Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
دوستان کسی میدونه چطوری میشه مشکل بیرون زدگی زیرنویس رو حل کرد؟ برای من بعضی از زیرنویس هاا ینجوریه که یک تیکه از متن نیست
اینا فرمت ASS هستن، یعنی پلیر مدیریتشون نمیکنه، باید با نرم افزار Aegisub فونتش رو کوچکتر کنی که بیرون نزنه :-"

ویرایش: عکس رو دیدم، فکر کنم فونت های پیشنهادی هم روی سیستمت نصب نداری، نه؟ :-"

من در کل با پات پلیر راحت ترم و الان هم با پات پلیر اجرا کردم، اما توی KM و VLC هم همین مشکل رو دارم
subtitle settings: Preferences -> Subtitle -> Font Style -> Position.

تو پات پلیر راه تغییر پوزیشن زیرنویس این بود.
راه ساده شو نمیدونم

سلام
دوستان کسی میدونه چطوری میشه مشکل بیرون زدگی زیرنویس رو حل کرد؟ برای من بعضی از زیرنویس هاا ینجوریه که یک تیکه از متن نیست
دو تا کار میتونی انجام بدی ، یا فونت های مخصوص زیرنویست رو نصب کنی (اگه باهاش بود) ، اگر درست نشد با این گزینه که تو عکس گذاشتم انگار زیرنویس رو به srt تبدیل میکنی.

1.jpg

2.jpg

خلاصه همه حالت هاش رو تست کن ببین کدوم جواب میده.

آخرین ویرایش:
اینا فرمت ASS هستن، یعنی پلیر مدیریتشون نمیکنه، باید با نرم افزار Aegisub فونتش رو کوچکتر کنی که بیرون نزنه :-"

ویرایش: عکس رو دیدم، فکر کنم فونت های پیشنهادی هم روی سیستمت نصب نداری، نه؟ :-"
اوه اوه اینجوری که بوش میاد پس مصیبته درست بشه :D

والا توی فایلش هیچ فونتی نبود، اما من توی این مدت انیمه بینیم 550 تا فونت جمع کردم و نصب هم هستن، دیگه نمیدونم طرف از چی استفاده کرده که من هم ندارمش :D

subtitle settings: Preferences -> Subtitle -> Font Style -> Position.

تو پات پلیر راه تغییر پوزیشن زیرنویس این بود.
راه ساده شو نمیدونم
این برای زیرنویس های srt فقط جوابه

دو تا کار میتونی انجام بدی ، یا فونت های مخصوص زیرنویست رو نصب کنی (اگه باهاش بود) ، اگر درست نشد با این گزینه که تو عکس گذاشتم انگار زیرنویس رو به srt تبدیل میکنی.

خلاصه همه حالت هاش رو تست کن ببین کدوم جواب میده.
دستت درد نکنه، با اینها درست شد یکم فونت عوض میشه اما خیلی خوبه

این موشوکو تنسی چرا انقد کیفیت انیمیتش پایین اومده؟ استودیوش عوض شده؟ فصل اولش پرفکشن بصری به معنای واقعی کلمه بود ولی این زیاد بویی نبرده ظاهرا... حیفه اگه اینطوری پیش بره.

استدیو همونه
اعضای ارشده که رفتن

سید دلیلی برای این مورد گفتن؟ (بجز بودجه پایین تر و ...)

نه
ولی بعیده بودجه باشه
یه سری تو خود Bind پریدن از پروژه موشوکو تنسی رو پروژه Onimai (که خب تبریک میگم استعدادشون رو واقعا حروم کردن و اینو به عنوان کسی میگم که دوازده قسمت اون انیمه رو دیده) احتمالش هست اونا برگردن برای جاهای حساس تر به پروژه موشوکو تنسی
یه سری هم کلا پریدن جاهای دیگه

اساسا نگه داشتن Staff پر تجربه کار سختیه. تو هر کاری هم کنی این صنعت صدجای دیگه اش نیرو میخواد. بتونه ازت قاپ می زنه دیگه

بچه های شیراز...اگر کسی داریم:-" :D

اینجور که شنیدم قراره از شنبه یکی از کتاب فروشی ها جشنواره کتاب های خارجی بزاره و بسی کار بیارن، اینطور که قول دادن قراره مانگا اینا هم بسی بیارن :D

اگر کسی پایه هست با هم بریم:-" آدرسم خواستید تو pm/پروفایل بگید، میگم:دی

و اگر کسی مانگایی مد نظرش هست هم بگه ببینم داره یا خیر که براش بزنیم تو گوشش:D

آخرین ویرایش:
دارم باب اسفنجی دوبله میبینم. رفتم IMDB دیدم هم زمان قسمت ها بیشتر هست هم اسمشون متفاوته!
سلام منم میخواستم چند روز پیش دانلود کنم و دیدم همه سایتها دوبله و سانسور شده گذاشتن. من زبون اصلی با زیرنویس انگلیسی میخواستم «هیچ جا »گیرم نیومد. اگه کسی لینک داره بده. لعنت به اون فرقه و جماعتی که کارتون کودکان رو سانسور میکنند.

بچه های شیراز...اگر کسی داریم:-" :D

اینجور که شنیدم قراره از شنبه یکی از کتاب فروشی ها جشنواره کتاب های خارجی بزاره و بسی کار بیارن، اینطور که قول دادن قراره مانگا اینا هم بسی بیارن :D

اگر کسی پایه هست با هم بریم:-" آدرسم خواستید تو pm/پروفایل بگید، میگم:D

و اگر کسی مانگایی مد نظرش هست هم بگه ببینم داره یا خیر که براش بزنیم تو گوشش:D
سلام من میام اگه بتونم. امروز میری؟

دوستان من بعد از قرنی اومدم یه انیمه ببینم (جوجوتسو کایزن) چهار قسمت اول اوکی بود، از قسمت پنجم یه دفعه رفت ی جای دیگه و یه کاراکترای دیگه اورد ک نفهمیدم چی به چیه.
کلا انیمه ها اینجوریه که انتظار دارن مانگاشو خونده باشی ؟ حوصله مانگا خوندن ندارم حقیقتا

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or