Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Hunter X hunter سری اصلی و اول رو دیدم
خوب بود . در واقع از 60 داشت قشنگ میشد که دیگه ادامه ندادن ..... نمیدونم این جدیده ادامه میدن یا نه
این جدیده تا این 2 قسمت داستانشو عوض نکردن ولی خیلی کوتاهش کردن....

در مورد تریلر برسرک و در جواب بالایی :d

نه منظورم تو انیمه بودش :d

وان پیس 518 :

بسیار عالی! :d مخصوصا اون آخراش :d زورو ترکوند! :d
حسن اگر موقعش رسیده بیا و سوتیی که هفته ی پیش در موردش گفته بودی رو بگو :d
این چوپر هم کلا پرته :d :d :d
امیدواریم دیگه هفته ی بعد همشون همدیگه رو ببینند :d

وان پیس 518 :

مثل همیشه عالی بود مخصوصآ مشاهده قیافه زورو تو انیمه که ابهت خاصی بهش داده :d

و اما در مورد سوتی اودا همونطور که گفتم بعد از 4 هفته تعطیلی تو مانگا برای رفتن به 2 سال بعد اودا یه عکس رنگی از کاراکتر جدید کلاه حصیری ها منشر کرد که تو اون عکس چشم راست زورو جای زخم روش بود که هفته بعدش وقتی ما زورو رو دیدیم اودا چشم چپ زورو رو با زخم نشون داد که بعدش بابت اشتباه تو عکس رنگی عذر خواهی کرد ما اونموقع کلی بهش خندیدیم کلآ همچین سوتی از کسی مثل اودا با اون همه جزئیات تو طراحی هاش یکم عجیب بود و خنده دار :d

وان پیس 518 :

مثل همیشه عالی بود مخصوصآ مشاهده قیافه زورو تو انیمه که ابهت خاصی بهش داده :d

و اما در مورد سوتی اودا همونطور که گفتم بعد از 4 هفته تعطیلی تو مانگا برای رفتن به 2 سال بعد اودا یه عکس رنگی از کاراکتر جدید کلاه حصیری ها منشر کرد که تو اون عکس چشم راست زورو جای زخم روش بود که هفته بعدش وقتی ما زورو رو دیدیم اودا چشم چپ زورو رو با زخم نشون داد که بعدش بابت اشتباه تو عکس رنگی عذر خواهی کرد ما اونموقع کلی بهش خندیدیم کلآ همچین سوتی از کسی مثل اودا با اون همه جزئیات تو طراحی هاش یکم عجیب بود و خنده دار :d
یادمه آخر یک کدوم از چپتر ها هم چشش باز شد :|! درست میگم حسن؟

یادمه آخر یک کدوم از چپتر ها هم چشش باز شد :|! درست میگم حسن؟

نه بابا کجا چشش باز شد من که به خاطر نمیارم :d هر چند که خیلی ها معتقدند ( از جمله خودم ) که زیر این زخم یک قدرت پنهان نهفته هستش که اودا به موقع سوپرایزمون میکنه :d

نه بابا کجا چشش باز شد من که به خاطر نمیارم :d هر چند که خیلی ها معتقدند ( از جمله خودم ) که زیر این زخم یک قدرت پنهان نهفته هستش که اودا به موقع سوپرایزمون میکنه :d
والا یادمه پیج آخر یه پیجم بود که یه چشش یه تیکه باز شد :دی!
باو کور شده دیگه قدرت پنهان چی چیه :دی!

والا یادمه پیج آخر یه پیجم بود که یه چشش یه تیکه باز شد :دی!
باو کور شده دیگه قدرت پنهان چی چیه :دی!

