Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Gosick 24

خب منم بالاخره قسمت اخر رو دیدم اون چیزی که انتظار داشتم نبود ولی بدم نبود

در کل انیمه یه سری از اهداف رو دنبال میکرد که به نظر من تونست به بیشترشون دست پیدا کنه و رو بیننده تاثییر بذاره هر چند با یه پایان خاص تر میتونست کار رو جاودانه کنه

وان پیس 505 :

شنکس چقدر خفن بود! اصلا ابهت ازش میبارید!
قبر ایس و وایت برد هم باابهت بودن!
دلم برای دادان و بقیه سوخت ... ایس ...
2-3 ثانیه هم از هرکدوم از کلاه حصیری ها نشون داد! روحم شاد شد!
ولی من همچنان منتظرم زورو و تغییراتش رو ببینم

گمنه سای :d ظهری سوتی دادم :d امیدوارم کسی پست رو ندیده باشه :d (گرچه برای خلیل اسپویل شد! گمنه ، گمنه :d )

دیگه از horriblesubs حالم بد میشه....Ao no Exorcist قسمت 12 امد..هنوز قسمت 11 که باید چهارشنبه ی هفته ی پیش بده بیرون رو پخش نکرده..حالا هم، دنیا وان پیس رو دیدند! هنوز 505 رو نذاشته ):
اخه این هم شد Fansub

هاناساکو ایروها هم فعلا تا جایی که زیرنویس اومده دیدم :d
بریم به طرف بلزباب :d چیز جالبی به نظر میرسه :d

راستی Nichijou تا 26 قسمت تمدید شد!!!
فکر کنم از همن اول قرار بود 26 تا باشه دیگه.
چیزی که جالبه تمدید شدن Toriko هست که با توجه به آنگوینگ بودن مانگاش و اینکه تا حالا بیشتر از 100 چپتر مانگاش اومده، شاید یه چیزی بشه تو مایه های وان پیس و بلیچ و ناروتو و اینا.

Hanasaku Iroha 14
بعد از تموم شدن arc عالی قبلی، این قسمت ...
این قسمت مقدمه چینی برای یه داستان جدید بود، در نتیجه به نظر من اپیسود متوسطی بود. فکر کنم ماجرای بعدی با محوریت یوئینا باشه.

راستی، هم Nichijou و هم HanaIro توی قسمت 14 و فصل جدید تیتراژهاشون رو عوض کردن.

واقعآ دم وان پیس گرم الان چندین ماهه داره انیمه پخش میشه بدون اینکه 1 قسمت بخواد بره تو فیلر یا یک هفته پخشش رو متوقف کنه ( به غیر از یکی دو هفته که تو چند ماه اخیر گم بوده ) خداییش به این میگن انیمه :d

تنها نگرانیم اینه که پخشش .... ( مانگا خون ها بخونن )

بعد از دو و سه قسمتی که تا رفتن به دو سال بعد مونده پخش انیمه مثل مانگا یک ماه یا شایدم بیشتر متوقف بشه که واقعآ تحملش سخته :((

Gosick _24

خوب تموم شد ، ولی متاسفانه خیلی کوتاه و یک جورایی ناقص تموم شد داستان میتونست ادامه داشته باشه وقتی اخر سریال رو میبینی یه جوراایی این حس به ادم دست میده که انگار خواستن یه جوری تمومش کنن . و درکل عالی بود

بچه ها کسی می دونه این انیمه Sacred Seven کلا چند قسمته !!؟؟ دیروز انگار اولین قسمتش اومد !! الان دیدم چیز جالبی بود !!
پ.ن : اگه کم باشه خیلی عالی میشه چون واقعا زمانم محدوده ممکنه حتی 1 قسمت وان پیسم به زور ببینم !!
Gosick - E24 :
گوسیک خیلی قشنگ تموم شد !! لذت بردم :d

Last edited by a moderator:
انیمه ی دو فصل ای Steins;Gate وقتی برای بهار شروع شد زیاد چشمم رو نگرفت...ولی الان میخوام شروع ـش کنم. کسی دیدتش؟

خواستم Blood+ رو شروع کردم ولی دستم رفت برای دیدن Bakuman...تا الان 13 قسمت ـش رو دیدم و واقعاً ازش خوشم امده. از اون تم انیمه هایی هستش که به سلیقه ی من میخوره و راحت میتونه تو TOP List ام بره

P.S
The Summer 2011 Anime Preview Guide

آخرین ویرایش:
انیمه ی دو فصل ای Steins;Gate وقتی برای بهار شروع شد زیاد چشمم رو نگرفت...ولی الان میخوام شروع ـش کنم. کسی دیدتش؟

نمیدونم چی بگم واقعا یک انیمه سلیقه ای:d
بعضی مواقع هیچ چیز از صحبتهای کارکتر ها نمیفهمم {شاید من زیادی خنگم} ولی بعد یکبار بازبینی تازه متوجه منظور طرف میشی...داستان عمیق و جالبی داره و هر لحضه دوست داری بدونی جلوتر چه اتفاقی میوفته ....داستان بیشتر حول تئوری های جدید علمی میچرخه ,کلی پازل میندازه رو دستت و خودت باید تکتکشون رو حل کنی به همین دلیل بهت پیشنهاد میکنم اگه علاقه به اینجور چیزا داری وقت رو تلف نکن شروع کن به دیدنش.....

الان قسمت اول انیمه Blade رو دیدم بد نبود ولی سبک نوع ساختش جزء انیمه های مورد پسند من نیست

خیلی منتظرم که انیمه هایی مثل No. 6 پخش بشن ببینم اینا تو چنته چی دارند :d

خواستم Blood+ رو شروع کردم ولی دستم رفت برای دیدن Bakuman...تا الان 13 قسمت ـش رو دیدم و واقعاً ازش خوشم امده. از اون تم انیمه هایی هستش که به سلیقه ی من میخوره و راحت میتونه تو TOP List ام بره

P.S

منم خیلی با Bakuman حال کردم !! خیلی جالب بود !!
بچه ها کسی Blood -c رو دیده !!؟؟ جالبه !!؟؟ من خودم Blood + رو دیدم انیمه جالبی بود ولی نه در اون حد !!:d

• Like
Reactions: Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or