Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خلیل به نظر من اگر میخوای از انیمه های امسال که تموم شدن شروع کنی برو سراغ Hourou musuko که به همراه گوسیک بهترین کار زمستون بودن. در درجه ی بعدی هم Magicka Madocka از کارای زمستون که البته من ندیدم. از کارای بهاری من به این نتیجه رسیدم که باید C : Control رو ببینم.
-------------------------------------------------------
من این پست رو تو فرم دنیای انیمه دیروز زده بودم و توش در مورد قسمت اول سه تا انیمه ی تابستون توضیح داده بودم. Kamisama Memo و Sacred Seven و Ikoku Meiro که الان یه تیکه در مورد Blade هم اضافه کردم و اینجا هم میارم. هرچند خیلی چیز اسپویل داری نمیشه از قسمت اول گفت ولی من میذارم تو اسپویلر، ولی به نظر خودم اگر بخونید اتفاقی هم نمیفته.
من نشستم قسمت اول چند تا انیمه تابستونی رو دیدم. با یه قسمت نمیشه نظر درست و حسابی داد ولی یه نظر کوتاه میدم !

29020.jpg

Kamisama Memo
اپیسود اولش یک ساعته است و به نظرم تصمیم خیلی خیلی درستی بود.شاید مثل Darker Than Black هر دو قسمت یه موضوع داشته باشن! کلا خوشم اومد. داستان خوب، ریتم خوب، کاراکترهای اکثرا خوب... تم و ماجرای انیمه از اون چیزی که فکر میکردم تاریکتره و خیلی هم تاریکتره و این خوبه، خیلی هم خوبه
4.gif
اگر همین روند برای قسمت های بعدی حفظ بشه، یکی از بهترین های سال رو داریم، بدون شک. چیزی که واقعا برام عجیب بود، طراحی شخصیت ها بود که اپسیلونی خلاقیت نداشت. اونایی که Hanasaku Iroha رو میبینن حواسشون باشه اون پسره رو با کو اشتباه نگیرن (اسمشو یادم رفته)، چون واقعا شبیه همن! امتیاز 8

28899.jpg

Sacred Seven
یخورده کلیشه ای و شلوغ پلوغ شروع شد اما در ادامه بهتر شد. یعنی آخرش خیلی امیدوار کننده بود! یه پسر مدرسه ای با نیرویی ویژه که اکثریت ازش میترسن جز یه دختر که ازش دعوت میکنه بیاد عضو کلابش بشه ، اولش قهرمان ما قبول نمیکنه که با استفاده از قدرت های ویژه ای که داره با دختره در مقابل پلیدی بجنگه اما آدم بدها (آدم؟!) حمله میکنن و دختره در معرض خطره! یعنی کی میتونه نجاتش بده؟! ... . البته صحنه های مبارزه اش خوب بود و همونطور که گفتم اواخر این قسمت خیلی بهتر شد جوریکه منتظرم ببینم بعدش چی میشه. امتیاز 5

29031.jpg

Ikoku Meiro no Crosee
یجورایی جو انیمه cute بود! به قولی کاوایی و البته بسیار آرام و آرامش بخش. هیچ هیجان اضافی در کار نیست! این انیمه ماجرای دختر نسبتا کوچولویی به اسم یونه هست که با یه مرد مسنی به اسم اسکار میره پاریس. همین! به نظر میرسه تمرکز انیمه روی تقابل فرهنگ اروپا با فرهنگ خاص و آداب و رسوم مردم ژاپن باشه که برای من و کسایی که به فرهنگ ژاپن علاقه دارن میتونه جذاب باشه. حالا برای خالی نبودن عریضه و اینکه انیمه خسته کننده نشه یذره درام هم قاطیش کردن! اما داستان و ریتم روایت داستان اولویت اول نیستن تو این انیمه. موسیقی متن بسیار زیبا و حتی بالاتر بود. من معمولا تحت تاثیر کاواییجات قرار نمیگیرم ولی لامصب آدم این یونه و حرف زدنش رو میبینه دلش میخواد لپشو بکنه
4.gif
امتیاز 7

Blade
به نظر من کاملا متوسط بود. اگر تو قسمت بعدی نکته ی خاصی نشون نده دراپش میکنم چون انیمه های بهتر زیادی وجود دارن. درواقع نظر منم همینه:
الان قسمت اول انیمه Blade رو دیدم بد نبود ولی سبک نوع ساختش جزء انیمه های مورد پسند من نیست
به هر حال، یک قسمت دیگه به Blade و Sacred Seven فرصت میدم، اگر بهتر نشدن dropشون میکنم. چون انیمه های بهتر برای دیدن خیلی زیاده.

