ce7en44
کاربر سایت
خودشه اصلا، مال بعد از اتمام انیمه است
خودشه اصلا، مال بعد از اتمام انیمه است
مثل Tower of Godو البته در نهایت مثل همهی چیزهایی که من دوست دارم، هلک نه داستان خیلی پیچیدهای داره و نه ریتم سریع و پر اتفاق.
البته این "آرک آخر" خزعبلی بیش نیستپارسال یه قسمت از وانپیس اومد خیلی ازش تعریف میشد که خیلی بهتر از قبلی هاست منم نشستم دیدم چند دقیقه صحنه آهسته بود 10 دقیقه هم مرور گذشته و جمله تکراری راجر و ..
منم گفتم اگر این خوبست اونا چی بودن دیگه ...
دیروز دوباره تو پیشنهادهای یوتیوب یکی قسمت 1070 رو گذاشته بود فهمیدم که رسیده به اینجا خلاصه نشستم 1070-1071 رو دیدم و همچنان همون شکلی بود. از خنده های بی مورد و تکرار یه صحنه 10 بار (+5 بار هم از زاویه های مختلف) که بگذریم یه جاهایی رو هم اصلا نمیفهمیدی چی شد چند تیکه رو باحال در اورده بودن ولی گم میشه.
به نظرم جا داره بعد از تموم شدن این آرک پخش انیمه رو برای یک سال یا حتی بیشتر متوقف کنن چون آرک آخر هم هست میتونن بیشتر وقت بزارن بهتر کار کنن. هم مانگا فرصت پیدا کنه جلو بیوفته هم از دست این صحنه های بی خودی و تکراری خلاص شیم. وانپیس همینطوری پیش بره (اگر تا الان به خوبی ازش یاد بشه) قطعا آرک بعدی میره تو حاشیه ها.
مثل بلیچ. بلیچ اگر همون سالها پخش میشد هم باید فیلرهای بیشتری میدیدیم هم کیفیتش پایین تر بود هم تحت تاثیر مانگا اونم فحش میخورد ولی الان چی ؟
بعداز چندسال با کیفیت فوق العاده خوب بین یه سری کار درجه 2 داره میدرخشه. جو مانگا هم خوابیده دیگه راه خودشو میره.
این از انیمه. تو مانگا هم به نظرم خوب پیش نمیره.
همیشه میگفتم اینکه بتونی یه کار رو 20 سال حفظ کنی کار خیلی سختی هست به هر حال ممکنه یه جا از دستت در بره اما نه دیگه ..
شروع آرک خوب بود بعضی جاها پیش از حد خوب شد اما دوباره رفت سراغ همون فرمون قبلی طوری که دیگه برای منم کسل کننده و قابل پیش بینی شده هیجان خاصی نداره.
به نظرم این آرک آخری اودا جا داره یه تغییری ایجاد کنه. یکم ریتم داستان رو بالا پایین کنه یکم جدی تر خشن تر و .. در کل یه تکونی بده.
--------------
تقریبا بخش زیادی از این آرک جوجوتسو رو من متوجه نشدم ولی رو این حساب که نویسنده بد روایت میکنه و بعدا انیمه رو میبینم متوجه میشم ادامه دادم و خوش حالم که این کار رو کردم
مانگاکا میدونه داره چیکار میکنه (علیرغم اینکه گاهی اصلا نمیدونه چیکار میکنه ) میدونه طرفدارا دنبال چی هستن ؟ مبارزات رو بلده در بیاره قدرت ها رو بلده
خلاصه این 10 چپتر آخر خیلی خوب بوده ...
بلی مانگا ادامه داره و خیلی جلوتر از پایان فصل 2 هست. (فکر کنم در حد 2-3 آرک و یا 100 چپتر )آره دیگه فصل دومم دیدم و به شدت اشک ریختم مانگاش مال 2005 به اینور هستش درسته ؟ با این حال تو MAL دیدم انگار هنوز ادامه داره !
Eva کلا بهترین انیمه مکا تاریخه و Trio اه Shinji + Rei + Asuka هم بهترین Trio تاریخ انیمه انبلی مانگا ادامه داره و خیلی جلوتر از پایان فصل 2 هست. (فکر کنم در حد 2-3 آرک و یا 100 چپتر )
همچنان مانگا و داستان خوبیه تو ادامه ولی به نظرم اوج داستان همین اتفاقات فصل دوم بود. الانم که اگه اشتباه نکنم مانگا بصورت قطره ای و ماهی 1 بار منتشر میشه و من که به شخصه همش یادم میره چی بود و چی شد
+
به صورت ضربتی فیلم های Evangelion rebuild رو دیدم دوباره. Eva 3+1 چقدر خوبه لعنتی. هم از نظر مسائل فتی و هنری (به ججز یه صحنه 20-10 ثانیه ای البته که cg بدی داشت ) و هم در کل از نظر داستانی و ...
میدونم که همچنان خیلی حا از پایانش خوششون نیومد و با پایان end of eva مقایسه میشه ولی به نظرم بعد از این همه سال و بدبختی و ... که شخصیت ها کشیدن، پایان واقعا خوب و درخور داستان بود.
لعنتی منو یاد کارتون های قدیمی انداخت، خیلی از خاطرات کودکی من زنده شدند، واقعا شاهکار بوداپیزود 1071 وان پیس Absolute Madness بودش اصلا المان هایی رو وارد انیمیشن کردن که ما تا بحال در تاریخ انیمه سراغ نداشتیم. منی که مانگا رو خونده بودم بازم پشمی برام نموند. قطعا یه اپیزود جاودان برای تمام اعصاره
کد گیاس سلام میرسونه.Eva کلا بهترین انیمه مکا تاریخه و Trio اه Shinji + Rei + Asuka هم بهترین Trio تاریخ انیمه ان
لعنتی منو یاد کارتون های قدیمی انداخت، خیلی از خاطرات کودکی من زنده شدند، واقعا شاهکار بود
خلاقیت اپیزود خیلی بالا بود.
---
کد گیاس سلام میرسونه.
+
شینجی آخه؟
مانگا هم که اومد خیلیا اون جمله آخر رو میگفتن البته کلا با کلیت قضیه مشکل دارن یه سریهمون دیگه، اینکه اینا برداشتن Looney Toons ها رو ریختن تو انیمه ها تا بحال سابقه نداشته الان میری اینستا و توییتر همه دارن سینه میزنن از شدت خفن بودن و متفاوت بودن فایت این اپیزود، بعد اینجا دارن میگن این چی بود
+
شینجی خیلی هم خوبه آسوکا هم که نگم برات