Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Iron-blooded Orphans

===============

علی رغم همه خوبی های Tengoku Daimyaku
و همه خفنی اقتباس Oshi no Ko
و آرامش Skip to Loafer
و هیجان Gundam: WfM

بازم بهترین انیمه فصل پیش بدون شک فصل دوم Vinaland Saga بود
واقعا بعیده بتونیم دوباره همچین اقتباس پشم افکنی از یه مانگای سینین دوباره ببینیم. و این آرکی بود که من خیلی می ترسیدم خوب درش نیارن
خدا رو شکر ترسم بیهوده بود
من از (mobile suit gundam seed (cosmic era شروع کنم خوبه بنظرت؟

با سلام دوستان منم دارم میرم خدمت برای این مرز پر گهر لعنتی ببخشید اینجا میپرسم ولی این روزا وقتم خیلی کمه و وقت نکردم تاپیک مرتبط با سوالم رو پیدا کنم و اینجا به نظرم دوستان خوب به سوالم اشراف دارن مخصوصا با پست اول این صفحه تاپیک من دنبال چند تا کتاب داستان خفن میگردم تو مایه های dune و هری پاتر و کم تر شناخته شده نمیخوام زیاد تینیجری باشن مثل سری پرسی جکسون یا خیلی معروف که قبلا فیلم و سریال در رابطه باهاش دیده باشم مثل got یا همون نغمه اتش و یخ و همچنین دوست دارم به من یه مغازه خوب تو تهران برای خرید مانگا معرفی کنید خواهشا به سوالم جواب بدید تا شاید مرهمی بشه برام تو این اموزشی لعنتی
کتابای Brandon Sanderson عالی هستن. مخصوصا دو تا سری Mistborn و the stormlight archive. تا جایی که یادم میاد mistborn ترجمه شده ولی خبری از ترجمه the stormlight archive ندارم.
سری the wheel of time هم خوبه (و شباهت زیادی با کارای Sanderson داره) ولی خب نویسنده خیلی دیگه قاطی داستان آب بسته و پیر می شی تا داستان جلو بره :-"
یه سری نسبتا ناشناخته ای هست به اسم rift war saga که اونم به نظر من جالب بود...
اینا که گفتم خیلی هم طولانی هستن و اندازه 3-4 بار دوره مقدس سربازی جوابتو می دن :D :-"
ولی باز اگه یه درصد کم اومدن سری kingkiller chronicle بدک نیست(نویسنده خیلی دو جلد اول بهش مزه کرده فعلا خبری از جلد آخر بعد از بیشتر از ده سال نیست ~X() و اگه یه مقدار تینیجر پسندتر و تا حدی رومنس قاطی با فانتزی می خوای یادمه سری the sword of truth هم بدک نبود (خیلی طولانیه اینم و آب بندی هم زیاد داره).
یه سری دیگه هم هست به اسم night side که اینم خیلی دوستش داشتم من و توصیه می کنم حتما...
البته کلا اطلاعاتم قدیمیه یخورده و چیزمیزایی که در 7-8 سال اخیر اومده رو خیلی اطلاع ندارم...

دوستان یه سایت خوب برا دانلود کامیک و مانگا کیفیت بالا میگید
واسه مانگا اپ Tachiyomi رو روی گوشیت بریز، باهاش میشه از همه سایت های معتبر و غیر معتبر مانگا دانلود کرد و خوند :D

دوستان یه سایت خوب برا دانلود کامیک و مانگا کیفیت بالا میگید
برای کمیک که سایت getcomic مانگاه هم سایت تورنت nyaa ولی یادت باشه برای ترجمه انگلیسی مانگاها حتما ترجمه اسمشون رو سرچ کن(اون ترجمه که تو سایت مای انیمه لیسته). ایرانی هم یه سایت خوب هست اسمش مانهوا آدرس سایت

یادمه یک نفر دنبال کیفیت 4k انیمه ها بود سایت nyaa بعضی از انیمه ها رو داره . یه حجم های عجیبی هم برای خیلی از انیمه ها داره(100 گیگ) :D که البته اکثرا 1080Pهستند.
من کل انیمه heavenly delusion رو ازش گرفت 5.7 گیگ از انکودر ember (1080 265 10 bit ) خدایی پشمام از کیفیتش ریخت.
انصافا از این سایت های ایرانی با این انکود های مزخرفشون که خیلی ها رو هم خودشون ساختن دانلود نکنین.
بهترین انکودر های کم حجم و با کیفیت انیمه اینان به نظر من
judas
asw
anime time
ember