من بدجوری برای Mawaru Pinguin هایپ دارم. تا حالا نشده بود برای انیمه ای اینقدر منتظر باشم! 7 تا PV که 20 ثانیه هستن و بسیار عجیب و متفاوت به نظر میرسن (4 تای اولی فقط دیالوگ دارن و بعدی ها هم تو فضا و جوهای کاملا متفاوتی نسبت به هم هستن) و بیرون ندادن هیچ اطلاعاتی از داستان انیمه جز یه سری اطلاعات در مورد شخصیت های اصلی، و اینکه اکثر عوامل این انیمه گروهی هستن که بعد از 13-14 سال دور هم جمع شدن تا اینو بسازن، خیلی جو جالبی واسه این درست کردن. من مطمئنم این انیمه یا یه سورپرایز بزرگ میشه یا یه افتضاحی میشه که هیشکی نتونه تحملش کنه!

-----------------------------
قصد دارم دو قسمت آخر Clannad رو ببینم، نظر من در مورد این انیمه مدام تغییر میکنه! قبل از دیدنش خیلی مثبت فکر میکردم در موردش، بعد از چند قسمت اول دیدم منفی شد بهش و الان دوباره خیلی مثبت شده!!! حالا این دو قسمت رو هم ببینم تا در بتونم کامل درموردش نظر بدم.

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
نمیدونم چی بگم واقعا یک انیمه سلیقه ای:d
بعضی مواقع هیچ چیز از صحبتهای کارکتر ها نمیفهمم {شاید من زیادی خنگم} ولی بعد یکبار بازبینی تازه متوجه منظور طرف میشی...داستان عمیق و جالبی داره و هر لحضه دوست داری بدونی جلوتر چه اتفاقی میوفته ....داستان بیشتر حول تئوری های جدید علمی میچرخه ,کلی پازل میندازه رو دستت و خودت باید تکتکشون رو حل کنی به همین دلیل بهت پیشنهاد میکنم اگه علاقه به اینجور چیزا داری وقت رو تلف نکن شروع کن به دیدنش.....

تشکر...سعی میکنم تو این هفته یا هفته ی دیگه دانلودش رو شروع کنم.

الان قسمت اول انیمه Blade رو دیدم بد نبود ولی سبک نوع ساختش جزء انیمه های مورد پسند من نیست

خیلی منتظرم که انیمه هایی مثل No. 6 پخش بشن ببینم اینا تو چنته چی دارند :d

من همون حسی رو که به Wolverine دارم رو به Blade هم دارم....فکر نکنم آش دهن سوزی بشه.

NO.6 رو که نگو، تا الان چندبار PV ـش رو دیدم (:

منم خیلی با Bakuman حال کردم !! خیلی جالب بود !!
بچه ها کسی Blood -c رو دیده !!؟؟ جالبه !!؟؟ من خودم Blood + رو دیدم انیمه جالبی بود ولی نه در اون حد !!:d

وقتی Bakuman رو شروع کردم، احساس کردم که بعد از چند قسمت خسته کننده میشه، ولی 16 قسمت رو دو سه روزه یک سره دیدم. جو جالبی داره.

برای Blood-C یک خورده دیگه صبر کنید (7-7-2011) تا پخش 720P TV ـش بیاد...اینهایی که الان امده، SD اند.

خلیل به نظر من اگر میخوای از انیمه های امسال که تموم شدن شروع کنی برو سراغ Hourou musuko که به همراه گوسیک بهترین کار زمستون بودن. در درجه ی بعدی هم Magicka Madocka از کارای زمستون که البته من ندیدم. از کارای بهاری من به این نتیجه رسیدم که باید C : Control رو ببینم.

برای Hourou musuko کمی دو دل ام ولی Magica Madoka رو حتماً نگاه میکنم و تو لیست هاردام هستش.

