Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ای داد بیداد! انیمه ی گوسیک 1شنبه ها زیرنویسش میاد ؟ :d فکر میکردم امروز میاد :d
تو کف میمونیم فعلا :d
میخواستم یکی از انیمه های فصلی دیگه رو ببینم :d کدومشون رو پیشنهاد میکنید ؟ :d
من چون کلا از روی عکس ها تصمیم میگرفتم و کلا دارم میبینم اونایی که تو ذهنم نبودن خیلی خفن بودن :d به نصایح شما گوش میدم :d مثلا بین انیمه های بهار من عکساشون رو که دیدم ، گفتم این دد من رو هروقت تموم شد میبینم :d ولی خوب ، بعد از دیدن گوسیک و Ano Hana به خودم میگم برم بمیرم با این نظرم :d :d :d

محمد علی، گفتی Blood+، داره تو آرشیوام خاک میخوره!!! باید شروعش کنم.

الان درگیر چند قسمت آخر Lovely Complex و Kara no Kyoukai - the Garden of sinners ام..

برای Nichijou ممنون..فکر کنم بشه به عنوان مکمل کنار کارهای سنگین ازش استفاده کرد.
GTO، هر وقت هارد رسید، شروعش میکنم (:
میخواستم یکی از انیمه های فصلی دیگه رو ببینم کدومشون رو پیشنهاد میکنید ؟
امیر حسین، فعلاً Hanasaku Iroha رو شروع کن، کار خوبی هستش، امتیازات ـش رو هم یک نگاهی کن، دوتا معرفی هم داره.
https://spreadsheets.google.com/spr...9SNlZfU0xtY0E&authkey=CPm1ougF&hl=en_US#gid=0
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=11795
26 قسمت هستش و 13 قسمت ـش امده، هر یکشنبه هم میاد.

برای مکمل هم نمیدونم Beelzebub رو دنبال میکنی یا نه، ولی بد نیستش، بهتره صبر کنی تا تکلیف ادامه ی انیمه تو هفته ی دیگه مشخص بشه، بعد شروع ـش کنی.
زیرنویس ـش رو هم حسن جون، میزنه...فوق سریع عمل میکنه (:

++++++++++

قسمت آخر Gosick هم امد....

404-jadress.jpg

پیشنهاد میکنم صبر نکنید برای فنساب Victorique، همین HorribleSubs رو امشب بزنید بره...

فقط زیرنویس ـش ایکاش زود بیاد

آخرین ویرایش:
باشه پس میرم سراغ Hanasaku Iroha پس :d اینم از اون انیمه هاییه که اگر پیشنهاد نمیدادید تا وقتی عمر داشتم عمرا نمیرفتم سراغش :d
Beelzebub رو هم قصد دارم بعد از این ببینم :d یعنی صبح به خودم گفتم اول یکی دیگه از این انیمه ها رو میبینم بعد میرم سراغ این :d

من که بدون زیرنویس نمیبینم! :-sدارم میسوزم و میسازم فعلا :((

راستی بگید آریا بیاد یک بحثی راجب DN بکنیم :d خوب بحث میطلبه این انیمه :d

آخرین ویرایش:
Lovely Complex
11952.jpg

Lovely Complex رو دیشب تموم کرد. برای یک انیمه ی کمدی متوسط رو به پایین، کار خوبی بودش و تونست با 24 قسمت، چند شبی سرگرمم کنه.
طنزش تا میانه های انیمه خوب بودش، ولی دیگه بعدش تکراری شد و موضوعات ـش هم شد موش و گربه بازی که تا حدی خسته کننده شد. همین حس از دیالوگ ها گرفته تا موسیقی متن ـش، خیلی سریع تکراری شد.

یکی از جذابیت های انیمه، دوبله ی بسیار عالی و شادِ، خانم Akemi Okamura (دوبلور نامی) بودش. که بخاطر دوبله ی ایشون هم که بودش، قصد نداشتم انیمه رو Drop کنم.
البته دوبلورهای توانمدی مثل خانم Yuki Matsuoka (دوبلور ایچیکو و اینووه) هم داشت، ولی زیاد نقش پررنگی نداشت.

درنهایت، در حد یک کار کمدی متوسط ازش راضی هستم و تونست بعضی قسمت ها من رو بخونده.