کدوم پیج ؟ کدوم چپتر ؟ یه ادرس بده لاقل هیچی من یادم نمیاد :d

تو دیدی کور شده باشه ؟ :d این ابهامات رو در مبارزات اینده میشه رفع کرد باید یه کم منتظر موند و من هنوز معتقدم زیر این زخم یه توانایی هست میگی نه بذار یه جنگ خفن بشه معلوم میشه :d

بلیچ 343 :

خوب میشه گفت این قسمت مثل قسمت اول ناروتو شیپودون و همین قسمت 517 وان پیس بود :d همه چی تغییر کرده بود :d
ولی خیلی جو غمگینی داشت این قسمت! مخصوصا اون اولاش دیگه زیادی انرژی منفی وارد میکرد :d
همه هم که زمین تا آسمون فرق کردن! نامرد چاد رو نشون ندادن :d ببینیم اون چجوری شده :d
اپنینگ هم که خوب خبر از یک گروه جدید میداد! :d چقدر گروه تو این بلیچ هستش :d هالو و آرانکارا و وایزارد و شینیگامی و انسان و باونت ها (فیلر :d ) و زانپاکتوها(بازم فیلر :d ) زیادی دیگه گروه داره :d
توی اندینگ هم یکجا کارین جلوی مغازه ی اوراهارا بودش! این رو وارد این ماجرا ها نکنند حوصله نداریم :d بزارن خانواده در آرامش باشن :d
دیگه چی ؟؟؟ با توجه به اپنینگ هم مثل اینکه فعلا خبری از رفقای قدیمی نیست! من دلم برای گروه 11 تنگ میشه :d کل حال انیمه به مادارامه و زاراکی و رنجی و اون یارو خشگله :d :d :d میباشد :d
زیاد نوشتم دیگه :d بسه :d ولی خوب عطشم برای قسمت بعدی خیلی زیاد شده! :d فکر نمیکردم بعد فیلر انقدر تغییرات زیاد باشه! اصلا نمیدونستم تغییراتی خواهد بود! فکر میکردم ایچیگو دوباره میره پیش اوراهارا و یکجوری قدرتش رو پس میگیره و روز از نو و روزی از نو :d
این یارو PSP بازی میکرد هم بچه خوبیه! کلا از گیمر ها استقبال میکنیم :d
(خوبه دو خط بالاتر گفتم دیگه بسه :d )

Bakuman - S2 - E2 :

خوب اینم کلا این قسمت بر خلاف قسمت قبل خیلی جو غمگینی داشت! گرچه آخراش بهتر شد :d
کلا حال میکنم با این انیمه :d چیز خاصی هم برای گفتن نداشت این قسمت :d :d :d

راستی دوستان ، ناروتو از فیلر در اومد یا این قسمتی که میاد از فیلر در اومده ؟ :d زیادی افتضاح بود این فیلرهای آخرش کلا حس دیدنش نیمد :d

بعد از مدت ها بالاخره دو قسمت بلیچ دیدیم وقتی نگاه میکردم کلآ همه قیافه ها تازگی داشت از بس این انیمه تو فیلر میچرخه :d

بلیچ 343 :

همونطور که میبینید ایچیگو برای رهایی از اتفاقات گذشته به تیغ زدن مردم روی اورده کلی هم حال میکنه :d

هی میخوام در مورد این ارک یه چیزی بگم باز میگم بیخیال یه چند قسمت که بگذره خودتون میفهمید :d

وان پیس 519 :

هر قسمت از این انیمه رو میبینم روحم شاد میشه :d

کلاه حصیری ها رو میشه به عنوان احمق ترین گروه دزدان دریایی انتخاب کرد که حتی بعد دو سال خودشون رو هم تشخیص نمیدن :d

کل کل زورو و سانجی خیلی باحال بود :d

بعد دو سال سنتو ماریو رو هم دیدیم چه گاوی شده بود واسه خودش:d

و اما شخصیت محبوب من توی این ارک هم اخر این قسمت نشون داده شد و کسی نبود جز کاریبو :)):d

وان پیس 519 :

این چوپر و لوفی واقعا احمقند :d توی این 2 سال علاوه بر بالابردن قدرت هاشون، درجه ی باکاییشون هم شدید رفته بالاا :d
همینطور که حسن گفت کل کل این 2 تا همچنان جذابه :d حال میکنیم بزنند تو سر و کله ی همدیگه :d فقط چرا هاله ی زورو آبی شده بود ؟ :d قبلا سبز میشد فکر کنم :d :d :d وقتی قاطی شدن مثل ایس و مارکو شده بودن :d
این کاریبو هم چیز مشکوکی میزد! :d جونور موزیی بودش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or