Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از کجا گرفتی کیفیتش از مال من بیشتره :دی
البته من 720p کم حجم می گیرم !
من قبلا از Yibis میگرفتم، ولی چند وقته رفتم سمت Younkou. سرعتش نسبت به yibis خیلی بیشتره و کیفیتشم خوبه. معمولا با اختلاف یک تا دو روز با هاریبل میذارتش. البته 522 رو استثنائا از هاریبل دیده بودم، فقط واسه آرشیوم Younkou رو هم دانلود کردم.
اینم سایت فن سابش : http://yonkoufansubs.com/

هی روزگار این هفته نارتو هم باز هم فیلر ای خدا

قبلا فکر میکردم فیلر میدن که بتونن فاصله بین مانگا و انیمه ایجاد کنن ولی الان که n قسمت فاصله اس چرا نمیره تو داستان اصلی نمیدونم.
فیلر Bleach یه پا داستان اصلیه واسه خودش ولی انگار کیشیموتو داده بچه اش داستان فیلر ها رو بنویسه.خیلی مسخره اس فیلر های ناروتو به خدا...

راستی 529 مانگا ناروتو رو خوندین:
مادارا اومده تو کار!!!:d
بسی خوشحال شدیم!!!:))

این nurarihyon no mago sennen makyou به نظرم جالب اومد گزاشتم برای دان . مرسی از دوستان بابت اطلاع دادن از این انیمه خدا کنه خوب باشه

به فرمایش اقای Emperor یه چند قسمت دیدم و بسیار فیض بردم!داستانش کشش خوبی داره و شخصیت پردازی کاراکتر ها در حد خوبیه.با سوندترک هاش هم خیلی حال کردم.حتما ببینید.

به فرمایش اقای Emperor یه چند قسمت دیدم و بسیار فیض بردم!داستانش کشش خوبی داره و شخصیت پردازی کاراکتر ها در حد خوبیه.با سوندترک هاش هم خیلی حال کردم.حتما ببینید.

اختیار دارید پیشنهادی بود فرمایشی نبود :d

سلام
بچها من تازگی زیرنویسام اینطوری شده Âäå ÏÑ "ϘÓÊÑ" ÐÔÊ کسی میدونه چرا ؟
اگر مطمئنی تنظیمات region and language بهم نخورده از طریق word میتونی درستشون کنی .
زیرنویس رو با word باز کن . یه صفحه کوچیک باز میشه ، تو گزینه هاش بگرد ( arabic ( windows رو پیدا و انتخاب کن .
فایل که باز شذ save as کن و وقتی بازم همون صفحه باز شد ، ایندفعه unicode رو انتخاب کن .
الان زیرنویست درست شده .

سلام

اگر مطمئنی تنظیمات region and language بهم نخورده از طریق word میتونی درستشون کنی .
زیرنویس رو با word باز کن . یه صفحه کوچیک باز میشه ، تو گزینه هاش بگرد ( arabic ( windows رو پیدا و انتخاب کن .
فایل که باز شذ save as کن و وقتی بازم همون صفحه باز شد ، ایندفعه unicode رو انتخاب کن .
الان زیرنویست درست شده .

ممنون پرهام جام عالی بود . همونطور که گفتی مشکل از region and language بود که رفتم و درست کردم باز هم تشکر

Fairy Tale 105
فوق العاده بود.کلا نسبت به Edolas و Orasion Ceis خیلی قشنگ تر شده.خوشم میاد Natsu هیچ وقت کم نمیاره.(حتی بعد از درسی که Gildarts بهش داد)
با این Zancrow هم خیلی حال میکنم.قیافش باحاله!

