Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
محمد علی در مورد SP انیمه ی Clannad
همین سادگی انیمه باعث جذاب شدن اون میشه که به دور از پیچیده گی های خاص، یک داستان ساده رو روایت میکنه که در عین ساده بودن دارای عمق بسیار زیادی هستش.

تو انیمه بخصوص فصل دوم، لحظاتی داره که قلب ام از هیجان و احساسات به تپش می افتاد....
بعضی اوقات رد پایی مفاهیمی میبینم که دوست دارم...انیمه رو دوباره نگاه کنم...با نگاه اول واقعاً نمیشه همه جزئیات ـش رو بیرون کشید. (کلاً تمومش کردی...بهم بگو تا یک چیز جالب بگم)

در مورد هارم بودن و یا شخصیت های اضافی داستان...من نظرم اینه که نیاز شخصیت پردازی، شخصیت های اصلی داستان بودند...یک نوع مکمل برای تکمیل شدن اساس داستان که بعداً باید تو After Story شاهدش باشیم.

اگر این محیط فانتزی تو Clannad ساخته نمیشید...شاید هیچ وقت After Story انیمه ی موفقی نبود.

"موشن بلور" ی که گفتی...نمیدونم رو چه کیفیتی انیمه رو دانلود کردی...ولی شدیداً به تم انیمه میخوره و نوعی انیمه رو کاوایی تر کرده.

تحمل ندارم ببینم برای After Story چه نظری میدی (:
باید این After Story رو هم ببینم، بعد نظر بدم. البته چون من نهایتا روزی دو قسمت از یه انیمه می بینم دو سه هفته ای طول بکشه احتمالا :دی . به هر حال ممنون.
---------------------------------------
کسایی که برای دیدن GTO دو دلن، به نظر من قسمت اولش رو که یک ساعته هست رو دانلود کنن و ببینن، اگر خوششون اومد که ادامه بدن و اگر نه ولش کنن. قسمت اولش یه جورایی عصاره ی کل داستان ها و ماجراهای قسمت های بعدی هست. با همین قسمت جو و نوع کمدی انیمه دست همه میاد. البته من شک ندارم که همه خوششون میاد، اینو به این خاطر میگم که چون این انیمه زیادی +18 هست و شاید بعضی ها خوششون نیاد. یکی دیگه هم اینکه گرافیک کار کاملا متوسطه، ولی خود انیمه عالیه. کلا قسمت اولش رو تست کنید. پشیمون نمیشید:دی
-------------------------------------
من قسمت اول Kamisama Dolls رو هم دیدم. خیلی برام عجیب بود، چون طبق خلاصه داستان و PV که ازش داشتم و حتی اسم انیمه فکر میکردم یه انیمه پر loli و تیریپ انیمه هایی مثل HanaIro باشه ولی یه انیمه ی تا حد زیادی جدی و حتی خشن، با داستان نیمه فانتزی و جو رازآلود بود! کلا ریتم انیمه هم یکم عجیب بود. در مجموع امیدوار کننده بود، تا قسمت های بعدیش چی بشه ...
این 5 تا انیمه ی تابستونی که تا الان دیدم رو اینجوری رتبه بندی می کنم:
Kamisama Memo (حتما هر دو پارت قسمت اول رو پشت سر هم ببینید)
Kamisama Dolls - Ikoku Meiro
Blade
Sacred Seven
-------------------------------------
اگر میدونستم Deadman Wonderland اینقدر سانسور داره حتما تا نسخه BD صبر میکردم.
یعنی چقدر سانسور داره؟ ارزشش رو آورده پایین؟
من کلا نفهمیدم اینو دانلود بکنم یا نه؟؟ داستانش نیمه کاره ول میشه؟

kaichou_wa_maidsama.jpg

یک توضیح کوچیک در مورد kaicho wa maid sama بدم ,اگر دنبال یک انیمه رومنس ,کمدی,مدرسه ای میگردید که لوس بازی کمتری نسبت به هم سبکای خودش داشته باشه KWMS میتونه انتخاب سرگرم کننده ای باشه,ترجمه این انیمه به انگلیسی یعنی council
26 . . . President is a maid قسمت
seika یک دبیرستان معروف است که پسران قالبا وحشی:d درش درس میخونند در این محیط هیچ وقت دخترای دبیرستان احساس آرامش ندارند....
داستان درباره درباره دختری به اسم misaki ayuzawa ست که از قرار معلوم رئیس شورای دانش آموزی مدرسه است و در طی انجام وظیفش از هرگونه کاری برای آرامش دختران و خون بدل کردن پسرای مدرسه دریغ نمیکنه , misakai بخاطر مشکلات مالی بعد از مدرسه به عنوان خدمتکار کافه کار میکنه و هیچ دوست نداره اعضای مدرسه اونو با لباس خدمتکاری ببینند, این بین تنها یک پسر است {
Takumi Usui } که misaki نمیتونه براحتی بهش گیر بده چون نه تنها خیلی خوشتیب و کول تشریف داره هم چنین تقریبا از هرگونه اشتباه مبراست...ولی دخترا همیشه کاراشونو خوب بلدن و میدونند چطوری به کسی گیر بدند..:d
یکبار اوسویی ,اون رو در لباس خدمتکار میبینه و میساکی از ترس از دست دادن ریاست شورای مدرسه و آبروش حسابی بلرزه میوفته و....

