bezad
کاربر سایت
انیمه Zom 100 - Bucket List Of The Dead اه، قسمت اولش که چیز جالبی بودانیمه چیه؟
انیمه Zom 100 - Bucket List Of The Dead اه، قسمت اولش که چیز جالبی بودانیمه چیه؟
اینا فرمت ASS هستن، یعنی پلیر مدیریتشون نمیکنه، باید با نرم افزار Aegisub فونتش رو کوچکتر کنی که بیرون نزنهسلام
دوستان کسی میدونه چطوری میشه مشکل بیرون زدگی زیرنویس رو حل کرد؟ برای من بعضی از زیرنویس هاا ینجوریه که یک تیکه از متن نیست
subtitle settings: Preferences -> Subtitle -> Font Style -> Position.من در کل با پات پلیر راحت ترم و الان هم با پات پلیر اجرا کردم، اما توی KM و VLC هم همین مشکل رو دارم
دو تا کار میتونی انجام بدی ، یا فونت های مخصوص زیرنویست رو نصب کنی (اگه باهاش بود) ، اگر درست نشد با این گزینه که تو عکس گذاشتم انگار زیرنویس رو به srt تبدیل میکنی.سلام
دوستان کسی میدونه چطوری میشه مشکل بیرون زدگی زیرنویس رو حل کرد؟ برای من بعضی از زیرنویس هاا ینجوریه که یک تیکه از متن نیست
اوه اوه اینجوری که بوش میاد پس مصیبته درست بشهاینا فرمت ASS هستن، یعنی پلیر مدیریتشون نمیکنه، باید با نرم افزار Aegisub فونتش رو کوچکتر کنی که بیرون نزنه
ویرایش: عکس رو دیدم، فکر کنم فونت های پیشنهادی هم روی سیستمت نصب نداری، نه؟
این برای زیرنویس های srt فقط جوابهsubtitle settings: Preferences -> Subtitle -> Font Style -> Position.
تو پات پلیر راه تغییر پوزیشن زیرنویس این بود.
راه ساده شو نمیدونم
دستت درد نکنه، با اینها درست شد یکم فونت عوض میشه اما خیلی خوبهدو تا کار میتونی انجام بدی ، یا فونت های مخصوص زیرنویست رو نصب کنی (اگه باهاش بود) ، اگر درست نشد با این گزینه که تو عکس گذاشتم انگار زیرنویس رو به srt تبدیل میکنی.
خلاصه همه حالت هاش رو تست کن ببین کدوم جواب میده.
این موشوکو تنسی چرا انقد کیفیت انیمیتش پایین اومده؟ استودیوش عوض شده؟ فصل اولش پرفکشن بصری به معنای واقعی کلمه بود ولی این زیاد بویی نبرده ظاهرا... حیفه اگه اینطوری پیش بره.
سید دلیلی برای این مورد گفتن؟ (بجز بودجه پایین تر و ...)استدیو همونه
اعضای ارشده که رفتن
سید دلیلی برای این مورد گفتن؟ (بجز بودجه پایین تر و ...)
سلام منم میخواستم چند روز پیش دانلود کنم و دیدم همه سایتها دوبله و سانسور شده گذاشتن. من زبون اصلی با زیرنویس انگلیسی میخواستم «هیچ جا »گیرم نیومد. اگه کسی لینک داره بده. لعنت به اون فرقه و جماعتی که کارتون کودکان رو سانسور میکنند.دارم باب اسفنجی دوبله میبینم. رفتم IMDB دیدم هم زمان قسمت ها بیشتر هست هم اسمشون متفاوته!
سلام من میام اگه بتونم. امروز میری؟بچه های شیراز...اگر کسی داریم
اینجور که شنیدم قراره از شنبه یکی از کتاب فروشی ها جشنواره کتاب های خارجی بزاره و بسی کار بیارن، اینطور که قول دادن قراره مانگا اینا هم بسی بیارن
اگر کسی پایه هست با هم بریم آدرسم خواستید تو pm/پروفایل بگید، میگم
و اگر کسی مانگایی مد نظرش هست هم بگه ببینم داره یا خیر که براش بزنیم تو گوشش