Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان این لیست خوبه؟
Gintama

BLEACH

ONE PIECE

Fairy Tail

berserk

Cowboy Bebop

Code Geass

Samurai Champloo

Full Metal Panic

High School of the Dead

K-On

Gantz

Fate Stay Night

Soul Eater

Canaan

clanned

fullmetal alchemist brotherhood

دوستان این لیست خوبه؟
Gintama

BLEACH

ONE PIECE

Fairy Tail

berserk

Cowboy Bebop

Code Geass

Samurai Champloo

Full Metal Panic

High School of the Dead

K-On

Gantz

Fate Stay Night

Soul Eater

Canaan

clanned

فیری تیل رو پرت کن بیرون. باقیش اوکیه. البته اگه منظورت پیشنهاد نبوده باشه و فقط بخوای بد هارو خط بزنی!

دوستان این لیست خوبه؟
Gintama

BLEACH

ONE PIECE

Fairy Tail

berserk

Cowboy Bebop

Code Geass

Samurai Champloo

Full Metal Panic

High School of the Dead

K-On

Gantz

Fate Stay Night

Soul Eater

Canaan

clanned

لیست خیلی خوبیه:d
فیری تیل رو پرت کن بیرون. باقیش اوکیه. البته اگه منظورت پیشنهاد نبوده باشه و فقط بخوای بد هارو خط بزنی!
شهاب، برای چی Fairy Tale حذف کنه، مانگا/انیمه به این خوبی؟!!:|

ممنون...حالا چرا خط بزنم؟:دی
راستی امضات هم انیمست؟!:دی
لیست خیلی خوبیه:d

شهاب، برای چی Fairy Tale حذف کنه، مانگا/انیمه به این خوبی؟!!:|
برای چی حذف نکنم؟قشنگه؟:دی

ممنون...حالا چرا خط بزنم؟:دی
راستی امضات هم انیمست؟!:دی

برای چی حذف نکنم؟قشنگه؟:دی
انیمه قشنگیه البته باز بستگی به سلیقت داری
جزء انیمه هایی که ۵۰ درصد موافق تعصبی داره و ۵۰ درصدد مخالف تعصبی!!!!:d
البته در بیشتر موارد ( شهاب با تو نیستم، گفتم در بییشتر موارد #:-s ) کسانی که از وان پیس خوششون اومده از این هم خوششون میاد>:)

دو ستان این Kami-sama no Memo چند قسمت هست ؟؟ من هر چی گشتم دو قسمت بیشتر نبود اونم 50 دقیقه ای !!!!؟
کامی ساما یه قسمت Preair اومد و gg تو دو تا پارت ریلیز کرد . بعد Evetaku همون رو توی 1 پارت ریلیز کرد .
بعد هم به صورت عادی پخش شد و Chihiro سابش کرد . در کل اینا همشون یکین ( فک کنم ) ولی اگه میخوای با ساب فارسی ببینی نسخه gg رو دان کن .

• Like
Reactions: Farh@d
البته در بیشتر موارد ( شهاب با تو نیستم، گفتم در بییشتر موارد #:-s ) کسانی که از وان پیس خوششون اومده از این هم خوششون میاد>:)
من که عشقم وان پیس هست از فیری تیل خوشم اومده .
ناروتو لوس شده و زیاد خوشم نمیاد (کلا اولین انیمه ای که دیدم ناروتو بود )
بلیچ فیلراش مثل ناروتو چیزیه . ولی از جنگ های بلیچ خوشم اومد (مخصوصا موقع ایزن )
دراگون بال هم عشقه دومم بعد وان پیس هست . کلا من تو کار انیمه بلندم با کوتاه ( به جز چندتا مثل دث نوت و کلایمور و ... ) حال نمیکنم . کنیچی و کنشین هم خوب بود .
الانم میخوام بزنم تو کار جیناتاما (باید 2باره دانلود کنم این سری که دانلود کرم خیلی سخته انگلیسیش پدرم در اومد .)
دوستان این لیست خوبه؟
Gintama

BLEACH

ONE PIECE

Fairy Tail

berserk

Cowboy Bebop

Code Geass

Samurai Champloo

Full Metal Panic

High School of the Dead

K-On

Gantz

Fate Stay Night

Soul Eater

Canaan

clanned

همشون خوبن . k-on یکمی دخترونس . High School of the Dead هم تو 1-2 قسمت صحنه داره خفن ( اگه نسخه که داری سانسور نداشته باشه )

.

وانپیس 506
کلا با این قسمتای اخر وانپیس حال کردم ( کلا با تمام وانپیس تاحالا حال کردم . دوست دارم تا قسمت 600 باشه پشت سر هم ببینم :x

@ Mativ: دلیل مخالفتم با فیری تیل اینه که گرافیک وان پیسه، بتل ها ناروتو. همین! چیز دیگری نداره! یعنی من عکسای این انیمه رو هم میبینم عصبی میشم که انقدر افتضاح از وان پیس تقلید کرده!
@ RezaRazer: این همون دیجیمون ِ که نشون میدادن!

اقایون اینقدر لیست نزارین من الان 20 تا عنوان رو مجبورم دان کنم ، واقعا ممنون هستم از تمامی دوستان که عنوانهای خوب رو معرفی میکنن ، تشکر ویژه ه از خلیل گرامی بابت زحمات و راهنمایی هاشون

لیست نذاریم چی کار کنیم... <:

بچه ها Ano no Exorcist در چه حده !!؟؟ کسی ندیده !!؟؟

تا الان 13 قسمت ـش امده...این انیمه واقعاً هیچی نداره که من بهش دل ببندم...ریتم خیلی کُندی داره. شخصیت ها نچسب و آبکی هستند. هیچ کدوم از المان هایی که من از یک انیمه خوشم بیاد، توش نیست. و فقط برای اینکه آرشیوام خراب نباشه، دارم هفته ای دانلودش میکنم.

دو تا معرفی ازش تو تاپیک بهترین ها بخش Ongoing Anime فصل ای هستش...بخون ببین شاید خوشت بیاد...

قربان میلاد خان، چند وقتی بود سر نزده بودید؟!

دقیقاً همینطوره...یا طرفدار داره افراطی، یا مخالف داره شدید...منم آخرش موندم نگاش کنم یا نــه <:

Gants

3/10

نه دیگه...اینقدر هام داغون نبود...تازه میخواستم معرفیش رو تو تاپیک بهترین ها بزنم بره جزء TOP List ها <:

+++++++++++++++++++

دیشب چندتا از کارهای تابستونی رو دیدم که تو SP میزارم

Mayo Chiki - E01
مدت ها بود که ایچی ندیده بودم (: از قسمت اولش تقریباً 50پنجاه راضیم و میخوام که یک ایچی رو برای این فصل حتماً دنبال کنم

Sacred Seven - E01
اوه...از همون OP اولش خواستم انیمه رو بیخال بشم....یعنی یه انیمه چقدر میتونه بیخود باشه...خوبه که قسمت دومش رو دانلود نکردم.

The iDOLMSTER - E01
این آخرین چیزی بود که دیشب نگاه کردم. واقعاً قرص خواب آور بودش. وقت حدر دادن به تمام معنا...

امشب خواستم Manyuu Hikenchou رو ببینم، فکر کردم یک ایچی درست حسابی هستش، یک سری به ریت های ANN زدم...اکثرشون صفر دادند :q و اینکه سـانـسورهای های زیادی داره که با انداختن نور سرهم آوردنش LOL ... موضوع داستانش هم چقدر الکیه، نگم بهتره (:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or