سلام به همگی
آمدم انیمه های که تو فصل قبل دیدم،هم بگم و هم یخورده نظرتمو بگم
از این به بعد هم سعی میکنم هر چند وقت یکبار یه پستی بزارم.
به ترتیب کمترین امتیاز به بیشترین میگم(بدون اسپویل)
Otonari ni Ginga
داستان دختری که از یه جزیره میاد و پسره مانگاکا اشتباها دست به دم دختره میزنه و با توجه به قانون کیهان و سنت باید ازدواج کنن. بیشتر داستان حول اتفاقات عاشقانه پسر و دختر هست.
از اون انیمه هایی هست که با اینکه مانگاش ادامه داره ولی فکر نکنم فصل دومی بیاد. داستانش هم خوب جایی تموم شد.
من میزارم تو لیست انمیه هایی که "نبینی ضرر نکردی" و یا "وقت اضافه داشتی و بخوای انیمه ببینی که روند آرام داشته باشه و چیل باشه بد نیست". من خودم با سرعت 150% دیدم
امتیاز من 6/10 با ارفاق
My Home Her
داستان حول پدری که به خاطر دختر و دوست پسرش و از اونور یک قتل، با مافیا درگیر میشه.
داستان جالبه ولی نه اونقدر جذاب که درگیرت کنه چون مثل بقیه انیمه ها قراره یهویی از مخمصه رهایی پیدا کنه. میگن اگه فصل 2 بسازن و ادامه مانگا برن قشنگ میشه ولی در کل این سریش بد نبود.
آرت انیمه یه مقدار ضعیف بود ولی خب بحث سر هزینه ساخت هست و خب از قبل هم کسی توقع آرت خوب نداشت.
از اون انیمه هایی هست که تو لیست "خواستی ببین" قرار میگیره. امتیاز منم 7/10 هست.
Kimi wa Houkago Insomnia
داستان انیمه درباره ی آشنایی بین دختر و پسری هست که اختلال خواب دارن و شب ها نمیتونن بخوابن و ...
در ابتدا بگم از اول داستان این ترس افتاد که نکنه"دروغت در ماه آپریل" بعدی باشه که با توجه به آخر داستان
اول اینکه روند داستان تقریبا شل کن سفت کن داره....یه جا خوب پیش میره...یه جا کند. تقریبا بعد قسمت هشت بهتر میشه. منتظر فصل دومش میشم. همه چیش در حد خوب هست.
از اون انیمه هایی هست که تو لیست "خواستی ببین" قرار میگیره. امتیاز منم 7.5/10 هست.
بقیش فردا مینویسم.فعلا بای.شاید بعد تر این پست رو هم ادیت کنم