Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شهاب واقعاً Fairy Tail اینقدر داغونه!؟ یا از سر ناچاری فضا از لیست حذف شده
منم با Dragon Ball ها خیلی مشکل دارم، نمیدونم چرا اون ته مَـهای دلم راضی نیستم که ببینمش!

راستی تو لیست اصلی خودم، Digimon ها رو دارم ولی دیگه اینجا نذاشتم که یک مرتبه کسی بیاد قرمزش کنه دعوا بشه :d
فیری تیل به نظر من زشت ترین و مضحک ترین انیمه تاریخه!
ولی شکی نیست که دراگون بال بهترین و پدر انیمس! بی برو برگرد!

مورد بعدی هم کار خوبی کردی :دی! من قاطی ام تو ای 2 مورد ( دیجی و دراگون بال ! ) :دی!

هی من میگم جنبه ی انیمه دیدن ندام، هی شما میگید نه :d ( حالا کی گفت نه اصلا ؟ :d )
فکر کنم گوسیک رو با شما تموم میکنم :d الان قسمت 14ـم رو دیدم! :d و چند قسمت دیگه هم میبینم بعد میرم بخوابم :d
همین دیگه فقط میخواستم بگم یک جوری جلوی من رو بگیرید :d

فیری تیل به نظر من زشت ترین و مضحک ترین انیمه تاریخه!
ولی شکی نیست که دراگون بال بهترین و پدر انیمس! بی برو برگرد!

مورد بعدی هم کار خوبی کردی :دی! من قاطی ام تو ای 2 مورد ( دیجی و دراگون بال ! ) :دی!

این جمله بالات مشکل دستوری داره ها :d

در ضمن خجالت بکش بچه یه ذره تنوع به خرج بده 4 تا انیمه جدید نگاه کن هنوز تو انیمه های 10 سال پیش گیر کردی ولم نمیکنی :d

قسمت 21 گوسیک :

خوب فهمیدم داستان چه شد و این چیزا :d فقط یکی نقش این راجت رو برام شفاف سازی کنه که نگرفتم این بشر چیکارست :d
داره تموم میشه ...
تازه میفهمم دیدن هر هفته ی انیمه ها و 1 هفته تو کف بودنشون چه کیفی داره ... :d از پاییز شروع میکنم به دیدن انیمه های فصلی :d

این جمله بالات مشکل دستوری داره ها :d

در ضمن خجالت بکش بچه یه ذره تنوع به خرج بده 4 تا انیمه جدید نگاه کن هنوز تو انیمه های 10 سال پیش گیر کردی ولم نمیکنی :d
بیش از 2 دهه ـس این انیمه هنوز سلطانه و میمونه! بخوای نخوای بیش از نیمی از انیمه چه الان و چه سابقا از روی این انیمه تقلید کردند!
اتفاقا دلیلی که من با انیمه های جدید کنار نمیام همینه! چون به هیچ وجه برام جذابیت و تازه بودن اون انیمه رو تو زمان خودش نداشتن و همشون از دم عین فیلمای هالیوود یا کلیشه ای ان، یا تقلید ان و نوآوری ندارن. یه سری هاشونم Overrate شدن درست عین ناروتو! یا یه افتضاحی مثل فیری تیل که فقط تقلیده!

با تموم شدن Gosick اینجا باید عزا خونه راه بندازیم ...واقعاً جوی که داشت و مخصوصاً شخصیت پردازی عالی بود . :(

Ano Hana رو دیگه باید شروع کنم . تموم که شده بازخوردها هم شدید عالی بوده .

این چند وقت انقدر درگیر بودم که Ao No و اسکت دان رو نمیدونم کدوم قسمت هستم :d!

ایروها هم سر قسمت 9 گیر کردم باید ادامه بدم . کلاً زود هر چی هست رو ببینم که انیمه های تابستون بیاد سنگین میشه .

