noctis-sm3
کاربر فعال
یک نگاه داشتم به لیست مکا های چند دهه قبل می کردم
و خوب چقدر قدیم مکا اهمیت داشت
حتی شاید خیلی هاشون میانگین نمره هاشون زیر 7 باشه
ولی خب از نظر ارت واقعا بسیار جالب بودن!
سوالی که دارم چه شد که به این خشکسالی تو مکا رسیدیم که تهش هر چند سال یک اثر خوب بیاد که اونم اصلا قابل مقایسه با اثار قدیمی نیست؟!
حالا یک سری فرنچایز مثل گاندام همچنان پر قدرت ادامه دارن که بسیار عالیه
ولی منظور من عناوین جدیده!
حالا خیلی ها میگن دلیلش واضحه مخاطب های این ساب ژانر کم شده! ولی خوب دیگه غیر منطقی این کاهش حس میشه!
.
.
همین الان تریلر خیلی از مکاهای قدیمی رو ببینیم حس می کنیم چقدر از نظر جزئیات بالا بودن! و مثل خیلی از اثار دیگه جدا از حس قدیمی بودن، یک اتمسفر دارک افسرده کننده هم ازشون برداشت میشد!
.
کلا قدیم ترند های بهتری وجود داشت!
شانس من الان ترند ترند، اقتباس از اثار، بحران های کودکان و تینیجری تو مدارسه
!
.
.
.
با این وضعیتی که میانگین سنی ژاپن داره طی می کنه
و نوع مدیریت و عملا برده داری از ارتیستا
و مهاجرت خیلی از انیماتور ها و وضعیت اسپانسری، من بسیار نگران هفت، هشت...ده سال دیگه این صنعت تو ژاپن هستم!
و خوب چقدر قدیم مکا اهمیت داشت
حتی شاید خیلی هاشون میانگین نمره هاشون زیر 7 باشه
ولی خب از نظر ارت واقعا بسیار جالب بودن!
سوالی که دارم چه شد که به این خشکسالی تو مکا رسیدیم که تهش هر چند سال یک اثر خوب بیاد که اونم اصلا قابل مقایسه با اثار قدیمی نیست؟!
حالا یک سری فرنچایز مثل گاندام همچنان پر قدرت ادامه دارن که بسیار عالیه
ولی منظور من عناوین جدیده!
حالا خیلی ها میگن دلیلش واضحه مخاطب های این ساب ژانر کم شده! ولی خوب دیگه غیر منطقی این کاهش حس میشه!
.
.
همین الان تریلر خیلی از مکاهای قدیمی رو ببینیم حس می کنیم چقدر از نظر جزئیات بالا بودن! و مثل خیلی از اثار دیگه جدا از حس قدیمی بودن، یک اتمسفر دارک افسرده کننده هم ازشون برداشت میشد!
.
کلا قدیم ترند های بهتری وجود داشت!
شانس من الان ترند ترند، اقتباس از اثار، بحران های کودکان و تینیجری تو مدارسه
.
.
.
با این وضعیتی که میانگین سنی ژاپن داره طی می کنه
و نوع مدیریت و عملا برده داری از ارتیستا
و مهاجرت خیلی از انیماتور ها و وضعیت اسپانسری، من بسیار نگران هفت، هشت...ده سال دیگه این صنعت تو ژاپن هستم!

GOAT هم بالاخره چند تا خش افتاد بهش ، چند تا خـ ...

ولی سایت جالبیه حتما چکش کنید.