تصمیم بر این شد که تاپیک ای جدا از Anime Center بمنظور جمع آوری نظرات و آمارهای انیمه های محبوب ایجاد کنیم و با معرفی آثار خوب، دوستان انیمه بین هر چه بیشتر و بهتر با سایر کارهای قوی آشنا شده و از دیدن آن لذت ببرند.
از اونجایی که جمع دوستان انیمه بین حرفه ای و باسابقه در سایت انگشت شمار هستند و اکثریت انیمه بین ها مثل بنده یا تازه کار هستند و یا تعداد کمی انیمه رو دیدند و یا دنبال می کنند. بر آن شدیم که در قواعد TOP 10 های معمول تغییراتی دهیم تا همه دوستان بتوانند شرکت کنند.
فعلاً برای اغاز کار تاپیک سه مورد در نظر گرفته شده به صورت جدا گانه می توانید در هر کدام از نظرسنجی ها شرکت کرده و با اتمام هر صفحه جمع امتیاز انیمه ی خود را در صفحه ی اول تاپیک مشاهده کنید.
انیمه های به اتمام رسیده Complete Anime
انیمه های درحال پخش Ongoing Anime
فیلم سینمایی Anime Movies
انیمه های درحال پخش Ongoing Anime
فیلم سینمایی Anime Movies
چون جمع آوری رای ها بر اساس پست کاربران صورت میگیره، هر کس می تونه بدون محدودیت TOP های خودش رو بدون تکرار قرار بده و با دیدن هرکار جدیدی که ارزش قرارگیری لیست TOP ـش رو داره، برای اون انیمه یک پست بزنه.
به عنوان مثال، من فقط 5 تا TOP در Complete Anime دارم و لیست ـش رو قرار میدم.
با قرار دادن لیست خودم، برای هر کدام از انیمه ها یک امتیاز مثبت در پست دوم تاپیک اضافه میشه و اگر در آینده انیمه (ها) دیگه ای رو دیدم که میتونه در لیست TOP ام باشه، با زدن پست دیگه ای فقط اون کار (ها) جدید رو اضافه میکنم و منتظر اضافه شدن Vote ام به پست دوم تاپیک میشم.نمونه ی پست:
Complete Anime
Angel Beats
FullMetal Alchemist BrotherHood
Clannad After Story
Death Note
Gantz
نمونه ی پست:
Complete Anime
Mushi-Shi
Mitsudomoe
Midori no Hibi
پس لزوماً اجباری وجود ندارد که حتماً TOP 10 قرار بدید و فقط انیمه هایی که ارزش قرار گیری در TOP هاتون رو داره میتونید نام ببرید و مانعی برای مجموع کمتر و یا بیشتر از 10 هم وجود ندارد.
در حال حاظر سه سطح قوانین برای پست زدن وجود داره که بیشتر از دوستان حرفه ای انتظار میره که در سطح سوم، برای انتقال اطلاعات به نسل جدید، پست دهند که برای تمامی کاربران الزامی نمی باشد.
Beginner
دوستانی که تازه کار هستند و یا تعداد انیمه های به اتمام رسیده ی کمی دارند، می توانند فقط نام انیمه را برده و از توضحیات در مورد آن ویا قرار دادن عکس، مُبرا هستند و همچنین نیازی به ترتیب دادن TOP های خود ندارند. چون عملاً در نتیجه ی آمارگیری، قرار گیری انیمه در بالا و پایین TOP لیست، تاثیری ندارد.
Amateur
دوستانی که به صورت آماتوری انیمه نگاه می کنند و هدف آنها بیشتر سرگرم شدن است، جدا از قرار دادن TOP خود که دارای ترتیب درجه بندی است، درکنار آن می تواند حس و حال خود را در مورد انیمه گفته و یا دیگران را تشویق به دیدن انیمه کند و همچنین نیازی به قرار دادن عکس و توضیحات نمی باشد.