راستی C – Control رو که دیدی، حتماً نظرت رو بگو...یک خورده جو گیر شدم براش

خیلی جلوی خودم رو گرفتم که SP رو نخونم (:

قصد دارم دو قسمت آخر Clannad رو ببینم، نظر من در مورد این انیمه مدام تغییر میکنه! قبل از دیدنش خیلی مثبت فکر میکردم در موردش، بعد از چند قسمت اول دیدم منفی شد بهش و الان دوباره خیلی مثبت شده!!! حالا این دو قسمت رو هم ببینم تا در بتونم کامل درموردش نظر بدم.

دو قسمت آخر، 23 و 24 رو میگی؟
یکش Extra Chapter هستش اون یکی OVA

تو Clannad بالا و پایین زیاد داره....اشتیاق زیادی دارم ببینم نظرت تو After Story چطور میشه

After Story ثبات بیشتر و Base بهتری از Slice of Life داره.

آخرین ویرایش:
این Beelzebub هم فعلا تا قسمت 22 دیدم :d

چیز زیاد خاصی نبود، بد نیست :d ولی خفنم نیست :d
قبل از دیدن فکر میکردم جالب تر جلب تر باشه :d

انیمه ی بعدی چی پیشنهاد میکنید ؟ :d جدید، قدیمی ، سینمایی و ... :d
این Code Geass رو هم هی میخوام برم دانلودش کنم ولی یکهو حسش میپره! :d
برم سراغش ؟ یا چیزای مهمتری هست که زودتر ببینم بهتره ؟ :d

این بلیچ رو هم کم کم دوباره باید شروع کنم! :d احساس میکنم یکشنبه تا 5شنبه نمیتونم تحمل کنم برای انیمه های هفتگی :d این وسط انگار یک چیزی کمه :d

دوستان این Kamisama Memo و Clannad چجوری ارزیابی میکنید یکیش رو برای دانلود اولیه بگید اگر هم خودتون چیزه خوب سراغ دارید بگید
بیشتر دوست دارم کارکتر دخترش مثل ویکتورکا باشه محل سگ به کسی نده :d در کل از این انیمه هایی که دختر میوفته دنبال پسر نفرت دارم .

دوستان این Kamisama Memo و Clannad چجوری ارزیابی میکنید یکیش رو برای دانلود اولیه بگید اگر هم خودتون چیزه خوب سراغ دارید بگید
بیشتر دوست دارم کارکتر دخترش مثل ویکتورکا باشه محل سگ به کسی نده :d در کل از این انیمه هایی که دختر میوفته دنبال پسر نفرت دارم .

clannad بیشتر به درام میخوره سری دومش (clannad after story) خیلی باحاله
اینم لینک دانلودش
اون یکی رو ندیدم
راستی بچه ها اگه کسی لینک دانلود samurai x: trust and betrayal رو بده ممنون میشم ( دوبله فارسیشو نمیخوام)
فکر کنم 4 تا قسمت باشه آها خواهشا megaupload نباشه

برم سراغش ؟ یا چیزای مهمتری هست که زودتر ببینم بهتره ؟ :d
kaichou wa maid-sama
fairy tail
katekyo hitman reborn!
ichiban ushiro nodaimaou
darker than black
kenichi

البته سعی کن همه رو بعد از کد گیس ببینی بجز کنیچی:d

clannad سلیقه ای چند قسمت باید ببینی حساب کار دستت میاد من که خوشم اومد:dداستان در مورد پسری که مادرشو رو بخاطر بی مسئولیتی در رانندگی از دست میده و بعد ها با یک دختری آشنا میشه تم داستان هم بیشتر کمدی و رومنس هست...
خاطرات خدا هم2 قسمت کلا اومده فعلا زود نتیجه گیری در موردش...
جد از این دو kenichi رو بهت پیشنهاد میکنم یکی از favorite های منه ,از نظر فان دست کمی از وان پیس نداره:d

آخرین ویرایش:
خاطرات خدا هم 4 قسمت کلا اومده فعلا زود نتیجه گیری در موردش...
شما این 4 قسمت رو برای kamisama memo از کجا آوردی؟ فقط یک قسمت اومده که البته یه قست یک ساعته است. یعنی دو پارته.
clannad سلیقه ای چند قسمت باید ببینی حساب کار دستت میاد من که خوشم اومد:dداستان در مورد دختری که مادرشو رو بخاطر بی مسئولیتی در رانندگی از دست میده و بعد ها با یک پسر آشنا میشه تم داستان هم بیشتر کمدی و رومنس هست...
این خلاصه داستان رو برای کلاناد از کجا آوردی رفیق؟ پسره مادرش رو تو تصادف از دست داده، نه دختره.
کلاناد یه انیمه Slice of life هست که داستان هم داره. داستانش رومنس/درام هست و بعضی جاها از خیلی از انیمه های که برای درام ساخته میشن قوی تر هست.
--------------------------------------------
دو قسمت آخر، 23 و 24 رو میگی؟
یکش Extra Chapter هستش اون یکی OVA
نه، 21 و 22 رو میگفتم:دی اون دو تا و فیلمش رو هنوز دانلود نکردم!
Clannad
انیمه های Slice of life زیادی هستن که داستان داشته باشن، معمولا سطج داستان توی این انیمه ها متفاوته. کلاناد داستان خیلی پیچیده ای نداشت. اما این داستان تو خیلی از مواقع مفاهیم ساده ولی عمیقی داشت که خیلی از انیمه هایی که برای داستان گویی ساخته میشن نمیتونن بهش برسن. مسائل ساده ای مثل خانواده، دوستی، تنهایی و اعتماد به نفس، به قشنگ ترین شکل ممکن توی بعضی جاهای این انیمه تحلیل میشن و نکته ای که من در مورد این انیمه دوست داشتم همین بود. جالب اینکه سازنده ها اصراری نداشتن که حتما این مفاهیم فهمیده بشن! به همین خاطر خیلی اوقات توی سطح و ظاهر انیمه چیزی مشخص نیست و مثلا باید انیمه رو متوقف کرد و فکر کرد که چرا ناگیسا اینقدر به خانواده ی دانگوها علاقه داره درحالیکه داستان مورد علاقه اش در مورد دختری هست که تو یه دنیای تموم شده تنهاست؟ یا اینکه دلیل رفتار پدرانه ی تومویا برای ناگیسا و فوکو و کوتومی چیه در حالیکه خودش مدت هاست با پدرش رابطه ی درستی نداره؟ و مواردی مثل اینا که تو جای جای انیمه پخشه. من به این مفاهیمی که توی لایه های پایین هستن خیلی بیشتر علاقه دارم تا مثلا اینکه انیمه سعی میکنه با نشون دادن فداکاری پدر و مادر ناگیسا، اهمیت با هم بودن توی خانواده رو نشون بده. البته اینا هم مهم هستن و قابل تقدیر ولی کار خاص و ویژه ای نیست. قبلا بارها اتفاق افتاده.
اما خب همه ی انیمه موارد بالا نیستن. کلی harem بازی (!) اضافی تو کار هست. به نظر من خیلی از شخصیت ها اضافی ان! از اون دختر کتابخونه ای بگیرید تا اون دختر کاراته بازه و خواهر سونوهارا و حتی خودش و حتی دو تا فوجی بایاشی ها! البته اینا برای یه انیمه slice of life ضروری ان ولی من خوشم نمیاد دیگه!
از نظر فنی، به نظر من انیمه ی خوبیه. دوبله ی کار نزدیک به شاهکاره، موسیقی هم عالیه. ولی من از گرافیک و انیمیشن ها خوشم نیومد. بعلاوه به نظر میرسه یه لایه ی موشن بلور (اینا از تاثیرات عمری گیمر بودنه!!) روی انیمه هست که کمی باعث ماتی صفحه میشه، هرچند به جو انیمه میخوره.
در مجموع تجربه ی خیلی خوبی بود. من بهش امتیاز 8 رو میدم.

---------------------------------
انیمه ی بعدی چی پیشنهاد میکنید ؟ :d جدید، قدیمی ، سینمایی و ... :d
حوصله ی زیرنویس انگلیسی داری بشین GTO ببین. عالیه! شخصیت اصلیش ، کیکیچی اونیزوکا بعد از اسپایک اسپیگل توی کابوی بیباپ تبدیل شده به قهرمان مورد علاقه ی من تو دنیای انیمه! دقیقا همون چیزیه که دوست دارم. یه عوضی به تمام معنا که البته قلب مهربونی داره و با کاراش همه رو غافلگیر میکنه.

اونقدر سریع تایپ کردم وبا صدای بلند آهنگ گوش دادم چند سوتی دادم...واری واری:d
شما این 4 قسمت رو برای kamisama memo از کجا آوردی؟ فقط یک قسمت اومده که البته یه قست یک ساعته است. یعنی دو پارته.
درسته حق با شماست کلا دو قسمت پخش شده منم چون همیشه از anime-access دانلود میکنم و بیشتر مواقع دیر به دیر آپ میکنه به همین خاطر فعلا فقط 1 رو دیدم....البته قول دادند تا امشب قسمت 2 یا همون پارت دو رو آپ کنند...
تو گوگل سرچ کردم ببینم چند قسمت پخش شده که با Kamisama Kazoku اشتباه گرفتم....:d
این خلاصه داستان رو برای کلاناد از کجا آوردی رفیق؟
نه عزیزم از جایی نیاوردم فقط اشتباه تایپی بود چون خیلی سریع تایپ کردم دختر و پسر رو جا به جا نوشتم...
کلاند رو تقریبا 3 سال پیش دیدم و سری جدید رو هم وقت نکردم ببینم دوستانی که اطلاع کافی دارند یک توضیح در مورد آخرش بدند:
تومویا اینور بود چی شد به یکباره رفت با اون یکی؟کلا سرگیجه گرفتم آخرش

آخرین ویرایش:
Akiba

Beelzebub - E22
Beelzebub بیشتر یک کار سرگرم کننده هستش تا درگیر کننده، و در حد یک کار متوسط به حساب میاد.
من بیشتر به Beelzebub میگم یک آدامس هفتگی خوب...که میشه هفتگی ازش لذت برد...اگر همش یکجا دیده بشه، مثل یک آدامس که دو سه ساعت جویده میشه، حال آدم رو بد میکنه. در کل Beelzebub هیچ وقت نمیتونه تو TOP List ام بره (: ولی برای دنبال کردن هفتگی میتونم به بقیه پیشنهادش بدم، بخصوص اینکه Sub ـش رو هم حسن جان عزیز میزنه.

انیمه ی بعدی چی پیشنهاد میکنید ؟ جدید، قدیمی ، سینمایی و ...
این Code Geass رو هم هی میخوام برم دانلودش کنم ولی یکهو حسش میپره!
برم سراغش ؟ یا چیزای مهمتری هست که زودتر ببینم بهتره ؟

Code Geass کار خوب و خوش ساختی هستش...البته لول سلیقه ای اون هم بالا هستش

انیمه ای که محمد علی پیشنهاد داد (GTO) کار قوی و خوش نامی هستش، پیشنهادش رو رد کنم اگه شرایط ـش رو داری.

از بین پیشنهادی sun_boyz، من اینها رو خیلی دوست دارم نگاه کنم.
darker than black
kenichi
امیر حسین، من سینمایی Grave of the Fireflies رو بهت پیشنهاد میکنم...اگر ندیدی ببین حتمـــاً! معرفی و امتیازهاش رو تو تاپیک بهترین ها بخش فیلم سینمایی نگاه کن.

kolange_edalat
Kamisama Memo که تازه شروع کرده و به شـــدت چشمم رو گرفته، عجیب (:
Clannad After Storyو clannad هم که بهترین انیمه ی هست که دیدم

DarkErfan
راستی بچه ها اگه کسی لینک دانلود samurai x: trust and betrayal رو بده ممنون میشم ( دوبله فارسیشو نمیخوام)
اینجا رو ببین http://www.animea.net اگر پیدا نکردی...بگو من خودم تو HF دارمش ولی باید از آرشیو درش بیارم.

Ooops
محمد علی در مورد SP انیمه ی Clannad
همین سادگی انیمه باعث جذاب شدن اون میشه که به دور از پیچیده گی های خاص، یک داستان ساده رو روایت میکنه که در عین ساده بودن دارای عمق بسیار زیادی هستش.

