Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس 524 :

این کاریبو بسی ضایع شد و خندیدیم بهش :d
لوفی هم که حالا فعلا جوگیر شده می خواد یکی رو پیدا کنه کشتیشون رو بکشه! اون اوختاپوسه هم که 10 برابر کشتیشون بود :d کلا حالش خرابه :d
سانجی هم که تحت درمان بود! کلا من شک دارم با این حال و روز به جزیره ی فیشمن ها برسه! البته باز بهتر شده که هم تحت درمان چوپر هست ، هم نامی کت پوشید :d

کسی پستی چیزی نداده برای همین این رو ویرایش میکنم :d

این بلزباب به خاطر نبود اینترنت و این چیزا دراپ شده بود متاسفانه :d امروز از سر بیکاری دوباره شروع کردم به دیدنش :d یعنی یک قسمت دیگه دیده بودم مثل وان پیس هرجوری شده این رو هم جور میکردم! جای حساسش شروع شده تازه :d
هیچی دیگه! دوباره نشستم پاش و تازه قدرش رو دونستم :d چیز جالبیه :d

آخرین ویرایش:
یه انیمه جدید هم اومده با نام Ben-to که تا الان هت قسمتش پخش شده یک انییمه کمدی اکشن خیلی جالب هست . کسایی که مشکل دانش رو دارن PM بدن

32315.jpg

naruto manga
قشنگ معلومه کیشی جان باز تر زد :دی! یه هفته مانگا نداد آخرشم این هفته فقط یه سری دیالوگ بی جهت گذاشت :دی! اون کله قشنگ استخوانهاشم باید خورد میکرد :دی! حاله جالبه چپتر قبلی میشد ترک روی ماسک رو دید :دی!

Bleach Manga
خیلی حساس بود.بالاخره خط داستانی جدید هم داره معلوم می شه. تو فروم ها خرده می گرفتند که دیگه بلیچ باید تموم می شد اینا ولی هنوز خیلی جا داره!باید دید کوب جان چی در سر دارد!:d

Naruto Manga
:|

-------------------------------------------------------------
Code Geass تازه تموم کردم.خدایا!چقدر قشنگ بود.تنها انیمه ایه که در حد Death Note باهاش حال کردم.
اقایون تو رو خدا اگه انیمه مثل این سراغ دارین به ما هم بگین!

آخرین ویرایش:
Code Geass تازه تموم کردم.خدایا!چقدر قشنگ بود.تنها انیمه ایه که در حد Death Note باهاش حال کردم.
اقایون تو رو خدا اگه انیمه مثل این سراغ دارین به ما هم بگین!

Code Geass کار قوی هستش
انیمه خواستی، یه سری به تاپیک زیر بزن، انیمه های خوبی توش معرفی شده
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=42287

دروازه ی اشتاین رو دیدی چقدر داستانش غیرخطی بود؟ این چند برابر اون داستانش غیرخطی روایت میشه :دی منتهی خود داستان شاید به اون اندازه جذاب نباشه. البته 5 قسمت دیگه مونده. خیلی اتفاقا میتونه بیفته.
من بعد هر قسمت فکر میکنم که دیگه غیرممکنه که این عجیب غریب تر و پیچیده تر از چیزی که الان هست بشه، ولی وقتی قسمت بعد رو که میبینم، میفهمم اشتباه میکردم. فقط خدا کنه بتونن جمعش کنن.:دی
این 19 قسمتی که من دارم 6.6 گیگه:دی کلا gg حالش خرابه :دی

Steins;Gate که منو حسابی بازی داد، تا الان اینطور تو یه انیمه بازی نخوره بودم...
از Mawaru هم چیزی دیگه باقی نمونده..کمتر از 500میگ دیگه تمومه

gg رسماً داغونه! سر Ano Hana، هر قسمت 400میگی دانلود میکردم :q

خلیل جان این انیمه به خاطر سبک خاصی که داره زیاد مورد پسند همه قرار نمیگیره جزء انیمه هایی نیست که هرکی ببینتش ازش خوشش بیادمثل Usagi Drop یه انیمه دوست داشتنی نیست :d

در مجموع انیمه جو سنگینی داره مخصوصآ تو سیزن دومش حالا نمیدونم از این نوع کار ها خوشت میاد یا نه ولی اونجور که از سلیقت خبر دارم از این کار بدت نمیاد مخصوصآ گرافیک خیلی خوب و همچنین موسیقی های واقعآ جالبی تو این انیمه هست

فصل اولش رو گذاشتم توی لیست، امشب میره برای دانلود...
فقط یه چیزی، فصل دومش، یخورده که گشتم 720p نداشت! همش 480p و xvid معمولی بودش. الا تو Raw ها میشد 720P رو دید!

++++++++++++++

424px-Tekken_Blood_Vengeance_-_Poster.jpg

Tekken: Blood Vengeance
مگه قرار بود که Nov 22 نسخه ی DVD ـش، بیاد...پس چرا خبری از لینک هاش نیست!!!
با این وجود که فن بازیش نیستم، Teaser ـش رو دیدم، دلم پر پر میزنه برای دیدنش

cover.jpg

Hoshi o Ou Kodomo
امروز، روز عرضه ی DB جدیدترین کار ماکوتو شینکای ـه... (:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=1740&p=1568148&viewfull=1#post1568148

آخرین ویرایش:
Fate/Zero فکر کنم قبل از داستان اون قبلیاست! البته من خودم ندیدم ولی یکجا اینجوری خونده بودم فکر کنم :d
Vampire Knight رو هم سری اولش رو دیدم! بد نیست! از این رومنس خون آشامی هاست :d مثل توالایت :d (البته بهتر از اونه :-" :d ) طنز هم مثل همه ی انیمه های دیگه داره :d (فکر کنم کلا بین این انیمه هایی که دیدم فقط برسرک طنز نداشته :d )

شماره های قبلیش به این شماره ربط داره؟ حتما باید دیده باشم؟ شماره های قبلیشم با همین اسمه؟(اسمش چیه؟)

شخصیت ها مشترکن اما از نظر داستانی نه ربطی نداره، ینی اگه فقط همین سری رو هم ببینی مشکلی نداره. به نظر این سری فقط به خاطر جوابگوییی به عشاق کینگ آرتور ساخته شده.

دستت درد نکنه خلیل جان :d
با نگاه اول به انیمه ها جذب هیچکدوم نشدم :-" :d با نگاه دوم از Brave10 و Black*Rock Shooter شدم :d بار سوم هم که نگاهیدم Another و سمت چپیش و Recorder to Randoseru جالب به نظر اومدن! :d (این آخری رو تو نگاه اول ندیدمش وگرنه میرفت اون طرف :d )
البته فیلم های سینمایی خوبی به چشم میان :d تو نگاه اولی که گفتم این سینمایی ها بیشتر من رو مجذوب خودشون کردن :d

راستی فکر کنم تابستون یک عدد فیلم FMA : BH اومده بود. هنوز خبری از لینک هاش نیست ؟ :d دلمان تنگیده براش :d

البته من نمیدونم چرا وقتی این لیست ها میاد و میگم شدید منتظر این انیمه ها هستم، آخرش هیچکدومشون رو هم نمیبینم :d مثلا خیر سرم میخواستم این Fate/Zero و اپل سید رو هم ببینم :d اون پرسونا هم نمیدونم چی شد حس دیدنش دیگه نیمد :d کلا من نظرم ندم بهتره :d میترسم این فصل هم این Brave10 رو نبینم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or