از فصل قبل فقط یه باکومن رو دارم که قسمت 1ـش رو دانلود کردم و گذاشتم تموم شه تا ببینمش .

پ.ن : دِد من رو چرا اینا 12 قسمت گذاشتند ؟ تازه داره جون میگیره ... شانس ماست دیگه احتمالاً سری 2 ـی هم تو پاییز یا زمستون داره .

دوستان بالاخره فرصتی دست داد تا من هم شروع کنم به دیدن انیمه. سوالی که هست شما عزیزان به غیر از دانلود از کدوم فروشنده ها خرید میکنید و راضی هستید؟{ بعدا پاک بشه این پست}

خوب موشیشی هم تموم شد! بریم سراغ گوسیک :d

موشیشی :
خوب، چند قسمت اول خوب بود، جالب بود ، زیبا بود ، جدید بود :d و همه چی :d
ولی رفته رفته بعضی قسمت هاش احساس تکراری بودن بهم دست داد!
آخرشم که ... :d هیچ اتفاق خاصی نیفتاد، معمولا انیمه ها (یا حداقل اینایی که من دیدم :d ) آخرش یک اتفاقی میفته! به یک نتیجه ای میرسند ، ولی این چیزی نشد :d
فقط این قیافه ی گینکو وقتی تعجب میکرد و اینا جالب میشد :d
در کل بد نبود! ولی خوبم نبود :d
راستی خلیل، این انیمه تفسیر و اینا نداره ؟ :d بیا چیزی بگو شاید چشم دل ندارم من ندیدم این چیزا رو :d

Mushi-shi
تو یک سری از مطالب که قبل از دانلود انیمه خونده بودم، نوشته بودند که انیمه ی فلسفه ای هستش ولی من تو انیمه ردپای انچنان پُررنگی ازش ندیدم.
بیشتر موضوعاتی از باورها، فرهنگ، افسانه ها و... مردمان قدیم ژاپن، داستان هر قسمت انیمه رو تشکیل میداد.

یک سری از قسمت هاش هم ازشون فیلم هم قبلاً ساخته شده، مثلاً اون دوتا خواهر که برای کار تو مرکز پخش نامه های موشیشی رفتند و یکشون ناپدید شد و....

این انیمه به من خیلی مزه داد چون باسلیقه ی من که از پایان مشخص داشتن زیاد خوشم نمیاد...کاملاً جور در آمد. (:
زیبایی انیمه تو همین شکل روایت و اتمام اون هستش.Base ای که داشت رو به نظرم نمیشه براش پایان ای در نظر کرد.

اما شنیدم که تو مانگا
تو مانگا داستان بیشتر از اونی که تو انیمه نشون دادند ادامه داره و نیمچه پایانی هم داره

Full Metal Panic هم چندان مکا نیستا :دی
بیشتر Comedy و کار بسیار قوی ای هم هست...

خیلی وقت پیش هر سه سری رو m-720p دانلودش کردم...ولی دلم نمیاد نگاهش کنم...منتظر میمونم تا روی هارد، 720P ـش نگاهش کنم.

دوستان بالاخره فرصتی دست داد تا من هم شروع کنم به دیدن انیمه. سوالی که هست شما عزیزان به غیر از دانلود از کدوم فروشنده ها خرید میکنید و راضی هستید؟{ بعدا پاک بشه این پست}

زیاد اعتقادی به این فروشگاه های اینترنتی ندارم...برای گرفتن انیمه از فروم دنیای انیمه یکبار استفاده کردم...واقعاً راضی بودم.
http://forums.animworld.net/forum343.html

گوسیک 23 :

هی وای من !!!
چند دقیقه ی آخرش رسما آمپر خوب بودن انیمه از جاش در رفت و ترکید!!!
در اینجا از کلمه ای که فردین به زبونمون وارد کرده استفاده میکنیم و میگیم به این انیمه میگند کبه !!! :d
هیچی دیگه میترسم قسمت بعد اتفاقات ناگواری بیفته! و شاهد این نوع پایان هایی که خلیل دوست داره باشیم! :-s

ناروتو شیپودون 218 :

خوب اتفاق خاصی نیفتاد! همه دارند آماده میشند و از این حرفا!
فقط این قسمت بعد قیافش به فیلر میخوره، ولی عنوانش به فیلر نمیخوره :d

راستی مثل اینکه هفته ی بعد نه ، هفته ی بعدش ناروتو نداریم! ولی بعدش یک 2 قسمتیه!