تو انیمه بخصوص فصل دوم، لحظاتی داره که قلب ام از هیجان و احساسات به تپش می افتاد....
بعضی اوقات رد پایی مفاهیمی میبینم که دوست دارم...انیمه رو دوباره نگاه کنم...با نگاه اول واقعاً نمیشه همه جزئیات ـش رو بیرون کشید. (کلاً تمومش کردی...بهم بگو تا یک چیز جالب بگم)

در مورد هارم بودن و یا شخصیت های اضافی داستان...من نظرم اینه که نیاز شخصیت پردازی، شخصیت های اصلی داستان بودند...یک نوع مکمل برای تکمیل شدن اساس داستان که بعداً باید تو After Story شاهدش باشیم.

اگر این محیط فانتزی تو Clannad ساخته نمیشید...شاید هیچ وقت After Story انیمه ی موفقی نبود.

"موشن بلور" ی که گفتی...نمیدونم رو چه کیفیتی انیمه رو دانلود کردی...ولی شدیداً به تم انیمه میخوره و نوعی انیمه رو کاوایی تر کرده.

تحمل ندارم ببینم برای After Story چه نظری میدی (:

sun_boyz
یک خورده هنگ کردم وقتی پست ـتون رو خوندم :q

Akiba

Beelzebub - E22
Beelzebub بیشتر یک کار سرگرم کننده هستش تا درگیر کننده، و در حد یک کار متوسط به حساب میاد.
من بیشتر به Beelzebub میگم یک آدامس هفتگی خوب...که میشه هفتگی ازش لذت برد...اگر همش یکجا دیده بشه، مثل یک آدامس که دو سه ساعت جویده میشه، حال آدم رو بد میکنه. در کل Beelzebub هیچ وقت نمیتونه تو TOP List ام بره (: ولی برای دنبال کردن هفتگی میتونم به بقیه پیشنهادش بدم، بخصوص اینکه Sub ـش رو هم حسن جان عزیز میزنه.

انیمه ی بعدی چی پیشنهاد میکنید ؟ جدید، قدیمی ، سینمایی و ...
این Code Geass رو هم هی میخوام برم دانلودش کنم ولی یکهو حسش میپره!
برم سراغش ؟ یا چیزای مهمتری هست که زودتر ببینم بهتره ؟

Code Geass کار خوب و خوش ساختی هستش...البته لول سلیقه ای اون هم بالا هستش

انیمه ای که محمد علی پیشنهاد داد (GTO) کار قوی و خوش نامی هستش، پیشنهادش رو رد نکن اگه شرایط ـش رو داری.

از بین پیشنهادی sun_boyz، من اینها رو خیلی دوست دارم نگاه کنم.
darker than black
kenichi
امیر حسین، من سینمایی Grave of the Fireflies رو بهت پیشنهاد میکنم...اگر ندیدی ببین حتمـــاً! معرفی و امتیازهاش رو تو تاپیک بهترین ها بخش فیلم سینمایی نگاه کن.

kolange_edalat
بیشتر دوست دارم کارکتر دخترش مثل ویکتورکا باشه محل سگ به کسی نده در کل از این انیمه هایی که دختر میوفته دنبال پسر نفرت دارم .
فرهاد جون

P.S
در مورد چیزی که دوست داری، الان چیزی دقیق یادم نیست...میرم تو آرشیوام نگاه میکنم ببینم چی میخوره

DarkErfan
اینجا رو ببین http://www.animea.net اگر پیدا نکردی...بگو من خودم تو HF دارمش ولی باید از آرشیو درش بیارم.

Ooops
محمد علی در مورد SP انیمه ی Clannad
همین سادگی انیمه باعث جذاب شدن اون میشه که به دور از پیچیده گی های خاص، یک داستان ساده رو روایت میکنه که در عین ساده بودن دارای عمق بسیار زیادی هستش.

تو انیمه بخصوص فصل دوم، لحظاتی داره که قلب ام از هیجان و احساسات به تپش می افتاد....
بعضی اوقات رد پایی مفاهیمی میبینم که دوست دارم...انیمه رو دوباره نگاه کنم...با نگاه اول واقعاً نمیشه همه جزئیات ـش رو بیرون کشید. (کلاً تمومش کردی...بهم بگو تا یک چیز جالب بگم)

در مورد هارم بودن و یا شخصیت های اضافی داستان...من نظرم اینه که نیاز شخصیت پردازی، شخصیت های اصلی داستان بودند...یک نوع مکمل برای تکمیل شدن اساس داستان که بعداً باید تو After Story شاهدش باشیم.

