خب؛ سوزومه رو دیدم و واقعا آشغال بود.
دیگه خیلی داره تکراری میشه کارای این کارگردانه. یعنی قشنگ از شونصد کیلومتری کسی ببینه تشخیص میده که عه اینم کار همون یارو هست. and not in a good way.
skip loafer رو هم تموم کردم، خوب بود. 6/10. کمدی خوبی داشت کم و بیش. چیزی که هست زیادی یواش و کممحتوا بود انیمه.
یعنی شاید تو ۱۰ دقیقه هم جمع میشد هر قسمتش. طوری که این ۳ ۴ قسمت آخر رو فقط میخواستم تموم شه. طراحی کاراکترا هم واقعا تو دیوار بود.
اون feng shen ji رو هم تا وسطای فصل دوم خوندم و دیدم نه نمیشه. واقعا زوری داشتم ادامه میدادم. دنیای جالبی نداشت. مشابه قبلی طراحی شخصیتها هم به هیچ عنوان جذاب نبود و کلا هم طراحی کار موردپسندم نبود. شاید بشه گفت فقط نسبتا پرداخت مناسبی داشتن بعضی شخصیتها. مهمتر از همه اینکه خیـــلی دیالوگ داشت.
امتیاز بدم 6.5 اینا. حالا مانگا نخونده زیاد دارم که اینقدر راحت بیخیال این شدم. شما اگر مثل استکباردونو و زدفن هرچی بوده و نبود رو شخم زدید یه نگاهی بندازید بهش.
فایرپانچ رو هم 2 جلد خوندم و دراپ. دیگه وارد جزئیات نمیشم چون جزئیاتی نداره. یعنی واقعا ممکنه ادامه چینساو همین مدلی شه؟ لطفا نه.
تو این مدت دوباره koe no katachi رو هم خوندم.
چقدر خوبه چقدر خوبه. کسایی که فقط انیمه رو دیدن واقعا در گمراهی به سر میبرن.
احتمالش به صفر میل میکنه ولی اگه یه سیکوئل واسش میدادن دیگه هیچی از مدیوم انیمه و مانگا نمیخواستم. گرچه اولش مانگاکا باید از باتلاق فومتسو خودش رو نجات بده.
جوجوتسو یادم رفت بگم.
چیزی هست همه چی خوبه الا روایت داستان که شاید دلیلش فصلی بودن انیمه باشه. یجورایی انگار زیادی شاخه به شاخه هست روایت داستان. من اصلا یادم نیست فصل قبل چی شد. قدرتاشون رو هم واقعا نمیفهمم.
این یارو شخصیت جدیده واقعا حیوون کاریزماتیکی بود. فوقالعاده بود. بعد از بلیچ و شخصیت
آیزن من کمتر شخصیتی یادم میاد در این حد و اندازه دیده باشم تو انیمهها.