راستی بگید آریا بیاد یک بحثی راجب DN بکنیم خوب بحث میطلبه این انیمه
یک خورده دیر عمل کردی (: قبلاً موخش رو زدم :q

Lovely Complex
11952.jpg

درنهایت، در حد یک کار کمدی متوسط ازش راضی هستم و تونست بعضی قسمت ها من رو بخونده.
:q
10 قسمت اول راضی کننده بود ولی در ادامه واقعا افت میکنه...تنها دلیل کامل دیدنش برای من دیدن یک سورپرایز در قسمت های بعدیش بود که متاسفانه خبری نشد....

پ.ن:اقایون بلیچ رو اخرین بار تا 285 دیدم فکر کنم....یکی لیست فیلرها رو بزاره که دانلود نکنم بیخودی...:d

پ.ن2:ناروتو 216-217 مثل چند قسمت قبل فیلر یا روند اصلی رو پیش گرفته؟

Gosick - E24
اه...بالاخره تموم شد....
اون قسمت هایی که داشت آهنگ unity کار زیبای Komine Lisa رو پخش میکرد..جونم داشت به لبم میرسد. یک حسی بهم میگفت که بالاخره به آرزوم میرسم و این دوتا به هم نمیرسند!! و داستان غم ناک میخواد تموم بشه.
ولی آخرش واقعاً ضد حال خوردم...حالا که اینطور تموم شد، حداقل یک خورده پیاز داغ ـش رو زیادتر میکردند که به دل آدم بیشتر بشینه.

این ویتوریکا وقتی موهاش رو رنگ کرد، خیلی بد شده بود..طلائی، یک هلوی دیگه ای بودش.

در کل نه انقدر از پایان ـش خوشم امد و نه بدم آمد...میتونم بگم خوب بودش و انیمه پسند بود.. و ارزش دادن امتیاز 10 رو نداره...
همون امتیازهای 8 تا 9 براش کافی هستش.

بیشترین لذت رو بین قسمت های 19 تا 23 انیمه بردم...

پ.ن:اقایون بلیچ رو اخرین بار تا 285 دیدم فکر کنم....یکی لیست فیلرها رو بزاره که دانلود نکنم بیخودی...:d

پ.ن2:ناروتو 216-217 مثل چند قسمت قبل فیلر یا روند اصلی رو پیش گرفته؟

برای لیست فیلرهای بیلچ یک سری به پست اول این تاپیک بزن
http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=488149

ناروتو هم 216 بیشتر از 10 دقیقش خاطراته، باقیش داستان اصلی هستش
قسمت 217 و 218 هم برگشته سر داستان اصلی

یک خورده دیر عمل کردی (: قبلاً موخش رو زدم :q
یعنی الان تمام بحث ها رو با آریا کردید ؟ :d

من برم دوباره قسمت 23 رو ببینم و بعدش برم سراغ 24 ! :d هم خوشحالم هم ناراحت :-s

گوسیک قسمت 24 :

خوب ما هم دیدیم! حس خلیل رو داشتم موقع پخش شدن آهنگ! ، ولی هی میگفتم کو کوجو ! نزدیک بود سکته بزنم ! ولی بازم با خلیل موافقم ! حالا که اومد کاش کمی پیاز داغش رو زیاد میکردن! :d مثلا جانباز میشد یا هزار چیز دیگه :d ولی از اینکه به هم رسیدن خوشحال شدم :d
بازم موافقم 19 تا 23 شدید خفن بود! مخصوصا آخر قسمت 23 که مادر ویکتوریکا چاقو خورد و اون آهنگ پخش شد!
ویکتوریکا هم بعد از رنگ کردن موهاش زمین تا آسمون فرق کرده بود! از عرش به فرش رسیده بود :d با موهای رنگ طلایی چیز دیگری بود :d
همین دیگه!
خدا کنه ادامه ای براش بیاد، و البته طوفانی تر باشه و اینکه ویکتوریکا هم دوباره موهاش رو طلایی کنه :d
راستی آهنگ ending دومش رو از کجا میشه گیر اورد ؟ فقط حجمش زیاد نباشه برای آهنگ پروفایل میخوام بزارم :d