Professional
از آن دسته از عزیزانی که به صورت حرفه ای انیمه نگاه و دنبال می کنند، انتظار میرد که پست در خور یک انیمه بین حرفه ای بزنند و TOP های خود را به همراه تصویر BoxShot در چند خط معرفی کند.
و اما یک قوانین کلی برای تمامی کاربران است که سعی کنند در مورد داستان و اسپویل های داستانی کمتر صحبت کنند و یا در صورت لوزم حتماً در اسپویلر که تذکر فاش شدن داستان خارج از آن ذکر شده، نظر خود را مطرح کند.
در پایان این پست، تکرار و اشاره کنم که کلیه ی قوانین تاپیک Anime Center در این تاپیک نیز قابل اجرا هستند.
استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت هایی از انیمه و یا مانگا مانند داستان و یا شخصیت های آن شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت آن می باشند. در صورت عدم رعایت، کاربر ابتدا تذکری دریافت خواهد کرد و در صورت تکرار دسترسی وی به مدت 3 روز قطع خواهد شد. بدیهیست که انجام مجدد این عمل می تواند حتی موجب قطع دسترسی دائم شخص نیز بشود.
همچنین کاربران موظف هستند در هنگام ارسال پست، به همراه نام انیمه و یا مانگا، شماره قسمت در انیمه و یا چپتر در مانگا را، خارج از Spoiler ذکر کرده
برای آن دسته از دوستانی که با طریقه ی استفاده ی صحیح از Spoiler آشنایی ندارند، پیشنهاد میکنم متن پنهان زیر که توسط Navid جان تهیه شده است، را بخوانند.
همچنین کاربران موظف هستند در هنگام ارسال پست، به همراه نام انیمه و یا مانگا، شماره قسمت در انیمه و یا چپتر در مانگا را، خارج از Spoiler ذکر کرده
برای آن دسته از دوستانی که با طریقه ی استفاده ی صحیح از Spoiler آشنایی ندارند، پیشنهاد میکنم متن پنهان زیر که توسط Navid جان تهیه شده است، را بخوانند.
قدم اول:
متن خودتون را بنویسید
قدم دوم:
متن نوشته شده خودتون را انتخاب کنید
قدم سوم:
در منوی ابزار فروم
را فشار دهید تا بدینوسله بصورت اتوماتیک تگ اسپویلر [ spoiler ] در دو طرف نوشته شما نقش ببندد
نتیجه کار:
متن خودتون را بنویسید
قدم دوم:
متن نوشته شده خودتون را انتخاب کنید
قدم سوم:
در منوی ابزار فروم
نتیجه کار:
متاسفانه مدتی هستش که بسیاری از کاربران از اسپویلر استفاده نمیکنن و با این کارشون حق کاربرانی که بازی را انجام ندادن و یا به اون نقطه مورد نظر نرسیدن و دوستدارن خودشون برسن را زیر پا میگذارن
چون ممکنه بعضی از دوستان ندونن که چطوری از این امکان باید استفاده کرد من توی این پست آموزش اون را میذارم و بدین وسیله جای هیچ بهونه ای باقی نمیمونه
چون ممکنه بعضی از دوستان ندونن که چطوری از این امکان باید استفاده کرد من توی این پست آموزش اون را میذارم و بدین وسیله جای هیچ بهونه ای باقی نمیمونه
P.S
هر انیمه ای که در این لیست ها قرار می گیرد، حتی اگر Vote کمی هم داشته باشد، به معنی TOP بودن اثر از نظر بیننده هست و این نظر مورد احترام می باشد.
در پایان این P.S بگم که، تاپیک فعلاً به صورت آزمایشی باز شده و به نسبت همیاری دوستان به کارش ادامه میده، از پیشنهاد انتقادت و هر مورد ای که باعث پیشرفت تاپیک و یا بسته شدن تاپیک باشد، استقبال می کنیم.
آخرین ویرایش: