خدا لعنت کنه سوناده رو !!! :d من آخرش آرزو به دل از دنیا میرم :d
چرا این کاکاشی انقدر بد شانسه که به مقام هوکاگه ای نمیرسه ؟ :d نه واقعا چرا ؟ :d
آخرش فکر کنم کاکاشی میمیره و عکسش هک نمیشه اونجا :d
اندینگ جدید هم از قبلی بهتر بود ولی کلا اندینگ های ناروتو اکثرشون چرتند :d :d :d
هفته ی بعد ناروتو نداریم، به جاش هفته ی بعدش 2 قسمتی داریم! :d
شنبه
Sacred Seven - gg
Kamisama no Memochou - gg
----------------------------------------------------------------
یکشنبه
Ikoku Meiro no Croisee - IB
Manyuu Hikenchou
Nurarihyon no Mago Sennen Makyou - Hatsuyuki
دوشنبه
YuruYuri - HorribleSubs
سه شنبه
Kamisama Dolls - HorribleSubs
Natsume Yuujinchou San - HorribleSubs
چهارشنبه
Nyanpire The Animation - WhyNot
پنجشنبه
No. 6 - gg
Blood-C - Underwater
The Idolmaster - Doki
Usagi Drop - HorribleSubs
Mayo Chiki - Ayako
جمعه
Dantalian no Shoka
Mawaru Penguin Drum - gg
Blade - Midnight-Sons
این لیست ـه که قبلاً برای خودم درست کرده بودم، انیمه هایی که امدند اسم Fansub خوبش رو جلوش زدم.
یا اینکه میتونی تو سایت http://countdown.mandragon.info شمارش معکوس زمان پخش هفتگی انیمه ها رو نگاه کنی.
هان ؟؟؟ :d از اسمش شروع میکنیم، یعنی چی ؟ :d
بعد چقدر شخصیت بود تو انیمه :d نصفشون رو نتونستم حفظ کنم :d :d :d در قسمت های آتی سعی در حفظ کردن اسم ها میکنیم :d :d :d
دفترچه ی مرگ :
این آلیس اول کار من رو یاد N انداخت ! :d عشق اسباب بازی ، بچه (از نظر سنی :d ) و کاراگاه :d
خوب کلا این سبک انیمه چیز جالبی بیده :d خوشمان آمد :d
Usagi Drop رو هم میخوام ببینم! به نظر چیز جالبی میاد :d
No. 6 چیه ؟ عکسش جالب بود :d یک توضیح چند خطی در مورد داستانش هم بدید متشکر میشویم :d
Blood-C هم بعدا میبینیم ، مثل اینکه ادامه ی 2 سری قبلشه ( البته ادامه ای که هیچ ربطی نداره مثل اینکه :d ) ولی خوب اول اونا رو میبینم بعد میرم سراغ این :d
دیگه به نظرتون چی خوب بیده بین انیمه های فصلی ؟ :d (من قسمت اول هرکدوم رو ببینم تا آخرش ادامه میدم :d حس Drop کردن ندارم :d )
Kamisama یعنی خدا/الهه و Memochou یعنی دفتر،دفترچه یادداشت و no هم حرف ربطه. پس میشه دفترچه یادداشتِ خدا یا یادداشتِ خدا :d
بسیار عالی ! و متشکرم :d
اسمشم ما رو یاد دفترچه ی مرگ انداخت :d
این no هم که گفتی کلا نصف کلمات ژاپنی برام رفع ابهام شد :d !!! هی با خودم میگفتم این چی بیده که هرجا رو نگاه میکنی هستش :d
داستان در مورد فردی به نام شون هستش که در دوسالگی در یه شهر پیشرفته به نام شماره 6 به عنوان یه فرد باهوش شناخته میشه و به خاطر همین اون به منطقه سطح بالای شهر یعنی کرونوس فرستاده میسه تا در اونجا زندگی کنه شیون بعد از 10 سال به پسری به نام نزومی برخورد میکنه و برای اینکه از اون محافظت کنه مجبور میشه که تمام امکاناتی که توی شهر داره رو فدا کنه و توسط سازمان امنیت از شهر بیرون میشه و اون بعد از 4 سال به وقایعی پی میبره که توی این سال ها اون چیزی که در مورد شهر 6 فکر میکرد نیست و باید .......
ها الان دیدم !! پتانسیل یکی از بهترین انیمه های تابستونی رو داره ولی قسمت اولش زیاد به دلم نشست !! یه ریزه شخصیتا زیاد بودن قاطی کردم !! یه خردم شباهتا زیاد بود !! در کل منتظر قسمت بعدی هستم !! خیلی خوشحالم که 12 قسمته !! دیگه از انیمه طولانی خسته شدم :d
Ano Hana تا قسمت 9ـش دیدم !! خیلی چسبید اگه 10 و 11ـشم دانلود کرده بودم حتما می دیدم !! حتی از Gosickـم بیشتر بهم چشبید !! خیلی حال داد لامصب :d
پ.ن : این چند روزم چقدر کلمه کاوایی به گوشم خورده :d
بهترین یا سریعترین (:
معمولاً HS سریع میزنه ولی کیفیت 360p هستش..yibis هم دیر میزنه ولی کیفیت 720p هست.
اگر هم میخواید سریع باشه و هم کیفیت خوب...میتونید سراغ تیم های MNF و یا Yonkou برید که با یک روز اختلاف نسبت به اولین نسخه ی 360p، تو کیفیت 720p کارشون رو ارائه میدند که معمولاً حجم کارشون بین 300 تا 350 میگ هستش.
من یه ماهی میشه Death Note رو دیدم و به شدت هم ازش خوشم اومد ! یعنی با اینکه تا دو روز قبلش دشمن درجه یک انیمه بودم , این بدجوری بهم حال داد ! فقط یه سوال برام پیش اومد که :
چطوری یکی میتونه طرفدار لایت باشه ؟!!
تا وسط های سریال خودم خیلی با عقایدش موافق بودم ولی دیگه از یه جایی کلآ از دست رفت !
البته مرگ L هم خیلی روم تآثیر گذاشت و باعث شد حالم از لایت بهم بخوره ! چطوری دلشون اومد L رو این طوری بکشن ؟!! تا یه هفته بعد از مرگ L نمیتونستم ادامه بدم. تا چند قسمت هم منتظر بودم برگرده !
راستی انیمه شبیه به DN چی سراغ دارین ؟! شبیه یعنی اینکه سبک و حال و هواش تخیلی باشه ولی یه جوری باشه که حال بده ! مثلآ این طوری نباشه که طرف باد بشه و بره هوا و از توی شکمش موشک بندازه بیرون و ... ! شخصیت هاش هم به یاد موندنی باشه مثل DN ! خیلی هم شاد و شنگول نباشه !
من یه ماهی میشه Death Note رو دیدم و به شدت هم ازش خوشم اومد ! یعنی با اینکه تا دو روز قبلش دشمن درجه یک انیمه بودم , این بدجوری بهم حال داد ! فقط یه سوال برام پیش اومد که :
تا وسط های سریال خودم خیلی با عقایدش موافق بودم ولی دیگه از یه جایی کلآ از دست رفت !
البته مرگ L هم خیلی روم تآثیر گذاشت و باعث شد حالم از لایت بهم بخوره ! چطوری دلشون اومد L رو این طوری بکشن ؟!! تا یه هفته بعد از مرگ L نمیتونستم ادامه بدم. تا چند قسمت هم منتظر بودم برگرده !
راستی انیمه شبیه به DN چی سراغ دارین ؟! شبیه یعنی اینکه سبک و حال و هواش تخیلی باشه ولی یه جوری باشه که حال بده ! مثلآ این طوری نباشه که طرف باد بشه و بره هوا و از توی شکمش موشک بندازه بیرون و ... ! شخصیت هاش هم به یاد موندنی باشه مثل DN ! خیلی هم شاد و شنگول نباشه !
یه چند تا اخر مختلفم واسه dn ساختن که یه بارX ببره و ... (تو گوگل بگردی پیدا میشه )
. من تو کار انیمه کوتاه نیستم . انیمه کوتاه فقط dn رو دیدم .
اگه میخوای انیمه باز شی و زیاد ببینی این هارو بهت توصیه میکنم ببینی (انیمه های بلند)
1. ناروتو که پر طرف دار ترین اینمه ایرانه
2. بلیج
3.وان پیس
.
کلا بیشتر انیمه ها چاشنی طنز رو دارن . من این همه انیمه دیدم تو هیج کدوم ندیدم طرف باد بشه و بره هوا و از تو شکمش موشک بندازه . این ها همش شایعه هست :d
معمولاً کسانی که دفترمرگ رو نگاه میکنند بعدش همین سوال رو میکنند....باید گفت که مشابه این انیمه رو نمیشه مثال زد که همون کار دفترمرگ رو با ببینده بکنه.
مثال ها رو میشه مثلاً در سبک زد. سبک پلیسی و کاراگاهی، رازآلود و معمایی، سوپر نچرال و تخیلی، هیجانی و... از این جور موارد که تو دفترمرگ بودش.
اون مثالی که زدی، بیشتر منو یاد کاراگاه گجت انداخت، تا انیمه های ژاپنی (:
آریا جون، اگر بدنبال کار متفاوتی نیستی و دوست داری همچنان تو همین مایه ها (موارد بالا) انیمه ببینی، من انیمه ی Gosick رو بهت پیشنهاد میکنم. 24 قسمت هست و زمستان سال 2010 شروع شد و انتهای بهار 2011 با 24 قسمت تموم شده.
یکی از کارهای موفق و پرطرفردار Ongoing این چند وقت اخیر بودش و تو سایت خیلی طرفدار داشته.
الان قسمت اول NO.6 رو دیدم بد نبود از لحاظ جلوه های بصری انیمه خوبی از اب دراومده و قسمت اولش بیشتر برای معرفی شخصیت ها و فضایی که داستان توش اتفاق میفته و چیز زیادی فعلآ برای گفتن نداشت
از اونجایی که به این انیمه امید بستیم که کار خوبی از اب در بیاد پس بیشتر باید صبر کرد تا هسته اصلی داستان شکل بگیره
معرفی انیمه رو هم تا چند دقیقه دیگه تو بهترین ها مینویسم