نظرم درباره ی انیمه های فصل پیش:
Angolmois - Genkou Kassenki
این اولین انیمه ای بودش که از استدیوی Naz نگا میکردم....
سال پیش که Hajimete no Gal رو ساخت تو همون قسمت های ابتدایی درآپ ـش کردم...
ولی Angolmois با تمام مشکلات فنی و غیر فنی ـش....قشنگ بودش و ارزش هفتگی نگا کردن رو داشت...
کلاً انتظار خیلی بالایی ازش نداشتم....برای همین خیلی از پایان ـش هم ناراضی نبودم...
نمیدونم وضعیت مانگاش چطوره...ولی اگه برای سال دیگه فصل 2 ـش رو بزنن...خوبه
++++++++++
Asobi Asobase
خوب اولش قصد داشتم درآپ ـش کنم...اصلاً نمیتونستم باهاش هیچ جوره کنار بیام.
بخصوص اینکه دوبلورهاش تازه کار بودن...ولی یه event ازشون دیدم، و ازشون خوشم امد، بخصوص Kino Hina که جای "هاناکو" صحبت میکرد...کم کم عاشق صداش شدم.
یکی از خوبی های انیمه هم این بودش که تو مدرسه دخترونه بودش، و خبری از پسر نبودش، که این برای من یه امتیاز مثبت بودش که نگاش کنم، به غیر از اون Maeda اعصاب خرد کن که معلوم نبود هر دفعه از کجا سبز میشد وسط ماجرا....
اواز ED و OP اون جالب بودش... OP اون تو سبک بند هایی مثل AKB48 و ..... بودش، ED اون هم تو سبک بند های hard rock مثلاً مثل ONE OK ROCK بودش....که ED ـش رو دوس داشتم...حتماً کاملش رو گوش کنید.
+++++++++++
Hanebado
خوب اصلاً نیازی به توضیح نیس....انیمه ورزشی اون هم دخترونه....مگه میشه بد باشه
با این وجود که همه چیز کاملاً معلوم بودش و داستان هیچ پیچ و خمی نداش، ولی باز دیدنش لذت بخش بود، استارتش خوب بود، ولی اواسط انیمه یه مقدار افت کرد که تو چند قسمت پایانی تلافی کرد.
گرافیک و انیمشن های اون تو حلقم.....خیلی خوب بودش، بعضی اوقات تمرکزم رو از روی دیالوگ ها از دست میدادم
(فکر بد نکنید
) بخصوص اینکه منتظر نمیشدم که با زیرنویس فارسی نگاش کنم.
+++++++++++
Hataraku Saibou
بسیار قشنگ بودش....بخصوص شخصیت اصلی داستان (گلبول قرمز) و دوبله ی همیشه عالی کانا-چان....که عاشق صداشم.
شروع انیمه خوب بودش، و پایان اون (2قسمت اخر) خیلی خوب بودش...کلاً ازش راضی ـم و خوب شد که هفتگی نگاش کردم.
+++++++++++
Steins Gate 0
انیمه افت و خیز زیاد داشت....ولی خوشحالم که بعد از 7سال بالاخره تکلیف خط داستانی beta مشخص شد.
+++++++++++
Boku no Hero Academia S3
واقعاً عالی بودش....یکی از بهترین انیمه های شونن ای هست که دیدم.
اکشن اون، انیمشن هاش، صداگذاری و موسیقی ـش واقعاً عالی کار شده بود...البته از Bones هم کمتر از این انتظار نمی رفت.
یعنی خاک بر سر وان پیس و لوفی...
یه نکته کوچیک در مورد موسیقی ـش بگم که اقای Hayashi Yuuki واقعاً شاهکار کرده، موسیقی انیمه به نسبت ـه فصل 1 اون بهتر شده...
کلاً Hayashi Yuuki کارش درسته، بنظرم حتی از "هیروکی ساوانو" هم بهتر داره کار میکنه...
+++++++++++
سه تا از انیمه های این فصل رو دیدم...
Double Decker Doug and Kirill - E01
از استایل انیمه و تیپ شخصیت های داستان، به هیچ عنوان خوشم نیومد.....یکی دوجا هم خیلی ضایع از 3D Anime استفاده کردن که حالم بد شد.
راوی انیمه صداش رو موخ ام بودش
بعید میدونم که قسمت 2 ـش رو نگا کنم....
Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru - E01
قبل از اینکه نگاش کنم...میدونستم که خوشم نمیاد، همشون پسر ـن
دیدن 10تا پسر تو یه انیمه، برام واقعاً سخته (:
ولی خوب بخاطر اینکه Production I.G داره انیمه رو میسازه....فعلاً تا 3 قسمت ـش رو نگا میکنم...
Tensei Shitara Slime Datta Ken - E01
از ED ـش بیشتر چیز دستگیرم شد تا دیدن قسمت اول انیمه LOL
فعلاً نگاش میکنم....تا ببینم چطور پیش میره...