آخرین ویرایش:
دوستان چی ببینیم این فصل؟ :-" :D
اگه حال‌وحوصله‌شو داشته باشی، Ooku: The Inner Chambers
تاریخی-فانتزی عجیبیه. مریضه. تحسین‌برانگیزه. حال‌به‌هم‌زنه. عاطفیه. بی‌رحمه. قشنگه. رومخه. تلخه. شیرینه
جوسی هست و قسمت اولش رو زیاد ملاک قرار نده

در خصوص زیرنویس فارسی رایگان من همیشه این حق رو واسه مترجم قائلم که هرگونه دخل و تصرفی که می‌خواد در زیرنویس داشته باشه. از اشتباه در ترجمه گرفته تا هرگونه دلقک‌بازی و مزه‌پرونی. در مقابل حق عدم استفاده از اون زیرنویس رو هم واسه خودم قائلم.:D

من تقریبا ۶ ۷ سالی می‌شه که فیلم سریال انیمه رو زیرنویس انگلیسی می‌بینم.
شروعش؟ انیمه Nausicaä of the Valley of the Wind رو می‌دیدم بعد متوجه شدم مترجم برداشته اسم دختره رو ترجمه کرده نیوشا.:D حالا کاری ندارم بلکه ریشه‌یابی کنیم درست هم بوده ولی خب من خوشم نیومد. این مورد + چند مورد ترجمه خیلی بعد و اشتباه دیگه باعث شد دیگه از زیرنویس فارسی استفاده نکنم.

حالا چرا یاد این موضوع افتادم؟ روم سیاه من چند وقتی هست که دیگه کمتر سمت تورنت می‌رم و حداقل انیمه‌های فصلی رو از سایتای داخلی می‌گیرم. اونا هم معمولا زیرنویس فارسی و انگلیسی با هم دارن. این وسط یک قسمت از اوشی نو کو بود فقط زیرنویس فارسی داشت؛ منم حوصله نداشتم و دیدم. رسیدیم به یک دیالوگی مترجم ترجمه کرده بود: «توش باشه بخندیم.» آخه نادون! کم‌خرد!:|

همین دیگه. خیلی عصبی شدم اومدم با شما دوستان هم در میون بگذارم این مسئله مهم رو.:D

درباره تنگوکو بگم که بین اینایی که دیدم با اختلاف انیمه بهتری بود. فقط اون قضایای آخرش واقعا distasteful بود. به انیمه نمی‌خورد. باز هم یادآور می‌شم رویکرد نامناسب تقریبا اکثر انیمه‌ها خصوصا با ژانر شونن نسبت به مسائل TV-MA. شما مثلا یه بوسه ساده رو هم ممکنه با چاشنی کمدی در اکثر انیمه‌ها ببینی بعد اینا اومدن ريپ چپوندن تو این انیمه.

اوشی نو کو رو هم با قسمت اولش مشکل داشتم. یعنی چی آخه؟:D غیر از اون من کلا از محتوای مرتبط با idol و سلبریتی و ... بدم میاد. با این حال ۷ تا دیدم بدک نیست. اپنینیگ ولی 10/10.:D

اون feng shen ji رو هم فصل اولش تموم شد meh. از فصل دوم 16 تا خوندم و خیلی مردد هستم با توجه به اینکه حدود 120 30 تا دیگه مونده ادامه بدمش یا نه.:-?

MAPPA زده دنده 1000 !! این فصل JK از نظر ویژوال و CG پر زرق و برق این حرفا قشنگ رو دست Ufotable بلند شدن . انیمیشن هم ک نیازی به گفتن نیست !!!

فصل قبلی کم خشونت نداشت ولی این قسمت قشنگ یـ لول دیگه بود . دلم به حال گتو میسوزه قرار از این شخصیت مثبت تبدیل به یـ شخصیت منفی بشه :( GOAT هم بالاخره چند تا خش افتاد بهش ، چند تا خـ ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or