گفتم 2 پست پشت سر هم ندم :d

Ano Hana قسمت 8 :

منهدمم کرد!

ویرایش :
Ano Hana تموم شد :

به معنای واقعی کلمه منهدم شد، تبدیل شدم به اشک بهاری ... :-s
الان باز شهاب میاد دستم میندازه :d

آخرین ویرایش:
من هفته ی قبل سرم خیلی شلوغ بود، 2-3 روز اخیر رو هم تهران نبودم و هنوز گوسیک 23 رو ندیدم :(( در حالی که امروز 24 ش میاد!
ولی دیگه از امروز تابستون شروع میشه :دی
امروز اولین قسمت Blade پخش میشه.

Hanasaku Iroha داره بهترین قسمت هاش رو میگذرونه.

آخرین ویرایش:
به غیر از Blade انیمه Monster Hunter G و Ro-Kyu-Bu! هم امروز قسمت اولشون میاد، فردا هم تنها کار جدید Kamisama Memo هستش.

و اما کارهایی که امروز تموم میشند... Yondemasu yo, Azazel-san , Abnormal Physiology Seminar , Gosick
آخه هر چی انیمه میاد رو که نباید دید:دی

من از قبل برا انیمه هایی که میخوام ببینم تصمیم گرفتم:

NO.6 که پخشش از جمعه ی هفته ی بعد شروع میشه.
Dantalian no Shoka که پخشش از شنبه ی سه هفته بعد شروع میشه.
Ikoku no Meiro که پخشش از دوشنبه ای که داره میاد شروع میشه.
Sacred Seven که پخشش از یکشنبه ای که داره میاد شروع میشه.

این 4 تای بالا رو قطعا دنبال میکنم، چون طبق خلاصه داستان و منابع اقتباسشون و مهمتر از همه تیم سازنده شون تا حد زیادی امیدوارم کارای خوبی از آب دربیان و به سلیقه ی من هم میخورن. این 5تای پایینی رو هم 2-3 قسمت میبینم اگر خوب بودن ادامه میدم. اینا انیمه هایی هستن که طبق تحقیقات من (!!) پتانسیل خوبی دارن ولی معلوم نیست واقعا خوب باشن یا نه.

Kamisama no Memochou قسمت اولش فردا شنبه پخش میشه.
Blade قسمت اولش امروز پخش میشه.
Usagi Drop که پخشش از جمعه ی هفته ی بعد شروع میشه.
THE IDOLM@STER قسمت اولش جمعه ی هفته ی بعد پخش میشه.
Mawaru Peinguin قسمت اولش جمعه ی هفته ی بعد پخش میشه.

----------------------
GTO رو ببینید. حتما ببینید. واقعا عالیه!
-----------------------

یک سوال از کسایی که ددمن رو دنبال کردن. این انیمه داستانش تموم میشه یا میذاره تو خماری؟ میخوام شروعش کنم ولی اگر میذاره تو خماری بگید بیخیالش بشم تا وقتی که ادامه اش ساخته بشه.

Ooops
من هنوز تصمیم نگرفتم که چه کارهایی رو حتماً نگاه کنم. (گیر کردم)
فعلاً چندتایی PV آوردم تا ببینم بعد چی میشه. ولی به NO.6 خیلی امید دارم، از اون کارهایی هستش که به تم من میخوره.

