست...ولی دخترا همیشه کاراشونو خوب بلدن و میدونند چطوری به کسی گیر بدند..:d
یکبار اوسویی ,اون رو در لباس خدمتکار میبینه و میساکی از ترس از دست دادن ریاست شورای مدرسه و آبروش حسابی بلرزه میوفته و....
الان این armen noir رو چند تا عکسش رو دیدم به نظرم عالی میومد کسی دیده اینو؟
مگه این ویدئو گیم نیست؟!
بازی ؟ رفتم یک ساعت گشتم بازی پیدا کردم ؟! unish:
مطمئنی >؟ ای بابا
بازی ؟ رفتم یک ساعت گشتم بازی پیدا کردم ؟! unish:
مطمئنی >؟ ای بابا