آخرین ویرایش:
Gosick - Final

برخلاف دوستان من از قبل مطمئن بودم که نه ویکتوریکا و نه کوجو نمیمیرن، چون سری جدید رمان های گوسیک شروع شده. همونطور که قبلا گفته بودم، انیمه 6 تا رمان اول رو پوشش میده که تا سال 2008 منتشر شده. قراره کلا 9 تا رمان باشه.
چیزی که برای من به غیر از طرح داستانی و معماهای گوسیک جذابیت داشت نگاه این انیمه به جنگ جهانی بود. ساویل کشوری که علی رغم میل باطنی وارد جنگ شد و طرف آلمان رو گرفت. یجورایی آدم یاد خود ژاپن میفته. نکته ی دیگه روند احساسی ویکتوریکا بود که خیلی عالی نشون دادن. از دختر بی احساس آخرش تبدیل شد به کسی که اشک میریخت، می ترسید و ... و اینا هم به خاطر عشقی بود که بدست آورده بود. به هر حال پایانش خوب بود. فوق العاده نبود ولی قابل قبول بود. بخصوص با در نظر گرفتن اینکه پایان باید یجورایی باز می بود. ولی در کل چون با جو مرموز قسمت های قبل فرق داشت و خیلی سرراست بود، شاید خیلی به دل طرفداراش نمی نشست قسمت آخر. یجورایی هم حس میکنم قسمت آخر یکم عجولانه تموم شد. میشد بیشتر کشش داد. در مجموع داستان گوسیک ضعف کم نداشت، اما سرگرم کننده بود.
از بحث داستان که بگذریم، انیمه ی گوسیک از نظر فنی یکی از بهترین انیمه هاست. طراحی شخصیت ها و بک گراندها، فوق العاده بود. اروپای اونموقع رو خیلی زیبا به تصویر کشیده بودن. طراحی انیمیشن ها و حرکات هم خیلی خوب بود. چیزی که حرف نداشت، بخش موسیقی و دوبله بود. به نظر من دوبله ی ویکتوریکا، بهترین دوبله ای هست که تا حالا تو انیمه های 2011 دیدیم. همینطور دو تا ED این انیمه هم فوق العاده بودن.
یکی دیگه از نقاط قوت گوسیک، کارگردانی بی نقصش بود که خیلی از نواقصش رو می پوشوند. دقیقا مثل Fullmetal Alchemist : Brotherhood که انیمه ی سال 2010 استودیو Bones بود، اینجا ریتم کار و کارگردانی فوق العاده بود.
راستی یه چیزی: هیچ جا اشاره نشد که ویکتوریکا موهاشو رنگ کرده! من فکر کنم به خاطر غمی که به خاطر مرگ مادرش، برایان (و برایان دومی) و دوری کوجو داشت موهاش رنگ طلایی رو از دست داد!!! اگر موهاش رو رنگ کرده بود، بعدها که به کوجو رسید، موهاش باید به رنگ اصلی برمی گشت دیگه! البته منم با موهای طلایی بیشتر ازش خوشم میومد.
به هر حال انیمه ی ارزشمندی بود. من که از وقتی که براش گذاشتم اصلا پشیمون نیستم.
در مجموع امتیاز من به این انیمه اینجوری میشه:
گرافیک و انیمیشن: 9
موسیقی و دوبله: 9
کارگردانی: 10
داستان: 7
شخصیت ها: 8
امتیاز کلی : 8

از اینجا میشه دو تا ED گوسیک رو دانلود کرد، ولی حجمشون نسبتا زیاده.

محمد علی ممنون برای SP

Gosick - Final
در مورد رنگ موها، میشه همینطور که گفتی باشه...مثلاً دیگه نشونه ی هایرو اوکامی خودش رو از دست داد.

ولی اگر آخرش یکخورده اشک ـش رو بیشتر میکردند، به یاد ماندی تر تموم میشد (:

دوبله ی ویکتوریکا بی شک عالی بودش.. با این وجود که خانم Aoi Yuuki هنوز جوان هستش (19 سال) و تو کارهای زیادی شرکت نکرده...ولی اکثراً بجای شخصیت های اصلی تو اثرهای خوبی صحبت کرده و انصافاً صدای قشنگ و با احساسی رو داره.

راستی Nichijou تا 26 قسمت تمدید شد!!!

اوپس جان ممنون ، ولی این آهنگ کاملشه! :d 4 دقیقست :d
اونی که دقیقا روی اندینگ میزاه گیر نمیاد ؟ :d

TV Size هاش هم هستش...
برو اینجا، سرچ ـشون کن http://muzofon.com بعد اونهایی که زمانشون کمه رو Play کن و با IDM بزن دانلود بشه

• Like
Reactions: Akiba
ادامش تایید شد ؟ نگفتن تا چند قسمت دیگه ادامه میدن ؟ :d ( کلا ادامه بدن! هرچی بیشتر بهتر! :d بشه مثل وان پیس 500 قسمت :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or