اگر این محیط فانتزی تو Clannad ساخته نمیشید...شاید هیچ وقت After Story انیمه ی موفقی نبود.

"موشن بلور" ی که گفتی...نمیدونم رو چه کیفیتی انیمه رو دانلود کردی...ولی شدیداً به تم انیمه میخوره و نوعی انیمه رو کاوایی تر کرده.

تحمل ندارم ببینم برای After Story چه نظری میدی (:

sun_boyz
یک خورده هنگ کردم وقتی پست ـتون رو خوندم :q

آخرین ویرایش:
Police _ 110 @

P.S
در مورد چیزی که دوست داری، الان چیزی دقیق یادم نیست...میرم تو آرشیوام نگاه میکنم ببینم چی میخوره
خلیل جان واقعا دستت درد نکنه بابت پیشنهادا این Kamisama Memo خیلی برام جالب و قشنگ اومد و حتما باید ببینمش .
خلیل جان این دو تا Clannad After Storyو clannad یک داستان هستن یا نه فرق دارن چون یه جورایی شخصیتهاش یکی بودن . تکمیل کننده هم هستن ؟

A.T.HELLBOY عزیز هم Bakuman و Angle Beats پیشنهاد داد که خوب هستن در کل این چند تا رو باید DL کنم مرسی از همه

دقیقا کدوم قسمتش نیاز به شفاف سازی داره؟:d

Betsuni (:

Police _ 110 @
خلیل جان واقعا دستت درد نکنه بابت پیشنهادا این Kamisama Memo خیلی برام جالب و قشنگ اومد و حتما باید ببینمش .
خلیل جان این دو تا Clannad After Storyو clannad یک داستان هستن یا نه فرق دارن چون یه جورایی شخصیتهاش یکی بودن . تکمیل کننده هم هستن ؟

A.T.HELLBOY عزیز هم Bakuman و Angle Beats پیشنهاد داد که خوب هستن در کل این چند تا رو باید DL کنم مرسی از همه

فرهاد خان، clannad فصل اول بحساب میاد و Clannad After Story ادامه ی سریال و فصل دوم ـش هست. (کامل زیرنویس شده)
یک معرفی کوتاه توی لینک زیر هستش...ببین با سلیقه ـت جور هستش
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1426853&postcount=62

Angle Beats کار خوبی هستش و دید متفاوتی از سبک خاصی از انیمه رو بهت نشون میده. من خودم دوست ـش دارم. پیشنهاد خوبی بهت دادند.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1412018&postcount=42
Bakuman رو همین دیروز عصری تموم کردم، عالی بودش. وقت کنم معرفی ـش رو میزنم.

خوب از همه ی بچه ها متشکرم :d به زودی میرم تو کار دانلودشون :d
فقط زیرنویس دارند دیگه ؟ :-" ( غیر از GTO )
راستی این بلزباب و هاناساکو ایروها (؟) چند شنبه ها قسمت جدیدشون میاد ؟ زیرنویسشون چی ؟ :d

خوب از همه ی بچه ها متشکرم :d به زودی میرم تو کار دانلودشون :d
فقط زیرنویس دارند دیگه ؟ :-" ( غیر از GTO )
راستی این بلزباب و هاناساکو ایروها (؟) چند شنبه ها قسمت جدیدشون میاد ؟ زیرنویسشون چی ؟ :d

اینا زیرنویس دارند
fairy tail
kenichi
darker than black (هر دو فصل)
این هم یا درآپ شدست یا داره کم کم میشه
katekyo hitman reborn
از اون بقیه هم خبری ندارم...خودت یک نگاهی تو دنیای انیمه یا گوگل بنداز

Hanasaku Iroha و Beelzebub یکشنبه ها میاد..تیم horriblesubs هم سریع پخشش میکنه.
زیرنویس Beelzebub رو که حسن خان میزنند. Hanasaku Iroha هم phoenix48 زحمت ـش رو میکشه.

Beelzebub - E24
این قسمت بود نبودش...خوشم امد ازش. OP ـش واقعاً جالب شده، یک سری شخصیت های جدیدی رو هم نشون میده که میشه به ادامه ی انیمه امیدوار شد.

Hanasaku Iroha - E14
عجب قسمت کاوایی بودش (: OP اولش هم خوب بود. شدید فن nano.RIPE شدم...Kimi Ko صدایی باحالی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or