وان پیس 523 :

آقا این قسمت بسیار حقایق خفنی داشت :d
در مورد این کلاهِ حصیری از وقتی اپنینگ جدید شروع شده میخواستم بیام پست بدم ولی خوب یادم میرفت هردفعه! از بس که میرفتم تو جو انیمه :d
می خواستم بیام بگم که تو اپنینگ کیه که قبل از شنکس اون کلاه رو پوشیده؟ :d چون شبیه لوفی که به نظر نمیرسید(شبیه که بودن ولی خوب کمی هم من احساس میکردم فرق دارن :d ) خود شنکس هم که نبود! :d بالاخره امروز وقتی اپنینگ رو میدیدم گفتم این بشر نکنه راجره ؟ که دقیقا چند دیقه بعدشم دیدیم بــــــــــــله :d خودشه :d
هرچی بیشتر از راجر میفهمیم میبینم که با لوفی مو نمیزنه!(البته جمله برعکسش درسته :d ) جفتشون یک باکای به تمام معنا میباشند :d
و یک سؤال دیگه! این کسی که کوما رو سایبورگ کرده مگه چه نسبتی با کلاه حصیریا داشته که اینطوری برنامه ریزی کرده بوده که از کشتیشون محافظت کنه ؟ :d

قسمت بعد هم به نظر میرسه اولین مبارزه ی ملت رو بعد از 2 خواهیم دید :d ببینیم چه کردن اینا بعد از 2 سال :d

وان پیس 523 :

آقا این قسمت بسیار حقایق خفنی داشت :d
در مورد این کلاهِ حصیری از وقتی اپنینگ جدید شروع شده میخواستم بیام پست بدم ولی خوب یادم میرفت هردفعه! از بس که میرفتم تو جو انیمه :d
می خواستم بیام بگم که تو اپنینگ کیه که قبل از شنکس اون کلاه رو پوشیده؟ :d چون شبیه لوفی که به نظر نمیرسید(شبیه که بودن ولی خوب کمی هم من احساس میکردم فرق دارن :d ) خود شنکس هم که نبود! :d بالاخره امروز وقتی اپنینگ رو میدیدم گفتم این بشر نکنه راجره ؟ که دقیقا چند دیقه بعدشم دیدیم بــــــــــــله :d خودشه :d
هرچی بیشتر از راجر میفهمیم میبینم که با لوفی مو نمیزنه!(البته جمله برعکسش درسته :d ) جفتشون یک باکای به تمام معنا میباشند :d
و یک سؤال دیگه! این کسی که کوما رو سایبورگ کرده مگه چه نسبتی با کلاه حصیریا داشته که اینطوری برنامه ریزی کرده بوده که از کشتیشون محافظت کنه ؟ :d

قسمت بعد هم به نظر میرسه اولین مبارزه ی ملت رو بعد از 2 خواهیم دید :d ببینیم چه کردن اینا بعد از 2 سال :d
همونطور که فرانکی تعریف میکرد کسی که کوما را برنامه ریزی کرده دکتری از گروه شورشیا بوده که پدر لوفی سر دسته ی او نا بوده
در مورد کلاه هم اینتور که مشخص شد این کلاه را راجر به شنکس داده که تو قسمت های اولیه مشخص شد شنکس تو کشتی راجر کار میکرده و بعد از اونهم به لوفی داده شده و به احتمال زیاد در قسمت های اخره این انیمه لوفی اونا به کسه دیگه ای میده

بلیچ 348 :

نامرد آخرش خیلی بد گزاشت تو کف :d شدید منتظر قسمت بعدیم :d

باکومن-فصل دوم-قسمت 7 :

واو! این قسمت خدا بود! شدید حال داد! دم بقیه ی مانگاکا ها هم گرم! :d همشون پایه ـند :d
دم ویراستارها هم گرم :d
کلا حال کردم شدید! ببینیم هفته ی بعد چه میکنند :d

Bleach 348
واقعاً مگه پایان بدموقعه تر از این هم میشد...اینقدر فک زدند که جای حساس ـش تموم بشه

Bakuman. 2 - E07
خفن ترین انیمه ی فصله (:
دم بقیه ی مانگاکا گرم...بخصوص اون زنه که اصلا فکر نمیکردم یکی بشه باهاشون...ولی فک نکنم به همین خوبی خوشه تموم بشه..کارشون گیر میکنه.
یه سری هم توی فصل اول بودش که اعتراض کردند روی اون خواننده که از شهرت ـش برای مانگاکا شدن استفاده کرده بود...اینکی هم فکر کنم مثل همون میشه (:

Ben-To - E05
تو قسمت های اول انیمه، انتظار نداشتم که اینطور پتانسیل ـش بالا بره...بخصوص دوبله ی کار واقعاً گیرا و عالیه و چندتا دبلور خوش نام مثل Aoi Yuuki (ویتوریکا) و Mamoru Miyano (یاگامی لایت) و Ai Kayano (مما) که خودش یه چند صدایه ی عجیب هستش...توی انیمه صحبت میکنند..هر چند که نقش Main نیستند ولی بازم برای فن ها، باعث خوشحالیه (":

Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai - E05
چقدر روند بیخودی داره...نمیدونم برای چی دارم دنبالش میکنم، شاید فقط بتونم بگم بخاطر نقش خانم Kanae Itou بجای سِینا هست. وگرنه هیچ چیز دیگه ای تو خود انیمه نداره که از انیمه خوشم بیاد.

Chihayafuru - E07
بهترین این فصل از MadHouse (:
واقعاً بازیه ی (ورزش) جالبیه...هر قسمت همون هیجان رو داره
فک کنم قبلاً هم گفتم....اولش خیلی با طراحی کارکترا مشکل دارم ولی بعد از سه قسمت و دیدن قسمت های 5 و 6 نظرم بکلی در مورد انیمه عوض شده و روند بسیار خوبی پیدا کرده.
بخصوص آقای صدا، Mamoru Miyano تا اینجا هیچ حرکتی نکرده بود که بتونم بگم به صدای قشنگش نزدیک شده بود ولی
اونجایی که با اون پسر میگانه (عینکیه) داشت بحث میکرد...صداش واقعاً برگشت روی اونی که خیلی دوستش دارم
صدای خانم Ai Kayano رو که سخت میشه تشخیص داد...ولی جای کانا چان، خیلی خوب صحبت میکنه..صدای خود چیهایا به این وجود که خیلی جیغ میزنه، ولی کار خانم Asami Seto که برای اولین بار هست که صداش رو میشنونم (جای Main) صداش خیلی پر انرژیه داره.

P.S
از همه مهمتر، محمدعلی سان، زیرنویس ـش رو میزنه...ندیدن انیمه یه خیانت به حساب میاد (:

Guilty Crown - E05
هر چی جلوتر...بیشتر از این کار خوشم میاد...شاهکار این فصله، واقعاً میشه به کار Araki Tetsurou ایمان اورد...
قطعاً میدونم که این "شو" بهشون خیانت میکنه..این احمق دهن بینی که من دیدم، آخرش طوری خراب میکنه که بعد مثل سگ پشیمون میشه.
هر چی بیشتر این "گای" مرموز تر میشه از دبلور اون، خدای صدا، Yuuichi Nakamura بیشتر خوشم میاد...دوبلور بهتر از این ممکن نبود که بشه جای شخصیت "گای" گذاشت.

Kimi to Boku - E06
بیخود ترین Slice of Life مدرسه ای هست که تو عمرم دیدم. این همه شخصیت Main پسر رو اصلا نمیتونم هیچ رقمه قبول کنم که اینقدر بی هدف انیمه پیش بره. حتی نمی تونم برای خودم یه دلیل بیارم که چرا تا اینجا هم نگاش کردم ):

Mirai Nikki - E05
مدت ها بودش که یه سوپرنچرال Psychological ندیده بودم...کار واقعاً جالبه که هر قسمتش داره پیشرفت میکنه و روند بهتری پیدا میکنه!
این "یوکی" چقدر الاغه...باید دست همین "یونو" رو بچسبه و ماچ کنه، می یُنه این گرگ بازار، فقط همین دختره هست که میتونه واقعاً کمکش کنه..فقط یه احمق میتونست بره به اون دختره ی چشم سفید کمک کنه، که این رفت براش LOL

UN-GO - E04
ای بدک نیست، خوب هم نیست :q ....ولی با این Base ای که زده میشه انتظار داشت که اصلا روند خوبی برای پایان نداره...چطوری میخواد توی 11 قسمت این انیمه تموم بشه، خدا میدونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or