Beelzebub قسمت 24 :

آره اپنینگش خیلی خوب شده بود! کلا OPهاش همینطور داره بهتر میشه :d
مثل اینکه جنگ و جدل از توی مدرسه ـشون به مبارزه با بقیه ی مدارس راه پیدا کرده :d
کلا خوبه! داره جالب میشه :d

ناروتو شیپودون قسمت 219 :
خدا لعنت کنه سوناده رو !!! :d من آخرش آرزو به دل از دنیا میرم :d
چرا این کاکاشی انقدر بد شانسه که به مقام هوکاگه ای نمیرسه ؟ :d نه واقعا چرا ؟ :d
آخرش فکر کنم کاکاشی میمیره و عکسش هک نمیشه اونجا :d
اندینگ جدید هم از قبلی بهتر بود ولی کلا اندینگ های ناروتو اکثرشون چرتند :d :d :d

هفته ی بعد ناروتو نداریم، به جاش هفته ی بعدش 2 قسمتی داریم! :d

اگر میدونستم Deadman Wonderland اینقدر سانسور داره حتما تا نسخه BD صبر میکردم.

من وسط کار دراپش کردم بابت همین داستانا...
.
برید Sora no Woto ببینید که به نظر جالب میاد. یه 7 قسمت دیدم کاملا سرگرم کننده بود و روابط جالبی داشت هر چند هنوز دیدنش رو 100 درصد توصیه نمی کنم چون ممکن حوصلتون سر بره... ببینیم بعدها چی می شه...
.
صبح ها مانگای Battle Royale رو می خونم و شبها Sota no Woto می بینم که بالانسم به هم نخوره :دی

kaichou_wa_maidsama.jpg

یک توضیح کوچیک در مورد kaicho wa maid sama بدم ,اگر دنبال یک انیمه رومنس ,کمدی,مدرسه ای میگردید که لوس بازی کمتری نسبت به هم سبکای خودش داشته باشه KWMS میتونه انتخاب سرگرم کننده ای باشه,ترجمه این انیمه به انگلیسی یعنی council
26 . . . President is a maid قسمت
seika یک دبیرستان معروف است که پسران قالبا وحشی:d درش درس میخونند در این محیط هیچ وقت دخترای دبیرستان احساس آرامش ندارند....
داستان درباره درباره دختری به اسم misaki ayuzawa ست که از قرار معلوم رئیس شورای دانش آموزی مدرسه است و در طی انجام وظیفش از هرگونه کاری برای آرامش دختران و خون بدل کردن پسرای مدرسه دریغ نمیکنه , misakai بخاطر مشکلات مالی بعد از مدرسه به عنوان خدمتکار کافه کار میکنه و هیچ دوست نداره اعضای مدرسه اونو با لباس خدمتکاری ببینند, این بین تنها یک پسر است {
Takumi Usui } که misaki نمیتونه براحتی بهش گیر بده چون نه تنها خیلی خوشتیب و کول تشریف داره هم چنین تقریبا از هرگونه اشتباه مبراست...ولی دخترا همیشه کاراشونو خوب بلدن و میدونند چطوری به کسی گیر بدند..:d
یکبار اوسویی ,اون رو در لباس خدمتکار میبینه و میساکی از ترس از دست دادن ریاست شورای مدرسه و آبروش حسابی بلرزه میوفته و....

مرسی بایت توضیحاتی که دربارش دادی باید خیلی جالب باشه اگر تونستی یه لینک به من تو قسمت پ.خ بدی ممنون میشم . جالب ب ه نظر میاد تا تنور داغ هست باید DL کنیم :x

Angle Beats رو 4 قسمت اولش رو دیدم بدک نیست زیاد با سلیقه من جور نیست ولی خوب میخوام تمومش کنم بعد حتما باید Kamisama Memo رو ببینم چشم بدجوری گرفتتش .

Kamisama no Memochou
438096-kamisama_no_memochou_large.jpg

دیشب دو پارت اول Kamisama no Memochou رو دیدم. خیلی قشنگ شروع شده و پتانسیل بالایی داره.
شخصیت هاش هم باحاله و تا حدی کاوایی هم هستند. لول درگیری انیمه هم برای شروعش تو اولین قسمت خوب بودش و میشه انتظار داشت که یکی از انیمه های موفق تابستونی بشه. ولی حیف که 12 قسمت ـه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or