آخه هر چی انیمه میاد رو که نباید دید
محمد علی، زیاد جدی نگیر اون پست رو...Monster Hunter G که حسابی داغونه، و Ro-Kyu-Bu هم که باید از سنمون خجالت بکشیم (:
میمونه Kamisama Memo که فردا میخواد شروع بشه، 50 پنجاه هستش.

راستی چرا Boold-C رو توی لیست ـت نداری...من چشمم دوبله ی نانامیزوکی تو نقش main ـش رو گرفته ولی زیاد از تم ـش خوشم نیومده

Deadman Wonderland هنوز یک قسمت دیگه داره که شنبه میاد...اینطور که داستان پیش رفته بعید میدونم که تو قسمت 12 داستان تموم بشه...احتمال خماری کشیدن بالا هستش، الا برای تابستون تمدید بشه و نخوره به فصل های دیگه

P.S
داستان زیرنویس شدن GTO بکجا رسید!؟

راستی خواستم دانلود Nichijou رو شروع کنم، دیدم که امتیازش رو پایین آوردی!! ارزش داره که نگاهش کنم!؟

Ooops
من هنوز تصمیم نگرفتم که چه کارهایی رو حتماً نگاه کنم. (گیر کردم)
فعلاً چندتایی PV آوردم تا ببینم بعد چی میشه. ولی به NO.6 خیلی امید دارم، از اون کارهایی هستش که به تم من میخوره.

محمد علی، زیاد جدی نگیر اون پست رو...Monster Hunter G که حسابی داغونه، و Ro-Kyu-Bu هم که باید از سنمون خجالت بکشیم (:
میمونه Kamisama Memo که فردا میخواد شروع بشه، 50 پنجاه هستش.

راستی چرا Boold-C رو توی لیست ـت نداری...من چشمم دوبله ی نانامیزوکی تو نقش main ـش رو گرفته ولی زیاد از تم ـش خوشم نیومده

Deadman Wonderland هنوز یک قسمت دیگه داره که شنبه میاد...اینطور که داستان پیش رفته بعید میدونم که تو قسمت 12 داستان تموم بشه...احتمال خماری کشیدن بالا هستش، الا برای تابستون تمدید بشه و نخوره به فصل های دیگه

P.S
داستان زیرنویس شدن GTO بکجا رسید!؟

راستی خواستم دانلود Nichijou رو شروع کنم، دیدم که امتیازش رو پایین آوردی!! ارزش داره که نگاهش کنم!؟
خلیل، PV هر انیمه ای رو بخوای میتونی تو یوتوب سرچ کنی. اونایی که زیرنویس انگلیسی دارن رو نگاه کن.

Blood-C رو من گذاشتم اول اون فیلم Blood و بعد Blood+ رو ببینم، بعد برم سراغش. هرچند از لحاظ داستانی ربطی به هم ندارن. اما به نانا میزوکی دقت نکرده بودم! واقعا دوبلور توانمندیه! فقط کافیه به تفاوت نقشاش توی این سه تا نگاه کنیم، هیناتا توی ناروتو، لان فان تو فولمتال و میزاکی توی darker than black !

در مورد ددمن پس هفته ی بعد تصمیم میگیرم :دی

در مورد GTO . تا اونجا که من میدونم بعد از Gintama و Black Lagoon پروژه ی بعدی که شروع کردن، بوده. گینتاما که به این زودی ها تموم نمیشه، احتمالا بعد از تموم شدن بلک لاگون میرن سراغش. مگر اینکه دوباره اولویت ها عوض بشه. من 5 قسمتی رو که برداشتم تقریبا تکمیل کردم. فکر کنم از اواسط مرداد شروع بشه زیرنویسش.

در مورد نیچیجو، به نظر من 6 قسمت اولش خوبه، از 7 تا 10 عالیه ولی توی این یکی دو قسمت افت کرده. اکثر تیکه هاش تکرار همون تیکه های 10 قسمت اول هستن! حالا دیگه خود دانی:دی ولی نوع طنزش با GTO از زمین تا آسمون فرق میکنه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or