Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
برای خنده رفتم IMDB این لایو اکشن وانپیس و کست رو نگاه کردم. حالا اینکه نژاد بعضی کرکترا رو عوض کردن و بقیه به کنار بازیگر کوبی خیلی جالبه:
actor-morgana-davies-387458_large.jpg

با خودم گفتم کوبی که پسره، چرا بازیگر دختر گذاشتند، که مشخص شد طرف ترنس هست.

خلاصه اینکه این وانپیس هم از این ترمال ها در امان نزاشتند، کرکتری که از اول داستان بوده رو اینطور تغییر میدند.:/

سلام
سلام به همگی
آمدم انیمه های که تو فصل قبل دیدم،هم بگم و هم یخورده نظرتمو بگم
از این به بعد هم سعی میکنم هر چند وقت یکبار یه پستی بزارم.

به ترتیب کمترین امتیاز به بیشترین میگم(بدون اسپویل)

Otonari ni Ginga

داستان دختری که از یه جزیره میاد و پسره مانگاکا اشتباها دست به دم دختره میزنه و با توجه به قانون کیهان و سنت باید ازدواج کنن. بیشتر داستان حول اتفاقات عاشقانه پسر و دختر هست.

از اون انیمه هایی هست که با اینکه مانگاش ادامه داره ولی فکر نکنم فصل دومی بیاد. داستانش هم خوب جایی تموم شد.
من میزارم تو لیست انمیه هایی که "نبینی ضرر نکردی" و یا "وقت اضافه داشتی و بخوای انیمه ببینی که روند آرام داشته باشه و چیل باشه بد نیست". من خودم با سرعت 150% دیدم
امتیاز من 6/10 با ارفاق

My Home Her

داستان حول پدری که به خاطر دختر و دوست پسرش و از اونور یک قتل، با مافیا درگیر میشه.
داستان جالبه ولی نه اونقدر جذاب که درگیرت کنه چون مثل بقیه انیمه ها قراره یهویی از مخمصه رهایی پیدا کنه. میگن اگه فصل 2 بسازن و ادامه مانگا برن قشنگ میشه ولی در کل این سریش بد نبود.
آرت انیمه یه مقدار ضعیف بود ولی خب بحث سر هزینه ساخت هست و خب از قبل هم کسی توقع آرت خوب نداشت.
از اون انیمه هایی هست که تو لیست "خواستی ببین" قرار میگیره. امتیاز منم 7/10 هست.

Kimi wa Houkago Insomnia

داستان انیمه درباره ی آشنایی بین دختر و پسری هست که اختلال خواب دارن و شب ها نمیتونن بخوابن و ...

در ابتدا بگم از اول داستان این ترس افتاد که نکنه"دروغت در ماه آپریل" بعدی باشه که با توجه به آخر داستان
فعلا رخ نداد
اول اینکه روند داستان تقریبا شل کن سفت کن داره....یه جا خوب پیش میره...یه جا کند. تقریبا بعد قسمت هشت بهتر میشه. منتظر فصل دومش میشم. همه چیش در حد خوب هست.
از اون انیمه هایی هست که تو لیست "خواستی ببین" قرار میگیره. امتیاز منم 7.5/10 هست.

بقیش فردا مینویسم.فعلا بای.شاید بعد تر این پست رو هم ادیت کنم
لطفا قبل از فعالیت ، پست اول تاپیک رو بخونید .

من که هنوز اپیزودهای ۵۰-۵۵ ام و مرگ Ace و خیلی چیز های دیگه برام اسپویل شده. :)
البته ذره ای از علاقه ام به دیدنش کم نشده که هیچ، بیشتر هم شده، این بلا قبل دیدن گات هم اتفاده بود و عروسی خونین و اپیزود نهم فصل اول قبل شروع کردن سریال برام اسپویل شده بود.

View attachment VID_20230705_183337_227.mp4

پست قبلیم

قبل خواندن پستم بگم که ممکنه بعضی انیمه ها مغایر با فرهنگ و اعتقادات خواننده باشه. هم به رده سنی جهانی (که با توجه به آموزش های داخل کشور ده سال بهش اضافه کن) توجه کن و هم هیچ مسئولیتی بر بدآموزی آن ندارم و فقط نظرم گفتم. تو فکر کن تمام نظراتم بی ارزش و بی اهمیت هست. (اینطوری منم راحت و بدون عذاب وجدان مینویسم). در کل برای مخاطبای بالا 28 سال مینویسم.

Golden Kamuy 4th Season

فصل چهارم داستان قوم آینو و طلاها
خود فصل چهارم انقدر دیر اومد که داستان یادم رفت و بعدش هم توقف خورد و .... ولی در کل خود ماهیت داستان خوب هست. این فصلش ضعیفترین فصل بود و بیشتر یجورایی آمادگی برای فصل بعد و احتمال آخرین فصل.
بدترین قسمتش قسمت های آخر بود...یجورایی داستان پیدا کردن قاتل زن ها و نحوه پیدا شدن حال بهم زن بود

امتیاز من 7.5/10 با ارفاق

ولی خود ماهیت داستان عالیه. یکی از لذت بخش ترین قسمت هاش اینه که بیننده با قوم آینو و درگیری هاشون با نیروهای روسیه و ژاپن آشنا میکنه. فرهنگشون نسون میده. مورد دیگه اینه کارکترهای جانبی خیلی خوبی داره و هر کدام داستان های بخصوصی دارن. از اون انیمه هایی هست که ارزش دیدن بالایی داره.

Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru

داستان در مورد عاشق شدن دختر 19 ساله به یک پسر گیمر معروف دبیرستانی (خیلی خلاصه گفتم)
داستان روایت آرام و عاشقانه خوبی داره. چیز خاصی نداره ولی قشنگه...یه حس آرامی میده. بعضی سکانس هاش یجورایی مثل چشیدن لحظات شیرین در اولین عشق هست. امیدوارم فصل دومی داشته باشه
امتیاز من بهش 8.25/10 هست.

Vinland Saga Season 2
اصل جنس...از نظر موسیقی و آرت و صداگذاری همه چی حرفه ای.
چیزی که اینجا میخوام بحث بکنم مربوط به داستان هست. من خودم فکر میکردم مثل فصل اول یخورده صحنه های اکشن و بزن بزن داشته باشه ولی کلا سیر داستان به سمت تفکر و تعقل رفت. خیلی حالب بود. دیدگاه شخصیت اصلی نسبت به دشمنی و انتقام و جنگ. سعی میکنم اسپویل نکنم. ببیند.قشنگه. صد در صد منتظر فصل بعدش هستم. تو این همه انیمه با داستان تکراری واقعا این حکمش طلاست
امتیار من با افتخار 7.75/10 هست

• Like
Reactions: zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or